Varelageret stemte, ikke som de andre hvor du bestiller, kommer derhen og så aner den 16årige uskyldige bag disken ikke noget. Kompetente mennesker. Hurtig ekspedition og alt det lækre. Ik så meget pj... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har handlet med XL-BYG i Hadsund i mange år og har altid fået en rigtig god og kvalificeret behandling. Det at de også har et meget bredt sortiment, gør det bare endnu bedre.
Okay, det er I så selv uden om: Personalet kunne først ikke finde min ordre, blev herefter henvist til et lager hvor en ung mand i truck tilfældigvis kom forbi, som fandt min ordre der blev taget fr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Marché de matériaux de construction
- Magasin de mobilier de jardin
- Magasin d'articles de barbecue
- Magasin de bois
- Magasin de peinture
- Magasin d'outillage
Écrit par l'entreprise
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Coordonnées de contact
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danemark
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg har handlet med XL-BYG i Hadsund i…
Nemt og hurtigt
Ekstra fakturering på 20% og elendig kundeservice
Jeg har sendt XL byg Brejnholt en materialeliste og spurgt om tilbud herpå. Jeg får en pris og bestiller ordren. XL byg leverede plader i halv størrelse og havde ikke styr på deres leveringsgebyrer.
Jeg er blevet opkrævet for:
- 5x miljø gebyr
- 2 EUR palle som ikke er modtaget
- 1200 kr. ekstra, da de havde givet pris på halve plader i steder for de plader jeg havde specificeret i min bestilling.
I alt lød tilbuddet på ca 10.170 kr. og jeg endte med at blive opkrævet ca 12.300 kr. XL byg har altså faktureret mig over 2000 kr. mere end deres tilbud lød på. Jeg er med på der er gebyrer på levering, men det skal ikke løbe op i 20% af materialepriser og slet ikke når de har modtaget returpaller ved levering.
Jeg har siden april prøvet at indgå dialog med XL byg, men medarbejderen, som havde sagen holdte ferie ad 3 omgange, så dialogen er træg og der er ikke andre der har taget over.
Rekordagtigt langsomt
Jeg har aldrig oplevet noget der gik så langsomt og som tog flere dage - og hvor de ikke kunne finde varen da jeg ankom
har stadig ikke fået min pakke postnord…
har stadig ikke fået min pakke postnord app sige den skullle været kommet den 3/9 men har ikke hørt noget
Alt for længe om at få penge retur for…
Alt for længe om at få penge retur for vare købt på web shoppen
everthing went as planned
Varerne bestilt på nettet til…
Varerne bestilt på nettet til afhentning var klar, 3 store vogne, og det venlige personale hjalp med at kører det ud til traileren, tak for det
Jeg fik det jeg havde bestilt indenfor…
Jeg fik det jeg havde bestilt indenfor 3 dage
Hvorfor handle andre steder?
Varelageret stemte, ikke som de andre hvor du bestiller, kommer derhen og så aner den 16årige uskyldige bag disken ikke noget. Kompetente mennesker. Hurtig ekspedition og alt det lækre. Ik så meget pjat
Personalet er hjælpsomme og finder…
Personalet er hjælpsomme og finder hurtigt det jeg står og mangler
Jag är tyvärr väldigt besviken på mitt…
Jag är tyvärr väldigt besviken på mina två senaste besök på XLbygg i Visby.
Jag beställde färdigsågade bräder och fick vänta i två veckor innan jag ens fick veta att de var klara. Anledningen var att de hade sms:at informationen till fel telefonnummer. Det som gjorde situationen sämre var att jag inte fick någon ursäkt eller något som helst ansvarstagande för misstaget.
När jag senare handlade en säck betong blev upplevelsen ännu sämre. Bemötandet från personalen upplevdes som stöddigt och arrogant, vilket verkligen inte är den service man förväntar sig som kund.
Misstag kan naturligtvis hända, men då förväntar jag mig åtminstone att personalen tar ansvar och bemöter kunden på ett respektfullt och trevligt sätt. Tyvärr var det inte min upplevelse här.
Virkelig hjælpsomme
Virkelig hjælpsomme, bar mine varer ud til bilen - det er kundeservice på 1.klasse
Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid - og så gjorde det ikke sagen bedre at de havde sendt en forkert vare🤑
Jeg fik mine var lige på tide.
Upgrade of my order
After my order was accepted, you find out you were missing the product, so you ask me if I wanted the upgrade for the same price. I have accepted it. Thanks
L’expérience Trustpilot