XLMOTO Česká republika Avis

1 102
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Web stránku xlmoto sleduji delší dobu. Líbí se mi: - široká a různorodá nabídka produktů - početné slevové akce - cenová politika - rychlá reakce na poptávku, její rychlé vyřízení i rychlé dodá... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rychlá a výstižná odpověď na dotaz ke zboží. Velice rychlé dodání. Produkt MX brýle RAVEN jsou kvalitní, funkční a skvěle vypadají. Vyměnitelné magnetické sklo je uživatelsky přívětivé, jednoduše a ry... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports mécaniques

Écrit par l'entreprise

XLMOTO je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

Écrit par l'entreprise

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 102)

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vše v pořádku

Vše v pořádku, rychlé doručení.

10 décembre 2025

Dobrý den,

Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste spokojen s rychlým doručením. Těšíme se na příště!

Noté 3 sur 5 étoiles

Velikost helmy neodpovídá popsané…

Velikost helmy neodpovídá popsané velikosti a mám problém ji nasadit .Doufám že se časem otlačí a bude vše v pořádku.

5 décembre 2025

Dobrý den,

Omlouváme se, že velikost helmy neodpovídá vašim očekáváním. U některých modelů může být potřeba nějaký čas, aby se přizpůsobily tvaru hlavy.

Avšak je důležité vybrat správnou velikost helmy. Vždy doporučujeme měřit obvod hlavy měřící páskou a to těsně nad obočím. Poté byste měli zvolit velikost, která je nejblíže tomuto rozměru v centimetrech. Pokud by helma byla příliš velká, nebo příliš malá, nabízíme výměny zdarma.

Zcela nová přilba by měla na hlavě velmi pohodlně sedět, protože polstrování se časem stlačí a přizpůsobí tvaru Vaší hlavy, ale neměla by sedět tak těsně, aby Vám způsobovala bolest nebo nepohodlí. Pravidlem je, že pokud si při otevírání a zavírání úst koušete do tváří, přilba je příliš malá.

Pokud budete potřebovat jakoukoliv pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Noté 5 sur 5 étoiles

I like XL MOTO because of fast…

I like XL MOTO because of fast delivery, good communication and best price.

5 décembre 2025

Hello,

thank you very much for positive rating, we are glad to hear you were happy with services.

Best regards,

Přehledná nabídka na internetu,

Přehledná nabídka na internetu,
Rychlé vyřízení objednávky vč. dodání
Kvalitní balení dodávaného zboží

3 décembre 2025

Dobrý den,

děkujeme za pozitivní recenzi.

Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a jste s kvalitou zboží a našimi službami spokojený.

Přilba na motorku

Přestože jsem nenašel žádné recenze jsem zariskoval a z důvodu super ceny objednal přilbu na motorku a nelituji. Od první chvíle super komunikace a za 3 dny byla doma. Přesně dle popisu a informací obchodu. Teď jen doufat že jsem vybral správnou velikost,je to pro vnuka, ale to se dozvíme až 24.12.pod vánočním stromečkem. Doporučuji tento obchod.

30 novembre 2025

Dobrý den,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste byl spokojený nejen s cenou, ale i s naší komunikací a rychlostí doručení. Také doufáme, že velikost přilby bude sedět a že vnuk bude mít radost.

Přejeme krásné Vánoce a těšíme se na Vaši příští objednávku! Děkujeme za doporučení a důvěru v náš obchod.

Nolan N30-4

Super dodani.
1.12. objednavka vytvorena nekdy v noci.
2.12. potvrzeni objednavky.
4.12. dodano.
Jen takova malickost: Nelze uvadet adresu bydliste a zaroven treba adresu pro dodani zbozi. Trebe na firmu kde pracuji.

2 décembre 2025

Dobrý den,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že doručení proběhlo rychle a vše probíhalo podle očekávání.

Děkujeme také za Vaši zpětnou vazbu ohledně adresy. V současnosti pracujeme na vylepšení našich možností při zadávání různých adres pro doručení a fakturaci, a vaše připomínka nám pomůže tento proces zlepšit.

Pokud budete mít jakékoli další nápady nebo otázky, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme!

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na další spolupráci.

Noté 1 sur 5 étoiles

No one answers.

I wrote 6 emails and received no response to my order. No one answers.

28 novembre 2025

Hello,

We regret that you have not received a response to your emails. We are looking into this and we will get back to you as soon as possible.

Best regards,

Rychlé doručení

Rychlé doručení, dobré ceny, akorát by k některým produktům mohlo být více obrázků, které mají na jiných webech

25 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme vám za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým doručením i našimi cenami.
Děkujeme také za podnět ohledně většího množství obrázků u některých produktů – předáme ho našemu týmu a budeme na tom pracovat, aby byl nákupní zážitek ještě lepší.

Ještě jednou děkujeme za váš nákup!

Spozdravem,

Klim GTX..

Vše proběhlo rychle a v pořádku díky..

24 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme vám za krásnou recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů.

Děkujeme za váš nákup a budeme se těšit zase příště!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vše 90% kromě refundaci peněz na…

Vše 90% kromě refundaci peněz na vrácené zbožy!
A pak by bylo 100%

22 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme vám za vaši recenzi a za hodnocení. Mrzí nás, že vrácení peněz ještě nebylo dokončeno.
Rádi to za vás prověříme – refundace obvykle probíhá po zpracování vráceného zboží, ale pokud to trvá déle, určitě se na to podíváme a urychlíme to.

Omlouváme se za zdržení a děkujeme za vaši trpělivost.
Uděláme vše pro to, aby příště bylo opravdu 100 %.

fast shiping and delivery

fast shiping and delivery

20 novembre 2025

Hello,

Thank you for your review! We’re glad to hear you’re happy with the fast shipping and delivery. We appreciate your purchase and look forward to serving you again!

Kindly,

Noté 5 sur 5 étoiles

Skvělá komunikace,rychlost dodání .

Skvělá komunikace,rychlost dodání .

20 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojený/á s komunikací i rychlostí dodání.
Těšíme se na váš další nákup!

Zboží za rozumnou cenu

Zboží za rozumnou cenu

18 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený/á s cenou našeho zboží.
Těšíme se na váš další nákup!

Zkušenost s nákupem

Vše co jsem objednal je super kvalita.
Doporučuji všem.

17 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme moc za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený/á s kvalitou našeho zboží.
Děkujeme za doporučení a těšíme se na váš další nákup!

Noté 5 sur 5 étoiles

Objednal jsem si komplet od KLIM

Objednal jsem si komplet od KLIM, ale bohužel bylo mi vše malé. Nakonec jsem zboží zdarma vrátil a přišly mi peníze do 10 ti pracovních dnů. Během té doby bylo se mnou komunikováno což velmi oceňuji protože to bylo hodně peněz. Vřele doporučuji tento obchod.

17 novembre 2025

Dobrý dne,

Děkujeme vám za krásnou recenzi! Jsme rádi, že byla komunikace během vrácení zboží pro vás příjemná a že vše proběhlo hladce.
Děkujeme také za doporučení a těšíme se na váš další nákup!

Noté 4 sur 5 étoiles

S helmou jsme celkem spokojení ale v…

S helmou jsme celkem spokojení ale v chladném počasí se sklo mlží

13 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s helmou spokojený/á.
Co se mlžení skla týče, doporučujeme zkusit proti‑mlžící sprej nebo vložku do helmy s ventilací, které mohou tento problém výrazně zmírnit.

Děkujeme za váš nákup a přejeme bezpečné jízdy!

Rychlost

Rychlost, způsob, cena dodání OK.

23 juillet 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený/á s rychlostí, způsobem a cenou doručení.

rychlé dodání

ceny a rychlost

5 novembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený/á s našimi cenami a rychlostí doručení. Těší nás, že vám můžeme nabídnout příjemný nákupní zážitek!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus