Oikeastaan tulos pitäisi olla ”huono” koska viidestä tuotteesta ainoastaan yksi oli mitä olin tilannut.... muut oli väärä väri jo koko...... en viitsi palauttaa
Lisez les avis des autres
Tulee ikävä hyvää verkkokauppaa! Palvelu on ollut esimerkillistä. Tuotteet on sitä mitä verkkokaupassa esitellään.
Olen useamman vuoden tilaillut Stormbergin vaatteita. Olen tyytyväinen tuotteisiin, mitä olen onnistunut saamaan. Tilailisin varmaankin enemmänkin, jos ei aina olisi juuri isot koot heti loppuneet. S... Voir plus
Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä ja luotettava kauppa. Olen tilannut useita kertoja ja useita eri tuotteita ja kaikki on olleet laadukkaita ja koot vastanneet ilmoitettua kokoa. Myös toimitus on... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stormbergillä on ilmastoystävällisiä ulkoilu-ja urheiluvaatteita, ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksiin ja 100 päivän palautusoikeus
Coordonnées de contact
Barstølveien 86, 4636, Kristiansand, Norvège
- support@stormberg.com
- www.stormberg.com/fi
Aucun historique récent de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté
Kiva paita😊
Kiva paita😊. Koko piti aika hyvin paikkansa ja tuntuu lämpimältä
Olis helpompi arvioida tuote jos se…
Olis helpompi arvioida tuote jos se joskus vaan tulisi..
Palautus oli erittäin hankalaa
Palautus oli erittäin hankalaa, asiakaspalvelu ei vastannut ongelmatilanteissa ja tilatut tuotteet eivät vakuuttaneet laadullaan.
Kysytte liian aikaisin arvostelua…
Kysytte liian aikaisin arvostelua tilaamistani tuotteista,kun en ole saanut käsiini lähetystä. Olen kuitenki annenki tilannut ja ollut tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin, joten tilaan jatkossakin :)
Lasku tuli nopeasti
Lasku tuli nopeasti, vain pari päivää tilauksesta. Eräpäivä helmikuussa. Paketti ei ole tullut vieläkään. Olen odottanut jo kymmenepäivää..... Tuleekohan tuotteetkin helmikuussa?
Erinomainen
Minusta tämä verkkokauppa toimi tosi loistavasti,ja tuote on erinomainen. Kiitos Hyvää Joulua
ei tullut minkäänlaista…
ei tullut minkäänlaista tilausvahvistusta sähköpostiin
Periatteessä olisin tyytyväinen…
Periatteessä olisin tyytyväinen verkkokaupan palveluun. Tilasin kaksi ennältä tuttua kaksi tuotetta, yksi ostoskassi ja minulle uutta bambukerraso paidan. Sitä halusin heti heittää roskakoriin. Ensiksi on inhottavaa laatua, ommeltu viinosti ja jopa yksi reikä näkyvissä. Väri ei vastaa odotettua ja koko minun mielestä ei vastaa merkattua tuotteeseen. Kaiken olisin hyväksynyt mutta laatua EI. En ole koskaan tehnyt palautuksia Stormbergiin,en tiedä miten se toimii. Saanko neuvoa teiltä? Kiitos!

Réponse de Stormberg
Hyvä palvelu, huonolaatuinen takki
Ystävällinen palvelu, mutta tilaamani takki on heikkolaatuinen
täydellinen toimitus.
En voi antaa kuin yhden tähden
En voi antaa kuin yhden tähden, koska en ole saanut tilaamaani tuotetta.
Snabb leverans o bra kvalitet ❤
Hyvät tuotteet Norjasta
Ostin untuvaparka -takin ja ulkoiluhanskat. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja ostaminen/toimitus meni kuin strömsössä.
Hinta-laatusuhde hyvä
Vaatteet sitä mitä odotin hinta-laatusuhteelta, mitoitus normaali, ehkä hitusen reilu. Lasketteluhousut, kerrastot ja fleecet kaikki olivat hyvälaatuisia.
En olevieläkään saanut ilmoitusta…
En olevieläkään saanut ilmoitusta paketin saapumisesta.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.