Var just på "Grand Opening" på XXL i Skövde. (Grand Opening betyder tydligen små skålar med godis på vissa diskar) Sortimentet liknar inget jag sett på andra XXL butiker. Man säljer utrustning för La... Voir plus
Köpte en cykel här för att uppgradera från en Jula cykel jag hade innan. Vevlagret var slut på efter 10 månader och butikens inställning är att den ska inte hålla längre än så. Jula cykeln höll 6... Voir plus
Besökte butiken på Väla Helsingborg idag och skulle göra en retur. Efter köat mig fram så upplyser tjejen i kassan mig om att det får du göra inne i butiken vid infostationen, bara det var otydligt oc... Voir plus
Köpte ett par premium skridskor från Bauer som gick sönder i snör öglan. Gick inte att reklamera fick ingen hjälp från XXL. Inte nöjd kund blir inga flera inköp på XXL.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Incomplete delivery, still waiting after 3 weeks
I bought a stepper online, which was delivered without it's feet. Almost 3 weeks after I sent an email informing about the incomplete delvery I have still not received the missing parts or any other proposal how they will fix it.
Update 17 Oct: after repeated emails from my side I finally got a return code and after returning the incomplete product, I received a complete product swiftly.
permannt fel lagersaldo
Handlar gärna, ofta och mycket på xxl. Uppskattar också deras bonussystem. Nu har jag en större bonus, men lyckas inte riktigt använda bonusen.
Inom en vecka åkte jag tre gånger till närmaste fysiska butik eftersom det skulle finnas en jacka till sonen, en sko till mig.. men produkternas lagersaldo stämmer aldrig. Varorna finns inte på plats.
Vid en bonus får inte jag byta/byta/återlämna produkter, vilket jag absolut kan förstå. Men om det aldrig finns rätt vara i butiken, kan inte jag använda min bonus heller.
Reklamerade men nekades trots ARN…
Reklamerade men nekades trots ARN lagen,
Butikschefen Ariane Sepuka kunde alltså inget om arn och felaktigt nekade min reklamation.
Linköpings XXL, tog emot den och följde lagen.
Super Cykel som inte var super
Jag köpte en Super Cykel på XXL. Redan vid första cykelturen (efter ca 10 minuter) blev bakhjulet snett och cykeln började föra kraftigt oväsen från kedjorna. Vid reklamationen framkom det att hjulet inte varit ordentligt fastsatt vid leveransen – trots att jag betalat extra för montering av stänkskärm och stöd.
Butiken erbjöd först reparation och senare möjlighet att byta till en dyrare cykel mot att jag betalade mellanskillnaden. Jag ville däremot häva köpet, eftersom felet uppstod direkt vid första användning, rörde en säkerhetskritisk del och gjorde att jag inte längre hade förtroende för cykelns kvalitet.
Efter dialog med kundservice har jag nu fått rätt att häva köpet, vilket jag uppskattar. Samtidigt tycker jag det är viktigt att lyfta att processen dit var onödigt lång och krävande som kund.
XXL nekar existens av mitt fysiska kvitto
Har handlat hos XXL i nästan 15 år nu, men nu kommer jag sluta med det. Dem påstår sig inte hitta gamla kvitton, medans en av deras kollegor försa sig att dem inte lämnar ut kvitton äldre än 3 år för garanti. Kundtjänsten har därmed ljugit för mig och fått mig att betala för bankutdrag på köp dem fortsatt neka.
På detta gav jag dem all information om köp på min cykel hos dem, med datum, summa, butik, transaktionsuppgifte och så vidare. Och dem nekar mitt köp. Alltså påstår XXL att mitt kvitto på min cykel inte är riktigt.
Frmaöver kommer jag och mina närmsta vänner och familj absolut undvika XXL för dyrare köp. Snälla folk, undvik XXL om ni köper en vara som kan tänkas behöva garantin!
Det är uppenbart att ledningen för xxl…
Det är uppenbart att ledningen för xxl inte vill att deras kunder ska ha möjlighet att kontakta den så kallade kundtjänsten. Finns inga möjligheter att ställa frågor via mail eller formulär.
I purchased a bike from this store at a…
I purchased a bike from this store at a high price, expecting premium quality. However, the bike had issues that required me to return three times for repairs. During my second visit, I requested a replacement, as they had previously promised to exchange it if the problem persisted. Despite this, they refused and insisted the bike had no defects.
On my third visit, I compared my bike with a new one in their showroom and discovered that a part was missing from the bike I purchased. Only then did they acknowledge the issue and fix it. This experience was very disappointing — not only did I pay a significant amount for a product that did not meet expectations, but the staff also failed to identify the problem until I pointed it out.
Although they had promised to replace the bike if necessary, they did not honor that commitment. Ultimately, I was the one who found the defect, not them, and this has caused me to lose trust in their service.
Webbutiken
Vad är det för butik som kör med robot tester så fort man ska in på deras sida.
Dålig säljare
Avser butik i Linköping. Dålig service vid tänkt köp av specifik klocka.
1. Klockor i display verkade inte finnas i lager
2. Personal kom inte in i skåpet där klockorna förvarades. De provade flera nycklar.
3. Säljare ifrågasatte mitt val av klocka och visade på fördomar och nonchalans.
4. Försökte visa upp HELT andra klockor än jag efterfrågat och menade att de ”var bra för mig”
som verkade vara det enda som fanns i lager.
Jag har varit en trogen kund och hade hög bonuspoäng men med så dålig service tvingades jag köpa klockan online på ett annat ställe.
Fick 1000 kr i bonuspoäng som jag ej…
Fick 1000 kr i bonuspoäng som jag ej kunde nyttja på grund av att jag fick byta ett par skor som inte passade i storleken. Totalt 1000 kr borta, extremt dålig lurendrejar företag. Rekommenderar absolut INTE.
Ohjälpsam kundsupport
Det blev ett missförstånd när jag gjorde ett byte av en vara online, på grund av att det saknades ordentlig information på deras hemsida. Mina pengar som jag ska ha tillbaka för den returnerade varan blev pga detta låsta i ett presentkort hos XXL. Jag påpekade detta för kundtjänst och att jag inte skulle bli återbetald med presentkort och bad dem korrigera detta, samt att det saknades korrekt information på deras hemsida. Får svar att det är helt omöjligt för dem att ändra en återbetalning och det finns inget de kan göra. Om ett misstag har skett måste de väl kunna genomföra ändringar i sina egna system? Kommer inte handla där igen.
Jag har alltid handlat på XXL tack vare…
Jag har alltid handlat på XXL tack vare dom låga priserna/kvalite men nu har frakt höjts till galna 99kr (för en t-shirt?!) så tyvärr sluthandlat där för min del och måste hitta mina träningskläder osv någon annanstans. Förut betalade man 29-39 kr i frakt för en t-shirt i en liten påse hem.
Enough is enough.
30 dagar prisgaranti hos detta bolag är…
30 dagar prisgaranti hos detta bolag är ett skämt. Det gäller endast om varan är oanvänd och i kartong. Vem köper ens skor och låter det ligga i en kartong i 30 dagar i förhoppning om att butiken sänker priset eller ej. Se och lär er från butiker som netonnet och elgiganten som är mycket bra på prisgaranti, ni borde skämmas för detta lureri.
Stoltserar med fri frakt och basunerar…
Stoltserar med fri frakt och basunerar ut detta. Väl i kassan är det enbart till ett XXL varuhus och annars kostar frakten 99:-. Falsk marknadsföring som suger.
Sämsta fotbollskorna och sämsta kundservicen
Vi köpte fotbollsskor till sonen av märket Puma King Top FG/AG. Fotbollsskorna gick sönder i båda tåspetsarna efter mindre än två månaders användning. XXL vägrar göra ett byte då de påstår att det beror på vanlig slitage. Trots att jag hållit på med fotboll i 35 år har jag aldrig upplevt så dålig kvalitet på fotbollsskor..
Cykelreparation på XXL, nej tack!
För exakt 3 veckor sedan lämnade jag in min cykel på service hos XXL i Halmstad (26 maj).
Först den 2 juni (på em) blev jag kontaktad via sms med prisförslag vilket jag kl 15:44 samma dag godkände.
Den 4 juni får jag ett nytt sms med information om att delar måste beställas.
Både den 12 och 13 juni försökte jag ringa cykelverkstaden åtskilliga gånger utan att komma fram.
Igår fick jag äntligen kontakt med verkstaden men dom hade inget nytt besked att ge. När jag frågade om när reservdelarna skulle komma fick jag ett halvflummigt svar om att han inte visste det och Shimano bekräftar bara ungefär när det ska levereras. När jag frågar flera gånger säger han att det skulle kommit den 3 juni, dvs dagen efter att jag godkänt prisförslaget?!?!?
Jag är så otroligt besviken på servicenivån XXL Halmstad presterar, inga direkta besked, lång servicetid och dålig attityd.
Jag mailade kundtjänst också om detta igår men inget svar och jag lär inte få det heller.
Om jag säger som såhär, jag kommer inte köpa en enda sak till av XXL!
Alltid varit nöjd när jag handlat
Beställde en cykel
Beställde en cykel, några dagar senare blir det rea på samma cykel. Kundtjänst säger att de har tystnadsplikt gällande när reor är aktuella. Väldigt tråkigt när man varit frekvent kund länge och bli behandlad på ett så tråkigt sätt. Kommer dröja innan jag handlar på XXL igen.
XXL cykelverkstad är ett skämt.
Köpte en cykel på XXL i sundsvall nyligen och valde samtidigt att betala för tjänsten "första service". märkte direkt att att frambromsen tar i och låter hela tiden samt att båda bromsarna är för svagt spända för att kunna bromsa ordentligt snabbt när det behövs, Vilket resulterade i att jag valde att använda min första service och lämnade in cykeln till deras verkstad. dagen efter så fick jag ett sms om att den var färdig och redo för upphämtning. Jag kommer dit och får min cykel och tänker att äntligen kan jag ta mig ut och cykla ordentligt. Kommer hem så är det fortfarande exakt samma problem, antingen så har dom helt okunnig personal som inte vet alls vad dom gör eller så har dom skitit i att göra något. Cykeln jag köpte var en Cube Aim Pro. kommer lämna in klagomål för detta.
Värdelöst (ljuger om lagersaldo)
Värdelöst! De påstår att varor finns på lager online när de varken har det på sitt lager eller har koll på lagerstatus hos tredje part. Beställde en Forerunner 970 då det på deras hemsida stod att det fanns på lager online. Samt det vanliga 1-4 arbetsdagar för leverans. Finstilt stod det även att detta var en leveransvara och därför kunde det ta något längre tid för leverans. Med det brukar det menas upp till 11 arbetsdagar.
Men efter 2 veckor säger de att Garmin nu givit de 3-4 veckors väntetid så det sammantagna väntetiden beräknas bli minst 5-6 veckor (dvs. 25-30 arbetsdagar). Dessutom kunde inte ens det garanteras då de anser att detta hänger på Garmin och att de avsäger sig allt ansvar på grund av att de skrivit att varan är beställningsvara. Så varför ska man beställa från de istället för Garmin när de dessutom har samma pris?
Vägrar kompensera mig för dröjsmålet! Kan inte heller ringa de och prata med en människa. Endast mail och en person som helt ignorerar vad man säger och bara hänvisar till texten ”detta är en beställningsvara”!
Köp dina varor hos ett seriös företag som lagerför det de säljer och ger realistiska och rimliga väntetider på köp!
Hos flera seriösa företag stod det vid tiden för min beställning, att varan var slut på lagret eller skulle åter vara i lager om si eller så lång tid. Men hos xxl är varan alltid beställningsbar vare sig de har den eller ej.