Bra pris, bra hotell och bra stöttning från Solfaktor. Jag har rest via Solfaktor tre gånger och de ringer en vecka innan och kollar att man är trygg. Det kändes väldigt bra att resa med Solfaktor.
Mycket nöjd med min vistelse på Kaktus Playa. Allt funkade perfekt. Trevligt rum,mycket vänlig och hjälpsam personal, noggrann städning, bra toalett artiklar, mycket fin frukost med cava. Ren pool o... Voir plus
Trygg resebyrå och prisvärt! Jag som alltid har bokat på kända resebyråer kommer numer välja solfaktor, där du som kund kan känna dig trygg med att det är seriöst och få den hjälp som man behöver in... Voir plus
De erbjöd ett fantastiskt bra hotell till ett riktigt bra pris. Jag har rest med dem tidigare också, och upplevelsen har varit lika bra varje gång i nivå med andra, betydligt dyrare resebolag. Jag kom... Voir plus
Vi söker efter billiga resor med flyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn och kombinerar dem med vårt stora utbud av populära hotell på populära resmål under söderns sol. Välkommen!
Frederik Selmers Vei 6, 0663, Oslo, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hittade min resa när jag sökte på nätet. Allt har fungerat mycket bra, från bokning, till information om resan osv. Så rekommenderar verkligen Solfaktor, som sköter sig utmärkt.

Réponse de SOLFAKTOR
Bokade en sista minuten resa där slumpen gav Solfaktor som arrangör. Utan större förväntningar blev vi positivt överraskade då allt fungerade trots den korta förberedelsetiden. Blev även kontaktad innan avresa att allt var ok. Vi fick helt klart vad vi betalade för. Lite jobbigt med den tidiga flygturen hem men den perfekta transfern från hotellet lättade upp morgonhumöret. Återkommer nog men med mer planeringstid.

Jag är väldigt nöjd. Allting var i sin ordning!! Tack 🤩

Réponse de SOLFAKTOR
Vi har beställt via solfaktor, till bra pris,
flera gånger till olika
resmål och det har alltid fungerat.....

Réponse de SOLFAKTOR
Fick ett hotell rum med glas dörr utan lås till toaletten 🙈😩, inte anpassat till barn, balkong med glasräcker. Fick bytta till källare. Fukt skador på väggen, massa insekter. Ingen sol. Jätte kallt,
Maten dålig, samma, lite variation, inte värt pengarna, liten matsal, mycket ljud, kan inte ta med sig maten ut😩. Ingen snack å all-inclusive? Nej tack
!!!!

Réponse de SOLFAKTOR
Allt klaffade. Fick återkoppling snabbt via mail.
Dock var jag den enda som åkte till flygplatsen. Blev hämtad 01.40 och planet gick kl 06.00!! Även chauffören tyckte jag blev hämtad väldigt tidigt. Tydligen togs ingen hänsyn till att jag var själv i bilen.

Proffsiga!
Ringde upp mig inför resan för att säkerställa att jag inte hade frågor och funderingar kring min resa.

Réponse de SOLFAKTOR
Vänligt och korrekt bemötande.
Informativa meil innan resan.
Väldigt trevligt med ett telefonsamtal innan avresa.
Vänligen
Eva Wrennstad

Réponse de SOLFAKTOR
Bokade en resa till Andalucien, 2 veckor för 2personer. Det fungerade utmärkt. Mycket bra information om resan, fick tom en påminnelse per telefon inför resan. Tydliga instruktioner, kändes pålitligt och bra.

Réponse de SOLFAKTOR
Bokade vår resa till Spanien på Solfaktors hemsida. Den fungerar utmärkt, resan var till stor belåtenhet. Rekommenderar Solfaktor, vi kommer åka med dom flera gånger.

Réponse de SOLFAKTOR
Patricia var engagerad och proffsigt i sitt bemötande och utförandet av sitt uppdrag.

Réponse de SOLFAKTOR
Vi bokade en resa till Spanien 16-23 september, flyget dit och hem skulle gå med flygbolaget Vueling, någon vecka innan resa så får jag ett Mail från flygbolaget att resan är framskjuten till 17 september. Då tog jag kontakt med Solfaktor och dom löste det galant, dom bokade om oss till Norwegian på vägen ner på utsatt datum. Otroligt trevlig tjej jag pratade med på kundtjänst. Nästa gång vi skall resa så lär jag kontakta dom.

Réponse de SOLFAKTOR
Men varför lyfter ni inte luren och ringer Hertz som de säger att ni ska göra än att sitta här offentligt med att skicka falska ursäkter varför jag inte fått pengarna tillbaka från er för hyrbilen ni aldrig levererade ? Inget fungerar med er på Solfaktor , era hotell får man dra av 2 stjärnor mot vad ni skriver.

Réponse de SOLFAKTOR
Jeg var fornøyd med dem selv om det var noe krøll med bestillingen. De var alltid på på e-post og svarte til og med seint på kvelden

Réponse de SOLFAKTOR
Varierande kvalitet på hotell.
Är själv nöjd med min hotellvistelse men hade jag tagit något av de billigaste alternativen på Solfaktor hade det kunnat bli katastrof. Många riktiga skojarhotell där ute. Dubbelkolla med TripAdvisor innan du bokar!

Réponse de SOLFAKTOR
Både solfaktor och hotellet som har samarbete med var oprofessionella och levde inte upp till standarden som utlovades på deras hemsida!
Detta har varit den värsta semestern någonsin för mig och min familj, och vi har inte fått någon ursäkt eller kompensation.
Aldrig mer all-inclusive-bokningar!
Rekommenderas inte!
Mycket bra upplevelse hela vägen, alltid lite oroligt när man bokar via sidor man inte tidigare känner till men fick mycket seriöst intryck av solfaktor - bra Mail med information etc och inte över säljigt! Mycket nöjd

Réponse de SOLFAKTOR
Bokade en resa med Solfaktor och jag måste bara säga vad smidigt allt gick. Inga krångligheter utmed resan. Allt klaffade. Vid frågor vi hade så svarade Solfaktor tämligen omgående på mail.

Réponse de SOLFAKTOR
Allt fungerade som utlovat.
Vi fick bra information innan om vart vi skulle vända oss om det blev något missöde under resan.
Allt fungerade som det utlovats med både flyg, hotell och privat transfer.
Bekvämt att kunna boka allt på samma ställe och att det sedan fungerar som förväntat.
Kommer att använda Solfaktor om/när det blir aktuellt med ny resa...

Réponse de SOLFAKTOR
Trots beställning med avbokningskydd VÄGRAR solfaktor att göra återbetalning på resa. Trots att man erbjuder att de kan få 20% i "skadestånd" för att man avbokar resan. Detta bolaget kommer jag då ALDRIG köpa en resa genom någonsin igen. Första och sista gången!!! Förtjänar inte ens 1 stjärna.