Witgoedbedrijf Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf dus bestel hier niet! Als het product niet aan de verwachting voldoet krijg je niet het gehele bedrag terug. Eerst wel beloven via de app maar zodra product is opgehaald doen ze moeilij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk fantastische service en dat nog eens voor een hele lage prijs. Waar andere bedrijven 200 euro rekenen voor installatie doen deze mannen dat voor minder dan de helft, en de service is ook nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wasmachine nu ook een Vaatwasser gekocht bij Witgoedbedrijf.nl. Beiden keren werd er duidelijk gecommuniceerd wanneer ze langskwamen. Ik kon op een kaartje precies zien waar ze waren zodat ik niet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Je koopt een ‘nederlandse’ (wirlpool) bovenlader, bij een nederlands bedrijf en laat het in Nederland afleveren…… En dan mag je het doen met een arabische handleiding. Das handig zeg! En als je dan p... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Momenteel geen bezorging mogelijk (??!)

Na heel Google te hebben uitgespit om een nieuw inductie fornuis te kijken en vergelijken, dit bedrijf ge-appt (geen telefonisch contact mogelijk) over een specificatie onduidelijkheidje. Hierop werd op 2 vragen netjes en duidelijk in redelijk tijdsbestek gereageerd. Daarna overtuigd van dit mooie aanbieding artikel het winkelwagentje gevuld en bezorgadres ingevuld... komt een melding tevoorschijn dat er in Zeeland momenteel niet bezorgd wordt😳. Op mijn 3e app vraag; "Ophalen in Zaandam is voor mij geen optie, Hoe nu?" kwam er alleen nog terug; "Helaas kunnen wij momenteel niet leveren naar Goes, excuses voor het ongemak." Jaha, die vermelding had de site al aangegeven. Op mijn vraag waarom er dan in Zeeland geen levering mogelijk is geen reactie gehad.
VERMELD DAT DAN OP JE SITE WAAR JE NIET KUNT BEZORGEN! Slecht dit. Achteraf à la Kruijf; Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Gezien veel allerlei gemelde klachten over dit bedrijf op Trustpilot blij hier niet eens besteld te kunnen hebben.

13 mai 2025

Réponse de Witgoedbedrijf

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de bezorging in uw regio niet mogelijk was.

We begrijpen uw frustratie en willen u graag uitleggen dat onze bezorgservice momenteel beperkt is tot een straal van 150 km vanaf Zaandam. Helaas kunnen we hierdoor niet alle gebieden in Nederland bereiken. We realiseren ons dat dit niet optimaal is en werken aan manieren om onze service in de toekomst uit te breiden.

Uw opmerking over het duidelijker vermelden van de bezorggebieden op onze website nemen we serieus. We zullen dit meenemen in onze verbeterprocessen om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of alsnog interesse hebben in onze producten, laat het ons weten. We helpen u graag verder met alternatieve opties, zoals ophalen of eventuele verzendmogelijkheden via een andere koerier.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

American koelkast gekocht in juli 2024

American koelkast gekocht in juli 2024. De deur met de ijsblok voorziening was eind december 2024 al kapot. Januari gebeld en geappt. Dit zou gerepareerd worden. Eenmal langsgekomen bleek het een fout in de koelkast te zijn (waterleiding zat te dicht bij het vriesgedeelte). Na maanden app contact zitten we nu in mei 2025 en worden er telkens valse beloftes gedaan. Wij eisen een oplossing en SNEL!! Belachelijk dat we als klanten continu moeten whatsappen zonder professionele reactie. Wordt tot op heden nu negeert.

5 mai 2025

Réponse de Witgoedbedrijf

Wij betreuren het zeer te horen over de problemen met uw Amerikaanse koelkast en de vertraging in de oplossing. Onze excuses voor de ongemakken en frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Wij hebben inderdaad regelmatig contact gehad met de leverancier en begrijpen uw ongeduld. Helaas bleek bij onderzoek dat het onderdeel in de deur (het ijsblok-element) defect was en niet apart vervangen kon worden. Daarom hebben wij de complete deur moeten bestellen. Deze was niet direct op voorraad en moest worden geproduceerd en verscheept vanuit het buitenland, wat helaas meer tijd heeft gekost dan verwacht.

Op dit moment wachten wij nog op de levering van de deur. Zodra deze binnen is, zullen wij direct contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de plaatsing. Wij realiseren ons dat dit voor u onacceptabel lang duurt en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk af te handelen.

Mocht u tussentijds nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via de telefoon of e-mail. Wij waarderen uw geduld en begrip en hopen u snel van dienst te kunnen zijn.
witgoedbedrijf.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Als alleenstaande moeder kocht ik bij…

Als alleenstaande moeder kocht ik bij dit bedrijf omdat zij de wasmachine de trap op zouden tillen en de oude mee zouden nemen. Zouden; maar bij mij thuis werd er gezegd dat de machine niet door het trappengat zou passen en bovendien moest de koerier er nog 30 tillen die dag en ‘zou dat last in de rug opleveren’. De machine paste gewoon, want hetzelfde formaat als de oude machine. Maar er werd geweigerd te tillen, want “te moeilijk”.
Na een boos telefoontje met 0-service gerichte houding, heb ik familie van heinde en verre geregeld om toch maar te komen helpen, want er stonden nu twee machines in de weg.
Binnen een wip en een scheet stonden de machines boven en beneden: ze pasten makkelijk door het trappengat. Er is tegen me gelogen en ik ben geblokkeerd toen ik mijn beklag deed. Shame on jullie.
NIET KOPEN HIER. AFZETTERS.

23 avril 2025

Réponse de Witgoedbedrijf

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat uw levering niet naar wens is verlopen.

We hebben contact gehad met de bezorgdienst die op de dag van levering bij u langs is geweest. Zij gaven aan dat het trappengat naar de zolder als te smal werd beoordeeld om de wasmachine op een veilige manier naar boven te tillen, mede gelet op het risico op schade en fysieke belasting. Volgens onze informatie is toen in overleg besloten dat u zelf voor het verdere transport zou zorgen.

Uit coulance hebben wij u €15 teruggestort als tegemoetkoming, ondanks dat de bezorgers de wasmachine keurig tot de eerste verdieping hebben gebracht — wat conform onze voorwaarden is wanneer er sprake is van onveilige of onhaalbare situaties.

We begrijpen dat de situatie frustrerend voor u is geweest, vooral gezien uw persoonlijke omstandigheden. Het is nooit onze bedoeling om iemand met een vervelend gevoel achter te laten. We betreuren het dat u onze communicatie als klantonvriendelijk heeft ervaren, en nemen uw feedback hierin serieus.

Mocht u verdere vragen of suggesties hebben, dan staan we open voor een gesprek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen wasmachine!

Nog geen 3 maanden nadat ik hier een wasmachine had gekocht was hij stuk. Na een normaal wasprogramma is de trommel geklapt waardoor de wasmiddellade eruit schoot en de plaat erop los kwam. Hiervoor contact opgenomen maar ze vonden het een ongeloofwaardig verhaal en besloten hier niks mee te doen terwijl dit nog binnen de garantie tijd viel.

23 avril 2025

Beste Lichelle
Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw wasmachine defect is geraakt, en begrijpen dat dit voor veel frustratie zorgt.

We hebben de door u aangeleverde foto's zorgvuldig bekeken en de situatie besproken met meerdere ervaren monteurs. Wat er met de trommel is gebeurd, is bijzonder ongebruikelijk en iets wat we in onze jarenlange ervaring nog niet eerder zijn tegengekomen — zelfs niet in gevallen waarbij er bijvoorbeeld harde voorwerpen zoals spijkers tussen de was zaten.

Op basis van de beelden en de informatie die we hebben ontvangen, kunnen we helaas niet vaststellen dat de schade is ontstaan door een fabricagefout. De schade aan de wasmachine is zo ernstig dat deze als onbruikbaar wordt beschouwd.

Hoewel wij begrijpen dat dit een teleurstellend bericht is, moeten wij in dit geval ons garantiebesluit handhaven. We hopen op uw begrip hiervoor en staan uiteraard open voor verdere toelichting of overleg mocht u dat wensen.

Noté 5 sur 5 étoiles

uiterst tevreden met dit bedrijf

het online bestellen was heel makkelijk en je kon makkelijk de extra dingen erbij doen zoals het naar boven laten tillen, slang erbij krijgen en het laten installeren. de dag na mijn bestelling werd mijn gasfornuis al geleverd, het enigste min puntje vond ik dat ik een tijd had gekregen en daar rekening mee had gehouden en dat na maten de dag voorderde de tijd steeds later werd van bezorging en het uiteindelijk pas half 8 savonds geleverd werd. toen die eenmaal geleverd werd was het gelukkig allemaal snel klaar, ik maakte me wel wat zorgen over de bezorger hij was alleen en heeft het gasfornuis alleen naar boven getilt, ik had hem nog wel aangeboden om hem te helpen met tillen, dat hoefde van hem niet. hoop dat het goed gaat met zijn rug😅. hij was erg vriendelijk het was voor mij alleen beetje moeilijk communiceren hij sprak engels. hij heeft hem vrij snel aangesloten gekregen daar was ik heel blij mee en heb de oven diezelfde avond kunnen gebruiken. wat mij ook opviel was dat het gasfornuis als nieuw uit ziet. en op het late tijdstip na, ben ik uiterst tevreden met dit bedrijf.

9 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

mijn vragen werden netjes en snel…

mijn vragen werden netjes en snel beantwoord. De levering was zoals gepland. Het product (e-bike)was keurig verpakt en onbeschadigd en van de beloofde goede kwaliteit. Heel tevreden, vooral over de communicatie wat tegenwoordig wel echt veel zegt over een bedrijf.

31 mars 2025

Appalling company

Appalling company, I ordered a gas cooker and fridge/freezer. Gas cooker arrived on time, I paid for fitting and this was done! This was at our new apartment and we aren’t living there yet. We went the next day to do some work and the whole apartment stank of gas! We turned off gas and opened windows. They did send a fitting within 2 hours but no apologies! This was incredible dangerous. The following week they didn’t deliver my fridge freezer because they couldn’t switch the side of the door, which I paid for fitting €30 for them to do! Finally the switched door and delivered 2 days late, upon unpacking I noticed 2 scratches on the black doors. After various watapps and sending photos I was offered €60 compensation. I accepted it because I was sick of the rude responses in chat and just wanted to put witgoedbedrijf behind me 🤞

2 avril 2025

Beste Brewer

Wij nemen alle feedback serieus en betreuren het dat u niet volledig tevreden bent. Toch willen wij graag duidelijk maken wat wij voor u hebben gedaan:

✅ Directe oplossing bij het gaslek – Binnen een dag een monteur gestuurd om de veiligheid te garanderen.
✅ Schadevergoeding voor de koelkast – €60 gecompenseerd voor de beschadigingen.
✅ Optie voor retour & volledige terugbetaling – U had de keuze om de koelkast terug te sturen, maar dit werd niet benut.

Wij hebben u altijd correct en snel geholpen, zelfs toen u herhaaldelijk om extra korting vroeg—terwijl onze prijzen al zeer scherp zijn. Onze medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om u tevreden te stellen.

Mocht u alsnog een oplossing willen bespreken, dan staan wij open voor overleg. Maar wij vinden het wel belangrijk dat de feiten juist worden weergegeven.

Zeer onprofessioneel!

Bij levering amerikaanse koelkast €20 moeten bijbetalen om het 4 treden op te laten tillen en vervolgens €10 om het uit te laten pakken. Er werden 3 dingen tegelijkertijd geleverd. Na plaatsing zelf ook weg gegaan uit de woning omdat ik er nog niet woon. Bij terugkomst zag ik schade helemaal onderin bij de deur van de koelkast. Netjes een mail gestuurd en aangegeven geen andere te hoeven maar een vergoeding voor de schade. Er werdt mij verteld dat er foto's zijn gemaakt maar zeker niet van de onderkant. Vervolgens is mij verteld dat ik het maar uit moet zoeken en dat er niks aan gedaan wordt. NOOIT meer zal ik hier een bestelling plaatsen. Zeer onprofessioneel!!!

22 mars 2025

Beste

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring.

Wat betreft de extra kosten die u noemt: deze zijn niet via ons bedrijf in rekening gebracht. Als er een betaling aan de koeriers heeft plaatsgevonden, dan is dat buiten ons om gegaan.

Over de schade die u heeft gemeld: bij levering maken onze koeriers standaard foto's van de producten, en op deze foto's is geen schade zichtbaar. Daarnaast zijn onze producten goed verpakt met dikke piepschuimbescherming. De koeriers hebben aangegeven dat er meerdere mensen aanwezig waren in uw woning, waardoor het mogelijk is dat de schade op een later moment is ontstaan.

We hebben uw berichten netjes beantwoord via Whatsapp en hebben ons best gedaan om u zo goed mogelijk te woord te staan. Mocht u verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard open voor overleg

Witgoedgoedbedrijf.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Onduidelijke informatie en teleurstellend product

Mijn vader heeft een AEG Electrolux Lavamat was-droogcombinatie besteld bij Witgoedbedrijf.nl, maar onze ervaring is erg teleurstellend.

Het was niet duidelijk aangegeven dat het apparaat een Duits display heeft. Dit heeft voor veel problemen gezorgd, aangezien mijn moeder het apparaat niet zelfstandig kan gebruiken door de taalbarrière. Ik moet haar telkens telefonisch helpen, wat erg onpraktisch is. Daarnaast droogt het apparaat de kleding niet goed, wat de situatie nog vervelender maakt.

Toen ik contact opnam met de klantenservice om een oplossing te zoeken, zoals een vervanging tegen bijbetaling, kreeg ik te horen dat de garantieperiode van drie maanden verstreken is. Er werd verder niets gedaan om ons tegemoet te komen, ondanks dat het apparaat niet voldoet aan de basisverwachtingen.

Deze ervaring heeft mij erg teleurgesteld in zowel het product als de service van Witgoedbedrijf.nl. Ik raad anderen aan goed op te letten bij het bestellen en vraagtekens te zetten bij de betrouwbaarheid van de informatie op de website.

12 janvier 2025

Geachte heer Touati,

Dank u voor uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en willen graag enkele punten verduidelijken:

1. Duits display
Bij de aankoop van het apparaat stond op onze website expliciet vermeld: "Let op! Duits display." We betreuren het als dit niet voldoende opviel, maar deze informatie was wel beschikbaar tijdens het bestelproces.

2. Garantie en service
Het apparaat wordt geleverd met drie maanden garantie, zoals vooraf duidelijk gecommuniceerd. Daarnaast heeft u een apparaat gekocht dat 6 kg kan wassen en 3 kg kan drogen. Het is belangrijk om de droogcapaciteit niet te overschrijden, omdat dit de prestaties kan beïnvloeden.

3. Oplossingen aanbieden
Wij hadden u graag geholpen met een oplossing, zoals het ophalen en repareren van het apparaat tegen een vergoeding. Helaas hebben we deze kans niet gekregen, omdat u ons hierover niet heeft benaderd.

Wij staan altijd open voor een constructief gesprek en hadden de situatie graag samen met u opgelost. Mocht u alsnog contact willen opnemen, dan horen we dit graag.

Echt een aanrader!

Wij hebben een prachtige Amerikaanse koelkast en fornuis van Fitelli gekocht.

Als aller eerst, super makkelijk om een bestelling te plaatsen. Duidelijke site. Netjes een bevestigingsmail en als de bestelling onderweg is kan je de bezorging volgen.

De bezorger, wat een topper! Hij sprak geen NL, maar wel heel goed engels. Wij hebben net de vloer en de muren gedaan dus mijn vraag aan hem was of hij het erg vond om achterom te lopen, dit was geen enkel probleem. Hij deed alles heel voorzichtig en netjes. Netjes het fornuis geïnstalleerd, elektra in orde gemaakt. Echt over te spreken! Hij verdiend echt een pluim!

De koelkast werkt fantastisch, en de kookplaat ook, zo zo blij mee!
De negatieve recensies zijn echt zeer onterecht ik heb nog nooit zo makkelijk en voor zo een mooie prijs witgoed in huis gehad.
Dankjulliewel!

24 décembre 2024

Gisteren een gasfornuis besteld

Gisteren een gasfornuis besteld, vandaag geheel op tijd (en ook te volgen via de mail) bezorgd. Een hele aardige en nette monteur heeft alles perfect aangesloten en uitgelegd. Legde al het verpakkingsmateriaal netjes opzij. Daarna deed hij een uitgebreide check en vroeg of ik tevreden was. Ook wilde ik op het laatste moment een nieuwe gasslang. Heb geappt. Kreeg gelijk antwoord dat dat geen probleem was. Al met al een hele positieve ervaring

19 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte service heb bijna 300…

Hele slechte service heb bijna 300 betaald voor een wasmachine na twee weken kapot. Hebben ze een nieuwe geleverd wat denk je ook kapot. Nu ben ik 300 euro verder en kan ik nog niet wassen. Ik kan niet bellen met de klantenservice voel me zwaar opgelicht

17 décembre 2024

Beste Navi,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen hoe frustrerend het is om na zo’n investering alsnog zonder goed werkende wasmachine te zitten.

Kunt u bevestigen of u uw aankoop via Witgoedbedrijf.nl heeft gedaan? Als dat het geval is, willen wij dit uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen. U kunt ons een e-mail sturen op klantenservice@witgoedbedrijf.nl of ons uw bestelnummer doorgeven via de telefoonnummer die u op uw factuur kunt vinden, zodat we dit direct kunnen onderzoeken en u verder kunnen helpen.

Onze excuses voor het ongemak.

inductie fornuis besteld

gewoon super heb op 12-12-24 een inductie fornuis besteld en op 14-12-24 geleverdt ook netjes doorde chafeur naar binnen gebracht netjes uit gepakt en aan gesloten gewoon top in vervolg alleen maar mijn bestellingen haal ik bij hun weg

14 décembre 2024

Gasfornuis meenemen

De bezorgers wilden t oude fornuis niet mee nemen. toen wij zeiden dan t nieuwe ook niet te willen raakten de bezorgers geïrriteerd. en begonnen te schelden in een buitenlandse taal. hier nooit wat kopen. Ik reageer hier nog even op de reactie op mijn review. Ik vind dat bezorgers in ieder geval moeten kunnen communiceren in het Nederlands Als de bezorgers dan een man van 77 uitschelden en gek crazy noemen dan heb je geen normen en waarden. Overigens een fornuis van 100 kilo is onzin. Wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor betalen bij aflevering de bezorgers van dit bedrijf mogen zelf bepalen of ze zin hebben om iets mee terug te nemen en hoe ze om gaan met klanten. Bespottelijk !! Nooit iets kopen bij dit bedrijf !

13 décembre 2024

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw aanvullende reactie. Graag wil ik opnieuw de situatie toelichten.

Onze zzp-koeriers communiceren in het Engels en hebben u duidelijk aangegeven dat het helaas niet mogelijk was om uw oude fornuis mee te nemen. Dit fornuis was niet alleen uitzonderlijk breed (90 cm), maar ook te zwaar om veilig naar beneden te tillen. Dit is conform de regels van de Arbowet, die tillen boven 80 kg verbiedt om de gezondheid van de koeriers te beschermen.

De koeriers hebben naar mijn weten niemand uitgescholden, en ik was persoonlijk aan de telefoon met hen toen u met een andere persoon aan het bellen was. Nadat de telefoon aan mij werd overhandigd, probeerde ik de situatie met u te bespreken. Helaas kreeg ik direct scheldwoorden naar mijn hoofd, wat respectloos en onnodig was. Hierdoor hebben wij besloten om de koop te ontbinden, in lijn met ons beleid en onze voorwaarden.

Om verdere misverstanden te voorkomen, wil ik benadrukken dat het in onze algemene voorwaarden duidelijk vermeld staat dat wij geen apparaten van dergelijke afmetingen of gewichten tillen. Wij doen altijd ons uiterste best om klanten tevreden te stellen, maar sommige situaties vragen om begrip van beide kanten.

Wij betreuren dat uw ervaring niet naar verwachting was en wensen u het beste toe.

Prima bedrijf!

Je wordt prima op de hoogte gehouden hoe laat ze bij je komen. Ik had een gasfornuis besteld. Helaas paste deze niet. Er werd niet moeilijk over gedaan en ze namen het gasfornuis weer mee. Ik hoefde niets te betalen. Ik vind dat een groot compliment waard!

21 novembre 2024

Oplichters!

Koop nooit bij hun!!! Oplichters! Ze liegen op hun eigen website, ze zeggen dat ze lid zijn van Stichting Webkeurmerk, maar ze zijn niet lid. Stichting Webkeurmerk is een geschilcomissie, als je klachten wilt laten beoordelen via een derde partij.
Stichting Webkeurmerk heeft zelf bevestigd dat Witgoedbedrijf geen lid is van hun.

16 novembre 2024

Beste Bettina,

Bedankt voor uw feedback. We merken op dat dit uw tweede review is over hetzelfde onderwerp. Zoals we eerder hebben aangegeven, vermelden wij op onze website niet dat we lid zijn van Stichting Webkeurmerk. Mocht er ergens een misverstand zijn ontstaan, dan horen wij dat graag en willen we dit samen met u oplossen.

We hebben al gereageerd op uw vorige review. Uw herhaalde negatieve uitingen komen op ons over alsof u bewust probeert ons bedrijf in een kwaad daglicht te stellen. Wij staan altijd open voor opbouwende kritiek en werken graag mee aan oplossingen, maar vinden het jammer dat u op deze manier te werk gaat.

Zeer goede service.

Contact met het bedrijf opgenomen via email ivm een storing aan het inductie fornuis. Snel een vriendelijke reactie ontvangen met de vraag om een filmpje van de storing op te sturen. Doordat het filmje te groot was om te versturen via email verstuurd via WhatsApp. Dezelfde dag een reactie ontvangen met een track en tracé voor de afspraak met de monteur. Zeer vriendelijke en vakbekwame monteur heeft het mankement snel gevonden en opgelost. Top service, heel erg bedankt.

13 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus