Erg teleurstellende service van Trekpleister. Ik had twee artikelen besteld waarvoor een 1+1 gratis actie gold. De gratis artikelen werden niet automatisch toegevoegd aan mijn bestelling. Achter... Voir plus
Lisez les avis des autres
3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Voir plus
Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Erg teleurstellende service van…
Erg teleurstellende service van Trekpleister.
Ik had twee artikelen besteld waarvoor een 1+1 gratis actie gold. De gratis artikelen werden niet automatisch toegevoegd aan mijn bestelling. Achteraf bleek dat ik ze zelf had moeten aanklikken.
Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar kreeg simpelweg te horen dat er “niets aan te doen was”. Geen oplossing, geen coulance en geen enkele poging om mee te denken.
Ik begrijp dat er voorwaarden aan een actie kunnen zitten, maar als een klant duidelijk gebruik probeert te maken van een 1+1 gratis aanbieding, vind ik het bijzonder klantonvriendelijk om vervolgens alleen te zeggen: pech gehad.
Voor mij is dit vooral een kwestie van service. Een klein gebaar richting de klant had hier een groot verschil gemaakt. Erg jammer, Trekpleister.
3 maanden geleden een bestelling…
Contact word alleen doorgestuurd naar een chat robot of Facebook. En die sturen je weer terug naar nummer 1.
Zo is het gemakkelijk geld verdienen.
Door mijn eigen fout
Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd
Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht
Klantenservice en meerdere telefoontjes gepleegd
Volgende dag nog terug gebeld , dat ik mijn geld terug kreeg
Echt super service !!
Heemstede bedankt !
Melkmeisje versus Trekpleister
Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt het een waterige gele gullie te zijn. Het liep gewoon tussen mijn vingers door. Zonde van mijn geld
waardeloze bedoeling online niet nooit meer doen !!!
pakket besteld op 27ste zou 30ste in de winkel arriveren. vervolgens Trekpleister Klanten service telefoon word ook niet na 09.30 .,beantwoord en meld we zijn gesloten wat een waardeloze klantenservice (zou 09.00 bereikbaar zijn),mijn online bestelling zou volgens bestel bevestiging zondag op locatie moeten zijn maar voor niks naar toegetreden en nu maandag niks is het nog steeds onderweg? klantenservice niet bereikbaar, niet echt uitnodigend om online bij trekpleister te bestellen.
na uren wachten terwijl er niemand voor mij zou zijn ... juffrouw gesproken en na wat uitzoek werk van haar ligt niet aan Trekpleister(natuurlijk),maar aan de vervoerder ( vreemd datr Trekpleister nij dan aangeeft dat ik het 30ste kan op halen , km gemaakt voor niets(daar gaat me voordelen kost het gewoon meer dan) en een compensatie van een wassen neus ,nee mij ben je zo kwijt Trekpleister , doe wat je zegt en kom je beloftes na.
Slim verpakken? Echt niet!
Trekpleister, wat maak je me nou!
Een grote doos op maat, slim verpakt?
Twee flessen shampoo onderin, waarvan één is open gegaan en heeft gelekt.
Een flesje Deet, heeft flink gelekt, dus nog maar halfvol.
Daar bovenop een zwaar pak waspoeder en een grote fles wasmiddel.
Hallo, noemen jullie dat slim verpakken?
Daar valt dan nog wel wat van te leren!
Dat was de eerste en ook de laatste keer dat ik bij Trekpleister bestel.
Bestelling niet ontvangen en Trekpleister onbereikbaar
Ik heb op 27 juli een bestelling 11004966132 geplaatst die op 29 juli zou worden geleverd. Sinds 29 juli staat het pakket bij post nl als status gesorteerd, maar dus nog altijd niet bezorgd nu ruim een week later. Contact gehad met post nl, maar die geven aan dat enkel de verzender een onderzoek kan starten naar wat er met het pakket aan de hand is. Sinds gister 5 aug heb ik álle contactmogelijkheden uitgeprobeerd, maar trekpleister is op geen enkele manier bereikbaar, niet via email, niet via chat, niet via de telefoon en op een chatbericht op Facebook wordt ook niet gereageerd. Alles loopt via het ergelijke AI waar je niet verder mee komt. Kortom, ik heb dus gewoon mijn geld weggegooid via Ideal betaling en wil dat geld nu gewoon teruggestort krijgen en zal nooit meer bij Trekpleister bestellen. Ze verdienen geen enkele ster met deze waardeloze bedrijfsvoering
Zoetsappige reclame van Karin Bloemen
"Waarmee kunnen we je blij maken?" Nou, met het stoppen van die verschrikkelijke zoetsappige reclame met Karin Bloemen voor Trekpleister Niet om aan te horen!
Wat een superaanbiedingen!!
In de folder: aanbieding 4 bussen scheerschuim voor 5 euro. Bij afrekenen blijkt de korting 4 ct per bus!! Wat een superaanbieding is dat. Belacheljk. Alles terugezet dus. Dit soort aanbiedingen zou niet moeten mogen.
Bijzonder slechte ervaring
Bijzonder slechte ervaring. Had op de site aanbieding van 2+2gratis gezien rn hebt dat toen gekocht maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er maar 2 flacons in: ik had 19,98 euro betaald. Dus geprobeerd om iemand v de klantenservice te benaderen en dat is dus onmogelijk. Uiteindelijk beticht via facebook achtergelaten plus een chat opgestart via de site v Trekpleister. Ik heb 3/4 uur gewacht zonder ook maar iemand te hebben gesproken. Wat eennwaardoze toko is dit zeg!! Eens maar nooit weet!!!!!
Als de luier actie van Trekpleister…
Als de luier actie van Trekpleister komt en al ben je op de actiedag meteen in de winkel zijn de luiers niet of nauwelijks te verkrijgen.
Dus besteld en na drie dagen af te halen in het filiaal...... Niet dus.
Na reactie vandaag ruim een week na de actie krijg je als reply we reageren binnen 14 dagen.
Echt slecht dus
Online bestelling wel betaald maar is “zoek”
Ik doe een bestelling van rond de 20€ online met afhalen filiaal in de buurt. Ik betaal maar krijg geen ontvangst bevestiging. Ik mail na een paar uur. De dagen daarna krijg ik steeds meer vragen;
-afschrift bankschrift mail 1
-NAW geboortedatum mail 2
-filiaal ophalen mail 3 en opmerking dat het vast in mij spam zit.
Daarna hoor ik niks meer. Geld weg! Bestel hier niet. Lage prijzen is een scam. Het klopt gewoon niet. Op basis bankafschrift moeten ze bestelling terug kunnen vinden. Je voelt gewoon dat je voor de gek wordt gehouden!
oogschaduw verspreid door doos, geen correcte oplossing
Bestelling ontvangen maar make up lag los in een grote doos. Daardoor is 1 oogschaduw volledig verspreid door de doos. Alle andere producten spellen, andere make up producten zitten dus helemaal onder de taupe kleurige oogschaduw. Bel ik de klantenservice verwacht ik dat het niet zo moeilijk moet zijn: zal wel excuses voor het ongemak krijgen en we sturen de oogschaduw wel na. Maar nee hoor, ik krijg een hele irritante slecht verstaanbare medewerkster die wat je aan de toon al kan horen weinig interesse toont en een standaard riedeltje opnoemt op een hele irritante zogenaamde extra langzame gedesintresseerde veels te relaxte toon (wat als klant als je niet serieus genomen wordt echt juist zorgt dat zelfs de kalmste klant geirriteerd raakt!) en zegt ze. Ik kan niet nasturen. Ik kan alleen 1,99 terugstorten. Het gaat mij niet om die 1,99 al wil ik die zeker bij zo'n slechte klantenservice zeker dan wel op zijn minst terug. Maar het gaat mij om dat ik de oogschaduw alsnog wil hebben en die is mij nu dus niet geleverd zit namelijk door de doos verspreid op al mijn spullen... Dus ik ok, irritant.. maar prima dan plaats ik een nieuwe bestelling, stort dan even die 1,99 terug met een code voor gratis verzendkosten. Anders benadeel je mij als ik het zelf opnieuw moet bestellen dat ik ineens 7,95 + 1,99 moet betalen voor hetzelfde product. Ik had juist een bestelling boven de 50 euro gedaan zodat ik geen verzendkosten had. Uiteraard ga ik niet weer mijn winkelmandje aanvullen boven de 50 omdat Trekpleister iets niet goed aangeleverd heeft. Nee gingen ze niet doen. Ik moest maar gewoon opnieuw bestellen en verzendkosten betalen er bovenop. Op mijn opmerking dat dat zeer klantonvriendelijk is omdat zij het niet beter verpakt hebben dat ik dan ineens voor de oplossing extra kosten moet gaan maken. Nee, was mijn probleem ze konden het niet anders voor mij oplossen. Dit is toch absoluut geen klantenSERVICE op deze manier?? Ik vraag geen korting ik vraag niks extra's ik zeg ik maak alles zelf wel helemaal schoon, maar zorg dat ik zonder extra kosten gewoon die oogschaduw linksom of rechtsom alsnog in mijn bezit krijg voor 1,99 zoals ik in eerste instantie heb besteld en dus niet voor 1,99 + 7,95 verzendkosten! Nee! Kon ze niets mee. Op mijn opmerking dat ik dan de hele bestelling ga retourneren en dat ze de boel zelf mogen schoonmaken en dan gewoon alles moeten terugbetalen incl. de verzendkosten en retourkosten (herroepingsrecht) boeide haar totaal niet en vond ze prima. Dat liever dan de klant excuses aanbieden voor de puinhoop en meedenken aan een oplossing voor die verzendkosten. Zei ze ook nog een beetje arrogant dat ik bij mijn bestelling helemaal geen verzendkosten heb betaald... NEE dat klopt! Ik heb namelijk expres boven de 50 euro besteld zodat ik geen geld aan verzendkosten verspilde, maar omdat ik nu dan die oogschaduw weer los moet bestellen moet ik ineens wel verzendkosten van 7,95 betalen om die oogschaduw die ik al besteld en betaald had alsnog te kunnen krijgen... Zegt ze daarna midden in ons gesprek wat nog niet opgelost is met die zelfvoldane relaxte veels te langzame toon (ik heb nog meer te doen hoor, maar zij blijkbaar niet!) Heb je nog andere vraaaagen?? klantenirritatiepunt is het geen klantenservice. Slaat echt helemaal nergens op. Los het gewoon goed op en klaar . En ik was echt niet de moeilijkste, maar regel in dit soort gevallen dan gewoon een code voor de verzendkosten of stuur wel iets na als je het niet goed hebt geleverd! Superslecht dit! Ik ben afgeknapt op Trekpleister.nl. Als op een gegeven moment alle klanten voor zulke simpele dingen wegblijven hebben ze vanzelf geen klantenservice meer nodig zonder klanten. Kan ze echt relaxen thuis... lijkt me beter... Oh ja op mijn vraag waar kan ik een klacht indienen zei ze op voldane toon: we hebben geen klacht mogelijkheid. Maar je mag gerust op onze website kijken hoor. (en daardoor zijn die medewerkers zo niet mee werkend... niemand kan ze wat maken, dus waarom zou het ze ook maar iets kunnen schelen of een klant geholpen wordt of tevreden is of niet, waarom zou je meer moeite doen dan je standaard blaadje met tekst opriedelen dan moet je namelijk echt werken en iets voor je klant navragen of regelen... dan is achteroverleunen en oplezen veel relaxter dan problemen oplossen en klanten helpen).
Wat een zooi en slecht personeel
Ze roken daar allemaal buiten voor de winkel. Heel mijn woning stinkt daardoor.
Aangezien mijn man al longklachten heeft is dit niet gewenst.
Personeel al een keer aangesproken ze gingen het door geven aan de filiaal manager. Filiaal manager al 2 keer er op aan gesproken maar kreeg een erg brutale reactie. En ze stak gewoon een sigaret op.
Klacht gedaan op Facebook bij trekpleister algemeen ze gingen er mee aan de slag maar helaas ze gaan gewoon door!!
Ben nu echt heel boos op trekpleister 1378 boxtel
Arrogante medewerkster winkel Roden
IIk was in de trekpleister winkel in Roden om een Philips elek, tandenborstel 4100 te kopen. Ondanks dat er een kaartje aan hing van 50 % korting weigerde de medewerkster mij deze te verkopen, Haar antwoord was geldt alleen voor het model 4000. Dit model besataat helemaal niet. De medewerkster was arrogant, onbeschoft en denigrerend. Ik weet. dat het lastig is om goed personeel te krijgen, maar met zulk personeel kun je beter de winkel sluiten, Online bij Trekpleister de gewenste tandenborstel zonder problemen met 50 % korting gekocht.
Elke ster is er een te veel.
Elke ster is er een te veel.
Ik heb wederom 6 potten DE oploskoffie besteld, Wederom van alle 6 de potten de zegels verbroken. Er ligt zelfs koffie los in de doos erbij. Wat echt bijzonder is want die potten gaan heel lastig open. Dus er wordt gewoon mee geknoeid. Als je in de winkel staat krijg je keer op keer ongevraagd advies over de meest stomme dingen. NU wil ik contact omdat ik er een klacht over in wil dienen maar nee dan is er niks of niemand beschikbaar. Dus wederom waardeloze service
Trekpleister licht niemand op!
De La Vie Est Belle geschenkset bevatte daadwerkelijk een 80ml inhoud. Dat is een combinatie van 30ml parfum en 50ml bodylotion. Dus daarop heeft Trekpleister de persoon genaamd Fred die hier een review heeft geschreven niet opgelicht. Fred heeft gewoon niet goed gelezen. Want La Vie Est Belle parfum heeft als losse fles niet eens een 80ml versie. Ik vind dat Fred zijn review of moet verwijderen of aanpassen. Voor de rest altijd goede ervaringen met Trekpleister, leuke aanbiedingen. Kom daar altijd voor mijn Tigerbalm producten in de actie.
Tevreden
Ik laat een review achter om tegenwicht te bieden aan alle negatieve reviews. Ik durfde daardoor namelijk haast niet te bestellen. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan, want daardoor had ik een heel mooi koopje dat keurig op tijd werd geleverd. Ik bestel een volgend keer weer gewoon.
Waardeloze service
Je maakt je bestelling 1 halen en een gratis maar niet waar want je moet die gratis ook bestellen, zeer onlogisch tenzij t je verteld wordt….????
Gebeld met klantenservice en actie voorbij en doen lullig voor een luchtverfrisser WAT EEN SERVICE VAN TREKPLEISTER……..gelijk5 klanten kwijt
Woord klantenservice kunnen jullie beter weg laten, geef dat maar door aan Karin Bloemen 👿👿👿