Jag har köpt väldigt mycket möbler från XXXLutz och är mycket nöjd med kvaliteten och designen. Servicen är oerhört bra och ett företag som visar stor glädje till kunderna. Jag starkt rekommenderar... Voir plus
Fick hjälp av Ismaili i ungefär 4 timmar i butiken. Han var trevlig, serviceinriktad och gjorde verkligen det lilla extra för att hjälpa till. Araz – vilken grym chef du är! 😊 Du är verkligen fant... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Upplev XXXLutz, inrednings- & möbelvaruhus i Malmö! Vi erbjuder etablerade skandinaviska och internationella varumärken under ett och samma tak. I restaurangen på 2:a våningen har vi bordsservering och du kan välja mellan a la carte, dagens eller kaffe och dessert i olika former.
Cederströmsgatan 2, 21239, Malmö, Suède
- 040-6555 000
- store.sn@xxxlutz.se
- xxxlutz.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jag har köpt väldigt mycket möbler från…
Jag har köpt väldigt mycket möbler från XXXLutz och är mycket nöjd med kvaliteten och designen. Servicen är oerhört bra och ett företag som visar stor glädje till kunderna. Jag starkt rekommenderar Lutz.
Bra pris snabbt leverans och quality…
Bra pris snabbt leverans och quality saker
Provdockan var jättefin och levererades…
Provdockan var jättefin och levererades till dörren (eftersom jag bor på landet) bara några dagar efter beställning. Jag är riktigt nöjd. Nu skall provdockan kläs med min folkdräkt och stå i vardagsrummet som dekoration
Varmt rekommenderar den företag
Varmt rekommenderar den företag. Bra kvalitet och snabb leverans.
Snabbt och enkelt att beställa och…
Snabbt och enkelt att beställa och betala
Infon om produkten var bra
Infon om produkten var bra. Lätt att förstå och handla på hemsidan. Nöjd
Lördag 26/10-2026
Lördag 26/10-2026. Kvinnan på mattavdelningen var oerhört otrevlig och oprofessionell. Jag var där för köpa en orientalisk matta men hon vägrade ta sig tid att hjälpa mig. Hon stod och hängde utan att ha någon kund hos sig. Svarade ohyfsad: "jag har inte tid, vet inte när jag får tid att svara på din fråga, gå och leta efter någon annan". Jag blev så illaberörd och arg. Lämnade alla varor som vi skulle köpa kvar i vagnen. Gick därifrån och slängde mitt medlemskort i deras papperskorg. Kommer aldrig mer gå tillbaka till xxxlutz Malmö. Åkte till Ikea och handlade alla mina varor där istället.
Allt fungerade smidigt och vi är…
Allt fungerade smidigt och vi är väldigt nöjda med produkten (skoskåp).
De bokar hämtning gång på gång, men hämtar aldrig :(
Köpte Byrå på XXXLutz hemsida, den skickades från OK-Living. Byrån skulle monteras, 2 delar var defekta. De kunde endast skicka helt paket igen, men utlovade retur/hämtning kostnadsfritt. De meddelade att transportören DPD inte hör av sig innan, så jag måste vara hemma hela dagen. De har bokat hämtning flera gånger utan att komma, och jag har suttit hemma HELA DAGEN i FYRA DAGAR utan att ens kunna gå ut med mina hundar: 21/8 - de kom ej, 27/8 - de kom ej, 4/9 - de kom ej, 11/9 - de kom ej. Jag har kontaktat XXXLutz och bett om hjälp, men de bara vidaresänder mailen till OK-Living, som alltså inte gör något. XXXLutz borde ta sitt ansvar när byrån är köpt på deras hemsida!
Paketet väger 25 kg, jag är pensionär med gångsvårigheter och kan ej åka med det till soptipp eller bära det. Det ligger innanför min ytterdörr och förvårar framkomst med rollatorn. Jag har sparat mail-konversation från såväl OK-Living som XXXLutz. Uselt! Jag kommer aldrig att handla från dem igen. :(
🥰🥰🥰🥰🥰🥰extra
Lätt att hitta varor och vettigt pris på hemleverans.
Det var lätt att beställa varor och hemleverans till ett vettigt pris!
Enkelt & smidigt
Bra produkt till bra pris och snabb…
Bra produkt till bra pris och snabb leverans.
Unreliable service
Unreliable service. Bad customer service. Customer is not important to them. Sorry its for xxxlutz Austria 🇦🇹
Undvik XXXLutz – Varning för urusel service!
Jag beställde och betalade för 4 stolar (2 stolset), men fick bara hem leverans av 2 stolar. När jag kontaktade kundtjänst möttes jag bara av undflyende svar om att de ska "undersöka saken".
Trots upprepade mejl vägrar de ge besked, skicka de saknade stolarna eller ens ge mig en retursedel så att jag kan få pengarna tillbaka. Nu har de helt slutat svara på mina meddelanden och skickar istället spårningsnumret för det gamla paketet igen.
Det känns som ett rent blufföretag. Jag har nu tvingats draga in banken för en chargeback och vill varna alla andra: handla inte från XXXLutz!
Lite lång leveranstid
Lite lång leveranstid. Men i vid hämtningen i butik var allt väldig smidigt. Jättenöjd med borden.
Nöjd med både leveransen och produkten