Jeg betalte i vaskehallen på Roskildevej i Holbæk. Den vaskede ikke men jeg havde betalt. Det var søndag - og ingen kunne hjælpe mig. Jeg ville gerne have mine småpenge retur - og der var faktisk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ja, svindel og bedrageri, i kunne godt sætte prisen vildt op, inden den første bombe faldt, men nu kan i ikke sætte prisen ned, hold da op hvor i svindler folk, håber i går konkurs.
L'entreprise a répondu
Jeg har været kunde hos Uno-X i et år og har betalt alle mine regninger til tiden, så det her giver simpelthen ingen mening. Pludselig vælger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har få... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi ved, at tankning kan være en dyr nødvendighed, du helst bare vil have overstået. Du har travlt og kan ærligt talt godt bruge dine penge på noget sjovere end brændstof. Hos Uno-X bestræber vi os på at være den bedste og billigste brændstofudbyder i dit lokalområde. Derfor sælger vi kun billigt brændstof og indretter vores stationer så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt videre.
Buddingevej 195, 2860, Søborg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg ville gerne have mine småpenge retur - og der var faktisk en der ringede mandag og ville betale tilbage. Hun fik mit kort nr og lovede at inden for 2 dage, ville mine penge stå på kontoen.
DER ER NATULIGVIS ikke kommet nogle penge.
Men jeg talte med 4-5 mennesker.
Hold dig helt væk fra Unox vaskehal😖

Réponse : Uno-X
Pludselig vælger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har fået en parkeringsbøde, som jeg ikke engang var klar over. For det første har jeg aldrig set noget om den, og for det andet har en parkeringsbøde og et Uno-X-kort slet ikke noget med hinanden at gøre – det er to helt forskellige ting.
Alligevel bliver jeg behandlet som om, jeg har gjort noget forkert, og mit kort bliver bare lukket uden ordentlig forklaring eller mulighed for dialog. Det er fuldstændig urimeligt.
Kundeservicen gør det kun værre. Når man ringer til dem, taler de ikke ordentligt og virker som om, de ikke er interesserede i at hjælpe. Det føles ærligt talt som om, de lever i deres egen verden.
En virkelig dårlig oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale Uno-X og vil råde andre til at holde sig langt væk.

Réponse : Uno-X
Man er tvunget til at skulle fortage div valg for at kunne tanke, accept af reservation af antal kr på kort hver gang, valg om man vil være med i deres kundeklub hver gang....
Come on.
MAKE IT SHITTY
Dato for oplevelse. hver gang

Réponse : Uno-X
Rigtig pæn vaskehal, her er pænt og ryddeligt på både tank anlæg og vaskehallen. Valgte luksus vasken og den gjorde det virkelig godt. Min bil var godt beskidt. Det er ihvertfald klart et sted jeg vil bruge og anbefale fremover...
Anmeldelsen er fra Uno X Harald Lunds gade. 9900 Frederikshavn

Réponse : Uno-X
Var hos uno-x Vejle S i dag og lade bilen op sammen med en en hel del andre.
Alle 12 ladere var igang. De står skrevet som 300kW ladere men så må der åbenbart ikke være mere end en bil der lader. Hastigheden var på 68kWh hele opladningen.
Lad dog være med at sætte 12 ladere op når i kun vil betale for forsyning til 3stk 300kW ladere.
Det er dårlig service

Réponse : Uno-X
Jeg vil advare mod Uno-X Mobilitys håndtering af betalinger og gebyrer.
Jeg tilmeldte min konto til Betalingsservice (BS) allerede d. 19. februar – hele 11 dage før fakturaens forfald d. 2. marts. På trods af, at jeg har dokumentation for en aktiv aftale i god tid, valgte Uno-X ikke at trække pengene via BS, men sendte i stedet et girokort.
Da pengene (selvfølgelig) ikke blev trukket automatisk pga. deres systemfejl, pålagde de mig straks et rykkergebyr på 100 kr. Selvom jeg har fremvist dokumentation for den rettidige tilmelding, nægter deres kundeservice at fjerne gebyret. De henviser til interne it-begrænsninger og påstår, at "fakturaen allerede var dannet".
Som forbruger er det ikke mit ansvar, at Uno-X har forældede it-systemer, der ikke kan registrere en BS-tilmelding 11 dage før tid. Ifølge Renteloven må man ikke pålægge rykkergebyrer, når fejlen ligger hos kreditor.
Meget ufleksibel kundeservice og en principiel sag, som jeg nu går videre med til Forbrugerombudsmanden. Tjek jeres regninger grundigt!

Réponse : Uno-X
Pas på med at tanke via Uno-X appen. Hvis jeg kunne, ville jeg kun give dem O stjerner. 🤬🤬🤬🤬Har tanket via appen, troede jeg skulle have rabat, men nej. Kun når man bruger kort. Der får man heller ikke rabat. Det prøvede jeg i december. Jeg tanker aldrig hos uno-x igen 🤬🤬🤬🤬

Réponse : Uno-X
Fik ridser i vaskehallen - kunderservice er 1000 år om at svare - får en taksator ud efter uigevis med 0 svar - han er et ubehøvlet fjols der sviner os til og jeg står tilbage med vaskeridser fordi Uno x evner ikke evner at tage ansar for deres elendige service - ALDRIG DERES VASKEHAL IGEN

Réponse : Uno-X
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det !!! Min søn tankede i eftermiddags sin knallert- efterfølgende skulle han ud at fortage nogle indkøb - dette kunne ikke lade sig gøre da I har reserveret 900 kr på hans kort!!!! Talte med en medarbejder som sagde pengene ville blive returneret i løbet af ganske kort tid - og at han kunne have ændret reservationsbeløbet hvis han havde set det!! nu er der gået 7 timer pengene er ikke gået ind !!! Sådan en gang svineri ! Vi bruger IKKE jer mere !

Réponse : Uno-X
Ville vaske bil i albertslund. Men der jeg havde betalt for vasken åbnede porten ikke. ringede så til dem og så åbnede de endelig porten. Men så startede vasken ikke op inde i hallen. bilen var stadig beskidt bag efter. men det er umuligt at kontakte dem når vasken ikke er god. rigtig frustrerende oplevelse.

Réponse : Uno-X
Vask ødelagde mit sidespejl, har ventet i 3 uger på afgørelse. Første gang jeg bruger deres vaskehal og den ødelægger min bil. Så har ikke turde benytte resten af mit vaskeabb, så spild af penge.
Tror jeg nøjes med bare at tanke brændstof ved Uno-x og lader de andre selskaber der ikke ødelægger min bil om at vaske den...

Réponse : Uno-X
Hvis der sidder nogen der ønsker at oprette en varmekonto hos uno-x så tænk jer RIGTIG godt om.
Fortsættelse følger

Réponse : Uno-X
Jeg var i vaskehal i går hos Uno- x station 2459 på Næsbyvej i Odense.
Porten til udkørsel kunne ikke gå op, hvilket skabte kaos i ventekøen, da man måtte bakke ud af vaskehallen.
Jeg ringer til “service” som angivet på skiltningen, for at informere. DET kom der ikke noget godt ud af. Den vist nok unge mand svarede, at det var med vilje og det kunne de ikke gøre noget ved. Da jeg ønsker at uddybe for at søge løsning smækker han røret på uden at afslutte samtalen.
Så nu finder jeg en anden udbyder.

Réponse : Uno-X
Efter at have tanket benzin og diesel hos UnoX igennem flere år, da et par stationer ligger på vejen hvor vi pendler hver dag, tog vi til trods for advarsler, imod tilbuddet on KortLink men sikke da en grusom fejltagelse. Sjældent har vi oplevet en så skuffende service og det er jo nok heller ikke et tilfælde at af alle anmeldelser på TrustPilot, er der 80% negative. Efter at have givet UnoX en masse personlige oplysninger, har det stort set ikke været muligt at komme ind på kontoen for at se oversigten (da printerne som oftest ikke virker). Man bliver skyllet rundt i systemet og bedt om at genindtaste koder og adresser men uden held. Kontakter man så til sidst (i arbejdstiden vel at mærke) UnoX eller bruger tid om aftenen på at skrive til dem, mødes man af en utrolig arrogant servicemedarbejder der er skolet til at feje problemkunder fra døren.
I skal nok få snørret nye kunder til at bide på den med 15 øre sparret og så har jeres servicemedarbejdere jo også arbejde men vores biler skal ikke mere køre på UnoX og hvor er det befriende ikke mere at skulle stå ved jeres tank og mærke frustrationen eller bruge aftenen på at finde ud af om man virkelig er så dum at man ikke engang kan logge på et angiveligt simpelt system eller om systemet bare er designet snedigt af UnoX. Men tænk engang, - 80% dårlige anmeldelser, - det er der ikke mange almindelige forretninger der har råd til.
K. Nielsen

Réponse : Uno-X
I disse vaskeautomatene må man spraye bilen inn på forhånd med en skikkelig avfetting for at den skal bli ren når man kommer ut igjen etterpå 😂

Réponse : Uno-X
Vasker svært dårlig. Har sendt tilbakemelding med bilder av bilen, men ingen respons tilbake. Var der igår fredag 23 februar. Da var alt dårlig vasket. Har opplevd før at den ikke har vasket bakparten av bilen

Réponse : Uno-X
Elendig og treg kundeservice.
Sist vask ble avbrutt pga feil i maskinen, dørene åpnet seg så jeg kom ut heldigvis. Vasken ble registrert som full vask (1 av8)!
Måtte bruke penger på annen vaskehall for å få av vaskeprodukter.
Reitan-gruppen er ubrukelig, så hva kan en vente…

Réponse : Uno-X
jeg betalte på UnoX vaskehal på Banevang i Allerød. Porten åbnede aldrig, det blinkede med alle mulige lys ind i vaskehallen :( Der var ingen support, som man kunne kontakte. Kommer ALDRIG til at bruge UnoX vaskehal igen.

Réponse : Uno-X
En savoir plus sur les différents types d'avis.