L'entreprise a répondu
Hadde bestilt og betalt for varer på klikk og hent, og fant de samme varene billigere i fysisk butikk i Dikeveien. Kassadamen var ikke spesielt behjelpelig, og sa at «sånn er det bare». Kjeden reklame... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, Norvège
A répondu à 62 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Opererer med falske førpriser ved salg og kampanjer. Dette er jo helt unødvendig når de har helt OK priser hele tiden egentlig.
Som f.eks Ulvang ullgenserne, de har ALDRI solgt de til den førprisen de oppgir.
Ellers en grei og pålitelig nettbutikk, veldig treig kundeservice om man i det hele tatt får noe svar.
Det er også komplett UMULIG å avregistrere seg for reklame på SMS/epost.
Blir stille en tid så starter de igjen ved black friday eller fars/morsdag.
Det er faktisk ikke lov å sende ut dette til folk uten santykke!
Var skeptisk å bruke denne nettbutikken pga en del andre negative anmeldelser, selv om det finnes en del positive opplevelser og, men så glad at eg gjorde det til slutt!
Bestilt varene på torsdag, mottatt dem allerede på mandag tidlig, og de er helt perfekt! 10/10
Det var Adidas treningstøy som eg kjøpte tidligere fra Anton sport og Zalando og ønsket å kjøpe flere stk til, men de er allerede utsolgt på begge to. Bildet på sportsmann.no viste samme toppen, men fargen ble kalt noe annerledes enn den var kalt på Adidas/Zalando/Anton Sport. Derfor var eg litt usikker på om eg kommer til å motta samme varen, men ja, det var det samme toppen.
Hadde den toppen blitt kalt som den kalles opprinnelig på Adidas side, så ville eg funnet denne nettbutikken tidligere!
Vintersko med brodder ble kjøpt i november/desember 2024. Ble lite brukt før vinteren 2025/2026 hvor da broddene falt av. Prøvde å kontakte Sportmann, men har nå ventet over en måned uten å få svar.
Dårlig kundeservice . Fikk ikke konto selv om jeg har vært kunde over 20 år og betalt alle regninger før forfall . Blir ikke noe mere kjøp hos dem mere . Styr unna . Går i butikken å handler isteden .
Får ikke betale med gavekort løsning. Har vært problemer med dette i 4 mnd nå.

Réponse de Sportmann AS
Bestilte piggsko med vendbare pigger, piggskoene dukket opp uten sistnevnte.
Kontaktet kundeservice, de sa drit og dra, i tillegg endret Sportmann beskrivelsen på siden til skoene og påsto at dette hadde stått her hele tiden.

Réponse de Sportmann AS
Bestilt en vare tidligere i dag, men ikke fått bekreftelse på mail eller sms. Ser at beløpet er reservert i nettbanken. Dette var dårlig.

Réponse de Sportmann AS
Varen ble levert kjempe for (to dager etter bestilling) å kunne ikke vært mer fornøyd med varen og veldig rimelig pris . Anbefaler alle å bestille fra sportsmann!

Réponse de Sportmann AS
Hei jeg har bestilt turbukse fra Twentyfour 24.8.2025.
Fått mail at min bestilling blir forsinket til5.9.2025.
Har fortsatt ikke hørt noe fra dem. Jeg har betalt min bestilling i forveien med vips og føler meg svindlet. Så dette blir min siste kjøp fra Sportman.

Réponse de Sportmann AS
Den helt hjem leveringstjensesten er dårlig. Pakken min har ligget i 5 dager på vestby og er enda ikke på vei tar 7 dager for en kjørevei på 1 time. Samme rotet forrige gang med treg levering/leveringstid. Ellers er dette en veldig fin og relativt billig nettbutikk. Leveringen er 1/5. Bli bedre!!!

Réponse de Sportmann AS
Jeg har sendt flere mail til kundeservice og de svarer ikke. Skikkelig dårlig kundebehandling

Réponse de Sportmann AS
Veldig fornøyd med Sportmann.
Utrolig gode priser, og godt utvalg.
Stå på alle dere som jobber i Sportmann – dere gjør en fantastisk jobb! 😊

Réponse de Sportmann AS
Bra varer, men for høy grense for fri frakt. Fakturagebyr for betaling innen 14 dager - ikke brukervennlig.

Réponse de Sportmann AS
Bare gode opplevelser med sportmann. Gode flinke folk på kundeservice og aldri noe tull.

Réponse de Sportmann AS
Jeg har handlet hos Sportmann i flere år og har aldri blitt misfornøyd med noe av det jeg har kjøpt.
Kvalitet til en overkommelig pris.

Réponse de Sportmann AS
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen var gjennomført kom det opp 49kr i fakturagebyr. Utrolig dårlig! Dette må informeres om mener jeg. Spesielt i disse juletider ved juleshopping hvor alle kroner betyr mye!

Réponse de Sportmann AS
Handlet en dunjakke/kåpe tidligere.Kom raskt og ble brukt i går og sto til forventning😁Sendte inn en ny bestilling i dag og har samme gode forventning. Bestilling og betaling er enkelt, ryddigt og problemfritt. Anbefaler Sportmann på det varmeste

Réponse de Sportmann AS
Vi har handlet sko og klær herfra i mange år og vært like fornøyd med varene hver gang.
Kort leveringstid og topp kundeservice eŕ det vi erfarer.