Fra første øjeblik blev vi mødt af en varm og personlig service, der skabte en afslappet og indbydende atmosfære. Middagen var fortræffelig med udsøgte smagsoplevelser, og de nøje udvalgte vine komp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi var fire 4 personer som have købt en spotdeal , men 2 dage med buffe’ var nok lige i overkanten , 2 dag slap vinen rose´ / rødvin op , men ved henvendelse til rette person kom der mere frem , dejli... Voir plus
Har været her før og haft en super oplevelse. Det var bestemt ikke tilfældet denne gang: 25 minutters ventetid for at få lov at checke ind. Havde bestilt bord i restauranten ved bestilling af ophold.... Voir plus
Vi fejrede den 15. juni 2024 vores 2 x 80 års fødselsdag på Tyrstrup Kro. Vi nød 3 SUPER fantastiske retter som fortjener minimum 1 Michelin stjerne, dertil vine i topklasse. Betjeningen, med Tor... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse. I vore smukke selskabslokaler arrangerer vi gerne Deres fest, ligesom vi altid står til rådighed for vejledning i sammensætning af menu og vine. Kroen har i dag 27 værelser heraf 15 suiter.
Coordonnées de contact
Tyrstrup vestervej 6, 6070, Christiansfeld, Danemark
- post@tyrstrupkro.dk
- www.tyrstrupkro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk bryllup
Vi blev fra starten taget rigtig godt imod da vi kom og fortalte at vi skulle giftes og derved skulle finde et sted at holde vores fest. Personalet var altid smilende og meget professionelle. Vi var ude og snakke med kroen flere gange op til festen og hver gang med en ny medarbejder. Hver eneste gang havde vi på fornemmelsen at de havde alt under kontrol og alle vores informationer lå i en mappe så ingen var i tvivl om noget.
Vi fik i samarbejde med kroen sammensat en fantastisk menu, som på dagen blev serveret i rigelige mængder. Gourmet mad men rigeligt af den. Maden smagte himmelsk og der manglede bestemt ikke noget. Antallet af personalet sat af til vores bryllup var perfekt, da man følte sig opvartet hele tiden uden det blev for meget.
Kroejer Torben Schulz præsenterede aftenens menu og har været en god hjælp gennem hele processen. Torben er en flink og rar mand som kun vil det bedste for en og tænker utrolig meget over at alle hans gæster får en god oplevelse.
Tyrstrup kro har nogle helt igennem skønne omgivelser ude på landet, med marker rundt om sig. Glassalen satte rammerne for det prinsessebryllup bruden altid havde ønsket sig, til en utrolig fair pris. Værelserne var smukke og rene.
Vi vil helt klart anbefale Tyrstrup kro til alle og det er ikke den sidste fest vi holder der.
Vi var til et sølvbryllup ude på…
Vi var til et sølvbryllup ude på Tyrstrup kro, maden og servicen var i top samt nogle lækre omgivelser, desværre havde vi bare kro ejeren rendende hele tiden for nærmest at deltage i festen, ligeledes kunne man næsten ikke have sin kone i fred da kroejer konstant skulle røre og kommentere på hvor dejlig og smuk en kone man havde.
Ikke mindre end 5 gange kom kroejer ind for at fortælle at man skulle passe sin kone selv under intime stunder, da dette skete for 3 kvinder der var til stede vil jeg på ingen måde anbefale at holde noget på Tyrstrup kro! Super tak til servicen med de gode tjener men kroejer får et nej tak for hans skandaløse opførsel.
MIn datter og svigersøn holdt deres…
MIn datter og svigersøn holdt deres bryllup på Tyrstrup Kro.
Super service ægte, oprigtig og et personalet der er virkelig ægte og engageret. Maden og serveringen var helt i top og af meget høj kvalitet. Man bliver også mæt, hovedretten kom ind 3 gange.
Et dejligt sted at holde fest, fuld valuta for pengene.
Jeg rejser meget i Norden og har aldrig oplevet en restaurant/Kro der var bedre end Tyrstrup Kro, stedet kan simpelhen varmt anbefales.
Vi havde købt en deal med en…
Vi havde købt en deal med en overnatning og en 3 rettters menu. Vi må sige alt fuldt ud levede op til vores forventninger - OK værelse - super betjening i både reception og restaurant - super 3 retters menu. Det er længe side vi har nydt en middag så meget. Hvis vi skal lede efter “huller i osten” så må det være at bruser og vandhane på badeværelser trængte til at blive afkalket (som så mange andre steder)
Helt fantastisk oplevelse!
Helt fantastisk oplevelse!
Skøn skøn suite, fantastisk service og helt igennem god mad og vin
Gourmet-ophold med hundegøen☹
Et ellers dejligt ophold, blev desværre spoleret af en der havde medbragt flere ,- særdeles larmende hunde.
Mad, vin og betjening, samt værelse var iorden.
Men vi blev desværre vækket 4-5 gange af hundelarm og gøen.
Det er ikke iorden.
Vi har intet i mod hunde, men at medbringe hunde, der er opdraget til at gø blot de skal ud....er bestemt ikke ok
Min mand og jeg købte en spotdeal
Min mand og jeg købte en spotdeal, som vi brugte sidst i juni. Vi startede med at få nøglerne udleveret til en suite, hvilket var en overraskelse. Om aftenen satte vi os til bords på den hyggelige terrasse og hvor VAR det dejligt at få serveret 3 retter veltillavet mad medfølgende en forklaring til hver ret, flot og kreativt anrettet. Meget sød tjener og retterne blev serveret med tilpas interval imellem hver ret. Dejlig madoplevelse.
Hyggelig kro med lækkert vegansk mad
Vi har haft en overnatning på kroen i forbindelse med en stor familie komsammen. Som veganer fik jeg særskilt mad, hvilket var virkelig lækkert og velsmagende.
Min mand og jeg fik et dobbeltværelse med madrasser på gulvet til ungerne. Det var udmærket, omend lidt trangt og det blev temmelig varmt derinde.
Personalet var meget venlige og imødekommende og der var altid høflig betjening. Der var pænt og rent og en rigtig hyggelig stemning og atmosfære.
Et mindeværdigt sted.
Hvis man ønsker noget stilfuldt med historie, formidabel mad, rigtig god service, samt flotte værelser, så er Tyrstrup Kro stedet.
Her er kunden i højsædet og ejer Torben taler til alle sine gæster i "øjenhøjde". Han er også en vittig mand med god humour.
Kan helt klart anbefales.
God mad - dårlig dag for tjeneren?
Jeg havde bestilt bord til en lille fødselsdagsmiddag til 6 voksne og 2 børn til kl. 12. Lørdag den 17. marts. Vi har været der nogle gange før, hvor vi virkelig har følt os godt behandlet, men netop den dag var vi ikke så heldige. Vi havde bestilt maden på forhånd, og maden var der heller ikke noget at sætte på, men betjeningen var halvsløj. Normalt er jeg vandt til, at en fra selskabet kan smage på vinen inden den hældes op til resten af selskabet. Det var ikke tilfældet her. Maden kom også forholdvis hurtigt. Ved hver ret der kom, havde vi stadig drikkevarerne fra retten forinden. Jeg ville syntes, at det ville være dejligt om tjeneren spurgte ind til, om de måtte køre retterne. Da vi fik kaffe og dessert sad hele selskabet stadig med mindst halvdelen tilbage i glassene, og det er lidt en skam, når man føler man er nødt til at skynde sig at drikke ud, hvis man gerne ville have varm kaffe. Venlig hilsen Trine
Ophold fra 13 februar til 14. februar 2017
Dejlig oplevelse. Flot bygning med pæne og rene værelser, fin mad, meget fin betjening, og et meget imødekommende værtspar. Vi kommer gerne tilbage, så opholdet kan anbefales.
Absolut et besøg værd!!!
Skønne suiter med spa, fantastisk mad og dejlig personlig betjening....
Det var ikke så ringe enda
Lige hjemvendt fra weekendophold og kan kun anbefale det til andre. Der var ikke noget at sidde en finger på. Mvh Solvejg og Jørn
Fantastisk Gourmetweekend
Netop hjemvendt fra en fantastisk weekend. Sjældent har vi følt os så velkomne som her. Alt klappede hele weekenden og både mad og betjening var var helt i top. Vi kommer gerne igen.
Gourmetophold Tyrstrup Kro
Netop hjemkommet efter endnu et skønt skønt skønt ophold på Tyrstrup kro ! Når man træder ind i kroen finder man sig " hjemme" med det samme - venlig og smilende modtagelse hele vejen rundt , skønt værtspar og ligeså dejligt personale ! Havde den dejligste oplevelse m h t Gourmetmiddagen og ja kan ikke rose den nok - virkelig en oplevelse - Vi kommer helt sikkert igen ! Mvh Svend og Charlotte Viborg
Kedelig tynd kaffe
Holdt ind på Tyrstrup kro for at få en kop kaffe og The med kage på vej hjem fra jylland,men blev slemt skuffet,fik en tynd kop kaffe og ingen opfyldning Pris 192 kr..Når man så dagen før har været på en anden kro og bestilt det samme og fået en hel kande kaffe og en hel kande the med lagkage plus høflig betjening til 120 kr,så bliver man godt nok skuffet over Tyrstrup kro. Det kan vi ikke anbefale til nogen.
Overhovedet ikke noget specielt
Tyrstrup kro er ok, men overhovedet ikke noget specielt, der var ingen modtagelse, da vi kom, bare en værelses nøgle, og ikke mere. Så vi måtte ned og spørge, hvornår vi kunne spise aftensmad. Vi havde betalt 300kr ekstra for at blive opgraderet til suite, og det mener vi begge at det var 300kr spildt, da værelset ikke var specielt stort, og ja spa badet, var bestemt heller ikke mere end bare et spa bad. Den 3 retters gourmet middag, var heller ikke noget specielt, selvom medarbejderne gjorde alt for at snakke den speciel. Forretten, var ikke særlig god, hovedretten var dybt elendig (bare et stykke svine kød som bestod af 95% fedt og dertil rødbeder og rødbeder), derimod var desserten rigtig god. Morgen maden var både med æg , bacon og pølser, men det var is koldt det hele. Så alt i alt ikke et sted vi har lyst til at komme igen.
Fantastisk personale, mad, service og god sans for at give kunden lidt ekstra
Kan bare VARMT anbefales. Maden stikker specielt positivt ud!
Prøv det!
L’expérience Trustpilot