Web stránku xlmoto sleduji delší dobu. Líbí se mi: - široká a různorodá nabídka produktů - početné slevové akce - cenová politika - rychlá reakce na poptávku, její rychlé vyřízení i rychlé dodá... Voir plus
Rychlá a výstižná odpověď na dotaz ke zboží. Velice rychlé dodání. Produkt MX brýle RAVEN jsou kvalitní, funkční a skvěle vypadají. Vyměnitelné magnetické sklo je uživatelsky přívětivé, jednoduše a ry... Voir plus
XLMOTO je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

République Tchèque
Demande des avis aux clients
Velikost helmy neodpovídá popsané velikosti a mám problém ji nasadit .Doufám že se časem otlačí a bude vše v pořádku.

Réponse de XLMOTO Česká republika
I like XL MOTO because of fast delivery, good communication and best price.

Přehledná nabídka na internetu,
Rychlé vyřízení objednávky vč. dodání
Kvalitní balení dodávaného zboží

Réponse de XLMOTO Česká republika
Přestože jsem nenašel žádné recenze jsem zariskoval a z důvodu super ceny objednal přilbu na motorku a nelituji. Od první chvíle super komunikace a za 3 dny byla doma. Přesně dle popisu a informací obchodu. Teď jen doufat že jsem vybral správnou velikost,je to pro vnuka, ale to se dozvíme až 24.12.pod vánočním stromečkem. Doporučuji tento obchod.

Super dodani.
1.12. objednavka vytvorena nekdy v noci.
2.12. potvrzeni objednavky.
4.12. dodano.
Jen takova malickost: Nelze uvadet adresu bydliste a zaroven treba adresu pro dodani zbozi. Trebe na firmu kde pracuji.

Réponse de XLMOTO Česká republika
I wrote 6 emails and received no response to my order. No one answers.

Réponse de XLMOTO Česká republika
Rychle a bezproblemove doruceni. Super cena

Réponse de XLMOTO Česká republika
Rychlé doručení, dobré ceny, akorát by k některým produktům mohlo být více obrázků, které mají na jiných webech

Réponse de XLMOTO Česká republika
Vše 90% kromě refundaci peněz na vrácené zbožy!
A pak by bylo 100%

Réponse de XLMOTO Česká republika
Objednal jsem si komplet od KLIM, ale bohužel bylo mi vše malé. Nakonec jsem zboží zdarma vrátil a přišly mi peníze do 10 ti pracovních dnů. Během té doby bylo se mnou komunikováno což velmi oceňuji protože to bylo hodně peněz. Vřele doporučuji tento obchod.

Réponse de XLMOTO Česká republika
S helmou jsme celkem spokojení ale v chladném počasí se sklo mlží