Werkelijk fantastische service en dat nog eens voor een hele lage prijs. Waar andere bedrijven 200 euro rekenen voor installatie doen deze mannen dat voor minder dan de helft, en de service is ook nog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Je koopt een ‘nederlandse’ (wirlpool) bovenlader, bij een nederlands bedrijf en laat het in Nederland afleveren…… En dan mag je het doen met een arabische handleiding. Das handig zeg! En als je dan p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na wasmachine nu ook een Vaatwasser gekocht bij Witgoedbedrijf.nl. Beiden keren werd er duidelijk gecommuniceerd wanneer ze langskwamen. Ik kon op een kaartje precies zien waar ze waren zodat ik niet... Voir plus
Tijdens de levering viel me al op dat de medewerkers niet op elkaar af waren gestemd. Ze handelden rommelig en snel snel, 2x vragen voor een handtekening, onduidelijkheid over meenemen van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastische ervaring bij het witgoed bedrijf!
Ik heb onlangs een wasmachine en koelkast gekocht bij dit witgoed bedrijf en ben zeer tevreden! Het personeel was vriendelijk en deskundig, hielp me met het kiezen van de juiste producten en gaf me uitleg over de kenmerken en garantie. De prijzen waren concurrerend en de winkel was schoon en goed georganiseerd.
De levering en installatie verliepen soepel en professioneel. Ik ben echt onder de indruk van hun klantenservice en kwaliteitsproducten. Zonder twijfel een aanrader voor al uw witgoed aankopen!
Aanrader , ik koop er zeker weer.
Ik heb een Indesit wasmachine gekocht die aanzienlijk lager geprijsd was dan op andere sites.
Levering na 2 dagen op Maandag ,helaas was deze kapot en na contact met de klantenservice heb ik op Woensdag precies dezelfde wasmachine ontvangen.
Na aansluiten zijn de bezorgers nog even gebleven om er zeker van te zijn dat het nu wel goed was.
Top gehandeld door dit bedrijf , goed ,goedkoop en goede klantenservice.
Goed bedrijf.
Vandaag werd mijn gasfornuis geleverd. Het werd super snel verzonden en is een top ding. Aansluiten hadden ze ook echt in 2 min geregeld! Niks op aan te merken. Alleen vond ik de bezorgers ten eerste wat lomp omgaan met het fornuis. En wel enorm brutaal in hun doen. Ik zit momenteel in een verhuizing dus er liggen aardig wat lege dozen in mijn tuin en de bezorgers zagen dit als een uitnodiging om ongevraagd mijn deur te openen en alles buiten neer te gooien. Nadat ik ze erop aansprak kreeg ik niet echt een antwoord. Maar dit vond ik wel echt heel erg jammer en onbeschoft!
Nieuwe no frost koel/vriescombinatie
Vandaag mijn gloed nieuwe koel/vriescombinatie ontvangen. Super service per whatsapp en email. Heel fijn dat je kunt volgen via een link waar de bezorgers zijn. Je kunt zien hoeveel klanten er nog voor je zijn en hoe laat ze voor je deur staan. De koelkast was nieuw in doos en de bezorgers waren super vriendelijk en hebben voor mij het product uitgepakt en het verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Ik ben erg tevreden over de prijsverhouding en het product. Omdat hij nieuw is zit er nog 2 jaar garantie op. Ik hoop dat ik nog erg lang kan genieten van dit product. Nogmaals super service!!!
een fornuis gekocht aangesloten door…
een fornuis gekocht aangesloten door hun waren aardige bezorgers, ik kon precies volgen waar de koeriers zijn en hoe laat ze komen ideaal
Vreselijk
Ik raad niemand aan om hier iets te kopen.
Ze vermelden niet alles eerlijk op hun site.
Ik heb hier een electrish fornuis gekocht. En om het fornuis goed te laten werken moest ik extra kosten maken.

Betrouwbaar
Binnen de gestelde tijd is mijn prachtige gasfornuis met oven geïnstalleerd. Ik had problemen met de oven aankrijgen, ik heb daarover naar het bedrijf geappt en gemaild. Dezelfde dag nog via de app geholpen om de oven aan te krijgen. Top
Heel tevreden met mijn nieuwe droger .
Heel tevreden met mijn nieuwe droger .
Goede service.eerder een koelkast gekocht en een vriezer top .ijskast was defect gelijk afspraak voor reparatie zelfs op zaterdag .nemen oude machine mee plus verpakking sluiten aan en kijken of het apparaat het doet. Heel vriendelijk personeel.
Top service.
Zaterdag een nieuwe droger / gasfornuis en vaatwasser besteld en woensdag al bezorgd.
Nette service en goede apparaten.
Mn oude apparaten zijn netjes afgevoerd.
Zou deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Enig klein minpuntje is dat de apparatuur in het duits zijn wat niet vermeld staat.
Maar verder helemaal top👍
Snel geholpen
Koelkast gekocht en ging kapot binnen de garantie periode, ze hebben gelijk de volgende dag een andere koelkast voor mij gebracht had niet verwacht zo snel geholpen te worden
geweldige service
Heb een elektrische fornuis aangeschaft, ik heb overal gezocht hier was ik de goedkoopste uit. de monteur heeft de fornuis geïnstalleerd en netjes op zijn plek geplaatst geweldige service
Ze leveren je een kapotte koelkast en…
Ze leveren je een kapotte koelkast en blokkeren je wanneer je er achteraan gaat.
Ze hebben achteraf het kapotte onderdeel meegenomen zonder toestemming waardoor wij zelf, zonder enige kennis, geen nieuwe konden kopen.
Mensen wees gewaarschuwd en ontwijk deze oplichters.

Snel en goede service
Maandag besteld, woensdag in huis op de afgesproken tijd. Super snel en oude wasmachine weer meegenomen. Blij met de service!
Bosch wasmachine
Laatst een Bosch wasmachine aangeschaft en ben zeer tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel en een goede service, zeker een aanrader waard!
Goed en goedkoop!
Goedkoop vergeleken met andere witgoedverkopers en ook de medewerkers zijn aardig. Zeker een aanrader, vooral als je in Noord-Holland woont zou ik even naar de showroom rijden.
Goede service en vriendelijke mensen
Goede service en vriendelijke mensen. Hier een koelkast, wasmachine en keramische fornuis gekocht. Snel geleverd volgens afspraak. De wasmachine en fornuis zijn netjes aangesloten. Ik heb zelf zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Goed telefonisch bereikbaar goede prijzen.
Elektrische fornuis gekocht bij…
Elektrische fornuis gekocht bij witgoedbedrijf, ze hebben mij heel goed geholpen met aansluiten van de elektrische fornuis. De bezorgers waren heel aardig en waren enorm behulpzaam.
Komen afspraken niet na …
Ik heb donderdag een vriezer besteld omdat mijn vriezer plotseling kapot is gegaan ,en mii is beloofd dat het nu vandaag zaterdag geleverd zou worden omdat vrijdag niet meer mogelijke was . Ik heb dat met nadruk gevraagd omdat ik anders problemen heb met mijn etenswaar die bedorven raakt en ik anders elders een vriezer zou kopen dan had ik hem gisteren al binnen gehad !
Nu krijg ik gisteren om half 5 een e-mail dat ze pas maandag komen bezorgen ! Schandalig gewoon … ze hebben mij op die manier gedupeerd en voorgelogen ! Want aan het eind van de middag kun je ook nergens meer zomaar iets bestellen voor de zaterdag !!!
Schandalig en zeer slechte onbetrouwbare service
Update : nu gebruiken ze Corona als excuses terwijl aan de telefoon het een ander verhaal was ! Leugens !

Dit zijn oplichters.
Dit zijn oplichters.
Droger gekocht. Na gebruik bleek er van alles mis mee te zijn.
Gebeld met de zaak. Ze blijven netjes maar komen hun afspraken niet na. Ben 3 weken bezig maar ze zijn nog niet komen opdagen.
Mensen bespaar jezelf veel moeite. Koop gewoon een nieuwe. Koop niets van witgoed Leeuwarden. Vuiler oplichters.

Réponse de Witgoedbedrijf
De wasmachine die ik gekocht heb heeft…
De wasmachine die ik gekocht heb heeft lekkage veroorzaakt al me laminaat eruit die ik er nieuw in heb gezet ze hebben het zogenaamd gerepareerd kwam terug zelfde probleem voor de 2 de keer me laminaat vervangen paar weken al geprobeerd contact op te nemen ook via mail geen gehoor bel ik ze scheld hij me uit voor domme ezel en kom dan als je durft naar de winkel tegen een vrouw heeft hij dit ik heb zeg bij zo een bedrijf gewerkt ik weet hoe ze aan het werk gaan dus mensen al is het goedkoop niet kopen bij zulke winkels gelukkig heb ik opgenomen wat hij allemaal zei tegen mij en ben naar de politie gegaan voor bedreiging en ze hebben me geholpen om de aangifte te doen want ze horen letterlijk zijn bedreiging tegen over mij jou collega zei dat ik een domme ezel ben en dat ik niks weet de politie heeft zelf gehoord wie er begon en jou collega heeft mij bedreigd en ik heb mij aangifte gedaan tegen jullie klaar uit maar dan weet mensen wat voor mensen jullie zijn als jullie mensen zijn jullie innen alleen het geld en zoek het daarna maar uit ik zoek het nu uit met de politie klaar anders zou de politie niet me aangiftes laten doen jou collega kon het niet hebben toen hij hoorde bij welke bedrijf ik heb gewerkt en dat ik weet hoe jullie werken maar jammer genoeg heeft mij schoonmoeder naar andere mensen geluisterd en toch een wasmachine gekocht bij zo een bedrijf zei is 60 jaar schaam jullie oja de wasmachine hebben jullie al een keer meegenomen voor reperatie en na tuurlijk ga je het niet repareren want die waterpomp is stuk en dat kost jou dan wel wat dan ga je maar ook naar de politie ik ga hier zeker achter na en mensen absoluut maar absoluut niet kopen bij deze bedrijf geef iets meer uit haal bij de media markt of Bcc jij moet je schamen ik ga overa referentie zetten over jullie ik ga naar de tv programma kassa die zal ook bij je op de stoep staan dat kan Nederland zien wat voor bedrijf jij bent oplichters

L’expérience Trustpilot