Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Magasin d'articles promotionnels
  3. Centre récréatif
  4. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,9

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Vliegersvlug bij verkopen, helaas niet bij service

Goed advies, snelle reactie, snel verzonden; Prima webshop!

-edit-
Helaas is de ervaring inmiddels een stuk minder. De aangekochte vlieger is snel defect geraakt (wat natuurlijk kan gebeuren, staat los van de winkel!). Initieel werd dit keurig opgevolgd met het prima voorstel de vlieger te vervangen en dit vervolgens met de fabrikant af te handelen.

Na het opsturen van de vlieger heb ik echter niets meer vernomen. Dit is inmiddels meer dan 3 weken geleden. Op email wordt niet meer gereageerd wat mij het gevoel geeft dat ik bewust genegeerd wordt.
Voor nu is het een kwestie van afwachten of er toch nog een reactie komt.

18 avril 2014

Beste D.S.,

Bedankt voor de geweldige review! We zien je graag nog eens terug.

goede service

goeie en overzichtelijke site komt betrouwbaar over, en een uitstekende levering.

17 avril 2014

Beste Arco,

Bedankt voor de vijf-sterren beoordeling. Goed om te horen dat onze service gewaardeerd wordt.

snel en prima

Beste Frank,

Bedankt voor de prima review! Mooi dat alles zo goed bevallen is.

Super snelle levering

Zondag besteld en dinsdag al in huis, wat een super snelle levering!

Beste Hans,

Bedankt voor de 5 sterren! Snelle levering is inderdaad één van onze handelsmerken.

Snelle en correctie service

Mooie molentjes, mooie presentatie

Beste Lies,

Bedankt voor de goede beoordeling! We zien je graag nog eens terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen Eolo Neox.

Wepa verkoopt als een van de weinige in Nederland nog Eolo Neox vliegers. De fabriek die deze vlieger maakt bestaat niet meer dus onderdelen zijn zeer slecht verkrijgbaar. Komt er dus feitelijk op neer dat als je vlieger kapot gaat je de vlieger weg kan gooien. Dit werd mij na de aankoop gemeld door een medewerker van Wepa. Hiernaast heeft men mij TWEE exemplaren opgestuurd die onder de vlekken zaten. Echt een ongelooflijke gang van zaken. Na veel moeizaam contact mijn geld teruggekregen maar naar verzendkosten kan ik fluiten. Ik kan mij niet vinden in de vele positieve reacties hieronder. Misschien zijn andere vliegers gewoon wel in orde maar ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Wepa. Koop dus geen Eolo Neox!

14 avril 2014

Beste Pieter,

Bedankt voor de beoordeling.

We kunnen ons helaas niet vinden in je review. De Eolo Neox sportvliegers worden bij ons volledig nieuw in de verpakking aangeleverd door de leverancier, we openen deze niet. Toen je ons berichtte dat er een vlek op je gekochte vlieger zat heeft onze medewerker het aanbod gedaan om de vlieger te retourneren zodat we een nieuwe konden opsturen of om de vlieger te houden waarbij je van ons een cadeaubon zou krijgen ter compensatie voor de vlek. Je koos toen voor het tweede.

Vervolgens ben je gaan vliegeren met de Neox waarbij de vlieger beschadigd is, waarna je ons hebt benaderd om toch een nieuwe vlieger te willen ontvangen en af te zien van de cadeaubon. Om je tegemoet te komen hebben we je toch een nieuwe Neox gestuurd, gezien het lastig is om aan onderdelen te komen.

Hierna nam je contact met ons op dat er wederom een vlek op de nieuwe vlieger zat. Dit was voor ons een teken dat er kennelijk iets mis is gegaan in het productieproces van Eolo Sport, waardoor we alle Neox vliegers hebben gecontroleerd en die waar een vlek op zat uit ons assortiment hebben gehaald.

Echter ben je de afspraak met onze medewerker niet nagekomen en heb je door verkeerd gebruik ons een defecte vlieger teruggestuurd, daarom hebben we na intern overleg besloten het volledige aankoopbedrag te retourneren maar de door jou gemaakte verzendkosten niet te vergoeden.

prima!

prima! 5 sterren.

12 avril 2014

Beste C.M. Bruckmeier,

Bedankt voor de vijf sterren! We zien je graag nog eens terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ,snelle en duidelijke service naar de klant.

Na een online bestelling ,een snelle en duidelijke bevestiging gekregen.
Op het afgesproken tijdstip stond de bestelling prima klaar.
Vriendelijk personeel.

11 avril 2014

Beste Jordense,

Bedankt voor de geweldige review! We zijn blij om te horen dat onze service zo goed is bevallen.

Goed, snel en niet duur

Wepa heeft leuke vliegers, en veel soorten, van kindervliegers tot joekels voor profi's. De prijzen vallen alles mee en ze hebben leuke aanbiedingen. Ik heb voor een verjaardagsfeest van opa een 5 tal vliegers gekocht, verschillende kleuren, soorten en groottes. Was € 94,-- kwijt en had ze de volgende dag in huis. Dat gaat een vet leuk picknick-feest worden met opa en de kleinkinderen!

10 avril 2014

Beste Simone,

Bedankt voor de mooie woorden. We hopen dat het picknick-feest zeer geslaagd was!

prima

zeer snelle levering

9 avril 2014

Beste W.J. du Buisson,

Bedankt voor de goede review. We zien u graag nog eens terug.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima! Geleverd wat gevraagd is.

Prima winkel, geen overbodige poespas gewoon wat je van een (internet) winkel mag verwachten.

8 avril 2014

Beste Martin,

Bedankt voor de review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

snelle levering

Goede kwaliteit precies wat ik nodig heb

8 avril 2014

Beste Paul,

Bedankt voor de vijf sterren-review! Mooi dat we van dienst konden zijn. We zien je graag nog eens terug.

Snelle service en flexibel

Donderdag middag gebeld voor een vlieger en dan gewoon de volgende ochtend even ophalen. Dat is zoals je dat toch wilt. Niet moeilijk. Duidelijke bevestiging per mail dat de afspraak door kan gaan. In een woord GEWELDIG.

6 avril 2014

Beste Dieuwke,

Bedankt voor de geweldige beoordeling, van dit soort reviews worden we vrolijk! We zien je uiteraard graag weer eens terug.

Behulpvaardig, meedenken

Goede en snelle levering

5 avril 2014

Beste Hans,

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat onze service bevallen is!

snelle levering geen problemen

Op dit adres maak ik mijn volgende bestelling, goei volk daar in de Achterhoek!

5 avril 2014

Beste Guus,

Bedankt voor de 5-sterren review! Zeker goei volk hier! ;) We zien je graag terug!

Uitstekende service.

Ik word altijd vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan als ik vragen heb over bepaalde vliegers.

4 avril 2014

Beste S. van Rooijen,

Bedankt voor de geweldige beoordeling! Mocht u in de toekomst weer vragen hebben dan staan we u uiteraard weer graag te woord. We zien u graag weer terug!

Helemaal goed

Snelle levering en bij vragen onmiddelijk en duidelijk antwoord.

2 avril 2014

Beste CvdL,

Bedankt voor de vijf sterren! We proberen vragen van klanten altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. We zien je graag nog eens terug!

sneller dan overtoom

precies zoals de beschrijving zei: je stopt de vlieger in je binnenzak en iedereen kan het, dus ook kinderen van 4 jaar

30 mars 2014

Beste Saskia,

Bedankt voor de geweldige review! Snelle levering is inderdaad één van onze bullet points!

snelle levering goed product

niks op aan te merken,

30 mars 2014

Beste J.W. van Putten,

Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles zo goed bevallen is.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus