Oikeastaan tulos pitäisi olla ”huono” koska viidestä tuotteesta ainoastaan yksi oli mitä olin tilannut.... muut oli väärä väri jo koko...... en viitsi palauttaa
Lisez les avis des autres
Tulee ikävä hyvää verkkokauppaa! Palvelu on ollut esimerkillistä. Tuotteet on sitä mitä verkkokaupassa esitellään.
Olen useamman vuoden tilaillut Stormbergin vaatteita. Olen tyytyväinen tuotteisiin, mitä olen onnistunut saamaan. Tilailisin varmaankin enemmänkin, jos ei aina olisi juuri isot koot heti loppuneet. S... Voir plus
Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä ja luotettava kauppa. Olen tilannut useita kertoja ja useita eri tuotteita ja kaikki on olleet laadukkaita ja koot vastanneet ilmoitettua kokoa. Myös toimitus on... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stormbergillä on ilmastoystävällisiä ulkoilu-ja urheiluvaatteita, ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksiin ja 100 päivän palautusoikeus
Coordonnées de contact
Barstølveien 86, 4636, Kristiansand, Norvège
- support@stormberg.com
- www.stormberg.com/fi
Aucun historique récent de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté
Laadukkaita vaatteita
Tuotteet olivat laadukkaita ja hyvin istuvia, niin kuin odotinkin.
Tuotteet jyvin istuvia
Tuotteet jyvin istuvia, ulsi tuote vain liian iso.Palautuksen suhteen joutui hiukan tekemään töitä selvyyden vuoksi, muuten ok.
Nopea ja luotettava
Hyvät ja edulliset tuotteet
Nopea toimitus
Nopea toimitus, vähäinen pakkausmateriaali luontoa kunnioittaen, joustava maksuaika ja laadukas tuote! Erinomaista!!
Loistava
Hinta ja laatu kohtaavat. Ei koskaan ollut valittamista tuotteista.
Oikea koko
Oikea koko, hienot housut, ainut miinus liian pitkät ( tai minä liian lyhyt) odotin kiristysnauha lahkeissa.. muuten ihan jees :)
Laatu hyvä
Laatu hyvä. On isoa kokoa. Olisi voinut ottaa yhden koon pienemmän.
Hyvä
Tuotteet vastasivat tuotteiden kuvauksia ja odotuksia. Toimitus luvattiin seitsemän päivän kuluessa, meni kuitenkin pidempään.
Tuotteet olivat mitä pitikin olla=…
Tuotteet olivat mitä pitikin olla= hyviä ja toimitus nopea .
Edullinen, tuotteiden laatu hyvä
Edulliset hinnat ja tuotteiden laatu hintaansa nähden hyvä. Tilaamani housujen Bygdin Recycled Pants, Shale,L leikkaus hieman outo, pussihousumaiset. Toimivat huonossa säässä työmatka pyöräilyssä, plussaa korkeahkosta vyötäröstä. Anorakki Gutulia Anorakk, Ebony Grey,L mukava ja odottaa kevättä :) Nopea toimitus, suosittelen.
Koot täsmäsivät hyvin sekä minulle
Koot täsmäsivät hyvin sekä minulle, että miehelleni. Käytän normaalisti kokoa M tai S, tilasin M koon fleeset ja toppatakin. Hyvä, vähän reilu koko ja istuvuus. Miehelläni koon L toppatakki erittäin passeli. Värit näyttävät luonnossa todella eriltä kuin verkkokaupassa. Siitä - 1 tähti.
Sadetakit olivat todella hyvät.
Hyvä sadetakki
Ihana sadetakki mikä käy ihan takistakin. Koko vastasi mittoja ja oli juuri sopiva.
Miesten Xs koko oli yllättävän suuri
Miesten Xs koko oli yllättävän suuri, muuten olen tyytyväinen niin tuotteisiin kun toimitukseenkin.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.