Keurig hulp bij het uitzoeken van geschikte auto matten. Snelle levering en het past allemaal precies. Deze firma is echt aan te bevelen!

Ik had gisteren een bestelling geplaatst voor een modelauto. Deze was moeilijk te vinden en was hier zeer correct geprijsd. Vandaag stond het pakketje al voor de deur. Top geregeld! Complimenten voo... Voir plus

Hele vriendelijke klantenservice die ook binnen no time reageert. Ik heb een paar onderdelen besteld en deze werden supersnel geleverd. De service is echt top! Dikke duim omhoog. Een voorbeeld voor ve... Voir plus

Zeer goede ervaring met vag-shop Op de app snel reactie en ook goede aftersales als je later nog info wilt over gekochte product! Minder dat je niet telefonisch contact kan maken, begrijpelijk wel... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles

Onze missie is om de meest deskundige onderdelenwinkel te zijn voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Škoda, SEAT en CUPRA. Ons doel is om de beste producten en merken te selecteren en deze aan te bieden tegen betaalbare prijzen terwijl we tegelijkertijd een uitstekende klantenservice bieden.

4,5

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,5

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ik had onderdelen voor mijn auto…

Ik had onderdelen voor mijn auto besteld en kreeg per e-mail bericht dat deze niet op mijn auto passen. Ze hebben me op professionele wijze geadviseerd en al mijn vragen beantwoord.
Top service

12 août 2026

Prima ervaring!

Ik had een foutje in mailadres gemaakt, even geappt en opgelost. Originele Audi-spullen zoals beloofd, op tijd ontvangen. Prima!

27 juillet 2026

Top!

Eerlijk bedrijf en denken goed met je mee om je aan benodigdheden te laten komen.

30 juillet 2026

Top service!

Vandaag stond het pakketje al voor de deur. Top geregeld! Complimenten voor de service! VAGSHOP.NL is een echte aanrader!

29 juillet 2026

Zwart embleem/logo A4.

Ik wilde zwarte logo's bestellen voor mijn witte Audi A4.
Volgens de dealer was er voor mijn A4 geen passend logo/embleem te krijgen.
Toen contact gezocht met Joey van de VAGshop. Niets was hem teveel wat ik vroeg. Hij heeft het voor me uitgezocht en toch logo's gevonden voor mijn auto.
Mocht u onderdelen nodig hebben voor uw Audi, VW e.d.. Ik beveel de VAGshop van harte aan. Zij kunnen u zeker helpen.
Mvg, Hans.

28 juillet 2026

Top!

Quick, professional, detailed support. Thank you! keep going!

27 juillet 2026

goede service

Een bedrijf die met je mee denkt di e je een simpel berichtje kan schrijven en binnen paar min reactie en binnen 24 uur meestal geregeld

16 juillet 2026

VAG-Shop is top!

Na de koop van een auto bij Bourignon in Leeuwarden kreeg ik een tegoed van € 50 om te besteden in de VAG-Shop dat was een mooie verrassing. Alles is heel soepel verlopen en ik kan de VAG-Shop van harte aanbevelen. Bedankt daar!!

17 juillet 2026

Zeer goede ervaring met vag-shop

Zeer goede ervaring met vag-shop
Minder dat je niet telefonisch contact kan maken, begrijpelijk wel waarschijnlijk gezien de drukte, app contact werkt daarom ook erg goed!

17 juillet 2026