Vagabond Tours Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er 6. gang vi har været på vandretur arrangeret af Vagabond Tours, denne gang gjaldt det Kyst til kyst stien, og som sædvanlig fungerede det fint. Alle overnatningssteder var gode, nogle endda ove... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tur langs Gudenåen. God vandresti, flot vejr i maj. God app til at finde vej på, især da mine kompetencer i at finde vej er mangelfuld. Hyggelige kroer med god forplejning. Helt igennem godt planlagt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi hadde en fantastisk opplevelse med Vagabond som tilrettelegger av vår tur the West Highland Way. Alt fungerte helt utmerket! Alt fra god informasjon i forkant av turen, enkle og hyggelige overnat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Kanotur på Svartelven 7 dg. Meget mangelfuld, misvisende og ringe information inden turen. Roede stort set kun på store søer med mange andre mennesker. Ingen medstrøm - faktisk stillestående vand... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Om Vagabond Tours Hos Vagabond Tours brænder vi for det enkle, nære og ægte – for gode oplevelser under åben himmel, hvor du mærker naturen og får tid til at være til stede. Vi arrangerer vandre-, cykel- , pilgrims-, tømmerflåde og kanoture i Danmark og Europa – altid med fokus på kvalitet, tryghed og personlig service. Vi tror på, at rejser ikke behøver at være langt væk for at føles som eventyr. En tur på Gendarmstien, en cykelferie i England eller en stille kanoferie i Värmland kan give lige så meget ro, glæde og nærvær som en tur langt ud i verden. Når du rejser med os, er det os selv, du møder – vi kender vores ruter, samarbejdspartnere og stederne, du besøger. Vi er ikke et stort rejseselskab, men et lille team med hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi glæder os til at sende dig ud på tur – med gode kort på hånden, bagagen transporteret og tid til bare at nyde rejsen. Vagabond Tours – rejser, der får dig ud, ned i gear og helt tæt på. www.vagabondtours.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var lidt trægt i starten på mail…

Det var lidt trægt i starten på mail frem og tilbage, men da turen var aftalt var det super godt både på gps og meget god orientering om de forskellige kulturelle oplevelser på turen, og gode hoteller

9 avril 2023

Réponse de Vagabond Tours

Hej Peter, tak for din anmeldelse. Det er altid godt få feedback. Både om din oplevelse af turen, men også hvor vi kan forbedre os. Og du har helt ret, der var lidt med kommunikationen i starten. Vi arbejder i øjeblikket på et system der skal gøre kommunikationen med jer kunder lettere og hurtigere.

Vi håber du har lyst til at rejse med os igen en gang i fremtiden.

De bedste hilsner fra Vagabond Tours

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega høj kvalitet for pengene pakket ind med venlighed

Super service og hjælp inden afrejsen. Vi fik endda med smil og venlighed lov til at udskyde rejsen et år pga. akut operation.

Nu har vi gået turen Camino-highlights og er imponerede over alt på rejsen. Vagabond Tours har en app med al nyttig information, alle hoteller har været dejligt valgt og taxa til pick-up og aflevering af vores bagage har været der til tiden hver eneste gang.

Vil altid vælge Vagabond Tours til nye vandrerejser.

5 avril 2023

Kære Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse af jeres tur på Caminoen.

Vi er meget glade for at høre, at I har haft en god tur og har været tilfredse med turen og servicen.

Endnu engang mange tak.

Herlig vandretur med Vagabond Tours

Jeg har sammen med min 17-årige søn været på vandretur med Vagabond Tours på den skotske vandrerute West Highland Way. God service hele vejen igennem. Alt klappede, overnatningsstederne var gode med søde værter og bagagen stod klar på værelset, når vi kom frem. Stor ros til Vagabond Tours!

1 juillet 2022

Kære Susanne

Mange tak for din anmeldelse af jeres vandretur på West Highland Way. Det er dejligt at høre, at I har haft en god tur og at arrangementet har lavet op til jeres forventning.

Endnu engang mange tak.

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse amalfi på egen hånd

Hvis du rejser med dette firma, er det en god ide, at kunne læse et kort og oveni købet selv købe et der kan bruges 1:25000…
Vi har på vores 5 dages tur til amalfi på egen hånd en oplevelse af at være heldige, at vi fandt vej… Det var ikke pga nok nærmere på trods af den vandre guide vi fik tilsendt fra Vagabondtours.
Vandreguiden bærer præg af autooversættelse og direkte forkerte retningsangivelser, desuden referer den til nybyggeri anno 2008 eller grønne døre eller sol på mur, som ikke matchede anno 2022.
Vi var ikke blevet indlogeret på samme agritourisme som beskrevet i piecen, derved passede beskrivelse heller ikke, hvilket ville have været godt at vide….
Kort sagt alt for dårlig vandreguide med fejl, dårlig oversættelse og ikke opdateret siden 2008, bliver desuden tilsendt med tomme sider ind i mellem, hvilket virker meget amatør agtig.
Vi havde ærlig talt forventet noget andet til prisen og føler ikke der er sammenhæng med pris og kvalitet.

15 septembre 2022

Trækstien

Har været på Trækstien, den synes jeg i skal droppe . Gik en dag 8 km i 30 cm vand , de andre dage måtte vi finde alternative veje , på landeveje , ikke særlig morsomt . 2 par ødelagte støvler .

23 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

"Jamen vi vender tilbage til dig efter…

"Jamen vi vender tilbage til dig efter weekenden med et tilbud".... og jeg venter stadigvæk... og det var altså nogle weekender siden..., det overrasker mig at man som ledelse accepterer denne her ligegyldighed over sine kunder, men det gør man i "flot stil" hos Vagabond Tours....
SIDSTE NYT..
Sørme om jeg ikke samme eftermiddag jeg lagde denne anmeldelse op fik et citat”uforpligtigende tilbud”..? Er alle tilbud ikke det? Og sørme om svaret ikke er, læs selv nedenstående.., at JEG ikke har kontaktet dem… at jeg ovenikøbet tillader mig, foruden at få et uforpligtigende tilbud…, beklager!, også drister mig til at få en pris på en skræddersyet rute? Hvilken frækhed.. jeg som potentiel kunde udviser.. undskyld!
Det her kunne nemt været klaret med en opfølgende mail om at “ du er ikke glemt” eller lignende undervejs, det her handler om kommunikation.. men jeg lover at i “slipper” for sådan en besværlig kunde som mig! Min 1 stjernes anmeldelse står jeg naturligvis ved.
Slutteligt ringede en særdeles påtrængende og, ifølge min sekretær, sælger fra firmaet og bad indtrængende og ubehageligt insisterende om at tale med “Per Andersen” hele 12 gange under telefonsamtalen på 10 minutter blev mit navn nævnt, de har et eller andet i deres kommunikation lært internt at de skal skrive det fulde navn og helst flere gange? igen skuffede jeg dem…ved at tillade mig at sidde i møde så det kunne desværre ikke lade sig gøre.., hun ville så ringe dagen efter for det var “ så vigtigt at tale med Per Andersen”… men gæt engang…. hun ringede aldrig….

4 juillet 2022

Kære Per Andersen
Mange tak fordi du anmelder os - det er altid godt med feedback.

Du har ikke været på tur med os og du har ikke købt en tur hos os. Du har alene bedt om at få fremsendt et (uforpligtende) tilbud.

Vi udbyder vandreture i Danmark og i Europa. Alene i Danmark har flere end 60 forskellige turmuligheder og alle ture kan bookes døgnet rundt på vores hjemmeside.

Du har henvendt dig til os, med ønske om et 'tilbud' på en skræddersyet tur - tilpasset dine/jeres individuelle ønsker. Det vil vi gerne imødekomme. Derfor har vi brugt tid på at undersøge og indhente priser, så vores tilbud til dig/jer blev præcist - og var 100% tilpasset bl.a. i forhold til måltider og vandreetapernes længe.
Dette tilbud og program og pris har vi fremsendt til dig.

Vagabond Tours kan kontaktes på mail - og derudover også på telefon. Vi kan også kontaktes udenfor kontorets åbningstid på vores nødnummer.
Vi tager alle henvendelser og forespørgsler seriøst og bruger tid på at undersøge tingene for at kunne udsende korrekte programmer og priser. Det gør vi også i den travle tid som nu - midt i højsæsonen.

Vi finder det ærgerligt, Per Andersen, at du ikke vendte tilbage til os og gav udtryk for, at du syntes at ventetiden - fra din forespørgsel til vores svar - var lang. Vi hørte ikke fra dig, hverken pr. mail eller telefon, i den mellemliggende periode.
Vi håber at det lykkes dig, at komme afsted på en tur denne sommer - en tur, der matcher dine ønsker.
Vi ønsker dig en god sommer.
De bedste hilsner fra
teamet i Vagabond Tours

Noté 4 sur 5 étoiles

Caminoen er lukket pga. brand

Kære Vagabond Tours
Vi er pt “strandet” i St. Jean Pied de Port mht. vores Camino vandring, da Caminoen er lukket i Navarra den næste uge pga. brænde😞 og vi har selvfølgelig kontaktet jeres lokal guide, som åbenbart ikke kendte til problemet😳 og med forudbetalte hoteller og bagagekørsel på denne del af turen🤔, håber vi derfor, at I venligst kan hjælpe os med at omlægge ruten? - og ser frem til at høre fra jer😊

20 juin 2022

Kære Jørgen
Mange tak du skriver til os. Vi er altid glade for at modtage en anmeldelse.
I er afsted på tur lige nu - og vi er allerede i kontakt med jer vedr. skovbranden (vi skrev sammen på mail lidt før du sendte denne anmeldelse). Vi har orienteret jer om, at vi vender tilbage til jer med nyt.
Foruden at kontakte os pr. mail (som I allerede har gjort) kan vi altid kontaktes på telefon - også udenfor kontorets åbningstid - det gælder for alle vores rejsende når de er afsted på en tur.
Som vi allerede har aftalt pr. mail vender vi tilbage til jer, når vi har nyt.
God aften.
Venlig hilsen fra kontoret,

Fantastisk tur på Hærvejen

Jeg har benyttet Vagabond Tours af flere omgange, senest Hærvejen marts 2021, hvor servicen og rejsen har været helt i top. Jeg kan klart anbefale Vagabond Tours!

10 mars 2021

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for.

Dejligt at høre, at I har haft en god tur på Hærvejen.

Mange hilsner

Skøn tur på Kullaleden

Oprindeligt skulle vi have været en tur i Harzen i uge 42, men da Tyskland lukkede ned pga covid-19 blev vi hurtigt kontaktet med henblik på at finde en anden tur eller en refusion. Vi valgte Kullaleden og sikke en tur!
Hotellerne var stilmæssigt meget forskellige, men alle pæne og rene. Bagagen blev transporteret uden problemer.

Jeg havde en del korrespondance med selskabet og de svarede hurtigt.

Rejsebeskrivelsen er fin og der medfulgte et godt Calazo kort og lidt andre småting i en fin zip pose.

Jeg giver ikke max karakter og det er udelukkende pga deres besynderlige betalings system, hvor jeg ikke får en kvittering for hverken depositum eller det fulde beløb og heller ikke har adgang til status på mine betalinger.

Når Tyskland igen har åbent for turister, så skal vi til Harzen og det bliver med Vagabond Tours.

18 octobre 2020

Hej Michael

Tusind tak for din gode anmeldelse af os og de 4 stjerner - dem sætter vi stor pris på! Det er dejligt at høre, at du føler, I har fået en god service af os - både med hensyn til håndteringen af aflysningen af jeres planlagte tur til Harzen og korrespondancen med os på kontoret. Vi gør vores bedste for at alle vores kunder skal have en god oplevelse.

Ja, Kullaleden er en fantastisk tur :-) Det synes vi også!

Mht. betalings-oplevelsen så er vi i fuld sving med en ny hjemmeside, hvor betalings-oplevelsen bliver væsentlig forbedret.

Vi ser frem til at sende jer afsted til Harzen.

Tak igen, og ha´ en dejlig sommer.

Salzkammergut vandring.

Min kammerat og jeg gik i august en 3 dages tur i Salzkammergut området i Østrig. Selve turen gik OK da vi var i gang og den østriske samarbejdspartner skulle vise deres værd. Så Vagabond Tours skal have ros for at have fundet en dygtig lokal partner. Der stopper rosen så desværre også. Kommunikationen inden afrejse var mildest talt dårlig. Lange svartider - når der i det hele taget blev svaret - og som oftest blev der talte udenom.

Slutteligt - og som et tip til fremtidige ture i området: Giv mulighed for at vælge et hotel i den historiske del af Hallstatt - fremfor i udkanten af byen. Så ryger ideen med at være i den by ligesom. Vi ville faktisk gerne have betalt mere for netop det.

29 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig kommunikation ifm. vandretur på Gendarmstien

Havde booket vandretur på Gendarmstien i april 2020. Blev kontaktet ca. 10 dage før afrejsen, at vi pga. COVID-19-epidemien nu havde tre muligheder: 1) gennemføre, 2) udsætte eller 3) aflyse. Da jeg sagde, at vi så gerne ville aflyse, fik jeg at vide, at i så fald var det fulde beløb tabt... Da jeg efterfølgende beder om at få at vide, hvordan de vil gennemføre turen, når hoteller på hjemmesiden skriver, at de er lukkede eller at alle måltider skal indtages på værelset, får jeg at vide, at det kan de godt, og at vi bare vil blive kørt frem og tilbage til start- og slutstederne. Ikke ligefrem den tur, vi havde forestillet os. Jeg skal selv efterspørge, hvilke muligheder vi har for at udskyde. Vi ender med at skubbe vores tur til juli, og vores første sop viser sig at have lukket restauranten søndag aften, og der er ingen andre restauranter i nærheden. Det er den form for information, jeg forventer at få fra et rejsebureau, men som Vagabond Tours ikke giver. Kommunikationen er i det hele taget mangelfuld og ind imellem ubehøvlet, og vi kommer aldrig til at bruge Vagabond Tours igen. Vi har rejst med flere andre selskaber ifm. vandring, hvor vi har fået en helt anden behandling.

30 juillet 2020

Refusion af Ældre rejse til spanien i Corona tid

Før Corona smitte købte vi et tur udbudt til ældresagen.
Vi bestilte en tur til caminoen i Spanien og indbetalte depositum.
Pga stor risiko or Coronasmitte i dette område og fordi vi er ældre og i risikogruppe, har vi nu valgt, at vi ikke tør tage afsted. Derfor er restbeløbet ikke betalt.
Vagabondtours vil ikke refundere depositum, trods det at vi er ældre og i risiko gruppe.
Vi er klar over, at de ikke er forpligtet til det, men vi er skuffede.

26 juillet 2020

Direkte uvederhæftig - rystende

Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg gøre det.

Jeg har købt en tur, som de har aflyst og nu nægter de at betale mig pengene tilbage. De finder på en masse løgnehistorier om ‘Rejsegarantifonden betaler’. Men det afviser både Forbrugerrådet og Rejsegarantifonden.
Jeg er rystet over deres håndtering.

Allerede deres håndtering under Coronaen gjorde, jeg havde mine bange anelser. De skrev ikke og underrettede om noget. Jeg spurgte ind til dækning i tilfælde af aflysning. De løj og sagde, de sendte min forespørgsel videre til Rejsegarantifonden. Men den nåede aldrig videre. Jeg måtte selv tage kontakt både til Rejsegarantifonden og Pakkerejseankenævnet.

Til sammenligning købte vi før Corona også en rejse med et skotsk bureau, som også har måtte udsætte deres rejse. Her blev vi løbende informeret og holdt underrettet. Mao. et udenlandsk bureau kunne godt afse tid til at svare sine kunder.

Hos Vagabond Tours holder man sine kunder hen og lyver sågar for dem.

Rystende - brug dem aldrig.

15 juillet 2020

Kære Margrethe

Det er en særlig tid, hvor rejser aflyses som følge af Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Ved køb af en pakkerejse, har kunder krav på, at få det indbetalte beløb refunderet, hvis turen aflyses (og man som kunde har indbetalt beløb til turen og dermed ikke selv har annulleret turen).

Pandemien gør situationen ekstraordinær. Folketinget har truffet beslutning om, at Rejsegarantifonden står for refunderinger til kunder, der har fået aflyst deres rejse. Som rejsebureau har vi siden 13. marts forholdt os til de retningslinjer vi har fået af Rejsegarantifonden. Det gør vi stadig. Refundering er i gang. Rejsegarantifonden har delt perioden fra 31. marts til 31. august op i 3 faser. Refundering er afsluttet for ”periode 1” og ”periode 2”. Behandling af ”periode 3” er i gang nu.

I forbindelse med at rejsevejledningerne frarådede rejser til udlandet, kontaktede vi dig og tilbød dig 3 forskellige muligheder – en af mulighederne var, at få refunderet det indbetalte beløb (og indsende kontonummer). Du valgte denne mulighed og indsendte dit kontonummer. Din sag ligger derfor til refundering (”periode 3”).

Rejsegarantifonden har samlet information til kunder, der har fået annulleret deres rejser pga. Corona på deres hjemmeside. De skriver bl.a.: Regeringen har vedtaget en hjælpepakke til rejsebranchen, som er meget presset på grund af krisen. Hjælpepakken skal som udgangspunkt sikre kunderne tilbagebetaling, hvis deres rejse er blevet aflyst som følge af covid-19.

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen opfordrer rejsekunder til at udvise tålmodighed (i forbindelse med refunderinger) på grund af den særlige situation, der er netop nu. Konkurrence- og forbrugerstyrelsen skriver på deres hjemmeside: Danske forbrugere og erhvervsdrivende står i en helt særlig situation, og det gælder om at få tingene til at fungere bedst muligt for alle. Der kan i disse dage være meget travlt hos rejsebureauer, billetbureauer, forsikringsselskaber og andre, som det kan være relevant at kontakte. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle til at vise hensyn, og så kan det være en god idé at væbne sig med lidt ekstra tålmodighed. Tjek også gerne den erhvervsdrivendes hjemmeside først.

I Vagabond Tours er vi kede af situationen med alt hvad det medfører af gener for de personer, der skulle have rejst til udlandet og som har fået annulleret deres rejse.

Kold afvisning

Har forsøgt at få depositum for tur på caminoen - afrejse 31.08.20 tilbage pga astma og netop advarsel mod fare for corona for netop astmapatienter - men blev blot henvist til at pengene var tabt da der nu var åbnet fra um. Alle ved at 1) astmapatienter og ældre skal være meget påpasselige omkring corona og 2) smittetryk kan ændre sig i Spanien og så lukker man igen og 3) sidde i flyver og ned på opfyldt camino i område der nærmest var epicenter er tåbeligt. Og jo - rejsen blev bestilt inden coronaudbrud. Er ufattelig skygget over vagabond tours og det er sidste gang vi kontakter dem. Jens Petersen - næstved

30 juin 2020

Kære Jens

Vi er kede af, at du var nødt til at annullere din rejse af helbredsmæssige årsager. Som rejsebureau følger vi Udenrigsministeriets rejsevejledninger. I perioder, hvor der frarådes indrejse til et land, gennemfører vi ikke rejser dertil. Conona-pandemien har medført annulleringer af rejser fordi Udenrigsministeriet frarådede rejser dertil. Nogle kunder er utilfredse fordi deres planlagte rejse ikke kan gennemføres og andre er utilfredse fordi deres rejse gennemføres. Fra d. 27. juni var det igen muligt rejse til de fleste lande i Europa. Når turen gennemføres, gælder vores almindelige betingelser.

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen skriver flg. på deres hjemmeside: Hvis du selv aflyser opholdet eller er forhindret i at komme frem, men feriestedet, fx hotellet eller campingpladsen stadig holder åbent, kan du som udgangspunkt ikke få pengene tilbage. Dine muligheder for at afbestille opholdet vil derfor afhænge af, hvad du og virksomheden aftalte, da du bookede opholdet. Tjek derfor, hvad virksomheden skriver om afbestilling i de vilkår, som du accepterede ved bookingen.

Når ture afmeldes pga sygdom anbefaler vi at gøre brug af egen afbestillingsforsikring.

Mine bedste anbefalinger

Må jeg give Vagabond Tours mine varmeste anbefalinger indtil nu. I sommeren 2019, få uger før familien og jeg skulle afsted på tømmerflådefærd i Sverige, kom jeg til skade med knæet og skulle opereres. Vores tur måtte vi med stor ærgerelse aflyse. Jeg kontaktede Vagabond Tours og alle jeg har været i kontakt med, har været SÅ søde og serviceminded, og i samarbejde med Vagabond Tours kan vi nu se frem til at skulle afsted denne sommer 2020 og glæder os helt vildt og har store forventninger til turen.

18 février 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte grupperejse med rejseleder til Caminoen

Bestilte grupperejse med rejseleder til turen Astroga til Santiago - Caminoen til ca. 15.000 kr. Syntes det var dyrt, men ville gerne have information om historien og de steder vi gik, så valgte med rejselederen. Der var det der var lovet, men absolut ikke mere. Maden er den billigste og uden grønt og man måtte ikke tilkøbe på stederne, selvom det kun drejede sig om et par Euro for en bedre menu. Det mest skuffende var den mangelfulde information fra rejselederen, for der var praktisk talt ingen. Fortrød at jeg ikke havde købt en rejsebog og taget den med. Mødte en dansker, som havde en bog, med historie og information han havde fået af vagabondtours. Så da jeg kom hjem, stadigvæk fuld af fantastisk Camino tur, skrev jeg 3 gange om den manglende information, jeg havde betalt for og spurgte 2 gange, om jeg ikke måtte få bogen med historie, på den strækning jeg havde gået, men uden held. Var heldig at det var en god gruppe og det andet var ok. Men syntes ikke at det er i orden, at man betaler for en turleder, som er mere på ferie end jeg er, ikke kan historien eller ved noget om ruiner, kirker, bjerge osv og som er en del dyrere end en rejsebog.

24 octobre 2019

Hej Karina

Tak for dit indlæg.

Vi er meget ærgerlige over, at du ikke mener, at turlederen har forvaltet sit job på kompetent vis. Vi udvælger vores turledere meget omhyggeligt og turlederen på denne tur kender vi meget godt og som en samvittighedsfuld person, som grundigt sætter sig ind i tingene og bestræber sig på at give alle turdeltagere en god oplevelse. Turlederen besidder de kvalifikationer og forudsætninger, som denne tur kræver.

Som du også skriver, så har vi været i mailkorrespondance efter turen. Tak for din tilbagemelding - vi tager kritikken til os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kanotur på Svartelven 7 dg.

Kanotur på Svartelven 7 dg.
Meget mangelfuld, misvisende og ringe information inden turen.
Roede stort set kun på store søer med mange andre mennesker.
Ingen medstrøm - faktisk stillestående vand på hele turen.
Mange vadesteder - 10 stk, hvor kanoen skal tømmes og trækkes på hjul. Det ene sted ca. 3 km. Flere andre lange vandretræk.

25 août 2019

Min oplevelse med vagabondtours

Min oplevelse med vagabondtours var rigtig god, gik på hærvejen.
Syntes det er meget smart, at man både får kørt sin bagage mellem overnatningsstederne og at de booker de steder man skal sove.
Kan godt lide tanken om at de bruger de små lokale overnatning steder og støtter lokalsamfundet og tænker på bæredygtighed.
Informationerne man fik pr. Mail og på papir sendt via GLS var rigtig gode og man fik også, råd og pakkeliste m.m med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og vil bruge dem igen.

31 juillet 2019

Fin tur men....

Vi har booket en individuel vandretur med Vagabond Tours og det var en fin tur, dog med nogle bump på vejen.
Vores anden overnatningssted var et fantastisk lille hotel, men da vi sultne ankom var deres restaurant desværre lukket. Det ville være rart at have vist på forhånd, at det ikke var muligt at spise på hotellet.
Vores sidste vandretur skulle slutte med, at vi skulle afhentes af en vogn og køres tilbage til vores bagage, men dette skete ikke og efter længere ventetid samt adskillige telefonopkald blev vi afhentet.
Det var vores første vandretur, og på trods af disse bump har vi mod på mere - og også på at prøve Vagabond Tours igen.

26 juillet 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus