Fra første øjeblik blev vi mødt af en varm og personlig service, der skabte en afslappet og indbydende atmosfære. Middagen var fortræffelig med udsøgte smagsoplevelser, og de nøje udvalgte vine komp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi var fire 4 personer som have købt en spotdeal , men 2 dage med buffe’ var nok lige i overkanten , 2 dag slap vinen rose´ / rødvin op , men ved henvendelse til rette person kom der mere frem , dejli... Voir plus
Har været her før og haft en super oplevelse. Det var bestemt ikke tilfældet denne gang: 25 minutters ventetid for at få lov at checke ind. Havde bestilt bord i restauranten ved bestilling af ophold.... Voir plus
Vi fejrede den 15. juni 2024 vores 2 x 80 års fødselsdag på Tyrstrup Kro. Vi nød 3 SUPER fantastiske retter som fortjener minimum 1 Michelin stjerne, dertil vine i topklasse. Betjeningen, med Tor... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse. I vore smukke selskabslokaler arrangerer vi gerne Deres fest, ligesom vi altid står til rådighed for vejledning i sammensætning af menu og vine. Kroen har i dag 27 værelser heraf 15 suiter.
Coordonnées de contact
Tyrstrup vestervej 6, 6070, Christiansfeld, Danemark
- post@tyrstrupkro.dk
- www.tyrstrupkro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gourmet oplevelse af de bedre
En gourmet oplevelse som var helt i top, i vores forlænget gourmet weekend raid i Jylland.
Jannie og Hans
mor dags skuffelse
Vi ankom søndag aften, da min søde mand vil forkæle mig med en go middag på styrs trup kro , dårlig telefon oplevelse ,da jeg ringede og reserverede bord . og da vi ankom var der ingen der havde tid til os.
Langt om længe blev vi henvist til en slags gårdhave ,,, med larmende børn der løb ind og ud og smækkede med døren.
Vi fik da et menu kort ,og så ventede vi igen ,ingen tjener, ingen vand .da der var gået et kvarter blev vi enig om at os havde de ikke tid til i dag. Så vi forlod skuffende stedet.
Det var så den mors dags gave. Tak for en dårlig oplevelse Tyrstrup kro.
mvh en skuffet mor
Bondefangeri!
Havde fået et Gourmet oplevelse med 1 overnatning via Small Danish Hotels af vores børn i julegave.
Nu skulle denne oplevelse prøves, vi fandt frem til Tyrstrup Kro som en glimrende ide, for at få vores gavekort indløst! Jeg får booket hotellet!
Da vi så ankommer får vi at vide at vi vil blive afkrævet yderligere 600 kr. da man ikke kan holde omkostningerne ved overnatning og menu! Mine børn havde betalt 1000 kr. for kortet hvorpå der står tydeligt at dette kort indeholder Gourmet middag samt overnatning for to personer, men at der kan forekomme ekstra gebyr ved nogle hoteller! Det vil sige at Tyrstrup Kro tager lige 60% for en meromkostning, fordi de ikke kan få det til at løbe rundt???
Vi accepterer de ekstra 60% da vi forventer en god Gourmet mad oplevelse!
Hvad får vi så for de 1600 kr. for to personer!
1 Tallerken grønkålsuppe med et lille stykke fisk ilagt suppen!
1 Tallerken med 2 unghanebryst stykker, kartofler og rodfrugter!
Det er simpelthen for dårligt, dette kalder man Gourmet middag!
Jeg har prøvet mange Gourmet middage, dette her er simpelthen under al kritik og værdighed!
Jeg kan under alle omstændigheder ikke anbefale Tyrstrup Kro, hvis man vil have en Gourmet middag, så hellere køre syd på til Ballebro Færgekro, her får man da en Gourmet madoplevelse uden lige.
Yderligere tager de 98 kr. for et lille glas Fuglesang Bork øl! Utroligt at de kan være så frække at tage denne pris!
I alt løb vores regning op på 2300 kr.
Vi er meget skuffet!
Jeg vil gerne betale en højre pris, hvis man får en god madoplevelse, men dette fik vi ikke her!
Dette er lig med Låsby Jensen, køb en bil uden motor.
Lækker mad med lidt ekstra oveni
Jeg skal prøve at fatte mig i korthed - og det kan være lidt svært, når man har oplevet at være på Tyrstrup Kro. Her, dagen efter vores uforglemmelige julefrokost, som blev serveret for vore lille gruppe på 4 personer, kan vi stadigvæk mærke den glade stemning i kroppen.
Alt er bare så gennemført, og selvom vi havde fornøjelsen af en serveret julefrokost, som bestod af ikke mindre end 12 retter god dansk traditionel mad, så har kokken forstået at sætte et gourmet-præg over hele anretningen. Alt er simpelthen lavet helt fra bunden. Selv er jeg vandt til sønderjysk hvidkål og grønlandkål, som jeg tilbereder fra frosne råvarer. Men det er ikke godt nok for Tyrstrup Kro. Her skal hvidkålen eller grønkålen hakkes og tillaves som i de gode gamle dage. Det er første gang, vi har prøvet at få en serveret julefrokost, og vi var meget spændte, hvordan det ville foregå. Fordelen er helt klart, at vi kunne nyde hinandens selskab meget mere. Vi blev ikke afbrudt af at skulle gå op til en buffet hele tiden. Intervallerne mellem de enkelte retter passede perfekt, ikke for lange og ikke for korte. Et fantastisk og veloplagt personale, som matchede gæsterne. Altid parate til en lille snak. Det var også herligt lige at hilse på chefkokken, som tog sig en runde for at tilse gæsterne og få en snak. Total overskudsagtigt, som kendetegner en chefkok, som både har tjek på koordineringen, men også udviser stort tillid til personalet. Vi fik bl.a. serveret Ris a la mande og ikke nok med det, så var der også en mandel i, og selvfølgelig en mandelgave. Nu skal man ikke tro, at man er færdig, selvom vi har været alle menuerne igennem - nej, så bliver der lige serveret kaffe med lækker hjemmelavet kage til. OK - nu blev det alligevel en lang ros - men det har Tyrstrup Kro i den grad også fortjent. Vi kan kun på det varmeste anbefale dette sted - og vi glæder os til at smage én af Kroens fantastiske A la Carte menuer. De bedste hilsner fra Familien Jensen i Gårslev.
Lækkert, lækkert, lækkert :)
Min mand og jeg er lige kommet hjem fra en overnatning på Tyrstrup kro og det er absolut ikke sidste gang vi har været der, tjek ind gik hurtigt og værelset var super flot og pænt rengjort, vi ville opgrader til en suite, det var der intet problem i, maden var så fantastisk at jeg nok bliver skuffet i aften når jeg skal have min aftensmad, personalet var yderst kompetent og forklarede grundigt om alle retterne med den lune sønderjydske humor som vi elsker, tjek ud gik også hurtigt og omgivelserne er så smukke. Hvis vi kunne give flere stjerne ville vi gøre det, 1000 tak for en god oplevelse :)
Super godt krophold
Kort og godt. Fantastisk kroferie, meget lækker mad, sød personale,
Kan vi varmt anbefale, på gensyn
Mvh Dolly, Celina & Bibbe
Service med sans for detaljerne!
har besøgt kroen gennem et køb af en deal 3 dages ophold
kan siges meget kort og præcis
flotte værelser fantastisk mad super sød og smilende personale
på glædelig gensyn
Hygge og kvalitet
Har netop været på et Spotdeal-ophold på Tyrstrup kro. Jeg var lidt betænkelig, da man før har hørt om restauranter, hvor kunder fra deal-sites, kommer i anden række. Sådan var det heldigvis ikke her.
Kort og godt er maden lækker og veltillavet; retterne bliver serveret i et passende tempo; personalet er høflige og professionelle og sætter en ære i, at gæsterne bliver mætte - derfor bliver man også tilbudt mere af hovedretten, hvis man har plads til det.
Værelserne er en god størrelse og pænt indrettede, og selve kroen ligger i smukke omgivelser.
Kan varmt anbefales!
bedste kro jeg har været på både med betjæning og mad
Vi havde et gavekort til dansk kroferie og valgte at tage en overnatning med apetizer, 2 retters goumet menu og morgen buffet på Tyrstrupkro fra søndag til mandag. Det var kanon lækker mad, perfeckt tilberedt og ekstra hovedret hvis man kunne spise mere. Efter maden ville vi lige gå rundt og se kroen da den er rigtig flot og hyggelig og så kom tjeneren og spurgte om vi ville have en rundvisning og det ville vi da gerne så vi fik en rigtig fin rundvisning med kroens historie.
Det er et sted der bare skal opleves.
Ikke sidste gang vi har været der
Simpelthen fantastisk
Vi har lige været et par dage på Tyrstrup Kro. Og vi har bestemt ikke fortrudt vores valg.
Lækkert værelse, skøn, skøn mad og en ualmindelig venlig betjening. Man følte sig meget velkommen og godt tilpas.
Vi nød også, at der stod kaffe og te fremme på gangen hele dagen. Og hvor er der bare lækkert rent overalt.
Hvis der skulle små forbedringer til ville vi anbefale, at juicen om morgenen havde en bedre kvalitet og at der på badeværelset var plads til toiletsager.
Perfekte rammer hvis du skal afholde bryllup
Vi valgte at undersøge mulighederne for at afholde bryllup på Tyrstrup Kro i 2012, og det gjorde Tyrstrup Kro v/Torben Schultz så overbevisende (der var 5 andre i spil), at vi valgte at flytte bryllupsdatoen til én uge senere for at det kunne blive på Tyrstrup Kro. Når det er dit første bryllup og forberedelserne går igang så er det vigtigt, at du hele tiden føler dig tryg og godt til pas i alt hvad angår planlægningen. Der tog Tyrstrup Kro os igennem det hele med sikker hånd, og vi kunne nyde vores brullup den 31. august 2013. Her længe efter brylluppet tænker vi med et stort smil tilbage på kroen, så nu er blevet vores stam kro og flere af vores gæster taler stadig om det smukke sted. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Tyrstrup Kro, både hvis du skal afholde bryllup og andre store begivenheder, men også hvis det er et romantisk goumet ophold. Tak til Tyrstrup Kro
Fantastisk ophold
Hvis du endnu ikke har oplevet Tyrstrup Kro, bør du prøve det.
Har lige været på et 2-dages ophold købt på Spotdeal. Det er helt utroligt, hvad man får for pengene! Dejligt værelse med spa, lækkert mad og vine, perfekt betjening fra morgen til aften/nat . Fantastisk hyggelig stemning :)
Det skal opleves! Vi kommer helt sikkert igen.
Og husk at spørge lidt til vinene. Der er et kæmpe udvalg (vinkortet indeholder kun en brøkdel), også til gode priser.
Bedste af det bedste :)
Min kæreste og mig hade købt et spotdeal bevis med spa i 2 nætter og 2 retter begge dage samt kaffe. For det første skulle man enlig kun have kaffe efter maden, men der kom også kage til kaffen begge dage en lille service extra men som betyder så meget, maden begge dage var helt i top. Jeg spurgte til om jeg måtte se deres vinkælder som jeg selvfølge kunne, virkelige den fedeste vinkælder jeg har set og fandt en vin til næsten 800kr til den næste aften en 3 cru klasse fra bordoux år 2005. Er selv faglært tjener og der skal nået til før jeg bliver overrasket.. Men et super hyggeligt ophold på en rigtig flot familie kro med god hyggelig service. Mange tak her fra :)
Fantask rammer,
Unik betjening,tjernere der har tid og forklarer om maden og tilberedning. rolige omgivelser i de forskellige stuer. dejlig værelse/rengøring. I det heletagede et dejlig ophold. og værd at gentage.
Fantastisk!!!
Jeg købte et gourmet ophold igennem spotdeal.dk. Jeg købte 2 værdibeviser som jeg ville bruge i vinterferien i uge 8. Vi ankom og følte os allerede velkommen da vi trådte ind. De guide os til vores værelse. Fine værelser, dog var der meget varmt derinde. Vi gik over for at spise den første aften hvor vi fik, det bedste vi nogensinde har smagt, at spise!!! Tjeneren var en forholdsvis ung fyr som virkelig kunne sit kram. Han var venlig og god til at skabe en god stemning omkring gæsterne. Han forklarede alt hvad det var vi fik og hvor det kom fra.
Dag 2 fik vi morgenmad som virkelig var i orden. Om aften var der igen gourmet mad, jeg var lidt bange for at vi skulle have dem samme igen, ikke at det ville gøre noget men vi ville gerne prøve noget nyt.. Den unge tjener kommer og fortæller hvad vi skal have. Det er ikke det samme som dagen før og siger vi har selvfølgelig taget hensyn til jer. Overraskende og virkelig dejligt at de tager hensyn til os.
Alt i alt helt fantastisk ophold. Den eneste grund til at den sidste stjerne ikke kommer på er fordi der var så varmt inde på værelset. Ellers var det helt kanon og det er ikke sidste gang vi kommer til Tyrstrup kro.
De holder
De holder ikke hvad de lover... Og de snyder. Så nemt kan det beskrives.
Dog 2 stjerner. Maden var "ok" men absolut ikke til prisen. Hold bryllup andetsteds er mit råd.

Réponse de Tyrstrup kro
Vildt lækkert sted
Er netop hjemme efter et super godt champagne gourmet ophold på kroen, vildt hyggelige bygninger/lokaler, super god mad samt vine, smilende og venlige tjenere, virkelig et sted man føler sig meget velkommen. Kommer der helt sikkert igen.
Det var faktisk så godt vi blev nød til at skulle have frokost inden vi køre hjem søndag, et vildt lækkert stjerneskud.:-)
Perfekt restaureret, Super service og dejlig mad
Vi tog en overnatning (forældre + teenager søn) fra lørdag til søndag på vej hjem fra barnedåb i Jylland. Første syn på en god service var indtjekning. Vi var fuldt tjekket ind på 4 minutter.
Værelset var super og rigtig flot istandsat.
Da vi kom til den forudbestilte gourmet menu var der kun dækket op til 2 på det reserverede bord men det blev hurtigt ordnet af den meget kompetente tjener. Nyt bord og så var vi igang - trods det at restauranten var fuldt booket.
Der var mange selskaber i de omkringliggende lokaler men det havde absolut ingen indflydelse på servicen eller hastigheden maden blev serveret på. Fik starters, forret, hovedret, sorbet i champagne og dessert. Alt sammen perfekt tilberedt. Super vine (hvid, shiraz, italiensk dessertvin og cognac). Service var helt i top. Der blev fortalt om hver enkelt ret, om vine/cognac og svaret på alt vi spurgte om - trods det at restauranten var fuld. Og de gjorde det på samtlige borde.
Helt igennem et super godt ophold og kan kun varmt anbefales til alle andre.
Tjekud 8 minutter for vi skulle afregne for restauranten samt minibaren - hurtigere kan det da ikke gøres :-)
Helt fantastisk - hele vejen rundt!
Har netop nydt en bryllupsfest på Tyrstrupkro. Maden var helt fantastisk, virkelig topklasse, varieret og nok af den. Vinen var god, især rødvinen. Kunne dog ønske en lidt sødere Asti til desserten. Serveringen var upåklagelig og kokkens præsentation af retterne professionel og humoristisk. Har kun små kommentarer som at sodavanderne ikke var afkølede og at øllet hurtigt blev dovent i kanderne. Det store billede tegner en rigtig god oplevelse af dette hyggelige sted!
Meget dyrt
Skuffende middags-oplevelse på Tyrstrup kro. Maden er meget dyr. Meget mærkeligt menukort: kødret, wienerschnitzel el. dansk hakkebøf. Hvis man da ikke vælger en af de rasende dyre menuer.Grundet de høje priser valgte vi wienerschnitzel, som var tør og kedelig. Øv øv. Der var sindssygt varmt i restauranten. Ingen klimaanlæg el. mulighed for ventilation. Vinduerne måtte ikke lukkes op, da der så blev gennemtræk. Alt i alt en skuffende oplevelse. Og hvor meget kan man forlange i pris, når stedet er så langt ude på landet?
L’expérience Trustpilot