Hej!! Jag upplever att mobilstore är ärliga samt tydliga när det gäller deras produkter typ garanti, returer dem hållar om vad som står på informationen, när det gäller kommunikationen är super f... Voir plus
Letade efter ett bra skärmskydd och fastnade för ESR Armorite hos TheMobileStore. Beställningen gick igenom smidigt och paketet dök upp snabbt. Skärmskyddet i sig är riktigt bra, hårdare och tåligare... Voir plus
Min laddadapter för mobilladdning gick sönder från ingenstans, drog iväg ett mail till försäljaren och frågade om det fanns någon garanti kvar eftersom jag köpt produkten inom ett år, ett mail kom t... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Sveriges ledande butik för mobiltillbehör & mobilskal online. 365 dagar öppet köp, oslagbart billiga priser samt snabb & kostnadsfri frakt!
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg
- info@themobilestore.se
- www.themobilestore.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Väldigt bra och snabb service via mail.
Väldigt bra och snabb service via mail.
#8855
Bästa jäkla affären som finns
Bästa jäkla affären som finns! Rekommenderas starkt som attans 🤟🏻
Allt går så smidigt, leverans, beställning och produkterna levererar!!
Snabb och bra leverans 8156
Väldigt bra service man få det man…
Väldigt bra service man få det man beställer jag kan rekommendera till alla andra
Snabba leveranser och fina priser
Snabba leveranser och fina priser
#4781
Otroligt fin skydd till min mobil
Otroligt fin skydd till min mobil. Den är ju inte ny så jag har haft några nu. Denna är absolut bäst trots att jag alltid köpt premium till min Samsung galaxy.
Mycket bra pris på laddarna jag köpte..
Mycket bra pris på laddarna jag köpte..
Leverans i brevlådan var perfekt.
Mycket bra.
Bra service 🙂
Väldigt bra priser på det jag beställde nu.
Snabb leverans och trevligt med snabba uppdateringar om när paketet är skickat.
Jag beställde produkter till en vän…
Jag beställde produkter till en vän som blev riktig nöjd då varor såg exakt som på bilden. Jag upplevde att företaget är bra då de skickade produkter i god tid än förväntat.
Hej!!
Hej!!
Jag upplever att mobilstore är ärliga samt tydliga när det gäller deras produkter typ garanti, returer dem hållar om vad som står på informationen, när det gäller kommunikationen är super får återkoppling inom några timmar.
Order nr 5336
Don’t Fall for Discount…
It could be a 5 stars rating but I believe that I am scammed. I ordered a powerbank on discount via Klarna App and the order was paid. Besides powerbank I also thought to buy iPhone screen protector and cameras lena protector just because of the powerbank was on a good deal. Otherwise I have had never ordered only iPhone accessories. The. 3 days later of my order I received an email that the powerbank is out of stock. I believe they bait customers through big discount and then people add some extra in the shopping cart, then later on they pretend that original item is “out of stock”.
I did not like this.
I have had never bought iphone screen protector and lens protectors if I was not buying the powerbank.
Problemfritt
Allting gick smidigt och mina grejor hann komma i tid lagom tills jag behövde det😁 Servicen var bra och fick svar på de frågor jag skickade in.
Awful customer service
Awful customer service, 2 weeks late and then sends the order even tho I cancelled it before they sent it. Jokers
Order no 3620 was as swift and reliable…
Order no 3620 was as swift and reliable with MobileStore.
Only the bundle deals only found here conveniently online.
Väldigt bra priser och snabb leverans
Väldigt bra priser och snabb leverans. Rekommenderar 👍 2805
Extremt lång leveranstid ooch löften om…
Extremt lång leveranstid och löften om snabb leverans när man väl får tag på dom... tog iaf 4 arbetsdagar efter dom lovade snabb leverans. Total tid ca 3 veckor
TOPPEN
Sov gott, tar det lugn vi fixar det
Känna dig trygg med var sortiment
Vi finns här för din skull
Jätte dålig mobil och det var super…
Jätte dålig mobil och det var super krångligt att returnera den!!! Har kontaktad deras kundtjänst och inget blev gjort!!! Trots att man skrivit adress de föreslagit så fick man paketet tillbaka vid två olika tillfälle och fick betala mycket för det! Ena gången fick jag betala extra för att få ut paketet som visar sig komma ifrån dem!!!!