Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt koncept. Komplet sæt vinterhjul. Stort udvalg af såvel fælge som dæk til konkurrence dygtige priser. Nemt af vælge hvad man vil have. Hjulene er ok afbalanceret, hvert enkelt hjul fornuftigt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget 4 stk. superfine Alufælge til min nye Audi E-tron. Jeg modtog super service fra forhandleren og jeg blev endda yderligere ringet op, omkring muligheden for hurtig levering. Je... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det burde slet ikke være muligt at handle på sitet mere: Wheelsshop gik konkurs den 10. juli, så desværre dårligt nyt til alle der venter på varer eller penge tilbage. Skriv wheelsshop konkurs på Goo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. Magasin de pièces détachées automobiles
  3. Magasin de pièces pour voitures de course
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Køb Alufælge og Dæk Online – så vælg Wheelsshop Hos Wheelsshop.dk tilbydes et bredt udvalg af Alufælge, Stålfælge og Dæk, i udvalgte mærker, til meget billige priser. Søgning af fælge, dæk samt komplethjul (fælge med dæk) er nemt via vores system og vi tilbyder naturligvis Pasningsgaranti. Det er din garanti for at det, du køber, passer 100% på din bil ! Hos Wheelsshop.dk finder du alufælge fra 12 tommer til 28 tommer. Masser af fælge i flotte farver og design, samt masser af vinteregnet fælge. Vi tilbyder produkter fra blandt andet Tomason, Ronal, Oxigin, DOTZ, Barracuda, MSW, Carmani, Vossen, Concavo, Brexten, Corniche, FSW, Lionhart, Wolfrace, Borbet, Anzio, AEZ, Alutec, MAK, Dezent, Momo, Enzo, OZ Racing, Sparco, Ronal, Ocean, Rial, Xtreme, TSW, SpeedLine og mange flere. Leder du efter et bestemt produkt, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe. Når du køber dæk online hos Wheelsshop.dk er du sikret en god service, skarpe priser, hurtig levering samt anerkendte dæk mærker som f.eks. Continental, Goodyear, Nexen, Michelin, Dunlop, Pirelli, Falken, Hankook, Kumho, Toyo, Bridgestone, Vredestain og mange flere. Du vælger nemt om det er 4X4 dæk, Sommerdæk, Vinterdæk, helårsdæk mv. du ønsker. Ønsker du billige dæk eller høj kvalitets dæk vælges disse nemt og hurtig på vores hjemmeside Wheelsshop.dk Køb fælge med dæk, nemt og billigt hos os, med masser af kombinationsmuligheder. Vi tilbyder gratis montering og afbalancering af dæk på Alufælge, når du bestiller disse samlet, og vi medsender naturligvis gratis navkapsler, bolte og centeringsringe mv. Hos Wheelsshop.dk er fragten gratis i Danmark. Hos Wheelsshop.dk hjælper vi gerne og derfor vælger mange kunder os igen, og det er vi naturligvis taknemlige for. Vi håber, du vil prøve vores søgefunktioner og ønsker dig god fornøjelse

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utilfreds med leveringstid

Utilfreds med leveringstid. Købte 4 vinterdæk med fælge mandag 15.01 til min søns første bil (ifm. job hvor det krævede daglig kørsel). Leveringstid jvf midlertidig ordreseddel 1-3 dage.
Torsdag 18.01 kontaktede jeg weelsshop.dk da jeg hverken havde fået endelig ordrebekræftelse / trackingnr. og fik der oplyst, at varerne skulle leveres fra Tyskland og fik de 4 GLS trackingnr. tilsendt. Weelsshop.dk mente bestemt, at dæk/fælge ville ankomme fredag eller senest lørdag. Mandag var de stadig i Tyskland og først onsdag 24.01 kom 3 ud af 4 dæk/fælge. Sidste dæk/fælge var fejlsendt til Polen så vi havde først komplet sæt 26.01 altså 11 dage efter ordreafgivelse. Anerkender fin hjælp fra wheelshop.dk men da leveringstid var super vigtig for os så vi ville have valgt anden leverandør hvis vi på forhånd havde set udfordringerne. GLS har stor del af skylden men det er for os underordnet - det er jo weelsshop.dk der vælger transportør og det bør de revurdere. Dårlig oplevelse - sorry. Dæk/fælge svarer til forventningerne.

15 janvier 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte 4 fælge med dæk

Bestilte 4 fælge med dæk. 12 timer senere skrev jeg for at annullere ordre, da der stod der var 5-7 dages leveringstid. Hørte INGENTING fra dem før jeg ringede til dem ugen efter for at få at vide de mente de havde sendt en mail til mig at annulering var umulig. Sikke en gang bavl. Typisk et firma der bare er mellemhandler. De to stjerne for at dæk og fælge dog dukkede op 10 dage senere.

13 décembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Fejl på vare og ekstrem dårlig kommunikation

Købte komplette vinterhjul (inkl. TPMS-ventiler) til min Ford Mustang Mach-E.

Kort efter bestilling ombestemte jeg mig i forhold til dæktypen og skrev til dem, om jeg kunne nå at lave det om til en bedre kvalitet. De svarede prompte, at de ville tage fat i lagret i Tyskland og give mig besked hurtigst muligt. En halv time senere fik jeg bekræftelse på, at det godt kunne lade sig gøre, og jeg bare kunne betale meromkostningen efter levering, som i øvrigt ville være den samme uagtet ændringen. God service og kommunikation.

Leveringen var mindre tilfredsstillende. De leverer ikke til lejlighedsbygninger, hvorfor jeg måtte skrive mine forældres adresse på (i en anden by). Jeg hørte intet angående leveringen, før de en dag (en del senere end det lovede) stod foran mine forældres hus og ringede til mig på arbejdet og spurgte, hvorfor der ikke var nogen hjemme. Jeg anede ikke de ville komme den dag. De måtte placere hjulene uden for huset, hvilket ikke er ideelt med så dyr en vare. Så, bedre kommunikation og levering inden for det lovede antal dage skal I arbejde på.

Efter lang tids bøvl med at få TPMS-ventilerne koblet til bilen (og meget ringe kommunikation fra Wheelsshop), tog jeg min bil til Ford, som kunne meddele, at ventilerne slet ikke passede til min bil og dermed aldrig ville kunne kobles op. Så jeg blev altså solgt noget forkert trods pasningsgarantien. Jeg forsøgte at få fat i Wheelsshop, som (igen igen) ophørte med at svare. Jeg fik Ford til at afmontere og afskille hjulene, udskifte ventilerne med de rigtige og montere+afbalancere igen, hvilket selvfølgelig kostede. Wheelsshop endte med at betale mig de penge, men igen tog det rigtig lang tid og mange forsøg på kontakt fra mig, fordi de pludselig stoppede med at svare. Det er ikke i orden.

24 novembre 2023

God og hurtig rådgivning

God og hurtig rådgivning til dæk og fælge til Polestar 2.
Levering som aftalt indenfor 1 uge.
Kan derfor kun anbefale at handle med wheelsshop.dk hvis man er på udkig efter dæk og fælge.

15 décembre 2023

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Hurtig levering trods travl periode.
Fair pris og komplette hjulsæt som passer 100%
Plug and play som reklameret

Hilsen en glad ejer af en Mercedes C220d w205 med nye vinter fælge inkl. dæk og tpms ventiler 👏👏

28 novembre 2023

Elendig oppfølging

Elendig oppfølging og ingen tilbakemelding. Etter mer enn 3 uker med purring på telefon om e-post måtte jeg gi opp. Har fortsatt en bil som ikke fungerer pga ødelagt dekk. Utrolig frustrerende når de er verdens hyggeligste og lover tilbakemelding samme dag hele veien. Dessuten dårlig at en blir sendt videre til Danmark når forespørsel går via norsk nettside. Anbefales ikke!

4 novembre 2023

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Jeg ved ikke meget om dæk eller forskellige størrelser på fælge, så jeg havde bestilt et sæt dæk med fælge, som ikke passede til den bil jeg havde valgt. Jeg blev kontaktet af Erik som var så flink at gøre mig opmærksom på dette, og udrettede fejlen.

17 novembre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus