Elendig oppfølging og ingen tilbakemelding. Etter mer enn 3 uker med purring på telefon om e-post måtte jeg gi opp. Har fortsatt en bil som ikke fungerer pga ødelagt dekk. Utrolig frustrerende når de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Godt koncept. Komplet sæt vinterhjul. Stort udvalg af såvel fælge som dæk til konkurrence dygtige priser. Nemt af vælge hvad man vil have. Hjulene er ok afbalanceret, hvert enkelt hjul fornuftigt... Voir plus
Jeg har modtaget 4 stk. superfine Alufælge til min nye Audi E-tron. Jeg modtog super service fra forhandleren og jeg blev endda yderligere ringet op, omkring muligheden for hurtig levering. Je... Voir plus
Det burde slet ikke være muligt at handle på sitet mere: Wheelsshop gik konkurs den 10. juli, så desværre dårligt nyt til alle der venter på varer eller penge tilbage. Skriv wheelsshop konkurs på Goo... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'accessoires automobiles
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Magasin de pièces pour voitures de course
- Magasin de pneus
- Magasin de roues
Écrit par l'entreprise
Køb Alufælge og Dæk Online – så vælg Wheelsshop Hos Wheelsshop.dk tilbydes et bredt udvalg af Alufælge, Stålfælge og Dæk, i udvalgte mærker, til meget billige priser. Søgning af fælge, dæk samt komplethjul (fælge med dæk) er nemt via vores system og vi tilbyder naturligvis Pasningsgaranti. Det er din garanti for at det, du køber, passer 100% på din bil ! Hos Wheelsshop.dk finder du alufælge fra 12 tommer til 28 tommer. Masser af fælge i flotte farver og design, samt masser af vinteregnet fælge. Vi tilbyder produkter fra blandt andet Tomason, Ronal, Oxigin, DOTZ, Barracuda, MSW, Carmani, Vossen, Concavo, Brexten, Corniche, FSW, Lionhart, Wolfrace, Borbet, Anzio, AEZ, Alutec, MAK, Dezent, Momo, Enzo, OZ Racing, Sparco, Ronal, Ocean, Rial, Xtreme, TSW, SpeedLine og mange flere. Leder du efter et bestemt produkt, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe. Når du køber dæk online hos Wheelsshop.dk er du sikret en god service, skarpe priser, hurtig levering samt anerkendte dæk mærker som f.eks. Continental, Goodyear, Nexen, Michelin, Dunlop, Pirelli, Falken, Hankook, Kumho, Toyo, Bridgestone, Vredestain og mange flere. Du vælger nemt om det er 4X4 dæk, Sommerdæk, Vinterdæk, helårsdæk mv. du ønsker. Ønsker du billige dæk eller høj kvalitets dæk vælges disse nemt og hurtig på vores hjemmeside Wheelsshop.dk Køb fælge med dæk, nemt og billigt hos os, med masser af kombinationsmuligheder. Vi tilbyder gratis montering og afbalancering af dæk på Alufælge, når du bestiller disse samlet, og vi medsender naturligvis gratis navkapsler, bolte og centeringsringe mv. Hos Wheelsshop.dk er fragten gratis i Danmark. Hos Wheelsshop.dk hjælper vi gerne og derfor vælger mange kunder os igen, og det er vi naturligvis taknemlige for. Vi håber, du vil prøve vores søgefunktioner og ønsker dig god fornøjelse
Coordonnées de contact
Klokkerbakken 72, 8210, Aarhus V, Danemark
- mail@wheelsshop.dk
- www.wheelsshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Deres leveringstid er virkelig dårligt
Deres leveringstid er virkelig dårligt, har bestilt et sæt borbet A fælge, og blev lovet at de kom sidst på ugen 11-5, nu er det den 14-5 og har stadig ikke modtaget nogle fælge.
Syntes det er dårlig stil, når man giver over 8000 kr for fælge og så de ikke engang har styr på levering, man høre heller ingenting fra dem om de er forsinket, og da jeg skulle bruge dem i weekenden, og da de
ikke dukkede op, måtte jeg ud og købe et sæt brugte fælge, så nu kommer jeg til at stå med 2 sæt fælge og håber jeg kan få solgt de andet sæt fælge igen, når borbet A fælgen kommer, hvis de altså nogensinde kommer 🤬
Ingen problemer
Ingen problemer! Havde bestilt de forkerte fælge med dæk. Der blev ombyttet uden omkostninger!
3 dage efter bestilling var mine fælge…
3 dage efter bestilling var mine fælge på adressen, kan klart anbefales👌
Perfekt, lige efter bogen.
Nemt at bestille
god information efter bestilling
hurtig levering
alt leveret som aftalt og før tid
16 dage efter bestilling
16 dage efter bestilling, har jeg stadig ikke modtaget min vare, så jeg skriver en mail til firmaet og spørger ind til hvad der foregår, som svar får jeg blot at hvide at de beklager ventetiden og at de vil sende mine vare dagen efter. ELENDIG kunde service og ufattelig uprofessionelt.
god service og hurtig levering
Forlang tid om at modtage de bestilte…
Forlang tid om at modtage de bestilte varer.
Bestilte 4 komplette hjul som kom med…
Bestilte 4 komplette hjul som kom med en forsinket levering. Ved mottak oppdaget jeg en produksjonsfeil på ene felgen og klagde. Fikk raskt svar og de sendte en ny felg til meg.
Problemet oppstod da jeg for andre gang mottok faktura på mva fra TNT. Denne hadde jeg jo allerede betalt første gang, men problemet var at Wheelsshop hadde levert med en kopi ved levering av erstatningsfelgen også, og da bruker norsk tollvesen denne som underlag for tollberegning.
Tenkte at dette måtte jo la seg ordne, men etter 4 mnd med mailing mellom meg og TNT og ingen svar fra Wheelsshop er saken fortsatt ikke ordnet og jeg må betale moms for hjulene mine en gang til selv om jeg allerede har betalt dem.
Har sent en haug med mailer og forsøkt å ringe dem, men ingen svar å få.
Hjelpesløs og håpløs kundeservice. Anbefales absolutt ikke!
Har ikke noget negativ at sige meget…
Har ikke noget negativ at sige meget fin pris også 👍
Leveringstiden sejler
Min ordre 32546 blev bestilt d 6/4 under forudsætning af en leveringstid på 8 dage.
Da jeg den efterfølgende dag modtog den endelige ordrebekræftigelse lød leveringstiden på 14/5!
Hvis I har så stor afvigelse så gør jeres kunder opmærksom på dette.
Byttet uden vrøvl
Fik kvajet mig og bestilt forkert størrelse og model fælge. Sendte retur uden problemer og fik pengene tilbage så jeg kunne købe de rigtige. Tog en uges tid, men det er da bedre end at stå med noget man ikke kan bruge.
Hurtig lev ingen slinger i valsen
Helt ukompliseret
Let måde at handle på, gode priser og hurtig levering
Det var let at finde den rette dækstørrelse, prisen var konkurrencedygtig og varen blev leveret meget hurtigt.
God service og hurtig levering
Nem bestilling og fik dækkene meget …
Nem bestilling og fik dækkene meget hurtigt
L’expérience Trustpilot