Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hallo, meine Frau hat am 3. Oktober bei Ihnen 4 Oberteile eingekauft, sie war begeistert. Zuhause in Münster angekommen wollte sie eines anziehen und stellte fest, das alle Teile erheblich nach Par... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een bestelling geplaatst bij The Sting op 13-08 dmv Riverty. Helaas vanwege opname ziekenhuis pas later kunnen retourneren (binnen retourtermijn). The Sting gevraagd of ze mij kunnen helpen,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee broeken gekocht (anti blue) eind september. In december al kapot gegaan. Beide scheuren bij kruis / achterkant. Erg jammer. Helaas geen bonnetje meer dus kan ze ook niet meer terugbrengen. B... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Topper op de klantendienst

Na problemen in het filiaal in Breda (waar ik erg ontevreden over was, dus de 5 sterren zijn niet hun verdienste) had ik contact met Jill van de klantendienst. Wat is deze dame een topper! Ze denkt mee, luistert, zorgt voor een goede oplossing en volgt het dossier perfect op!
Jullie moeten meerdere Jills in dienst nemen!

3 janvier 2025

Réponse de The Sting

Wat fijn om te horen dat Jill je zo goed heeft geholpen! We begrijpen dat je ervaring in het filiaal in Breda niet optimaal was, maar het is geweldig om te lezen dat Jill het goed heeft kunnen maken en je een tevreden klant bent geworden. We zullen je complimenten zeker aan haar doorgeven!

Dank voor je feedback, we nemen je opmerking over meer Jills zeker ter harte. We streven altijd naar een goede klantenservice en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Noté 1 sur 5 étoiles

gisteren een overhemd gekocht in…

gisteren een overhemd gekocht in Hilversum maar moest gewoon pinnen ivm storing bij inwisselen van kadopasjes

26 décembre 2024

Réponse de The Sting

Ah, vervelend dat er een storing was, zeker op zulke drukke dagen! We begrijpen dat dit heel irritant kan zijn. Helaas hebben we hier zelf ook weinig invloed op. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je de volgende keer zonder problemen te kunnen helpen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie winkels en mooie kleding

Mooie winkels en mooie kleding. Maar niet voor elk wat wils. Als je als dame een normale sweater wilt zal je naar de heren afdeling moeten want werkelijk alles is (te) kort

22 décembre 2024

Hi!
Wij volgen zeker de laatste mode, maar als je op zoek bent naar een iets langer model, hebben we die ook in ons assortiment. Misschien kunnen mijn collega's instore je hierbij verder helpen. Laat het onze collega's weten als we je ergens mee kunnen ondersteunen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ervaring in de online shop is goed

Ervaring in de online shop is goed. Snelle levering. Kwaliteit van de kleding is top.
Meerdere keren besteld.

6 décembre 2024

Réponse de The Sting

Wat fijn dat je zo blij bent met onze shop, snelle levering en de kwaliteit van de kleding. Echt leuk dat je al vaker bij ons besteld hebt! 😊

We zien je graag snel weer terug. ^Liv

Noté 1 sur 5 étoiles

Super slecht ben nu 3 x speciaal naar…

Super slecht ben nu 3 x speciaal naar zwolle gereden voor een cadeau bon en dat kon niet was een storing en als ik online bestel moet ik verzendkosten betalen waarom kan gewoon in de brievenbus

17 décembre 2024

Hi Monique,

Dit is waarschijnlijk zo op te lossen, we willen je vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via service@thesting.com of via 020-3412650
Wij helpen je graag verder.

The Sting Zoetermeer niet klantvriendelijk

The Sting Zoetermeer, nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord daar. Wat een waardeloos ongeïnteresseerd personeel

7 décembre 2024

Hi Piet,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je een minder positieve ervaring hebt gehad bij The Sting Zoetermeer. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus we nemen je bericht serieus.

Mocht je specifieke details willen delen over wat er is gebeurd, dan staan we daar uiteraard voor open. Je kunt ons rechtstreeks bereiken via service@thesting.com

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren.

Echt een schijt winkel

Echt een schijt winkel, eerst is de knoop van mijn broek er 2 keer afgescheurd. Ik heb hem nu 1 maand geleden precies terug gestuurd en ik belde ongeveer 2 weken geleden, hij zei dat ik die week me geld terug kreeg. Nogsteeds niet gekregen. Dit hoort niet zo lang te duren. Hiervoor mijn slechte ervaring

21 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb ongeveer 8 weken geleden een jeans…

Heb ongeveer 8 weken geleden een jeans gekocht zoals ik wel vaker kocht bij de sting.
Maar deze keer scheurde 1 kant van de broekspijp helemaal uit.
Waarschijnlijk te strak op de naad gestikt.
Mail contact met foto's gestuurd.
Zij konden niks betekenen moest een bon hebben.
Hoefde geen geld terug Maar een oplossing.
Nieuwe broek.
Terwijl hun telefonisch vertelde je hebt 6 maanden garantie .
Medewerker vertelde je kan hem ook via vinted gekocht hebben of marktplaats.
Ben beduusd van deze afhandeling van een klacht.
Maar naar zo'n afhandeling van een klacht Ben ik teleurgesteld.
En de broeken zijn best prijzig.
Zij werken niet in oplossingen

Er is een oplossing voor gekomen heb de kapotte broek terug gebracht en heb netjes mijn geld terug gekregen.
Hoop dat ze de kwaliteit omhoog gooien van de best prijzige broeken.
Bedankt voor een oplossing

15 novembre 2024

Réponse de The Sting

Wat jammer dat de broek niet de gewenste kwaliteit heeft. Ik laat een van mijn collega's nog even op je reageren. Misschien dat we via een omweg wat voor je kunnen betekenen.
^Anouk

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring bij Sting Den Bosch.

Slechte ervaring bij Sting Den Bosch.
Zie vorige review.
Ik heb er zelfs een foto bij van de tafel waarop de broeken lagen. Echt niet uit het schap.(helaas kan ik de foto hier niet toevoegen)
Geloof niet in sprookjes en mensen voor de gek houden.
Management van Sting probeer eerlijk zaken te doen.

1 novembre 2024

Réponse de The Sting

Wat jammer dat je er zo over denkt. Het is echt een hele mooie actie en mijn collega's hebben de opdracht gekregen om de kassa te volgen. Bedankt voor je feedback! Wij gaan er voor zorgen dat onze collega's extra scherp zijn op de indelingen van de tafels. ^Rob

Retourneren nog moeilijker gemaakt

Vandaag geprobeerd een jas terug te brengen en wilde graag retourpinnen. Mijn dochter had de jas gekocht en betaald. Zij was er nu niet bij. Daarom kreeg ik het geld niet terug. Alleen retourpinnen met de pas waar ook mee betaald was. Het was alleen mogelijk om te ruilen. Heb zelf de rekening van dochter in beheer, kon de afschrijving laten zien.
Lekker klantvriendelijk ook !

12 octobre 2024

Hi,
Wat jammer dat je de jas niet hebt kunnen retourneren. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met een van mijn collega's. Je kan terug naar de store. Mijn collega zal het voor je oplossen. ^Anouk

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen zaterdag wilde ik mijn…

Afgelopen zaterdag wilde ik mijn bestelling ophalen bij the sting in Tilburg. Helaas was ik mijn legitimatie vergeten en had ik alleen het ophaalbewijs (mail) bij me. Ik kreeg niets mee, we komen maar twee keer per jaar in Tilburg dus nu kan ik mijn bestelling nooit krijgen. Belachelijk gewoon, als ik het vanuit het rek zou kopen hoef ik me toch ook niet te legitimeren? Het meisje dat me hielp was heel vriendelijk. Alles zou goed komen ik moest het alleen even aanmelden als retour. Dit heb ik meteen gedaan, maar de retour wordt niet verwerkt. Logisch natuurlijk want er wordt niets ingeleverd. We zijn nu vier dagen verder en ik krijg gewoon de factuur van Riverty dat ik moet betalen.

5 octobre 2024

Hi Elske,
Bedankt voor je bericht en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je tegen deze situatie bent aangelopen bij het ophalen van je bestelling. Onze medewerkers zijn verplicht om een legitimatie te vragen bij het afhalen van online bestellingen. We begrijpen echter dat dit in jouw geval vervelend is, zeker omdat je niet vaak in Tilburg komt.

Wat betreft de retouraanmelding en de factuur van Riverty, dat klinkt als een misverstand. We willen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing en ervoor kunnen zorgen dat je retour correct wordt verwerkt.
ˆLiv

Noté 1 sur 5 étoiles

Winterjas gekocht met slechte rits.

Winterjas gekocht. 1 x geprobeerd te dragen maar rits werkt erg slecht. Krijg hem niet dicht en niet meer open zonder heel veel moeite. Terug naar winkel maar rits is niet kapot en wordt daarom niet terug genomen. Rits moet eerst kapot zijn.
Slechte service. Mijn beide dochters en ik komen niet meer in deze winkel. Door deze service kopen wij daar niks meer

5 octobre 2024

Réponse de The Sting

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je problemen ervaart met de rits van je jas. Hoewel de rits niet officieel kapot lijkt, willen we graag kijken of we toch iets voor je kunnen doen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We hopen je hiermee alsnog verder te kunnen helpen. ˆLiv

Noté 3 sur 5 étoiles

Sting Winterswijk:Prima assortiment

Sting Winterswijk:Prima assortiment, leuk personeel. Maar zo vies. Extreem vieze bank waar je op kunt wachten als iemand aan het passen of shoppen is. En de vloeren echt vies. En dat al om 09.30 op zaterdagochtend. Die hebben lang geef stofzuiger gezien. Met zulke prijzen in de winkel mag je echt een andere beleving krijgen.

28 septembre 2024

Hi Melanie,
Bedankt voor je eerlijke feedback over je ervaring bij The Sting in Winterswijk. We waarderen je complimenten over het assortiment en ons personeel, maar het spijt ons te horen dat de netheid van de winkel niet aan je verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze winkels altijd schoon en uitnodigend zijn, ook bij openingstijd. Hopelijk zien we je binnenkort weer onder betere omstandigheden! ˆLiv

Noté 5 sur 5 étoiles

The sting heeft vaak mooie aanbiedingen…

The sting heeft vaak mooie aanbiedingen wij komen er graag

11 septembre 2024

Réponse de The Sting

Hi! Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je graag bij The Sting komt en de aanbiedingen waardeert. We hopen dat je volgende bezoek net zo goed bevalt. Tot snel! ˆLiv

2 pakketten besteld en nooit ontvangen

2 pakketten besteld en nooit ontvangen, contact gehad en wordt niet geholpen een klacht ingediend hij de geschillen orgaan en deze wordt door the sting niet aangenomen! Zeer slechte praktijken! NOOIT MEER!

22 août 2024

Beste Sterre,

Bedankt voor je bericht en de feedback die je hebt gegeven. We vinden het erg vervelend om te horen dat je je bestellingen niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben direct een onderzoek gestart bij het bezorg bedrijf om te achterhalen wat er precies is gebeurd met de twee bestellingen die zijn geplaatst. Aangezien beide orders onze webshop op de juiste manier verlaten heeft.
Volgens de informatie die we van het bezorg bedrijf hebben ontvangen, zijn beide pakketten wel afgeleverd op het adres die bekend is.

Als er nog vragen zijn, zijn we van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 18:00 om je te woord te staan.

Sting Hasselt

Sting Hasselt, zeer onprofessionele en kinderachtige verkoopster ontmoet. Niet behulpzaam, boos. Nooit meer naartoe met de twee dochters.

17 août 2024

Réponse de The Sting

Wat jammer dat jouw shop ervaring in onze winkel niet geweest is wat je van ons zou mogen verwachten. Wij geven dit intern door, zodat je de volgende keer weer heerlijk kan genieten van onze nieuwste collectie.

Noté 2 sur 5 étoiles

hele slechte kwaliteit

Ik heb 2x de zelfde broek besteld, en allebei de broeken binnen en week kapot. Hele slechte kwaliteit. Zeker voor de prijs.

4 août 2024

Réponse de The Sting

Hi Harm, Heb je al contact gezocht met onze klantenservice hierover? Zou je een mailtje willen sturen naar service@thesting.com, dan kijken wij graag met je mee. ˆLiv

The String is The Sting niet meer

Voorheen dacht ik dat het nog wel mogelijk was om een beetje stevige kleding te halen bij The Sting, maar de kwaliteit valt sinds kort wel heel erg tegen. De service ook.

Mooie verhalen in de kledinglabels over 'organic cotton' en dergelijke moeten de indruk wekken dat je kwaliteit koopt, maar in werkelijkheid koop je eerder 'rotten cotton' omdat The Sting heeft bezuinigd op kledingkwaliteit.

Als T-shirts na twee maanden al beginnen te splijten in de kraag (Hallinger) is er iets goed mis met de kwaliteit van het materiaal. Daarnaast is goed te merken dat er ook is beknibbeld op naden. Ik heb een T-shirt bij The Sting gekocht (Anti-Blue) waarvan de mouwen al binnen een maand los begonnen te scheuren.

Ik had The Sting graag nog een kans gegeven om deze problemen op te lossen alvorens een review te schrijven, ware het niet dat dit bedrijf de wet simpelweg niet respecteert in hun reclameringsbeleid. Zodra een consument merkt dat een product niet conform de verwachting is (bijv. de kwaliteit staat niet in verhouding tot de prijs), dan heeft de consument wettelijk gezien twee maanden na ontdekking de tijd om dit te melden. Als de fout binnen een jaar is ontdekt, dan ligt de bewijslast zelfs bij The Sting en niet andersom.
Dat zal tevens de reden zijn dat de webwinkel niet is voorzien van een keurmerk. Zodra er een probleem optreedt is het bij The Sting heel erg lastig om je recht te halen, want drempels opwerpen is onderdeel van het verdienmodel. Wees gewaarschuwd!

30 juillet 2024

Réponse de The Sting

Hi Michael, wat zonde dat je aangeeft een klacht te hebben over één van jouw reeds aangekochte items. Zo te zien hebben wij niet eerder contact met jou gehad. Zou je een mailtje willen sturen naar service@thesting.com, dan kunnen wij met je meekijken. Alvast bedankt hiervoor.
Liefs, Puk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier niets, extreem slechte service

Koop hier niets, service is extreem slecht; heb hier de afgelopen 2 jaar 6 broeken van Billie Dynamix gekocht. Deze zijn nauwelijks gedragen, binnen de kortste keren waren er 4 uitgescheurd. Het mooie is dat the Sting toen zei dat ze niets konden doen omdat de garantie van een half jaar voorbij was. Wat een lachertje! De laatste broek van dit merk scheurde na 3x dragen ook weer (bij het kruis). Deze zat nog binnen het half jaar van 'garantie'. Aangezien ik deze broek al weg had gedaan kunnen ze er niets meer mee. Ook leuk, want de vorige keren heb ik de broeken bewaard en werd er ook aangegeven hier niets mee te doen. Jullie zijn een klant kwijt, ik hoop ook dat velen dit lezen en de keuze maken om niet meer te kopen bij jullie. Wat een dieptrieste service. Heb altijd m'n kleren gekocht bij jullie en als er dan een keer wat is word je zo behandeld. Nooit meer The Sting, bende.

Antwoord op jullie reactie;

Als er gewoon eens iemand verantwoordelijkheid neemt en jullie niet steeds met van die voorgeprogrammeerde antwoorden komen zou het wellicht nog iets oplossen. Je weet zelf toch ook wel dat dit totale onzin is wat je verkondigd. Lekker bij zo'n klantenservice blijven zitten en niet zelf nadenken, jij komt er wel!

11 juillet 2024

Réponse de The Sting

Hi Henk, Bedankt voor je bericht en feedback. Het spijt ons te horen dat je zulke vervelende ervaringen hebt gehad met onze producten en service.

Zoals je al aangeeft, kunnen wij binnen de garantietermijn van 6 maanden zeker wel iets voor je betekenen. Het is inderdaad jammer dat je de broek hebt weggegooid, want zonder het item kunnen we helaas niets doen. Na 6 maanden kunnen slijtage en gebruikerssporen optreden, wat betekent dat we dan beperkt zijn in wat we kunnen vergoeden of repareren. ˆLiv

Noté 1 sur 5 étoiles

Je krijgt niet wat je besteld

Kocht altijd Bien Bleu shirts en bestelde dezelfde nu weer. De bestelling zou af te halen zijn bij The Sting Store maar bleek te liggen bij een zusterbedrijf Revelation wat op zich al vreemd is. De shirts bleken niet van Bien Bleu maar van Revelation. Het model is totaal anders, een hemd met een hogere achterkant ipv voor een achter even hoog, de lengte zeker 10cm langer en een veel mindere kwaliteit waardoor je er doorheen kijkt. Deze shirts kun je ook voor vier euro bij de Zeeman kopen. Dan voel je je toch Simpel gezegd belazerd.

15 juin 2024

Réponse de The Sting

Hi Karin, bedankt voor uw bericht en uw feedback. Graag willen we enkele punten toelichten.

We verkopen het merk Bien Bleu inderdaad niet meer. In plaats daarvan bieden we nu shirts van het merk Revelation aan. Wij begrijpen dat de pasvorm en kwaliteit verschillen kunnen veroorzaken, aangezien het een ander merk is met zijn eigen ontwerpen en materialen.

Daarnaast willen we aangeven dat Revelation een eigen winkel heeft, en dat kan verklaren waarom uw bestelling daar opgehaald moest worden.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, willen we u graag helpen om een passende oplossing te vinden.

Wij zijn telefonisch (020 - 3412 650) bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur of je kan een mail sturen naar service@thesting.com. ˆKim

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus