Silk Heaven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie en luxe aanvoelende kussenslopen van moerbeizijde 22 momme in de kleur soft ivory. Ik gebruik ze al jaren. Beter voor mijn haren ( minder pluis) en huid ( minder slaapvouwen). Als je de slo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee topper hoeslakens gekocht van hoge kwaliteit. Gezien de afwijkende maat 100x200cm moest het ook op maat gemaakt worden door het atelier. Het duurde vrij lang maar na emailtje gestuurd te hebben.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn 2e dekbedhoes en kussenslopen welke ik van Silk Heaven heb zijn dikker en mooier dan die ik eerder van een andere leverancier had. Zeer tevreden ben ik en het slaapt heerlijk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb verschillende zijden producten: dekbed, overtrek, kussen, kussensloop. Heb duidelijk merkbaar vrijwel geen last meer van nachtzweten, slaap heerlijk koel, zonder dat je het koud krijgt en het voe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Natuurlijk beddengoed en bedtextiel draagt bij aan een goede en gezonde nachtrust. Zo voel je je echt uitgeslapen en een stuk fitter overdag. Je vindt bij Silk Heaven uitsluitend de beste kwaliteit beddengoed van natuurlijke materialen. Kies uit producten van zijde, bamboe, kameelhaar, Tencel, Egyptisch katoen en nog veel meer!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie en luxe aanvullende zijden kussenslopen

Als je de slopen wast volgens de voorschriften kun je er jaren mee doen.
Snelle verzending, netjes verpakt.
1 nadeel: ze zijn vrij prijzig in aanschaf ( vandaar 4 sterren) maar prijs/kwaliteit is top.

8 septembre 2026

Réponse de Silk Heaven

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je onze zijden kussenslopen al jarenlang gebruikt en de voordelen voor je haar en huid ervaart. We begrijpen dat de aanschaf een investering is en waarderen het daarom extra dat je de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend beoordeelt. Heel veel plezier met je nieuwe kussenslopen in Soft Ivory!

Noté 3 sur 5 étoiles

Op zich ligt het prettig aan gezicht

Op zich ligt het prettig aan het gezicht. Alleen de sloop is glad en kussen glijdt weg. Moet regelmatig kussen terug trekken.

21 septembre 2026

Réponse de Silk Heaven

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de zijden kussensloop prettig aanvoelt op je gezicht. Zijde is van nature glad, waardoor het kussen inderdaad wat gemakkelijker kan verschuiven. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen je feedback graag mee. We wensen je desondanks veel plezier van je kussensloop!

Product was as expected

Product was as expected, very good. Quick delivery, perfect to take care of my silk blouses

8 septembre 2026

Réponse de Silk Heaven

Thanks you very much for your kind review.

Greetings from Silk Heaven!

Goed voor huid en haar

Het is echt een verschil met je huid en haar. Haar minder pluizig en je gezicht minder gekreukt.

3 septembre 2026

Réponse de Silk Heaven

Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je aankoop;).

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn 2e dekbedhoes en kussenslopen…

Zeer tevreden ben ik en het slaapt heerlijk.

20 août 2026

Réponse de Silk Heaven

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen je veel uitgeruste nachten toe ;).

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed. Valt mooi om je heen. Doordat het niet heel luchtig is heeft het dekbed ondanks dat het dun is toch een fijn gewicht.
Het ademt wel heel goed waardoor het zelfs bij temperaturen tot 25 graden kan worden gebruikt.
Gelijk ook het winterdekbed gekocht, kijk er naar uit om het in de winter te gebruiken.

28 juillet 2026

Réponse de Silk Heaven

Hallo Emma, bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het dekbed;). Ik wens je heel veel goede nachten toe!

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed product maar voor mij niet geslaagd

Snelle levering en de kussenslopen voelen fijn aan. Wat ik wel erg zonde vind is dat ik de witte beter niet had kunnen kiezen, je ziet er alles op en ik krijg vlekken er niet meer uit. Ondanks ze op de juiste manier te wassen ook met zijde wasmiddel. Ik heb al wat geprobeerd met natuurazijn maar helaas.. ze verkleuren enorm..

4 juillet 2026

Hallo Lisa,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de levering snel was en dat de kussenslopen prettig aanvoelen.

Wat vervelend dat de witte kleur voor jou minder goed is bevallen. Witte zijde is inderdaad gevoeliger voor zichtbare vlekken en verkleuring, vooral door huidverzorging, make-up, haarproducten of natuurlijke huidoliën. Ook wanneer zijde op de juiste manier wordt gewassen, kunnen sommige vlekken lastig of helaas niet volledig te verwijderen zijn.

Natuurazijn raden wij bij zijde liever niet aan, omdat zijde een kwetsbare natuurlijke vezel is. We adviseren altijd om zijde voorzichtig te wassen met een geschikt zijdewasmiddel, zonder optische witmakers of agressieve middelen.

We vinden het jammer dat het product hierdoor voor jou niet helemaal geslaagd is, maar waarderen je eerlijke feedback enorm. Mocht je nog vragen hebben over het onderhoud of advies willen over een minder besmettelijke kleur, dan helpen we je graag verder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooie en fijne kwaliteit…

Hele mooie en fijne kwaliteit kussenslopen. Het is niet goedkoop, maar ik begrijp echt de meerwaarde ervan sinds ik ze heb. En de rits sluiting is ideaal!

27 juin 2026

Hallo Eva,

Bedank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Ik wens je er veel plezier mee!

Super fijne klantenservice

Super fijne klantenservice. Ik had een probleem en wordt meteen opgelost. Zal het zeker aanraden!!

10 juin 2026

Réponse de Silk Heaven

Bedankt voor de mooie review, veel plezier met je bestelling!

Goede service, goed product

Goede service, snel verzonden. Prettig product, lekkere geur voor de handwas en je hebt niet veel nodig.

9 juin 2026

Réponse de Silk Heaven

Fijn om te horen dat het product naar wens is. Veel plezier ermee!

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Mijn bestelling kon zonder problemen nog worden aangepast en dat werd vlot opgepakt. De communicatie was duidelijk en ik kreeg snel reactie op mijn vraag. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Mooie producten en goede kwaliteit. Al met al een prettige ervaring.

5 juin 2026

Réponse de Silk Heaven

Fijn om te horen dat wij je zo van dienst konden zijn. Veel plezier met je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakket niet ontvangen nu maand verder

Pakket eerst niet ontvangen nu maand verder. Post nl geeft aan van wel dus niet hun schuld, na contacten bedrijf hebben ze meteen een passende oplossing aangedragen, netjes afgehandeld

2 juin 2026

Réponse de Silk Heaven

Vervelend dat het mis is gegaan met je zending. Helaas hebben wij geen invloed op Postnl en soms gaat dat mis. Maar fijn om te horen dat we een passende oplossing hebben kunnen bieden.

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Bestelling heb ik nooit ontvangen terwijl ik een kleine maand geleden mijn bestelling al heb geplaatst en meteen heb betaald. Heb niets meer vernomen van dit bedrijf. Graag wil ik mijn geld terug!
bestel nummer: O000065448

26 mai 2026

Réponse de Silk Heaven

Goedemorgen Vera, vervelend om te horen dat het mis is gegaan met je bestelling. Onze klantenservice gaat contact met je opnemen en we gaan het zo snel als mogelijk oplossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

It took some time to receive my order…

It took some time to receive my order SH7434 due to technical issues, but after contacting customer service, everything was resolved in a very professional manner. I’m very happy with my purchase and with the way the situation was handled.

15 mai 2026

Réponse de Silk Heaven

Hello Zane, sorry to hear that you experienced some issues. Also glad that we were able to resolve it. Enjoy your order!

Kwaliteit.

Ik bestel mijn kussenslopen al jaren bij Silk Heaven, De kwaliteit is gewoon geweldig.

26 avril 2026

Réponse de Silk Heaven

Hallo Esther, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je kussenslopen!

Fout met bestellen

Ik had iets besteld op basis van informatie op de website, maar achteraf bleek dat er iets niet correct stond aangegeven. Daardoor kreeg ik in eerste instantie niet wat ik verwachtte.

Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice is dit echter heel netjes en snel opgelost. Ik ben goed geholpen en uiteindelijk heb ik alsnog het juiste product ontvangen.

Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop dit is opgepakt verdient zeker waardering. Goede service!

12 mai 2026

Réponse de Silk Heaven

Fijn om te horen dat onze klantenservice je heeft kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Maakt de zijderups veertjes ?

Bij het wassen stak er een veertje uit de kussensloop. Dit kan niet afkomstig zijn van het kussen zelf want dit is synnthetisch. Dit is wat zij als verklaring gaven. Maar de kussensloop is wel heel zacht. Waarschijnlijk ligt dit aan de weeftechniek. Ik betaalde dus teveel want de zijderups maakt of heeft geen veertjes.

6 février 2026

Beste Mia,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat er tijdens het wassen een veertje uit de kussensloop is gekomen.

Onze kussenslopen zijn gemaakt van zijde en bevatten geen veren of dons. Een veertje kan daarom niet uit de kussensloop zelf afkomstig zijn. Mogelijk is het tijdens het gebruik, wassen of drogen op een andere manier bij de sloop terechtgekomen.

We vinden het fijn om te horen dat u de kussensloop wel als heel zacht ervaart. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag.

Silk Heaven

SUPERSERVICE!!!!!

De kwaliteit is zeer goed

De zending was supersnel en prima geleverd.
Er was een heel klein naadje los.
Het stelde niet veel voor maar had het toch even gemeld.
Ik kreeg gelijk een heel nieuw sloop en mocht het oude ook nog houden wat een superservice.

Ik.geef 7 sterren !!!!!!

26 avril 2026

Réponse de Silk Heaven

Hallo Piet, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de extra sloop;).

Self designed colour bedlinnen

I ordered a set of bedlinnen with my own design. The quality is excellent and the feel of the fabric exquisite. I will definitely order again.

27 mars 2026

Réponse de Silk Heaven

Thank you for your review. I hope you enjoy your bedlinnen!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus