Fra første øjeblik blev vi mødt af en varm og personlig service, der skabte en afslappet og indbydende atmosfære. Middagen var fortræffelig med udsøgte smagsoplevelser, og de nøje udvalgte vine komp... Voir plus
Vi var fire 4 personer som have købt en spotdeal , men 2 dage med buffe’ var nok lige i overkanten , 2 dag slap vinen rose´ / rødvin op , men ved henvendelse til rette person kom der mere frem , dejli... Voir plus
Har været her før og haft en super oplevelse. Det var bestemt ikke tilfældet denne gang: 25 minutters ventetid for at få lov at checke ind. Havde bestilt bord i restauranten ved bestilling af ophold.... Voir plus
Vi fejrede den 15. juni 2024 vores 2 x 80 års fødselsdag på Tyrstrup Kro. Vi nød 3 SUPER fantastiske retter som fortjener minimum 1 Michelin stjerne, dertil vine i topklasse. Betjeningen, med Tor... Voir plus
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse. I vore smukke selskabslokaler arrangerer vi gerne Deres fest, ligesom vi altid står til rådighed for vejledning i sammensætning af menu og vine. Kroen har i dag 27 værelser heraf 15 suiter.
Tyrstrup vestervej 6, 6070, Christiansfeld, Danemark
- 74561242
- post@tyrstrupkro.dk
- www.tyrstrupkro.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Suverænt!
Det er altid en stor fornøjelse at komme på Tyrstrup Kro, hvad enten det er til en større fest eller "bare" til et måltid mad. Betjeningen er i top ligesom maden og vinene. Man får rigtig meget for pengene - det fås ikke bedre.
God hotel/kro
En på alle måder positiv oplevelse rigtig god og spænnende mad rigtig flotte værelser mange med spa ligger nok i den dyre ende ..men maden er KBH priser værdig . Top profesionelt og meget venlig tpersonale.