URNBUTIKEN. Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Det gick smidigt att beställa genom appen och jag fick mitt paket jätte snabbt, max 5 arbetsdagar tog det för paketet att komma och produkten såg ut precis som på bilderna. Jätte nöjd jag rekommendera... Voir plus

Pålitligt företag. Råkade göra fel i min beställning men företaget kontaktade mig för att kontrollera så min order var korrekt, vilket den inte var. Så de justerade och skickade pengar tillbaka snabbt... Voir plus

Snabb leverans och bekräftelse när de hade skickat varan, mycket väl emballerad kolli, Bra Urnbutiken. Däremot klantade DHL sig och körde varan till fel utlämningsställe, var i kontakt med dem och s... Voir plus

Jag får varken svar via telefon eller mail. Via telefon får jag höra på engelska (inget problen) att de ska återkomma, men det händer aldrig. Även skrivit mail eftersom jag har en fråga angående en... Voir plus

1. Magasin
  2. Fabricant de cercueils
  3. Service de crémation
  4. Entreprise de pompes funèbres
  5. Pompes funèbres pour animaux

På URNBUTIKEN. hjälper vi familjer att hitta en personlig och värdig minnesprodukt efter en närståendes eller ett älskat husdjurs bortgång. Sedan 2007 har vi erbjudit ett brett urval av urnor, asksmycken, djururnor, minnesmonument och andra minnesprodukter för kunder i Sverige. Vi vet att valet av en urna eller ett asksmycke ofta görs i en känslig tid. Därför lägger vi stor vikt vid tydlig information, personlig service och produkter som är noggrant utvalda med omsorg om kvalitet, form och betydelse. Vårt sortiment omfattar både enkla och moderna modeller samt mer klassiska, konstnärliga och personligt anpassade lösningar. Genom vårt samarbete med konstnärer, hantverkare, begravningsbyråer och krematorier kan vi hjälpa kunder att hitta ett minne som passar deras önskemål, budget och sätt att hedra den som saknas. Vi tar oss tid att svara på frågor och vägleda våra kunder steg för steg, så att valet känns tryggt, genomtänkt och personligt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

480 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rimliga priser och ett stort utbud.

Rimliga priser och ett stort utbud.

19 décembre 2024

Kära fru Strömberg

Tack så mycket för ditt meddelande.

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med en beställning, tack för ditt förtroende

Bra och trevliga

Bra och trevliga. Bra resultat.
Bara positivt.

18 décembre 2024

Kära fru Carlsson

Tack så mycket för ditt meddelande.

Vad roligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd. Tack för ditt förtroende för oss

10/10

Snabb leverans över förväntan men helt omöjliga att få tag på om dom inte mejlar dig annars 10/10

11 décembre 2024

Kära Joel

Tack så mycket för ditt meddelande.

Kul att höra att beställningen levererades så snabbt och att du gillade

Gick snabbt med att gå den men…

Gick snabbt med att gå den men färgmässigt stämde det inte

9 décembre 2024

Kära fru Lameus

Tack så mycket för ditt meddelande.

Tråkigt att höra att färgen inte är densamma. Detta kan ibland hända med handgjorda produkter. Om du vill skicka några bilder till kundtjänst kan vi leta efter en lämplig lösning

Tryggt köp och snabb leverans

Bra Kundservice som svarade på mina frågor och guidade mig genom olika djururnor och storlek. Tryggt köp och snabb leverans.

4 décembre 2024

Kära fru Hansson

Tack så mycket för ditt fina meddelande och förtroende för oss.
Skönt att allt gick enligt planerna

Lätt att beställa och sen ändra…

Lätt att beställa och sen ändra leveransadress via chaten även om den gick via översättare. Bra.

13 novembre 2024

Kära Bo,

Tack så mycket för ditt meddelande,

trevligt att höra att du har fått din beställning och allt är till belåtenhet

Snabb leverans och prisvärd produkt

Snabb och pålitlig leverans. Urnan var enligt beskrivning och väldigt prisvärd.

26 novembre 2024

Kära fru Nordin

Tack så mycket för ditt meddelande,

vad kul att höra att allt gick bra och urnan uppfyller förväntningarna

Beställde två svarta urnhjärtan

Beställde två svarta urnhjärtan. Skickades direkt till Djurum. Kom dit och hämtade hjärtanen och dom var vita. Vi är väldigt besvikna. Kanske inte betyder så mycket för er men vi är väldigt besvikna och ledsna. Kan inte rekomendera Urn butiken. Mycket slarvigt.

25 novembre 2024

Bäste herr Söderström

Tack så mycket för ditt meddelande.

Vad tråkigt att höra att detta hände. Vi förstår mycket väl att du är besviken. Detta borde verkligen ha kontrollerats bättre av oss. Vi ber uppriktigt om ursäkt för detta.

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig i hopp om att vi kan lösa detta åt dig

"Duo urna med hjärta för värmeljus"

Bra service, vacker urna. Tyvärr går locket under urnan inte att sätta fast utan sitter löst.Det förvånade mig och gjorde mig lite besviken men vi försöker lösa det själva.Stort plus för hjälpsamhet och seriöst bemötande.

21 novembre 2024

Kära fru Stolt

Tack så mycket för ditt meddelande.

Vad irriterande att höra att locket inte stängs ordentligt. Vi rekommenderar ofta att limma dessa med speciallim. Eftersom detta inte står på denna urna så skickar vi limmet till dig kostnadsfritt idag.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Fick även svar på mina frågor när jag ringde, tack! Fin urna

1 novembre 2024

Kära Irene,

tack så mycket för ditt meddelande.

Vad skönt att höra att allt gick bra och var i din smak

Fina urnor

Bra packat och relativt snabb leverans

29 octobre 2024

Bäste herr Johanson

Tack så mycket för ditt meddelande. Skönt att höra att allt gick bra.

Ett fint minne av vår älskade Sally

Det vackra, röda hjärtat var vackrare än jag väntat. Är så glad över det.

19 août 2024

Kära Agneta,

Vad skönt att höra att hjärtat uppfyller förväntningarna. Tack för att du meddelade oss

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet. Rekommenderar er till vänner!

9 octobre 2024
Avis spontané

Kära Erika

Tack så mycket för ditt fina meddelande.

Vad skönt att höra att allt gick bra och att beställningen motsvarade förväntningarna.

Bra service

30 septembre 2024

Kära Jessika

Tack så mycket för ditt positiva meddelande!

Skönt att höra att allt gick bra

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans

16 septembre 2024

Kära Carina

Tack så mycket för ditt meddelande.

Kul att höra att du har fått din beställning och är nöjd.

Snabb leverans och bra emballage

Snabb leverans och bra emballage. Bra service, men DHL levererade fel ställe. Kvaliteten på produkten är fantastisk och väldigt vacker. Jag kommer att rekommendera er till vänner!

20 septembre 2024
Avis spontané

Kära Vensel

Tack så mycket för ditt fina meddelande. Kul att höra att beställningen motsvarade förväntningarna. Irriterande att DHL levererade den till fel ställe. Du kan alltid lämna in ett klagomål till DHL så att de också kan dra lärdom av detta.

Mindre bra kommunikation

Lång väntan på svar vid e-postkorrespondens och oklara besked om leveranstid. Ingen svarade i telefon under fyra dagars försök att ringa. Slutade med att beställda varor inte skulle hinna komma fram i tid till begravningen. Ett plus var snabb återbetalning av pengarna.

23 août 2024

Bäste herr Westerlund

Tack så mycket för ditt ärliga meddelande.

Tyvärr är vi verkligen mindre tillgängliga på grund av sjukdom. Vi kommer säkert att ta hänsyn till dina resultat och ta itu med dem. Än en gång ber vi om ursäkt för hur detta blev.

Snabb leverans fram till dörren.Urnan…

Snabb leverans fram till dörren.Urnan såg ut precis som jag tänkt mig.

7 août 2024

Min kära hustru Koskela

Tack så mycket för ditt meddelande,

Det är bra att höra att lådan var upp till förväntningarna