Tuinmeubelland Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurige service toen we een andere kleur hoes wilden! Werd makkelijk geregeld, zonder nieuwe bestelling / betaling te hoeven doen. Retour zenden gaat nog niet helemaal soepel. Maar dat ligt niet aan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Tuinmeubelland - Grootste collectie: tuinmeubelen, loungesets, parasols en meer. Alle tuinmeubelen online met de laagste prijs garantie. Bekijk nu!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uitstekende afhandeling klacht

Wij hebben onlangs twee tuinstoelen besteld, waarvan er één beschadigd bleek, wat jammer was omdat het mooie stoelen zijn. We hebben de beschadiging gemeld en daar werd vlot op gereageerd: we kregen een nieuwe en de kapotte zou worden opgehaald. We hebben er toen meteen nog twee bij besteld en die zijn vandaag bezorgd door een sympathieke chauffeur, die ons de tijd gunde de stoelen nog even na te kijken. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze klacht en blij met onze set van vier mooie, betaalbare stoelen.
Sjoerd van Meteren, Heerenveen

27 juillet 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice en de chauffeur. We geven uw complimenten graag door. Veel plezier met uw tuinstoelen en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Slechte service

Slechte service, komen afspraken niet na. Zit al 5 weken te wachten op een bestelling die er binnen 1 dag zou zijn.

17 juillet 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat u al langere tijd op uw bestelling wacht.

Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden. Graag kijken wij samen met u wat er aan de hand is en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Helaas kunnen wij op basis van uw review niet achterhalen om welke bestelling het gaat.

Wilt u alstublieft onder vermelding van uw ordernummer contact opnemen met onze klantenservice via service@tuinmeubelland.nl of telefonisch via 088 - 66 00 200? Dan helpen wij u graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je koopt een bistro set die op de site…

Je koopt een bistro set die op de site wordt beschreven als van aluminium. Er wordt gewoon een simpele stalen set gestuurd. Wij zijn van mening dat ze dit echt wel wisten, aluminium is namelijk veel lichter, je merkt het meteen.
Daarnaast: Hun servicedesk heeft een reactietermijn van 7-10 dagen, ook dat slaat echt helemaal nergens op. Goed opletten dus voordat je daar bestelt.

24 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Van onze klantenservice hebben we begrepen dat zij inmiddels contact met u hebben gehad en u hebben aangeboden om het product te retourneren. Helaas hebben wij daarna geen reactie meer van u ontvangen. Dit aanbod staat uiteraard nog steeds en we helpen u graag om dit alsnog netjes af te ronden.

Daarnaast nemen we uw opmerking over de productomschrijving serieus. We onderzoeken intern of de informatie op onze website duidelijk en correct is, zodat eventuele onduidelijkheden kunnen worden voorkomen.

Mocht u alsnog gebruik willen maken van het retouraanbod of als u nog vragen heeft, dan horen wij graag van u.

Top service

Retour zenden gaat nog niet helemaal soepel. Maar dat ligt niet aan jullie denk ik!

2 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. We hopen dat de retourzending verder soepel verloopt en snel wordt afgerond. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Nu 2 keer een bestelling gedaan

Nu 2 keer een bestelling gedaan. Vorige week een zweef parasol besteld. Bij de voet van de parasol waren niet alle schroeven meegeleverd. Gebeld en uiteindelijk schroeven een paar dagen nageleverd. Vandaag mij 2e bestelling ontvangen. 2 lounge stoelen en een tafel. De lounge stoelen bestaan uit 2 delen. Weer geen schroeven meegeleverd . Mag toch wel verwachten bij stoelen van 400 euro dat daar schroeven bij zitten? Gebeld en de mevrouw aan de telefoon vraagt me of ik zeker weet dat ik de stoelen nog in elkaar moet zetten. Nu moet ik foto’s opsturen zodat ze kunnen bepalen welke schroeven ik nodig heb. Ik vind dit allemaal erg amateuristisch.

5 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u bij twee opeenvolgende bestellingen problemen heeft gehad met ontbrekende schroeven. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u verwacht een product direct te kunnen monteren en gebruiken.

Daarnaast vinden wij het vervelend dat het contact met onze klantenservice niet de duidelijkheid heeft geboden die u mocht verwachten. Uw feedback nemen wij erg serieus en gebruiken we om onze processen verder te verbeteren.

Van onze klantenservice hebben we inmiddels vernomen dat de juiste schroeven voor uw loungestoelen aan u zijn geleverd. We hopen dat u de stoelen inmiddels zonder verdere problemen heeft kunnen monteren en dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Noté 1 sur 5 étoiles

Product wordt niet geleverd, loze beloften

De parasol zou de eerstvolgende werkdag bezorgd worden. Het is nu 1,5 week later en nog steeds geen parasol. Nadat ik erover telefonisch een klacht heb ingediend zeggen ze ook niet meer dat ze de volgende dag komen om hem te bezorgen. Nu hoor ik helemaal niets meer. Ik raad niemand aan hier iets te kopen. Ik vraag me ook af of ik de parasol nog ga krijgen. Nul sterren had ik het liefst gegeven. Het zit hem overigens in hun transporteur; Transmission. Die bezorgd gewoon niet.

3 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Dat de levering zo anders is verlopen dan u mocht verwachten, is zeer vervelend om te lezen. Zeker wanneer er herhaaldelijk onduidelijkheid ontstaat, begrijpen we dat dit veel irritatie en onzekerheid geeft.

Dit soort situaties willen we uiteraard graag voorkomen. We nemen daarom uw ervaring mee in de beoordeling van onze interne processen en de samenwerking met onze bezorgdienst.

Van onze klantenservice hebben we vernomen dat de parasol inmiddels bij u is afgeleverd en ontvangen. We hopen dat het product naar wens is en dat u er alsnog met plezier gebruik van kunt maken.

27 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Prachtige nieuwe tuinset

Onze nieuwe tuinset was echt heel scherp geprijsd en nu hij in de tuin staat is hij echt prachtig. Verder was de levering dik in orde, heel snel en goed. Tuinset was heel goed verpakt waardoor hij zonder beschadigingen geleverd is.
Al met al een top ervaring dus

Réponse de Tuinmeubelland

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tuinset en dat alles naar wens is verlopen, dank voor het delen! We wensen u veel plezier ervan en helpen u graag in de toekomst opnieuw. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie prijzen en een mooie parasol

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw parasol en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Noté 2 sur 5 étoiles

Bezorgdienst was perfect - service van tuinmeubelland is slecht.

Bezorgdienst was perfect, maar dat is ook uitbesteed.
Op de site wordt een verkeerd product verkocht en vanuit de winkel werd dit product ons ook verkeerd aanbevolen.
Bij het bellen naar de klantenservice werden we eerst afgescheept dat het hetzelfde was en met veel pijn en moeite wilde de dame het uitzoeken. Na eind van de middag weer terugbellen kregen we een vriendelijkere dame aan de lijn die ons wist te vertellen dat het al uitgezocht was, maar dat werd niet zoals beloofd direct aan ons teruggekoppeld. Nu moeten we wachten op transport, voor retour spullen die verkeerd geleverd zijn. Wel weer op een dag dat wij vrij moeten nemen en daar is geen coulance of tegemoetkoming van het bedrijf in. Een sorry en meedenken hierin was op zijn plaatst geweest.

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat het advies en de afhandeling niet naar wens zijn verlopen en dit tot frustratie heeft geleid.

We begrijpen dat duidelijke communicatie en een zorgvuldige afhandeling in zo’n situatie erg belangrijk zijn. We nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

We hebben van onze klantenservice vernomen dat de situatie inmiddels met u is opgepakt en opgelost. We hopen dat alles naar tevredenheid is afgerond en wensen u ondanks deze ervaring veel plezier met uw aankoop.

Alles netjes geregeld en bezorgd

Alles netjes geregeld en bezorgd

Réponse de Tuinmeubelland

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te zien dat u tevreden bent. Veel plezier met uw producten en we hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Noté 3 sur 5 étoiles

Levering niet op tijd

Levertijd ruimschoots overschreden

27 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat de levering niet op tijd is verlopen en dat de levertijd is overschreden. We begrijpen dat dit teleurstellend is en nemen uw feedback graag mee om onze dienstverlening te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw product. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Overzichtelijke site

Gemakkelijk online besteld.
Snel geleverd met dag keuze voor levering
Goed product

2 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Bedankt voor uw review! Fijn dat het bestellen via onze site en de levering zo goed zijn verlopen en dat u tevreden bent met het product. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Goede ervaring

Bestellen op de website was makkelijk. Duidelijke bevestiging en communicatie over levering per email. Bestelling snel in huis. Ook over de aflevering goede communicatie. En een paar prachtige ligbedden rijker, nu de zon nog!

1 juin 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring. We wensen u veel plezier met uw nieuwe ligbedden en hopen dat de zon zich snel laat zien! Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Noté 4 sur 5 étoiles

Parasol voet bestelt geen idee waar het is

Parasol voet bestelt via Bol.com. De 26e bestelt en het zou de 29e uiterlijk geleverd worden. Het is uiteindelijk goedgekomen (3 dagen later en pas op de dag zelf berocht dat ze kwamen bezorgen, en na bellen met Tuinmeubelland), maar wel heel wat later geleverd door slechte bezorgdienst. Review is aangepast naar 4 sterren. 1 ster minder voor de bezorging. Verder is het product goed!

30 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat uw parasolvoet niet op tijd werd geleverd, zeker omdat u de parasol zelf al in huis had en deze daardoor nog niet kon gebruiken. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is wanneer u graag direct van uw aankoop gebruik wilt maken.

Volgens de meest recente informatie van de vervoerder heeft de levering inmiddels plaatsgevonden. Onze klantenservice heeft u hierover een bericht gestuurd.

Mocht er desondanks nog iets niet in orde zijn met de levering, dan horen wij dat uiteraard graag via service@tuinmeubelland.nl. We kijken dan graag met u mee om dit verder uit te zoeken.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben over het algemeen tevreden maar slechte ervaring met after sales

Ik ben over het algemeen tevreden met de producten en vind de prijzen concurrerend met andere organisaties. Vroeger kocht ik bij de Plaggenmarsch en de service was toen anders dan nu ze allemaal onder Tuinmeubelland vallen. Ik bestelde een zweefparasol, maar er ontbraken essentiële bouten en een gebruiksaanwijzing. Op mijn eerste e-mail kreeg ik pas na zes dagen reactie, en op een vervolg e-mail pas na elf dagen. De bouten zijn niet op voorraad en het kan maanden duren voordat ze er zijn, dit is natuurlijk erg raar.

8 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en prijzen. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te horen dat u geen positieve ervaring heeft gehad met onze aftersales. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u is geweest.

Op basis van de gegevens die bij ons bekend zijn, kunnen wij uw melding helaas niet terugvinden. Daarom willen wij u vragen om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice via service@tuinmeubelland.nl, zodat wij kunnen uitzoeken wat er precies is gebeurd en u verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Tuinopbergbox

Wij hebben een mooie tuinopbergbox gekocht ,zijn er zeer tevreden over, even een paar uurtjes goed de montagehandleiding lezen.Kortom een mooie aanwinst in de tuin.MAKKELIJK.

26 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw opbergbox. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en helpen u in de toekomst graag opnieuw. Hopelijk tot ziens! Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs heb ik 8 prachtige stoelen…

Onlangs heb ik 8 prachtige stoelen besteld. Helaas bleken er bij levering 2 stoelen een defect te hebben door een fabrieksfout. Dit was natuurlijk jammer, maar de manier waarop dit is opgelost verdient een groot compliment!
Het contact verliep super, netjes, snel en uiterst professioneel. Ik heb direct 2 nieuwe stoelen opgestuurd gekregen. Ik ben echt zeer tevreden over dit bedrijf en de geweldige service. Een absolute aanrader!

15 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad. We waarderen uw vertrouwen enorm. Veel plezier met uw tuinstoelen en hopelijk tot ziens! Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Een aanrader!

Het hele proces van bestellen t/m leveren verliep vlot en alles was keurig verzorgd. Het was eenvoudig een datum te plannen voor levering (ook op korte termijn) en er kwamen updates over het tijdvak waarop de chauffeur hier zou zijn. Ik had al eens eerder besteld op Tuinmeubelland en zal hier voor nieuwe bestellingen ook zeker terugkomen.

5 mai 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat uw ervaring positief was. We waarderen het vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

Hoezen tuinmeubels

Ondanks dat onze tuinmeubels al enige jaren oud is waren nieuwe kussenhoezen nog leverbaar. We werden vriendelijk en adequaat te woord gestaan, en de hoezen werden snel geleverd tegen een redelijke prijs.

29 avril 2026

Réponse de Tuinmeubelland

Fijn om te horen dat u tevreden bent, bedankt voor uw review! We hopen dat u veel plezier heeft van uw kussenhoezen en helpen u graag weer. Vriendelijke groet, Nynke / Tuinmeubelland

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus