Nette boot; komt betrouwbaar over. Schoon. Goede catering. Aardige shop. Efficient personeel. Prijs niet onredelijk. Waardeerde dat ik voordat ik de ochtendboot zou nemen, in mijn campertje kon b... Voir plus

L'entreprise a répondu
Ferry vertrekt op tijd. Aan en van boord gaan werkt soepel. Wachten bij de douane en paspoortcontroles duren soms wel wat te lang. Laat de passagiers nog weten dat ze in Engeland links moeten rijden e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Boarding ging heel soepel, op kenteken gelijk alle info beschikbaar, paspoortcheck en GO. Personeel aan boord ook heel aardig en behulpzaam, servicegericht. Hut was beschikbaar en schoon. Eten en drin... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.
Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.
Goed om te weten
Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.
Over Stena Line
Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.
Boek je overtocht
Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.
Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Keurige vriendelijk inchk dame, mooi schoon schip….missch iets sneller varen? 6u + is wel erg lang…ook op tijd weg helpt!

Réponse de Stena Line Nederland
Rustige overtocht (behalve op de terugreis toen ‘‘s nachts rumoerige kinderen over de gang holden).
Prettige hut, van alles voorzien.

Réponse de Stena Line Nederland
Wij hebben heerlijk gereisd met de Stenaline van Hoek van Holland naar Harwich en terug. De nachtreis verliep prima, we hadden een Captains buitenhut. Prachtige hut en we hebben heerlijk geslapen (goed bed, prima douche en toilet, minibar). Terug reisden we met de dagboot. We verbleven in de plus-lounge, dat was ook fijn! Veel ruimte, geen harde muziek (wat in het restaurant wel was) en vriendelijk personeel. Behalve de prijzen aan boord (echt veel te duur) was het een hele goede ervaring!

Réponse de Stena Line Nederland
De ervaring op de boot zelf was echt super. Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel maakt dat je je zeer welkom en ontzorgd voelt

Réponse de Stena Line Nederland
Prima overtocht gehad. Vergeet niet de taxfree shop in Harwich te bezoeken voordat je aan boord gaat. Die hebben echt superscherpe aanbiedingen. Negatief punt is de belachelijk lange wachttijden voor je Nederland en/of de UK in mag. Gewoon een schande. Sta je als zevende in de rij, duurt het dik meer dan een half uur. Maar wellicht kan Stena daar niets aan doen. Aan boord was het allemaal prima geregeld.

Réponse de Stena Line Nederland
De boarding en de ontvangst op het schip waren prima. Er z8jn veel geschreven aanwijzingen die ookeen goede hulp zijn, je weg re vinden op de boot

Réponse de Stena Line Nederland
Rustige overtocht. Leuke taxfree. Playstation gratis. Bedden sliepen goed. Wc rook niet fris.

Réponse de Stena Line Nederland
Al het personeel is vriendelijk. Vragen worden altijd serieus beantwoord en zijn nooit dom. Het is heel relaxed om ‘s avonds te gaan varen en in de ochtend aan te komen.
Hel lijkt of op de boten een verschil in aaanbod zit bij het ontbijtbuffet.

Réponse de Stena Line Nederland
Gorgeous (pet) cabin, access to the boat was easy and swift, explanation of process was clear, I am extremely happy with the experience and I would use Stena again in a heartbeat.
Three minor points of feedback for improvement:
1. When making the announcements that pets need to stay in the cabin, please say “pets and their owners”, as saying pets only might leave room for interpretation;
2. There was some dust along the rubber sides of the wall and next to the bed (nothing major, just noticeable it could be cleaner)
3. The exercise deck for dogs is very small; not sure what can be done about it, but just thought to point it out.
Nevertheless, it was a great experience. Thank you!

Réponse de Stena Line Nederland
Alles prima geregeld. Zowel vooraf als tijdens de overtocht. Prima service!

Réponse de Stena Line Nederland
Op onze oldtimertrip is deze veerdienst een welkom rustpunt, mede door de ontspannen vaartocht, nachtrust en uitstekend diner- en ontbijtbuffet. Vergelijk je de alternatieve routes met bijbehorende kosten zoals veerdienst, brugtolgeld, benzine en hotel dan maakt het vrijwel niets uit.
Beide vaarten van januari als eind mei zijn uitstekend bevallen.

Réponse de Stena Line Nederland
Incheck en inschepen ging goed en netjes. Kamer schoon en goed. Informatie wanneer naar beneden te gaan slecht en geen tijd zichtbaar in kamer. Op heenweg een uur te vroeg naar beneden gedirigeerd en moest daarom weer terug naar boven en een uur wachten. Dit was echt slecht.
Tevens zou het personeel meer moeten vragen voor je more punten…. Helaas was mis gelopen

Réponse de Stena Line Nederland
Prima manier om naar GB te reizen met je viervoeter, die mag mee in de hut.
Enige nadeel is dat de paspoort controle bij afmeren onderbemand is en duurt te lang.

Réponse de Stena Line Nederland
Snel aan boord vriendelijk personeel schone hut en bedden

Réponse de Stena Line Nederland
Duidelijke informatie, op website, tickets en ter plaatse (zowel op de boot, als op het autodek). Schone en comfortabele kamers. Over het algemeen vriendelijk personeel.

Réponse de Stena Line Nederland
Fijne infobali personeel, heel behulpzaam, de Hut laat de wensen over, was zeker niet schoon en tv werkt niet.

Réponse de Stena Line Nederland
En savoir plus sur les différents types d'avis.