Oikeastaan tulos pitäisi olla ”huono” koska viidestä tuotteesta ainoastaan yksi oli mitä olin tilannut.... muut oli väärä väri jo koko...... en viitsi palauttaa
Lisez les avis des autres
Tulee ikävä hyvää verkkokauppaa! Palvelu on ollut esimerkillistä. Tuotteet on sitä mitä verkkokaupassa esitellään.
Olen useamman vuoden tilaillut Stormbergin vaatteita. Olen tyytyväinen tuotteisiin, mitä olen onnistunut saamaan. Tilailisin varmaankin enemmänkin, jos ei aina olisi juuri isot koot heti loppuneet. S... Voir plus
Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä ja luotettava kauppa. Olen tilannut useita kertoja ja useita eri tuotteita ja kaikki on olleet laadukkaita ja koot vastanneet ilmoitettua kokoa. Myös toimitus on... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stormbergillä on ilmastoystävällisiä ulkoilu-ja urheiluvaatteita, ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksiin ja 100 päivän palautusoikeus
Coordonnées de contact
Barstølveien 86, 4636, Kristiansand, Norvège
- support@stormberg.com
- www.stormberg.com/fi
Aucun historique récent de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté
Ei ole vieläkään tullut tilaus 14.5
Ei ole vieläkään tullut tilaus 14.5. Tein tilauksen 1.5. Ja edes seurantakoodi ei toimi. ☹️
Asiakaspalvelu ei vastaa odotuksia
Asiakaspalvelu ei vastaa odotuksia. Jos myy suomeksi niin pitää myös vastata kysymyksiin!

Tilaus 5001252624 palautetaan
Tilaus 5001252624 palautetaan.
Palautus onvaikeaa

Kaikki toimi moitteettomasti
Tuotteet on vain pitkille
Tuotteet on varsin pitkille tehty. 160cm pitkälle 8-10 cm liian pitkät lahkeet.
7 PÄIVÅÅ EIKÄ NORJALAINEN VILLAPAITA…
7 PÄIVÅÅ EIKÄ NORJALAINEN VILLAPAITA VIELÄ TULLUT KOTIIN
Erinomaista asiakaspalvelua ja erinomaisia tuotteita
Nopea toimitus! Arvostan erityisesti Stormbergin edustamia arvoja: hyväntekeväisyyttä ja ekologisuutta.
Tyytyväinen asiakas
Olen tyytyväinen, edullinen ja hyvälaatuiset tuotteet sekä nopea toimitus.
Nopea toimitus ja tuotteet vastaavat…
Nopea toimitus ja tuotteet vastaavat kuvausta. Pieni miinus housuista, S-koon takki vastasi enemmänkin M-kokoa mutta S-koon housut olivat todella napakat.
Tilaamassani takissa ja housuissa hyvä…
Tilaamassani takissa ja housuissa hyvä laatu. Mallit erikoiset, olen 170 cm pitkä ja normaalin kokoinen 61 kg. Takki vyötärö/lantio kohdasta tiukka ja hartioista iso. Housut takaa vyötärö liian korkea, menee kaksinkerroin päällä
Liian pienet

Réponse de Stormberg
Olen erittäin tyytyväinen ,tuotteet…
Olen erittäin tyytyväinen ,tuotteet ovat laadukkaita ja vastasivat odotuksiani.
Täytti odotukset
Tilaamani tuotteet olivat juuri sitä mitä odotinkin. Erinomainen hinta-/laatusuhde (tarjoushinnat). Tilaan varmasti toistekin.
Sujuva tilaus, lisää kuvia
Tilaus on sujuvaa, toimitus tosin kestää melko pitkään ja maksaa paljon. Tuotteesta olisi hyvä olla kuvia ulkona ja eri valaistuksessa, monesti tuotteen väri on hyvin erilainen luonnossa kuin kuvissa.
En suosittele
Tilaamistani ulkoiluhousuista ei löytynyt tuotekuvausta joten ostin housut pelkän ulkonäön perusteella mikä oli suuri virhe. Housut olivat jotain aivan muuta kuin kuvassa, lisäksi koko oli todella suuri. Yksi tähti toimituksen nopeudesta.
Tilaus ei ole saapunut
Vaikea arvostella, kun en ole vielä saanut pakettiani.
Hyvä kokonaisuus
Tuotteet juuri, kuten kuvaus kertoi. Toimitus oli nopea. Hinnat alesta huokeat.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.