Afspraak was snel gemaakt. Voor aankomst een belleltje en een sms. Renovatie is goed verlopen, prima advies, vriendelijke, nette en bekwame medewerkers. Alles is naar wens verlopen, de parketvloeren z... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede kwaliteit en komen hun afspraken na. Hoewel de aflevering via het bedrijf MAXpakket een drama was heeft Woodstep wel alles goed gedaan. Nog bedankt voor de service en de juiste aflevering via P... Voir plus
Alle communicatie is vooraf zeer fijn verlopen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. De vloer is naar volle tevredenheid gerestaureerd en ziet er weer prachtig uit. We zijn ontzet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede service en fijne mensen!! Elke twijfel en vraag wordt heel duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Parketteur ook een hele fijne man die meer doet dan gevraagd en heel familiair voelde! Nogm... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Service de vernissage des parquets
- aussi dans
- Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
- Fournisseur de bois et de laminés
- Magasin de revêtements de sol
- Service de pose de parquet
- Service de restauration des planchers
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!
Coordonnées de contact
Vijverweg 2, 7641LH, Wierden, Pays-Bas
- 0546 232 036
- info@woodstep.nl
- www.woodstep.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Woodstep
De mensen hebben goed werk geleverd in…
De mensen hebben goed werk geleverd in alle opzichten. Ook waren ze prettig in de omgang.

Slechte organisatie
Twee keer nagevraagd of bij het eerste bezoek een stukje van mijn vloer op proef geschuurd en geolied kon worden. Was allemaal geen probleem. Dan blijf je thuis en blijkt de werknemer die langs komt van niets te weten en alleen een paar stalen bij zich te hebben, en bovendien ook niet de gevraagde kleur.
Ze proberen een voet tussen de deur te krijgen, maar de werkelijke organisatie is knudde. Dan weet je al hoe laat het is mocht er na levering een klacht zijn…

Réponse de Woodstep
Deel deze ervaring omdat deze twee…
Deel deze ervaring omdat deze twee jongens andy en Stefan hele goede medewerkers zijn en veel verstand hebben hoe je een parket vloer moet schuren heel vriendelijk en weten waar ze met bezig zijn

prima levering
Woodstep heeft geleverd zoals besteld.
De plinten waren goed ingepakt en keurig verzonden.
Kwaliteit van de plinten is ook prima.
Heerlijk als er zonder problemen geleverd word.

Réponse de Woodstep
Goed overleg met de firma Woodstep en…
Goed overleg met de firma Woodstep en vriendelijk,
De monteur zeer kundig en de vriendelijkheid straalt ervanaf .
Beste Teun je hebt het goed gedaan ,hopelijk komen we nog eens tegen
Vrgr Willem en Hanneke Kamphuis 👍👍👍👍

Afzelia vloer
We zijn uiterst tevreden over de werkwijze, houding en vakmanschap van de medewerkers met een prachtige vloer als resultaat.

Weer een mooie vloer
Via via kreeg ik de gegevens van Woodstep voor het schuren van mijn houten vloer. Goede en heldere communicatie. De parketteur heeft de vloer prachtig geschuurd en gelakt. Alles bij elkaar heel positief!

Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf snelle service en perfecte informatie en vriendelijk tot zeer vriendelijk personeel het eind resultaat van de vloer was een dikke 10.
Woodstep dank u wel voor de goede service.

Réponse de Woodstep
Erg tevreden met het resultaat
Gister is onze vloer opgeschuurd en in de olie gezet. Erg blij met het resultaat, service en het vakmanschap.

Fantastische service
Fantastische service. Netjes onze bestelling ontvangen, bezorger belde keurig vooraf. Nadat wij zelf door eigen schuld “ de plint hadden misgeslagen” werd er keurig een oplossing geboden en konden de plinten retour tegen een heel schappelijk vervoerstarief. Zeer tevreden

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen. Er word tijd voor je genomen en denken met je mee. Voor de 2de keer hier mijn hoge plinten besteld. Voor mijn volgende verbouwing ga ik zeker weer hier bestellen 👍🏻

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. De telefoon wordt telkens snel beantwoord en ze denken mee. Je kunt zien dat er betrokken mensen werken. Heel fijn, een aanrader.

Réponse de Woodstep
Een zeer goed bedrijf en goede prijs.
Duidelijke offerte.
Goede afspraken.
Zeer goede medewerkers.
Goed en duidelijk advies.
Zeer goed werk geleverd.
Beter dan een nieuwe vloer.

Réponse de Woodstep
Hele aardige en vakkundige parketteurs…
Hele aardige en vakkundige parketteurs heeft Woodstep in huis. Mijn vloer is fantastisch geworden; als nieuw! Al mijn vragen zijn door de klantenservice vlot en vriendelijk beantwoord. Ik ben dan ook heel tevreden.

Goede keuze
Erg blij met de keuze voor Woodstep. Ik ben goed geadviseerd, op de dag van uitvoering van de werkzaamheden verliep alles soepel, en het resultaat is goed.