XYtoys.nl Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hebben mij ooit een base set trio verkocht in nm staat maar dat is helemaal niet het geval, pas op voor deze vendors!

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling was erg snel geleverd, maar helaas was seal beschadigd en de verpakking. Dit was jammer want dit product was bedoeld om in OVP te bewaren. Verkoper heeft via e-mail contact opgenomen o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Duidelijke site, prima geleverd. Hij stond wel al eerder in de PostNL app aangemeld, duurde 2 dagen voordat PostNL het had ontvangen volgens de app, maar misschien heeft dat met de feestdagen te mak... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle reactie op mijn vraag, duidelijk antwoord gekregen. Vervolgens laat in de middag nog geholpen en volgende dag 's ochtends in huis! Goed verpakt en mooie kaarten! Aanrader!!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux

Écrit par l'entreprise

De plek voor de beste Pokémon producten zowel vintage als nieuw.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket nog steeds niet ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen, wel betaald. Men communiceert slecht. Producten waren eerst niet op voorraad en moest een week wachten. Daarna verstuurd maar nooit iets ontvangen, en men reageert niet meer.

23 mars 2025

Super snel Verzonden

Super snel Verzonden. Fijne service

26 mars 2024

Réponse de XYtoys.nl

Dank je wel voor de beoordeling! Geniet van je producten en hopelijk kunnen we snel weer een bestelling voor je gereedmaken. Nog een prettige dag gewenst!

Duidelijke site

Duidelijke site, prima geleverd.
Hij stond wel al eerder in de PostNL app aangemeld, duurde 2 dagen voordat PostNL het had ontvangen volgens de app, maar misschien heeft dat met de feestdagen te maken gehad.
2 Pikachu kaarten besteld, netjes verpakt tussen 2 toploaders in. Kleine tip, gebruik een andere tape om deze toploaders bij elkaar te houden, dan blijven er geen lijmresten op de loaders achter en zijn die ook nog bruikbaar erna.

30 mars 2024

Beste Tim,

Hartelijk dank voor je input. Je hebt gelijk dat de melding al in de app stond voordat het werd verzonden. We versturen alleen op werkdagen. Jouw bestelling werd op zaterdag geplaatst en verwerkt tijdens het weekend, met daarbij ook nog eens feestdagen (Pasen). Zodra de huidige tape op is, zullen we je suggestie om een ander soort tape te gebruiken proberen. Nog veel plezier met je bestelling!

Topdeal

Topdeal, snelle en perfecte levering!!!

19 mars 2024

Réponse de XYtoys.nl

Fijn om te horen dat alles naar wens is, veel plezier met je producten!

De Boosterbox is geweldig

De Boosterbox is goed aangekomen, snelle verzending. Ik ben uitermate tevreden omdat het product precies is zoals omschreven is.

12 juillet 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Snel geleverd, goede service!

Verkoper heeft via e-mail contact opgenomen om het product retour te sturen (kosten verkoper) en een nieuw, extra goed ingepakt exemplaar op te sturen ter vervanging.

Dit is helemaal goed gekomen, perfecte service op deze manier!

8 juillet 2023
Avis spontané

Dag LvS,

Dank je wel voor je beoordeling. We waarderen het dat je hebt aangegeven dat het product snel werd geleverd, maar helaas niet in de gewenste staat. We zullen een e-mail sturen naar het bij ons bekende e-mailadres, waarin we je een retourlabel zullen verstrekken. Hiermee kun je de beschadigde display kosteloos naar ons terugsturen, zodat we je een nieuwe display kunnen sturen. We zullen ook instructies geven over hoe de display extra zorgvuldig moet worden ingepakt om eventuele schade tijdens het transport te voorkomen. We hopen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Noté 2 sur 5 étoiles

Snelle levering, maar beschadigd product.

Bestelling was erg snel geleverd, maar helaas was seal beschadigd en de verpakking. Zonde want dit product was bedoeld om in OVP te bewaren.

25 juin 2023

Dag LvS,

Noté 3 sur 5 étoiles

slechte bezorgservice

Het bedrijf zelf is goed. reageert netjes en bij tijds en levert goede producten. Wel gebruiken ze de slechtste bezorgservice die er is. altijd 1 of 2 dagen te laat bezorgd met dpd. nu weer. zacian en zamazenta doos besteld. komt uit 5 mei. kan natuurlijk niet want is een feestdag. 6 mei nog niet eens verwerkt in bezorgcentrum of bezorgdatum bekend. dus word waarsch pas maandag 8 of dinsdag 9 mei bezorgd... schande. garantie van 5 mei (6 ivm feestd) in huis is dus ook onzin. ook vaker gehad in de ochtend besteld en dan belooft de winkel next day delivery. maar kunnen ze dus niet waarmaken met deze slechte bezorgservice. ik raad aan over te stappen op een betere. post nl of dhl

19 avril 2023

Dag Martijn,
Bedankt voor je positieve reactie over ons en de informatie over het probleem dat je ervaart met de bezorgpartij. Hoewel we voor je huidige pakket vermoedelijk niets kunnen betekenen, kunnen we wel een andere verzendpartij aan je account toewijzen, zoals PostNL. Hopelijk heb je bij de volgende bestelling een betere ervaring met PostNL.

Bij PostNL kunnen bestellingen vóór 18:00 uur de volgende dag geleverd worden in plaats van 19:00 uur, vanwege een eerdere ophaalronde van pakketten.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus