Witgoedbedrijf Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf dus bestel hier niet! Als het product niet aan de verwachting voldoet krijg je niet het gehele bedrag terug. Eerst wel beloven via de app maar zodra product is opgehaald doen ze moeilij... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk fantastische service en dat nog eens voor een hele lage prijs. Waar andere bedrijven 200 euro rekenen voor installatie doen deze mannen dat voor minder dan de helft, en de service is ook nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wasmachine nu ook een Vaatwasser gekocht bij Witgoedbedrijf.nl. Beiden keren werd er duidelijk gecommuniceerd wanneer ze langskwamen. Ik kon op een kaartje precies zien waar ze waren zodat ik niet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Je koopt een ‘nederlandse’ (wirlpool) bovenlader, bij een nederlands bedrijf en laat het in Nederland afleveren…… En dan mag je het doen met een arabische handleiding. Das handig zeg! En als je dan p... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren mijn nieuwe gasfornuis…

Gisteren mijn nieuwe gasfornuis geleverd. Alles tot nu toe goed en wel. Hier een tevreden klant. En vriendelijke communicatie
Bedankt voor alles.
Weet zeker als er wat is dat ze het netjes en goed zullen oplossen.

5 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Service en bezorging was top!

Ik heb reeds een bestelling geplaatst voor een Inductiefornuis bij dit bedrijf. Weliswaar wellicht huiverig om te bestellen door allerlei reviews die ik hier tegen kwam, maar toch een poging gewaagd door de prijs. Laat me het zo zeggen: Ik begrijp niet waar iedereen zo negatief over is. Allereerst had ik zelf een fout gemaakt ik mijn adresgegevens en heb ik hen benaderd via de mail. Ik kreeg 10 minuten later een bericht dat het probleem was rechtgezet. Daarna heb ik gewacht op mijn bestelling die gisteren is bezorgd. Ik heb een mail gehad met een tijdsvak waarbij ik precies zag wanneer de 2 heren langs zouden komen. De heren hebben netjes en zorgvuldig in mijn huis het fornuis hebben geplaatst, geïnstalleerd en op een nette manier aangegeven dat zij het verpakkingsmateriaal niet meenamen. Het klopt dat 1 van de chauffeur een beetje gebrekkig Nederlands sprak, maar hij sprak zeer goed Engels en de andere chauffeur sprak uitstekend Nederlands.

Al met al een zeer goede ervaring gehad bij Witgoedbedrijf. Ik zou dit bedrijf zeker wel aanbevelen

24 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik geef 1 ster aan dit bedrijf.

Ook ik geef 1 ster aan dit bedrijf.
Twee jaar geleden kocht ik een wasmachine met éé jaar garantie. Na een jaar werkten de programma's niet meer goed.
Ik heb meerdere malen gemaild, maar kreeg geen reactie.
vervolgens begon de machine water te lekken.
via WhatsApp probeerde ik me als nieuwe klant voor te doen om iig contact te krijgen. Nieuwe klanten krijgen kennelijk wel snel een reactie, want er werd vrij vlot gereageerd.

Ik legde de situatie uit en ook dat ik eerder geen contact kreeg. de reactie die ik kreeg was: dat ik volgens hen nooit gemaild had, dit helaas niet binnen de garantie valt en dat ze niet aan reparatie doen.
ik zou mijn witgoed dus vooral ergens anders kopen.

4 octobre 2024

Beste Sue,

We hebben uw naam nagekeken in onze bestellingen, maar helaas kunnen we deze niet terugvinden in ons systeem. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice via e-mail? Dan kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

Witgoedbedrijf.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 1 ster gegeven want 0 kan helaas…

Ik heb 1 ster gegeven want 0 kan helaas niet. Wij hebben in juli een inductie fornuis aangeschaft bij dit bedrijf. Wij hebben 4 keer gebakken in de oven, 4e keer kwam rook tijdens bakken uit de oven, de brand alarm ging af in het huis. Daarna hebben wij geconstateerd dat de bodem van de oven helemaal afgebrand is. Vervolgens hebben wij contact opgenomen met Witgoed bedrijf, de schade te melden. Wij kregen te horen dat het onze fout geweest is, wij hebben chemische middelen gebruikt volgens hun, waardoor de bodem ging afbranden. Over 1 maand zijn we dus verder. Daarna heb ik gebeld dat we 1 maand niet kunnen bakken, hoe gaan ze dit oplossen? Wij hebben niets gebruikt, nooit schoon gemaakt, alleen gebakken in dat ding. Ze stuurden een mail dat wij een nieuwe oven zullen krijgen, een andere type, oke, we hebben geaccepteerd. Laten ze weer 2 weken niets horen, stuurden wij een mail met de vraag wanneer komt dan de nieuwe oven. Uiteindelijk kwam het antwoord binnen dat wij niks krijgen, omdat het onze eigen schuld is.
Wat is dit? Is dit bedrijf een grap of zo? Slechtste ervaring ooit!
Bestel aub nooit iets bij dit bedrijf een grote teleurstelling.... oplichterij

25 septembre 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat deze situatie erg vervelend voor u is en willen graag verduidelijken wat er is gebeurd. Wij hebben de foto's die u naar ons heeft gestuurd doorgestuurd naar onze leverancier. Na grondige inspectie is ook door hen geconstateerd dat er iets op de binnenkant van de oven is gevallen, wat schade aan het emaille heeft veroorzaakt. Daarnaast is geconstateerd dat er schrapende bewegingen zijn gemaakt met een hard voorwerp, mogelijk van ijzer, waardoor de beschermende emaillag is verwijderd.

In eerste instantie waren wij bereid u een nieuwe oven te leveren, omdat wij u graag willen helpen. Echter, na overleg met een externe expert, die eveneens de foto's heeft beoordeeld, is bevestigd dat de schade door verkeerd gebruik is ontstaan. Daarom kunnen wij helaas geen nieuwe oven leveren in dit geval.

Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waar u op hoopte, maar wij vertrouwen op de bevindingen van de experts die bij deze beoordeling betrokken zijn geweest.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Onze glasplaat van de inductie is stuk. Contact opgenomen. Eerst zou er een leentoestel komen tot er een nieuwe plaat zou zijn (deze was niet leverbaar). Daarna was er een tweedehands plaat. Er zou een offerte gestuurd worden, maar plots hadden ze een monteur langs gestuurd (tijdens onze vakantie, zonder afspraak) dus ja wij waren er niet. Bleek uiteindelijk ook een nieuwe plaat te zijn maar nog geen offerte gezien.

Nieuwe afspraak gemaakt maar konden geen tijd indicatie geven helaas (want nog tijdens vakantie periode) hadden wij vertraging dit netjes gemeld via app en mail. Daarna geen reactie meer ontvangen. Meerdere keren gemaild geappt gewoon radio stilte. Vervolgens krijg ik terug ze pas in oktober ons kunnen helpen omdat wij niet thuis waren. Ze straffen ons voor hun eigen fouten. Ook nu geen service meer voor een leentoestel of tweedehands plaat. Wij kunnen al weken niet koken met twee kinderen in huis.

Vreselijke service!

20 septembre 2024

Réponse de Witgoedbedrijf

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u teleurgesteld bent en willen graag enkele punten verduidelijken.

Zoals besproken, hebben we meerdere afspraken met u gemaakt via e-mail. Helaas waren er bij herhaling momenten waarop de monteur bij u voor de deur stond, maar u niet thuis was. Elke keer stuurden wij u een foto om te laten zien dat de monteur aanwezig was. We hebben geprobeerd u te bereiken, maar ontvingen geen reactie, waardoor wij genoodzaakt waren de service uit te stellen.

Wat betreft de glasplaat: u heeft gelijk dat deze aanvankelijk niet direct beschikbaar was. Wij hebben deze voor u besteld en zodra de plaat binnenkwam, hebben we geprobeerd dit zo snel mogelijk op te lossen. In de tussentijd hadden wij u ook een offerte gestuurd via e-mail.

We zijn blij u te kunnen melden dat de reparatie inmiddels is uitgevoerd, en uw fornuis weer naar behoren functioneert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een gerebrushde droger gekocht.

Een gerebrushde droger gekocht.
Netjes volgens afspraak geleverd.
Zag er heel netjes en goed verpakt uit.
Je ziet dat ze er moeite voor gedaan hebben.
Dit was een droger voir de camping.
Toevallig is die thuis ook defect.
Zeker dat ik die ook bij witgoed.nl bestel.
Bedankt voor de goede service

28 août 2024

Slecht voorraadbeheer

Product besteld dat volgens site op voorraad zou zijn.
Blijkt niet meer leverbaar te zijn. Wacht ondertussen al meer dan een week op het terugstorten van mijn geld.

16 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn advies is niet doen

Mijn advies is niet doen! Het fornuis wat wij hebben ontvangen was vanbinnen niet goed aangesloten. De monteur van het bedrijf heeft deze ''geprobeerd'' aan te sluiten en gaf aan dat dit aan onze woning lag en hij het daarom niet deed. De monteur van de woningbouw is gekomen, deze constateert dat er binnen de woning niets mis is. Het fornuis geopend en wat blijkt?? Kabels zitten verkeerd aangesloten. De extra kosten die ik hierdoor heb gemaakt wil het bedrijf niets van weten. Mbt professionaliteit en ervaring zijn ze nergens te bekennen en erkennen hierin ook niet hun fout. Willen ook de gemaakte kosten NIET vergoeden. Nogmaals ga naar een electronicazaak die weet wat ze doen. In dit geval is goedkoop duurkoop.

13 août 2024

Elec Fornuis

Heb goede communicatie gehad met dit bedrijf, en ze hebben mij goed voorgelicht.
De bezorging was zeer goed en mijn Fornuis aangesloten en op zijn plek gezet.

Minpunt was,
Ik mocht zelf de verpakkingsmateriaal opruimen.

19 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Heb koel vries combinatie gekocht op…

Heb koel vries combinatie gekocht op 24/6 maar deze was niet in orde vandaag op 16/7 een andere bezorgt gekregen helaas was deze een maat kleiner als wat ik heb gekocht na telefonisch contact zouden ze een bedrag terug storten waar ik mee akkoord ging wel vind ik het jammer dat de garantie voor dit model niet vanaf 16/7 in gaat maar vanaf 24/6 loopt zowat een maand minder garantie dus

16 juillet 2024

Top bedrijf.

Website overzichtelijk en snel een keuze gemaakt. Snel geleverd en geplaatst. Vriendelijke bezorger, alles netjes gedaan. Zeer tevreden!
Oude fornuis ook gelijk meegenomen.

8 juillet 2024

aanschaf en levering koel/vriescombinatie

gisteren een koel/vriescombinatie gekocht online.vanochtend al bezorgd.werd netjes in de keuken gezet en oude werd mee teruggenomen!
dank voor de snelle levering en uitstekende service!!
en een hele beleefde bezorger. 2 duimen omhoog voor jullie!!!

14 juin 2024

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice. Ik app met een probleem en ze plannen gelijk een monteur in. 1,5 dag later staat de monteur aan mijn deur, en lost de probleem gelijk op.

8 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice, levering met schade aan nieuwe koelkast

Super slechte ervaring met de klantenservice. Wij hebben een nieuwe koelkast besteld hier. Na het uitpakken kwamen we erachter dat er op een van de deuren een deuk was. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en de situatie uitgelegd. Hoewel ze in eerste instantie uit coulance een soort van bedrag wilde geven, kwamen ze later met het verhaal dat het onze eigen schuld was. Uitermate klantonvriendelijk! Ze geven je zomaar de schuld van iets en vervolgens laten ze je ermee zitten dat ze niets kunnen doen. Ik ga in ieder geval nooit meer iets kopen hier.

3 avril 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus