URNBUTIKEN. Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag tycker kommunikationen inte var bra fick vänta länge på urnan, och det visade sig att det är ett utländskt företag som egentligen har företaget

Snabb leverans och bekräftelse när de hade skickat varan, mycket väl emballerad kolli, Bra Urnbutiken. Däremot klantade DHL sig och körde varan till fel utlämningsställe, var i kontakt med dem och s... Voir plus

1. Magasin
  2. Fabricant de cercueils
  3. Service de crémation
  4. Entreprise de pompes funèbres
  5. Pompes funèbres pour animaux

På URNBUTIKEN. hjälper vi familjer att hitta en personlig och värdig minnesprodukt efter en närståendes eller ett älskat husdjurs bortgång. Sedan 2007 har vi erbjudit ett brett urval av urnor, asksmycken, djururnor, minnesmonument och andra minnesprodukter för kunder i Sverige. Vi vet att valet av en urna eller ett asksmycke ofta görs i en känslig tid. Därför lägger vi stor vikt vid tydlig information, personlig service och produkter som är noggrant utvalda med omsorg om kvalitet, form och betydelse. Vårt sortiment omfattar både enkla och moderna modeller samt mer klassiska, konstnärliga och personligt anpassade lösningar. Genom vårt samarbete med konstnärer, hantverkare, begravningsbyråer och krematorier kan vi hjälpa kunder att hitta ett minne som passar deras önskemål, budget och sätt att hedra den som saknas. Vi tar oss tid att svara på frågor och vägleda våra kunder steg för steg, så att valet känns tryggt, genomtänkt och personligt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

478 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag tycker kommunikationen inte var bra…

30 juin 2026

Bästa fru Mähler,

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ber uppriktigt om ursäkt för att du känner så här efter din beställning. Vi förstår din besvikelse och inser att hanteringen av din beställning och vår kommunikation inte gick så smidigt som du har rätt att förvänta dig av oss.

Vi uppskattar din ärliga feedback och kommer att diskutera din upplevelse internt. Vi vill lära oss av detta och se över hur vi kan kommunicera tydligare och hantera liknande situationer på ett mer omsorgsfullt sätt framöver.

Än en gång ber vi om ursäkt och tackar för att du uppmärksammade oss på detta.

Jättefint hjärta precis som på bilden

Jättefint hjärta precis som på bilden. Bra packat.

26 juin 2026

Bästa Veronica,

Stort tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att hjärtat motsvarade dina förväntningar och såg precis ut som på bilderna.

Vi är också glada att du uppskattade den omsorgsfulla förpackningen. Vi lägger stor vikt vid att våra minnesprodukter skickas säkert så att de kommer fram i perfekt skick.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra bemötande

Bra bemötande. Snabbt svar.

24 juin 2026

Hej Kristina,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att du uppskattade våra snabba svar. Det betyder mycket för oss.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen.

Otroligt smidigt och snabb leverans

Det gick smidigt att beställa genom appen och jag fick mitt paket jätte snabbt, max 5 arbetsdagar tog det för paketet att komma och produkten såg ut precis som på bilderna. Jätte nöjd jag rekommenderar verkligen deras halsband och minnes berlock.

28 mai 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Det gläder oss att höra att beställningen gick smidigt, att leveransen var snabb och att produkten motsvarade bilderna och dina förväntningar.
Tack också för din varma rekommendation av våra halsband och minnesberlocker. Vi önskar dig många fina och värdefulla minnen.

Jag godkände inte första bilden

Jag godkände inte första bilden, månaden felstavad. Godkände andra bilden, trots det var inte stavningen rätt när jag fick stenen.

16 juin 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Tack för att ni delar detta med oss.
Först och främst ber vi uppriktigt om ursäkt. Vi har nu redan löst detta genom att kostnadsfritt erbjuda er en ny sten, som ni snart kommer att få ta emot. Detta borde absolut inte ha hänt. Vi kommer självklart att kontrollera den nya stenen ännu noggrannare.
Än en gång ber vi om ursäkt för besväret.

Super bra 👍

Jätte fin 👍👍👍

11 juin 2026

Hej fru Phukthong,

Stort tack för ditt fina omdöme och dina vänliga ord.
Vi är mycket glada att höra att du är nöjd och att du tycker att gravmarkeringen är så fin. Det betyder mycket för oss att få skapa något som känns personligt och värdigt.
Tack för ditt förtroende.

28 mai 2026

Bästa fru Stadell,

Stort tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi vet hur viktigt det är att en beställning kommer fram både snabbt och omsorgsfullt och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Pålitligt företag

Pålitligt företag. Råkade göra fel i min beställning men företaget kontaktade mig för att kontrollera så min order var korrekt, vilket den inte var. Så de justerade och skickade pengar tillbaka snabbt och lätt. Fick uppdatering för gravyr och då godkänna texten innan gravyren gjordes. Mycket seriösa.

19 mai 2026

Hej fru Svensson,

Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig att rätta beställningen i tid och att återbetalningen gick smidigt. För oss är det viktigt att allt känns rätt, särskilt när det gäller personliga detaljer som gravyr. Därför vill vi alltid ge möjlighet att kontrollera och godkänna texten innan den färdigställs.

Tack för ditt förtroende och för dina vänliga ord om vår service. Det betyder mycket för oss.

Produkten var till och med finare i…

Produkten var till och med finare i verkligheten. Att det inte blev 5 stjärnor är att jag tyckte det var lite dyrt.

11 mai 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Tack så mycket för ert fina omdöme. Det gläder oss att höra att produkten i verkligheten till och med var finare än förväntat.
Vi förstår er kommentar om priset och uppskattar er ärliga feedback. Vi hoppas ändå att produkten motsvarade era önskemål. Vi önskar er många fina minnen.

Bra kommunikation

Bra kommunikation, rimlig leveranstid.

4 mai 2026

Hej fru Bohman,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med kommunikationen och leveranstiden.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende för oss och hoppas att urnan har motsvarat dina förväntningar på ett värdigt och vackert sätt.

Fina och gedigna urnor

3:e gången vi beställer från Urnbutiken. Jättefina urnor av bra kvalitet.
Lätt att få kontakt med företaget via mail och telefon.

15 avril 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Tack så mycket för er fina recension. Vad glada vi blir att höra att ni har beställt hos oss för tredje gången och att ni är nöjda med både kvaliteten på urnorna och vår service. Vi uppskattar ert förtroende mycket.

Inget svar på mejl

Inget svar på mejl, skav på en dyr urna . Trycket var inte alls bra. Har mejlat men inte fått svar.

7 avril 2026

Bästa fru Isljung,
Tack så mycket för ditt meddelande.
Det är tråkigt att höra att detta har gått så här. Vi ber om ursäkt för detta.
Vi har kontrollerat ärendet och kan se att ett svar har skickats på ert meddelande. Det är möjligt att det har hamnat i skräpposten eller bland övriga meddelanden.
Vi har skickat meddelandet igen idag och kommer tillsammans med er att se över en lämplig lösning.

Fick inga varor

Fick inga varor. Fortfarande inte fått några varor. Två veckor över tiden.

3 avril 2026

Bäste herr Sornede,

Tack så mycket för ditt meddelande.

Det är tråkigt att höra att ni inte har fått någonting.
När vi kontrollerar detta ser vi att beställningen skickades den 3 april, men att den tyvärr har fastnat någonstans hos DPD.
Eftersom vi inte har något inflytande över DPD kommer vi, på grund av besväret, att skicka en ny försändelse till er redan idag.

Våra uppriktiga ursäkter för detta besvär.

Otroligt nöjd

Bra konversation via mejl. Bra packat. Jättefin sten mycket nöjd.
Mycket glad och imponerad över att jag fick ett fint handskrivet kort.
Otroligt nöjd över allt ❤️

2 avril 2026

Kära Katarina,
Stort tack för dina fina ord. Det gläder oss att höra att allt har gått bra och enligt dina önskemål.
Tack för ditt förtroende för oss.

Fin service!Fin service,och produkt!

Fin service,och produkt!

25 février 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd både med servicen och produkten. Det gläder oss att höra att den hjärtformade urnan med gravyr motsvarade dina förväntningar.

Bra leverans enligt "butikens" löfte

Tydlig information om produkterna. Enkel hantering och leverans enligt löfte. Har ingen erfarenhet hur de agerar om något inte blir som tänkt.

11 février 2026

Bästa fru Brunman,

Stort tack för ert meddelande. Vad fint att höra att allt har gått bra och varit till belåtenhet.
Tack för ert förtroende för oss.

Vacker urna till min saknade fyrfoting.

Vacker urna till min saknade fyrfoting.
Väl paketerat och hyfsad tid på leverans.

6 février 2026

Réponse de URNBUTIKEN.

Vad roligt att höra att urnan motsvarade dina förväntningar och att allt kom fram väl förpackat och inom rimlig tid. Vi hoppas att denna urna kan bli ett vackert, värdefullt och kärleksfullt minne av din trogna, saknade fyrbenta vän.

En väldigt fin urna med hög kvalitet…

En väldigt fin urna med hög kvalitet som kom väl paketerad hem till mig. Jag är mycket nöjd!

12 janvier 2026

Bästa Camilla,

Tack så mycket för ditt meddelande. Det är verkligen glädjande att höra att allt har gått bra och att urnan är som du önskade. Tack för ditt förtroende för oss.

Otroligt fin urna i metall

Otroligt fin urna i metall. Enkel och klart prisvärd

8 janvier 2026

Bästa fru Olausson,

Tack så mycket för ert meddelande. Vad glädjande att höra att allt har gått till er belåtenhet. Tack för ert förtroende för oss.

Bra beskrivning som stämde.

Bra beskrivning som stämde.
Jättefin att ha som minne.

23 décembre 2025

Kära Marie,

tack så mycket för ert meddelande. Det gläder oss att höra att urnan motsvarade era förväntningar och förhoppningar.
Tack för det förtroende ni har visat oss under denna svåra period.