Veilinghuis De Ruiter Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Stuurt ongevraagd enorme catalogus. Zo verspillend. Herhaaldelijk heb ik gevraagd mij van de mailinglist te halen, maar ze blijven zenden. Ook nare ervaring qua goudtaxatie te Utrecht (Goudwisselkanto... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog niet eerder werden wij zo warm ontvangen als na de veiling van maart 2019. Altijd gewent aan de grote stad waar alles beter zou zijn, nou, Fa. De Ruiter, onze felicitaties hoe jullie het voor el... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Als je zelfs je vaste klanten weigert tijdens een kijkdag, alleen maar omdat ze hun ID niet bij zich hebben, getuigt dat van een diep gebrek aan klantvriendelijkheid en gezond verstand. Zo’n kille, bu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In Contact gekomen met Jaco Groeneveld van het Veilinghuis De Ruiter, hiermee direct een afspraak gemaakt bij ons thuis. Zeer aangenaam en bekwaam persoon, waarbij ik mijn verzameling munten na wa... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Siège social

Informations provenant de diverses sources externes

Veilinghuis De Ruiter bemiddelt tussen koper en verkoper. We adviseren u graag over de voordelen van kopen, veilen en verkopen. Bent u benieuwd wat uw waardevolle object waard is? Bezoek onze taxatiedagen voor een gratis taxatie van uw kostbaarheden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Twijfelachtige reactie veilinghuis na hoogste bod.

Pre bid gedaan op één van de kavels. Was tijdens de veiling het hoogste bod dus ik was in de veronderstelling dat ik de hoogste bieder was. Er bleek iemand eerder hetzelfde bod gedaan te hebben. Hiervan zou mij een mail door het veilinghuis gestuurd zijn, dat ik niet de hoogste bieder was. Mail niet ontvangen, ook niet in mijn spambox, terwijl ik andere mails van het veilinghuis wel ontvang. Klinkt allemaal erg ongeloofwaardig....

8 octobre 2020

Réponse de Veilinghuis De Ruiter

Wat leuk dat u heeft meegedaan met de pre-bid van onze veiling! Heel vervelend dat er iets is mis gegaan. We willen het graag met u oplossen. Zou u uw gegevens willen mailen naar info@veilinghuisderuiter.nl ? Dan kunnen we in contact met elkaar komen. Met vriendelijke groeten, Team Veilinghuis De Ruiter

100 procent genept

Via Catawiki een sieraad gekocht van de Ruiter als zijnde maansteen , 14 kort goud en diamant. Blijkt gemaakt te zijn van plastic en double.
Wat een nep!

12 septembre 2020

Réponse de Veilinghuis De Ruiter

Wat vervelend op te horen! We hebben het intern uitgezet en gevraagd of de klantenservice contact met u wilt opnemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Top oplichter-worden nieuwe Chinese fake objecten werkocht

Top oplichter-word de conditie van objecten niet vermeld,deze veiling verkoopt waardeloze nieuwe Chinese spullen, die hebben niets met de kunst en antiek te maken -deze objecten hebben geen enkele waarde en moet nooit worden verkopen in kunst antiek veiling.

26 mars 2020

Réponse de Veilinghuis De Ruiter

Vervelend dat uw veilingaankoop niet voldoet aan uw verwachting. Aan de hand van uw gegevens hier en het desbetreffende kavel, zie ik dat het inzetbedrag van het lotje € 10,- was en de omschrijving voldoende was voor het lotje met meerdere objecten met zo'n startbedrag. Het is niet zo dat dit lotje een te hoge inzetbedrag heeft gehad, waar wij u verkeerde verwachtingen hebben geschetst. Voor de veiling zijn er tomeloze middelen, waaronder de kijkdagen of telefonisch contact opnemen om meer uitleg te krijgen over het lotje. U heeft daar helaas geen gebruik van gemaakt. U mag natuurlijk altijd onze klantenservice (info@veilinghuisderuiter.nl) contacteren om bijvoorbeeld ons terugkoppeling te geven op onze omschrijving van het lotje.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie veiling met mooie stukken

Mooie veiling met mooie stukken. Tip top verzorgde kijkdag en catalogus. Alleen jammer dat we bij het ophalen (we moesten nog betalen) zo ontzettend lang moesten wachten.

24 octobre 2019

Klacht

Ik maakte de hoogste weddenschap maar later vertelden ze me dat er een grotere was verschenen en dat het schilderij al was verkocht

23 octobre 2019

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Zeer mooie presentatie van de stukken. Toffe sfeer tijdens de veiling.

22 octobre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Veilingdagen, die je niet wilt missen

Ben met vrienden voor het eerst naar deze veiling geweest.
Het is een echte aanrader, voor ieder, die van kunst houdt.
We werden uiterst vriendelijk ontvangen en tussen de middag van lekkere broodjes voorzien.
De veilingcatalogus was gratis, wat ik bij geen enkele andere veiling nog heb meegemaakt.
Kortom, we kijken weer uit naar de komende veiling.
P.S.
We hebben zowaar ook nog het één en ander kunnen bemachtigen.
Bedankt voor deze enorm gezellige veilingdagen.
Helemaal top!

15 octobre 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus