Witgoedbedrijf Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf dus bestel hier niet! Als het product niet aan de verwachting voldoet krijg je niet het gehele bedrag terug. Eerst wel beloven via de app maar zodra product is opgehaald doen ze moeilij... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk fantastische service en dat nog eens voor een hele lage prijs. Waar andere bedrijven 200 euro rekenen voor installatie doen deze mannen dat voor minder dan de helft, en de service is ook nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wasmachine nu ook een Vaatwasser gekocht bij Witgoedbedrijf.nl. Beiden keren werd er duidelijk gecommuniceerd wanneer ze langskwamen. Ik kon op een kaartje precies zien waar ze waren zodat ik niet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Je koopt een ‘nederlandse’ (wirlpool) bovenlader, bij een nederlands bedrijf en laat het in Nederland afleveren…… En dan mag je het doen met een arabische handleiding. Das handig zeg! En als je dan p... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Tegenvaller

2 sterren omdat de klantenservice snel reageert en afspraken nakomt. Ook 2 sterren omdat de door ons bestelde "b keus" wasmachine, waarvan t bedrijf op de website zegt "nieuw met mogelijk krasje of deukje" een duidelijke 2e hands was met gebruiksporen buiten- én binnenzijde. Tevens bleek de wasmachine defect (lekkage) en kreeg ik vrij snel een foutmelding. Toen wij eea eens goed gingen bekijken en vergelijken, bleek het ook nog een ander model (kleiner) dan beschreven op website. Dit konden wij niet eerder constateren omdat alle stickers/labels verwijderd waren. Al met al een tegenvaller. Wel is de machine vrij snel opgehaald en hebben wij ons geld teruggekregen. Wat ik opvallend vond is dat de klantenservice nav mijn mail met onze bovenstaande bevindingen geen enkele verbazing toonde over de gang van zaken. Gevalletje "gebeurt vaker" ? Wij hebben nu een nieuwe wasmachine bij een gerenommeerd witgoedbedrijf gekocht.

7 février 2024

Top bedrijf

Van de week oven koelkast en een afzuigkap besteld voor vandaag gisteren een e-mail gehad over de verwachte leveringstijd je kan de chauffeur ook volgen hij was vriendelijk en netjes optijd 👍

20 janvier 2024

Ondanks enige aarzeling

Ondanks enige aarzeling vanwege enkele negatieve reviews, ben ik enorm blij dat ik mijn Fitelli gasfornuis en koelkast en Proff afzuigkap bij Witgoedbedrijf.nl heb besteld. De kwaliteit van de producten overtrof mijn verwachtingen, en de vrees die ik had, bleek ongegrond. De services van Witgoedbedrijf.nl hebben me aangenaam verrast, en ik kan nu met vertrouwen zeggen dat mijn keukenupgrade een succes is dankzij deze aankopen. No kidding. Alles in Mat zwart besteld en mijn keuken ziet er echt strak uit.

Bovendien was ik aangenaam verrast door de opmerkelijk snelle reactietijd van de klantenservice van Witgoedbedrijf.nl. Meestal kreeg ik binnen een half uur na mijn vragen of opmerkingen al een antwoord, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan mijn tevredenheid. De efficiënte klantenservice heeft mijn zorgen weggenomen en mijn koopervaring positief beïnvloed.

Daarnaast wil ik benadrukken dat de bezorgers van Witgoedbedrijf.nl zeer professioneel waren. Ze waren helemaal niet onaardig en begrepen dat ik ruimte nodig had vanwege mijn sociale angst. Ze deden gewoon hun werk en spraken alleen wanneer ik daarvoor openstond. Deze attente benadering heeft mijn bezorgervaring echt verbeterd (vergeleken met andere bedrijven), en ik waardeer het dat ze mijn comfortniveau respecteerden en mij gewoon alle ruimte gaven. Top gozers 👍🏽

18 janvier 2024

Super aggresieve monteur/bezorger

Super aggresieve monteur/bezorger! Ik kreeg een kapotte fornuis en er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor 2 dagen later. Vervolgens hebben ze dit in de avond gewijzigd en meneer belde opeens de volgende ochtend dat hij voor de deur stond. Ik gaf aan dat ik er zou zijn binnen 5 min, maar door het verkeer werd dit 10 min. Meneer belde mij op en ik gaf aan om de hoek te zijn, Ik kwam binnen een minuut aan en hij was al weggegaan. Ik belde hem op en hij kwam super aggresief terug, ik bleef vriendelijk maar ik voelde me super onveilig en hij ging vanaf het begin tot het einde tekeer tegen mij dat ik niet op tijd was. Ze zouden zich moeten schamen! IK ZAL HIER NIET MEER BESTELLEN!!

10 novembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Producten prima. Bezorging bagger

Producten zijn erg goed.
Zowel de nieuwe als tweedehands.
Wij zijn erg tevreden.

Levering is een ander verhaal.
Je wordt door de bezorgers erg respectloos behandeld en ze spreken geen Nederlands en enkele woordjes engels. En daarnaast dat daarna heel huis onder de modder zat proberen ze je ook nog optelichten voor €20.
En al het plastic,karton en andere rommel gooien ze op de vloer en mag jij het weggooien bij het grofvuil.
Erg jammer

23 octobre 2023

topservice

topservice na vijf maanden gasfornuis met kookplaat kapot gebeld volgende dag stond er een monteur met een nieuw gasfornuis.
ik raad witgoedbedrijf.nl zeker aan

25 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een gasfornuis gekocht die bleek…

Ik heb een gasfornuis gekocht die bleek bij gebruik enorm te roken. Ook gaven de pitten geen gas genoeg. Ik heb dit gemeld maar ik kreeg te horen dat ik maar drie maanden garantie had. Ik heb hem echter pas later in gebruik genomen ivm verhuizing. Dit bedrijf heeft mij een gasfornuis verkocht die klaar was voor de stort. Koop niets bij dit bedrijf want als er iets mis is, geven ze niet thuis.

23 octobre 2023

Geweldige service van topbezorgers

Bij het afleveren ontdekte we dat het apparaat niet zomaar door de drie deuren konden meegedacht door de bezorgers.
En meegeholpen met de deuren te demonteren.
Geweldige complimenten voor de bezorgers.
Ze hadden ook kunnen zeggen sorry niet ons probleem
Maar de ene bezorger was zeer gecharmeerd van onze duitse herder
En wat de koel vries combinatie betreft je krijgt wat je ziet

20 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben bij hun een Amerikaanse…

Wij hebben bij hun een Amerikaanse koelkast met vriezer gekocht al snel bleek de vriezer niet in orde te zijn antivies systeem werkte niet vriezer lag vol ijs zijkanten bevriezen helemaal contact gehad met hun en is iemand komen kijken en zij dat hij het stuk ging bestellen inmiddels bijna 2 maanden verder niets meer gehoort van hun mail gestuurd de 1ste mail hebben ze netjes gereageerd dan vraagde ze de klantennummer die heb ik dan gegeven daarna geen mails meer terug gekregen van hen . Nog maar eens contact gezocht via whatsapp nu onderstussen is de vriezer zo erg aan het aanvriezen dat hij gewoon niet meer sluit en alles gewoon ontdooit is geen Service liefst van al wil ik gewoon dat ze hem trg komen halen dat ik mijn centen terug krijg en ergens anders een deftig toestel kan kopen

15 septembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik zeg DOEN!

En voor mij onbekende bedrijf heeft de wasdroger die ik al zo lang zoek, b keuze want kleine schoonheidsfoutjes. Bijna 300 euro verschil met " nieuw" elders... waar jij je scheel betaald aan de kleine letters.

Afgaand op de goede recensies hier toch gedaan. Afgesproken levertijd werd niet gehaald, nieuwe tijd en dag kwam niet goed uit, maar goed, het is niet anders. Wel goede en transparante communicatie, hoewel de reactie op Watts app iets sneller zou mogen.

Maar de levering maakt alles weer goed!!! Niets was te gek, aardige en zeer behulpzame mannen, ze hebben zelf nog even geholpen iets vast te zetten wat niet eens Afgesproken was. Super!!! Mensen, hier kopen is zeer aan te bevelen, als mijn koelkast kapot gaat kom ik zeker terug.
Wat en goede zaak is dit!

25 août 2023

Fijne service

Inductiefornuis gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Na installatie kreeg ik de kookplaat niet werkend, de oven wel. Na contact met de klantenservice werd er een dag later meteen een monteur gestuurd. De afspraak was: "Als we het niet werkend krijgen, zetten we er meteen een vervangd apparaat neer." Wat het euvel nu was, geen idee maar de monteur kon het in 3 minuten oplossen. Top geregeld! Het fornuis werkt nu prima! Blij mee :-)

18 août 2023

Super goeie service

Fitelli oven gekocht er was later iets
Met de glasplaat. Zijn gelijk gekomen om te vervangen. Super goeie service. Vriendelijke mensen. Topzaak

31 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik meldde een probleem met koel/vries…

Ik meldde een probleem met koel/vries combinatie die ik net had gekocht. Er kwam een monteur en
na 5minuten zoeken en kijken kreeg ik direct een nieuwe!
Echt súperservice!
Ontzettend goed geholpen, ik raad iedereen deze aardige leverancier aan!

25 juillet 2023

12 maanden extra garantie

Ben gebeld door witgoed. Vaatwasser doet t wel maar het onderste rekje gaat niet omhoog, mist een haakje waar t ingeklemd moet worden. Niet gemeld bij het leveren. Pannen worden gewoon schoon. Niet relevant bij het gebruik. Kreeg 12 maanden extra garantie.Top geregeld! Hartelijk dank!

20 juillet 2023

Gesprek levering

Keurig gesprek gehad over de levering.
Ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden.
De klant wordt met respect aangesproken en bovenal er wordt goed geluisterd en denkt met je mee om te zorgen voor een keurige afronding van de verkoop.

20 juin 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus