Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig oppfølging og ingen tilbakemelding. Etter mer enn 3 uker med purring på telefon om e-post måtte jeg gi opp. Har fortsatt en bil som ikke fungerer pga ødelagt dekk. Utrolig frustrerende når de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt koncept. Komplet sæt vinterhjul. Stort udvalg af såvel fælge som dæk til konkurrence dygtige priser. Nemt af vælge hvad man vil have. Hjulene er ok afbalanceret, hvert enkelt hjul fornuftigt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget 4 stk. superfine Alufælge til min nye Audi E-tron. Jeg modtog super service fra forhandleren og jeg blev endda yderligere ringet op, omkring muligheden for hurtig levering. Je... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det burde slet ikke være muligt at handle på sitet mere: Wheelsshop gik konkurs den 10. juli, så desværre dårligt nyt til alle der venter på varer eller penge tilbage. Skriv wheelsshop konkurs på Goo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. Magasin de pièces détachées automobiles
  3. Magasin de pièces pour voitures de course
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Køb Alufælge og Dæk Online – så vælg Wheelsshop Hos Wheelsshop.dk tilbydes et bredt udvalg af Alufælge, Stålfælge og Dæk, i udvalgte mærker, til meget billige priser. Søgning af fælge, dæk samt komplethjul (fælge med dæk) er nemt via vores system og vi tilbyder naturligvis Pasningsgaranti. Det er din garanti for at det, du køber, passer 100% på din bil ! Hos Wheelsshop.dk finder du alufælge fra 12 tommer til 28 tommer. Masser af fælge i flotte farver og design, samt masser af vinteregnet fælge. Vi tilbyder produkter fra blandt andet Tomason, Ronal, Oxigin, DOTZ, Barracuda, MSW, Carmani, Vossen, Concavo, Brexten, Corniche, FSW, Lionhart, Wolfrace, Borbet, Anzio, AEZ, Alutec, MAK, Dezent, Momo, Enzo, OZ Racing, Sparco, Ronal, Ocean, Rial, Xtreme, TSW, SpeedLine og mange flere. Leder du efter et bestemt produkt, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe. Når du køber dæk online hos Wheelsshop.dk er du sikret en god service, skarpe priser, hurtig levering samt anerkendte dæk mærker som f.eks. Continental, Goodyear, Nexen, Michelin, Dunlop, Pirelli, Falken, Hankook, Kumho, Toyo, Bridgestone, Vredestain og mange flere. Du vælger nemt om det er 4X4 dæk, Sommerdæk, Vinterdæk, helårsdæk mv. du ønsker. Ønsker du billige dæk eller høj kvalitets dæk vælges disse nemt og hurtig på vores hjemmeside Wheelsshop.dk Køb fælge med dæk, nemt og billigt hos os, med masser af kombinationsmuligheder. Vi tilbyder gratis montering og afbalancering af dæk på Alufælge, når du bestiller disse samlet, og vi medsender naturligvis gratis navkapsler, bolte og centeringsringe mv. Hos Wheelsshop.dk er fragten gratis i Danmark. Hos Wheelsshop.dk hjælper vi gerne og derfor vælger mange kunder os igen, og det er vi naturligvis taknemlige for. Vi håber, du vil prøve vores søgefunktioner og ønsker dig god fornøjelse

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fusker

Svare ikke på mails
Modtager ikke de bestilte vare, bestilt for flere år siden, røg desværre i fælden inden man så de var under konkurs, havde bestilt hos dem før uden problemer

8 juin 2022

Hej Casper.
Din anmeldelse er desværre målrettet mod de forkerte, da din oplevelse er med tidligere ejer og ikke nuværende.
Nuværende ejer overtog Wheelsshop i marts 2020, hvilket kan bekræftes via CVR.
Grundet dette, vil det være pænt af dig, hvis du fjerner/retter denne anmeldelse.
Vi takker på forhånd.
Forsat rigtig god dag.

Dårlig/ingen kundeservice

Fik god vejledning i forbindelse med køb af fælge til min bil.
Men de er nu ikke til at få fat i vedr. reklamation.
Har skrevet til dem 3 gange i løbet af de sidste 2 måneder - ingen kontakt

31 mai 2022

Hej Christoffer.
Det er naturligvis slet ikke godt nok fra vores side, hvilket vi beklager.
Er du rar og sende en email igen ?
Takker på forhånd.
Rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Great wheels but not a damn given after…

Great wheels but not a damn given after purchase!

Ordered some wheels I liked on this website.
Received all the wheels but details missing.

I mailed and mailed and they kept me on strings, thinking I would give up. Said they would send the missing bits but never did.

18 décembre 2021

Hello Jens.
Yes there was a big delay before we got new centercaps from the manufacture, but we did send you - not 1 but 4 new centercaps for free with TNT to Belgium, and delivery was done.
Hope all is fine now and that you are happy with the wheels.
Have a great day.

Best regards

Øv...

Mærkeligt at det firma stadig kører. Købte tilbage i 2019 et par fælge og dæk hos dem. Har aldrig set de fælge, eller pengene for dem igen. Havde lavet en fejl, hvor jeg havde overført 75 kr. For lidt. Så skrev selvfølgelig MED DET SAMME en mail, for at få rettet den fejl. Denne blev ikke besvaret, og det gjorde de andre mails jeg sendte efterfølgende heller ikke. Men pengene, dem modtog de.

Wheelsshop bad om en rettelse i denne anmeldelse::

Den dårlige kundeservice fortsætter. Forsøgte efter de har svaret mig her på trustpilot, at sende endnu en mail. Det er 14 dage siden nu, intet svar. Fusker firma

12 mars 2021

Hej Janos.
Nuværende ejer overtog Wheelsshop i marts 2020, hvilket kan bekræftes via CVR.
Vi takker på forhånd.
Forsat rigtig god dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus