Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hallo, meine Frau hat am 3. Oktober bei Ihnen 4 Oberteile eingekauft, sie war begeistert. Zuhause in Münster angekommen wollte sie eines anziehen und stellte fest, das alle Teile erheblich nach Par... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een bestelling geplaatst bij The Sting op 13-08 dmv Riverty. Helaas vanwege opname ziekenhuis pas later kunnen retourneren (binnen retourtermijn). The Sting gevraagd of ze mij kunnen helpen,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee broeken gekocht (anti blue) eind september. In december al kapot gegaan. Beide scheuren bij kruis / achterkant. Erg jammer. Helaas geen bonnetje meer dus kan ze ook niet meer terugbrengen. B... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte kwaliteit voor dure broeken

2 broeken gekocht van het merk Hallinger, binnen half jaar beiden uitgescheurd bij achterzak. Amper gewassen en nooit in de droger geweest. Zeer slechte kwaliteit voor dure broeken van 79€ per stuk . Andere, vaak goedkopere, merken gaan jaren mee. Jammer , zaten verder lekker.

10 juin 2024

Réponse de The Sting

Hi Ron, wij hebben een garantietermijn van 6 maanden. Dit omdat een artikel ook aan slijtage onderhevig is.
Mocht het item binnen deze periode aangeschaft zijn, mag je "bij een winkelaankoop" met de bon, de broek en de corresponderende bankpas terug naar een store in jouw buurt.
Mocht dit een online bestelling zijn, ontvangen wij graag het ordernummer en een foto van de klacht via de mail; service@thesting.com
Liefs, Puk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Very poor quality stitching is very…

Very poor quality stitching is very worst

27 mai 2024

Réponse de The Sting

Hi George, Het is ons niet helemaal duidelijk waar wij jou mee kunnen helpen. We helpen je graag: mail naar service@thesting.com of bel naar 020 - 3412 650 ˆLiv

Noté 2 sur 5 étoiles

Veel geld voor slechte kwaliteit

Hele leuke winkel! Ik heb hier twee spijkerbroeken gekocht die allebei ontzettend goed zitten, qua pasvorm de beste broeken die ik heb gehad. Alleen nou is bij allebei de broeken de rits kapot gegaan... Nog nooit gehad bij een broek en precies bij deze broeken wel, heel jammer en je betaalt echt veel geld voor een slechte kwaliteit.

25 mai 2024

Réponse de The Sting

Hi Naomi, Wij willen je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per mail, WhatsApp of telefonisch. ˆLiv

Slechte service

Slechte service.
Ik kocht een T-shirt in de winkel. Thuis zag ik dat er een klein geperforeerd gaatje in de boord zat. Telefonisch contact gezocht met de klantenservice (omdat ik niet in de buurt van de winkel woon) welke foto’s wilde zien.
Zij beoordeelde deze melding als onterecht. Ik moest een keer met de stof over het gaatje wrijven en kreeg daarbij 1,50 korting. Deze tip maakte het gaatje alleen maar lelijker.

Ik had meer service van The Sting verwacht en zal voortaan mijn kleding elders kopen (principe kwestie).

De optie om terug naar de winkel te gaan kost meer dan het t-shirt a 15,- (60 min. Reistijd en parkeren centrum Enschede)
Dit ook uitgelegd. Maar omdat ik dit shirt in de winkel had gekocht kan alleen de klantenservice in de winkel hiermee helpen. Dus kost het uiteindelijk meer geld om het terug te brengen voor een gaatje die zij erin hebben gemaakt.. zó een grote winkelketen en zo een simpele situatie, maar dan toch geen passende oplossing kunnen bieden.

10 mai 2024

Réponse de The Sting

Hi! Ik begrijp dat je gefrustreerd bent, maar het is belangrijk op te merken dat het gaatje in het T-shirt niet opzettelijk is veroorzaakt en we hebben geprobeerd een suggestie te geven om het probleem te verhelpen. Ons doel was om je te helpen, niet om de situatie te verergeren.

Hoewel ik begrijp dat je teleurgesteld bent, wil ik benadrukken dat we ons inzetten om onze klanten tevreden te stellen. Zoals eerder aangegeven, ben je van harte welkom om het artikel terug te brengen voor een volledige terugbetaling. Dit wilde je zelf niet. ˆLiv

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima kleding en klantenservice, maar kwaliteit varieert.

Prima kleding en klantenservice. Online bestelling afhalen in een winkel en dan direct retouren wat ik niet draag werkt perfect. Het is wel vaak opletten dat de dunnere t-shirts/kledingstukken snel lastige kreuken vormen. De dikkere kleding is wel echt top verder (relaxed / oversized shirts, truien, hoodies, jeans, etc)

5 mai 2024

Réponse de The Sting

Hi, Bedankt voor je review. Je kan altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via WhatApp. Zo kunnen wij meekijken naar een oplossing m.b.t. je account. ˆLiv

Noté 5 sur 5 étoiles

Koop hier meestal m'n kleren

Koop hier meestal m'n kleren. Gewoon goeie kwaliteit, nooit echt klachten gehad. Snap daarom ook de meeste klachten over Sting niet zo goed, maar kan aan mij liggen.

29 avril 2024

Wat fijn om te horen!!
En mocht er iets zijn, mag je je natuurlijk altijd richten tot de customer care.
Liefs, Puk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je stuurt een broek terug waar na 1…

Je stuurt een broek terug waar na 1 keer lopen al een gat in zit. Sting weigert terug te betalen. Is zogenaamd geen fabrieksfout. Kan wel wezen maar is toch zeer slechte kwaliteit voor die prijs. Inmiddels nog mee bezig maar sting weigert over de brug te komen. Gevalletje diefstal van eigen klanten.

8 avril 2024

Hi Faith,
De broek is bij retour zending geheel gecontroleerd zoals protocol.
Deze is gedragen retour gestuurd.
Dit is dan ook de reden van onze beslissing, de broek is gedragen. ^Joy

Retouren niet goed ontvangen

Begin januari besteld bij the sting. De broeken paste niet dus alles terug gestuurd. Vervolgens dan te horen krijgen dat er maar 2 artikelen ontvangen zijn ipv 4. Gewoon voor 2 artikelen moeten betalen, zelfs incasso's gekregen. Klantenservice luistert nergens naar en niemand helpt je hier. Echt waardeloos.

11 avril 2024

Hi,
Na alle onderzoeken is gebleken dat wij de overige items niet hebben ontvangen. ^Joy

Noté 1 sur 5 étoiles

Winkel Apeldoorn, zeer klantonvriendelijke medewerker!

Goedenavond,

Wij zijn vanavond bij jullie winkel in Apeldoorn geweest tijdens de koopavond. Voor gemiddeld €350,- aan kleren willen kopen. Maar door een zeer klant onvriendelijke medewerker heb ik het allemaal vriendelijk aan een collega terug gegeven. Ze gaf aan dat we de winkel netjes moesten houden omdat ze alles net netjes had neer gelegd.(Hoe kunnen we anders kijken of er bijv de juiste maat tussen zit?!) en omdat het bijna sluitingstijd was. (Tot 21:00 open, en het was 20:00!) Wij hadden hier echt een heel stampij van kunnen maken, maar hebben het netjes gehouden. Dit soort personeel wil je echt niet in je winkel hebben! Het was een gekleurd meisje, ze droeg die avond een donkere spijkerbroek dacht ik. Deze ervaring heeft er voor gezorgd dat ik NOOIT meer hier naar toe ga.

14 mars 2024

Réponse de The Sting

Hi Marthe, Wij hebben de case ondertussen behandeld en gaan dit intern verder oppakken. ˆLiv

Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend zwakke kwaliteit broeken.

Ontzettend zwakke kwaliteit broeken.
Na 3 keer dragen zitten er scheuren in de broeken.

3 mars 2024

Réponse de The Sting

Hi Bart, we willen je vragen contact op te nemen met onze klantenservice, ik kan namelijk geen eerder contact momenten tussen ons vinden. We horen graag van je. ˆLiv

Noté 1 sur 5 étoiles

broek gekocht ging snel kapot moest ik…

broek gekocht ging snel kapot moest ik bijbetalen op een gelijkwaardige broek terwijl ze dit kosteloos hadden moeten regelen met mij .
ze hanteren hun eigen regels maar horen zich aan de nl wet te houden consumenten recht.

28 février 2024

Réponse de The Sting

Hi Eric, er is aangeboden de jeans retour te nemen door de winkel. Je hebt hier voor een ander product gekozen, deze kunnen wij niet kosteloos ruilen tegen de eerder aangekochte jeans.^Puk

Waardeloos

Ik ging naar de winkel om mijn trui terug te brengen en ik had mijn bonnetje mee maar niet de pinpas waar ik mee betaald had dus kon ik het kledingstuk niet terugbrengen een waardeloze winkel.

25 janvier 2024

Réponse de The Sting

Hi Bo, We willen je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit is waarschijnlijk zo op te lossen. ˆLiv

Onprofessioneel te woord gestaan

Trui van het merk Lost Minds ging direct bij het dragen pillen, het elastaan in de stof liet los. Na 2 x dragen teruggebracht naar de winkel (centrum Delft). Manager zei dat ik niet zo slecht met de trui om moest gaan en gaf me tips over hoe ik in het vervolg voor mijn kleding moet zorgen. "Als je aan een bureau zit, of je jas aan en uit trekt, kunnen dit soort dingen inderdaad gebeuren en daarom raad ik u aan dit niet meer te doen". Wat een lachertje. Zwaar teleurgesteld in deze slechte, onprofessionele behandeling. Wel mijn geld teruggekregen.

19 janvier 2024

Réponse de The Sting

Hi, inderdaad een beetje gek advies. Wij gaan dit doorsturen naar de store in Delft. Gelukkig om te lezen dat je wel gewoon jouw geld hebt teruggekregen! ^Tom

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee broeken gekocht (anti blue) eind…

Erg jammer. Helaas geen bonnetje meer dus kan ze ook niet meer terugbrengen.

Bovenstaande situatie is super opgelost. Echt 5 sterren voor de klantenservice. Totaal bedrag retour gekregen.

26 septembre 2023

Réponse de The Sting

Ach dat is inderdaad jammer! Je kan contact opnemen met mijn collega's via service@thesting.com. Wanneer je aangeeft waar je de aankoop hebt gedaan kunnen zij de bon voor je opzoeken en kunnen we je een oplossing aanbieden. Groetjes ^Anouk

Noté 4 sur 5 étoiles

ik koop altijd in de winkel

ik koop altijd in de winkel, top kwaliteit, top medewerkers in hoofddorp, maar deze keer heb ik online mijn bestelling heb geplaats, twee jogging broeken en twee dames sjaal, maar ik heb een sjaal bij mijn bestelling ontvangen en ik heb twee keer klanteservice gebeld helaas heb ik nog geen reactie gekregen, hoop snel mogelijk dit geregeld wordt,
Ordernummer 372e8ceb-242b-4e7c-9be9-4f729896aae3

16 décembre 2023

Réponse de The Sting

Hi Roos, wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 18:00 uur te bereiken via telefoon, mail of WhatsApp. We willen je vragen om contact met ons op te nemen zodat wij je verder kunnen helpen. ˆLiv

Ridiculous

every year that passes, the sting gives me disgust with crazy prices and colors, my own experience: stangata pants in green 39.99, blue pants 49.99 and beige 59.99. I ask if the brand is the same, why aren't they the same price, and plus antiblue coat 65 euros on black fryday the same coat went for 89.00 euros and the discount is 69.99 I mean you always deceive customers, ridiculous for me and shameful

24 novembre 2023

Réponse de The Sting

Thank you for your review. It is possible that 1 pair of pants is released in multiple colors. If a color is not as popular as we thought, it may be that a certain color is only discounted. We call this a color markdown. Furthermore, I can't figure out what you mean by the last sentence about the jacket. If you have any questions or would like clarity, we can answer all your questions by telephone, email or WhatsApp. ˆLiv

Top!

mijn go to kledingzaak, zowel online als in de winkel. Tot nu toe nog nooit problemen gehad.

10 octobre 2023

Hi Thomas, wat fijn! Bedankt voor de review :-)! ˆKim

2 bestellingen niet ontvangen

2 bestellingen niet ontvangen. Hier word niks mee gedaan en de klant betaald voor iets wat nooit is ontvangen. De service is echt mega slecht, de klant bied service aan hun.

Ik zou aanraden hier nooit iets te bestellen want het word toch niet bezorgd en de klantenservice is nog slechter.

Helaas word hieronder heel netjes gereageerd. Op mijn brieven, mails, apps, geen reactie. Er word geen oplossing geboden enkel het antwoord dat de klant betaald voor een bestelling die nooit zal arriveren.

Helaas word weer aangegeven dat de klant liegt. Ook word mijn naam hier gedeeld zonder dat ik dit heb bevestigd. Proffesioneel is het zeker niet. De telefoon word opgehangen en op de mail krijg ik enkel antwoord dat de case word gesloten. Dat zie ik niet als antwoord natuurlijk. Mijn brief word ook niet beantwoord. Bestel hier niet😉

21 novembre 2023

Réponse de The Sting

Hi Fabienne, ons team heeft samen met PostNL een grondig onderzoek uitgevoerd, en op basis van de informatie die we hebben ontvangen, is gebleken dat de bestellingen met 100% zekerheid zijn geleverd. We begrijpen dat dit niet het antwoord is dat u had gehoopt te ontvangen, maar we willen benadrukken dat we elke klacht serieus nemen en proberen te begrijpen wat er mis kan zijn gegaan. Verder willen wij aangeven dat wij elke vorm van communicatie dan ook hebben beantwoord. Wij hebben duidelijk bij je aangegeven dat wij de case via 1 kanaal zullen behandelen zodat alle communicatie bij elkaar blijft. Wij zullen de case dan ook sluiten. ˆKim

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische service bij The Sting Den…

Fantastische service bij The Sting Den Haag. Supervriendelijk geholpen met een stikfout bij damesjas. We komen er graag mede dankzij de prachtige winkel en het fijne personeel.

11 novembre 2023

Réponse de The Sting

Hi Eelko, bedankt voor de review! Wat fijn dat je zo een ervaring heb gehad! Dat is wat wij uiteraard willen :-)

Zeer onvriendelijk personeel

Zeer onvriendelijk personeel achter de kassa bij de Sting in Middelburg. Tot 2 x toe word ik weggestuurd met mijn retourpakket die ik zondag online had besteld en maandag in de winkel had opgehaald. Er zat geen retourlabel bij, dus konden ze mij niet helpen. De digitale bestelbevestiging met ordernummer en de kassabon die ik had gehad waren niet voldoende.
Ik moest maar de klantenservice bellen om het probleem op te lossen.
Daar zeiden ze dat ik dit wel in de winkel kon retourneren, ook zonder retourformulier.

17 octobre 2023

Réponse de The Sting

Hi Marjolein, wat vervelend om te lezen dat je niet goed bent geholpen. Wij streven er naar dat onze klanten met een blij en goed gevoel onze stores uitlopen.

Om weborders retour te nemen heeft de winkel altijd het fysieke formulier nodig, deze heeft de winkel altijd nodig voor de administratie. Heb je het pakket inmiddels retour gebracht? Anders raad ik je aan om via onze Customer Care contact op te nemen. Wij staan voor je klaar om verder te helpen. ^Tom

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus