Tuinmeubelland Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben onlangs twee tuinstoelen besteld, waarvan er één beschadigd bleek, wat jammer was omdat het mooie stoelen zijn. We hebben de beschadiging gemeld en daar werd vlot op gereageerd: we kregen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Recent hebben wij bij Tuinmeubelland een loungeset gekocht met een vermeende korting van maar liefst 50%. Dat leek op het eerste gezicht een mooie aanbieding. Maar nog geen 24 uur later kwamen we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurige service toen we een andere kleur hoes wilden! Werd makkelijk geregeld, zonder nieuwe bestelling / betaling te hoeven doen. Retour zenden gaat nog niet helemaal soepel. Maar dat ligt niet aan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs heb ik 8 prachtige stoelen besteld. Helaas bleken er bij levering 2 stoelen een defect te hebben door een fabrieksfout. Dit was natuurlijk jammer, maar de manier waarop dit is opgelost verdie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Tuinmeubelland - Grootste collectie: tuinmeubelen, loungesets, parasols en meer. Alle tuinmeubelen online met de laagste prijs garantie. Bekijk nu!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Positieve ervaring bij Tuinmeubelland Hardenberg

Recentelijk hebben we een tuinset aangeschaft bij Tuinmeubelland Hardenberg. Ondanks dat ik online ook enkele negatieve ervaringen heb gelezen, kan ik die absoluut niet delen. Mijn eigen ervaring was juist heel positief.

Zowel het contact met de klantenservice als met de vestiging in Hardenberg verliep uitstekend. Vooral de hulp en het advies van Hilbert verdienen een groot compliment – hij nam de tijd, dacht mee en gaf eerlijk en deskundig advies.

Kortom: ik ben erg tevreden over de service en de bezorging. Over het product kan ik nog niets zeggen, omdat we deze nog niet hebben gebruikt. Gezien het er allemaal degelijk uitziet, hebben we daar alle vertrouwen in.
Zeker een aanrader!

27 septembre 2025

Beste Hs Molling,
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat zowel onze klantenservice als collega Hilbert in Hardenberg u goed hebben kunnen helpen. Service en eerlijk advies vinden we belangrijk, dus dit horen we graag terug. We wensen u veel plezier met uw aankoop zodra u deze gaat gebruiken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede service bij levering

Heel goede service bij levering. Chauffeur heeft contact opgenomen toen hij eerder was en er niemand thuis was. Is later die dag nog een keer langsgereden en heeft de bank afgeleverd. Heel blij mee!

3 octobre 2025

Beste Mariëlle,
Dank u wel voor uw fijne woorden! Wat goed om te horen dat onze chauffeur u zo goed heeft geholpen met de levering. We geven uw compliment zeker door aan het bezorgteam!

Top bedrijf!

Twee weken geleden een tuinmeubelset bij ze gekocht. De communicatie verliep erg goed. Ze reageren vrij snel op emails en bellen is ook mogelijk.

Meubels thuis gehad en bleek dat er een klein mankementje was. Na een belletje hebben ze dit keurig afgehandeld.

Echt een top service!

De tuinmeubelset die ik gekocht heb was ook enorm goed verpakt. Geen enkel kans dat het tijdens transport gekrast wordt. Ook hiervoor mijn grote complimenten.

Ik kan Tuinmeubelland echt van harte aanraden.

26 septembre 2025

Réponse de Tuinmeubelland

Beste Murat, hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, ook wanneer er onverhoopt iets misgaat. Mooi om te horen dat dit naar tevredenheid is opgelost. Geniet van uw tuinmeubelset en u bent altijd van harte welkom bij ons!

Tuinmeubelland Dronten

Tuinmeubelland Dronten, wat een top service. Vriendelijke medewerkers, drankje aangeboden, geen druk, veel info en met een mooie aanbieding tevreden huiswaarts. Speciale dank aan Krista voor haar klantvriendelijkheid.

4 octobre 2025

Réponse de Tuinmeubelland

Hartelijk dank voor uw positieve review, we geven dit door aan Krista!

Noté 2 sur 5 étoiles

Beschadigd product geleverd

Beschadigde granieten parasolvoet ontvangen. Deels transportschade, maar ook voor groot deel niet goed geproduceerd. Niet mooi glad gepolijst zoals omschreven, maar met ruwe (onbehandelde?) gebieden. Onacceptabel voor een product van 160 euro.

Zelfde dag aangemeld voor retour maar nog steeds niets gehoord.
Nadeel is dat producten niet opgehaald/teruggebracht kunnen worden maar winkel (terwijl hier een grote showroom op 15km afstand zit), maar dat alles via een centraal magazijn verloopt. Dan is het maar gokken wat je krijgt. Daarom ook geen vervangend product gevraagd maar geld retour. Ik ga wel naar een fysieke winkel voor een andere parasolvoet.

12 août 2025

Beste Maurice,
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat de parasolvoet beschadigd is geleverd, dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Omdat wij geen verdere gegevens van u hebben dan alleen uw naam via Trustpilot, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via 088 – 66 00 200. Dan kunnen wij dit direct voor u oppakken en samen tot een passende oplossing komen.

Snel geleverd

Snel geleverd
En supergoede service
Aan de telefoon en de afhandeling

14 août 2025

Beste Bianca Tra,
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de snelle levering als de service aan de telefoon en bij de afhandeling. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes geleverd wat we bestelde

Beste Jurgen Hell-Frijsters,
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij dat de levering naar wens is verlopen en hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop.

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers, goed overleg,er is tijd genomen voor ons.
Bezorging heel goed
Complimenten

15 août 2025

Beste mevrouw Oosterhuis,
Bedankt voor uw prachtige woorden!
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en tevreden bent over de bezorging. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s.

Noté 3 sur 5 étoiles

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, mooie kwaliteit, alleen de gebruiksaanwijzing/montagehandleiding was niet aanwezig

15 août 2025

Beste Karel van der Grinten,
Bedankt voor uw review!
Fijn dat de levering en kwaliteit naar wens zijn. Jammer dat de gebruiksaanwijzing ontbrak, dat had niet mogen gebeuren. Indien gewenst sturen wij deze uiteraard graag na.

Prima

Prachtige parasol, bezorging was ook top. Jammer alleen dat we meer in elkaar moesten zetten dan gedacht met matig materiaal. De voet zou prima in elkaar gezet bezorgd kunnen worden.

8 août 2025

Beste Christian,
Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u zo tevreden bent met de parasol en de bezorging. We begrijpen uw opmerking over het zelf in elkaar zetten en nemen dit zeker mee als waardevolle feedback. Hopelijk geniet u volop van uw nieuwe parasol.

snel leverbaar en goede kwaliteit

snel leverbaar en goede kwaliteit
vorige bestelling goedkoper dan de praxis

12 août 2025

Beste Lydia Griffioen,
Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Ook mooi om te horen dat u bij ons voordeliger uit bent geweest dan bij de Praxis. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Goede ervaring!

Makkelijk mijn keus kunnen maken, mooie site. Snel en keurig geleverd

11 août 2025

Beste Yvonne Koot,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u gemakkelijk uw keuze heeft kunnen maken en tevreden bent over onze snelle levering. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede persoonlijke telefonisch advies…

Goede persoonlijke telefonisch advies en product info, en levering geheel volgens afspraak

4 août 2025

Beste Janwee,
Hartelijk dank voor uw positieve review, fijn te lezen dat u zo goed geholpen bent en de levering volgens afspraak verlopen is.

Aankoop tuinmeubilair

Goed geholpen en de levering ging ook perfect.

Beste Jenny Praas-Bosch,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Veel plezier van uw aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel makkelijk bestellen en combineren

Wij konden makkelijk een bestelling plaatsen. En tevens konden wij onze loungeset combineren met de juiste stoel in dezelfde kleur.
Daarbij komt nog de supersnelle levering!! TOP!!

13 août 2025

Beste Martha,
Wat een mooie review, super leuk om te lezen!
Heel veel plezier van de aankoop.

Goed product

Goed product, voldoet aan alle verwachtingen.snel bezorgd

Beste Tjeerd,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Veel plezier van uw aankoop.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele vriendelijke dame in de winkel bij…

Hele vriendelijke dame in de winkel bij de Cruquius. En snelle levering. En hele leuke tuinsets

2 août 2025

Beste Monique,
Bedankt voor je positieve review!
Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Cruquius en blij bent met de tuinsets.
Veel plezier van de aankoop!
Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland

Afspraak is afspraak

Nette zaak, eerlijk en duidelijk verhaal. Klein probleempje met pootje van ons meubel netjes opgelost. Afspraak = afspraak

30 juillet 2025

Beste Bram Folkers,
Bedankt voor je mooie woorden!
Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je onze service zo waardeert. Veel plezier met je meubel!

Gewoon goed

Set eerst kunnen zien in een keurige showroom.
Goed geholpen en nette bezorging (Wel erg vroeg van 6:30 dus vroeg op)
Of de kwaliteit van het product goed is, zal nog moeten blijken, maar heb er alle vertrouwen in.
Zou wel willen zien dat er een vestiging midden in het land was. Nu moesten we ver rijden.

29 juillet 2025

Beste Em Meiners,
Bedankt voor je positieve beoordeling en uitgebreide feedback!
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de bezorging netjes is verlopen. We hopen dat je veel plezier gaat beleven aan je nieuwe set. We nemen je tip over een vestiging in het midden van het land zeker mee!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus