Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe Avis

1 156
TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Voir plus

Har varit nöjd länge, men så behövde jag returnera ett plagg😬 Det tog mer än 3 veckor att få returen registrerad. Returen lades som tillgodo, man svarade inte på 3 kontaktförsök i ärendet. Till sis... Voir plus

Jag är mycket nöjd med att det är snabb leverans och bra kvalitet på samtliga plagg jag har köpt. Färgerna stämmer med bilderna, tack för det är väldigt viktigt.

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Bra passform rimligt pris

8 août 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hallå Eva-Birgitta! Kort och gott en fin recension. Det här är två av våra målsättningar med våra kläder. Något alla passar i, samt har råd med! Vi tackar för din recension.
Your Look... for less!

Jag tycker att kläderna jag köpt…

Jag tycker att kläderna jag köpt motsvarar förväntningarna!

8 août 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej Eva! Vad härligt att dina nya kläder motsvarar dina förväntningar! Skulle du mot förmodan ha några synpunkter på förbättringar, får du gärna höra av dig!
Your Look... for less!

Går fort att få beställningen

Ni skickar fort, det går snabbt och lätt att hämta på ombudet.

25 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej kära kund! Vi är glad att du är nöjd med våra leveranstider och tackar för att du har lämnat ett positivt omdöme.
Your Look... for less!

Allt passade och snabb leverans

Allt passade och snabb leverans, har alltid fungerat bra.
Kenneth O.

17 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Tack Kenneth för ditt ärliga omdöme. Om du vill lämna mer detaljerad feedback om hur vi kan förbättra oss, hör gärna av dig igen!

Your Look... for less!

Bestelling niet terug te vinden bij bedrijf

Twee keer bestelling gedaan. Twee keer bevestiging in de mail maar geen levering van spullen. Volgens de klantenservice heb ik nooit bestelling geplaatst omdat zij de bestelnummers niet terug kunnen vinden, ondanks mijn bevestigingsmail.

7 juillet 2025

Goedendag,
Graag ontvangen wij een mail naar de klantenservice, zodat wij het voor u kunnen nakijken.
service@heine-shop.nl

Bra service

Tydlig information vid telefonsamtal, relativt snabba leveranser, bra priser, ofta fraktfritt-erbjudanden, trevligt bemötande, bra varor/produkter, härliga färger på många klädesplagg, funktionella kläder för olika ändamål!

8 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Tack Ing-Marie för dina lovord!

Vi kommer att fortsätta arbeta för att upprätthålla och förbättra vår höga standard. Om du känner att vi börjar tappa taget någonstans får du gärna höra av dig igen.

GOD KVALITE

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet är att man även har storlekar som passar folk som inte har vältränad kropp. Deras priser är överkomliga om än man inte är stormrik.
Där emot tycker jag att deras typ herr underkläder, har ganska ensidiga modeller. Och "kanske" borde förnyas lite i varje fall.

7 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej och tack för dina ärliga ord!

Vi har noterat din feedback om underklädesmodellerna och tackar för din recension. Om du kommer på fler sätt vi kan förbättra oss på, hör gärna av dig igen.

Bra varor och storlek

Bra varor och storlek

6 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej Yvonne! Vad roligt att du lämnade en kommentar till oss. Vi är stolta över våra produkter och hoppas att du känner dig fortsatt nöjd. Om du har några fler anmärkningar eller förslag på hur vi kan få 5 stjärnor från dig, får du gärna höra av dig till oss igen.

4 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hallå Aina! Tack för dina fem stjärnor!
Vi är jätteglada att vi kunde leverera dina varor inom rimlig tid. Vi ser fram emot att göra dig nöjd nästa gång också!

Bra hemsida

Bra hemsida. Mycket att välja på. Bra urval o storlekar på kläder. Bra kvalitet. Humana priser. Bra förpackat.

4 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej och tack för din ärliga recension!

Vi skulle vilja veta hur vi kan förtjäna 5 stjärnor från dig. Hör gärna av dig till oss så att vi kan jobba mot dina förväntningar.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, fina färger. 🙂

1 juillet 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej och tack för din recension!

Vi vill alltid förbättra oss så om du har några anmärkningar får du gärna höra av dig igen.

Your Look... for less!

Tycker mycket om deras modeller och…

Tycker mycket om deras modeller och storleken passat mig precis. Bra kvalité och urval.

23 juin 2025

Hej Harriet,

tack så mycket för dina fina ord!

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och att kvalitén motsvarar dina förväntningar.

Vi hoppas att få höra från dig snart igen.

Jag har beställt varor 31 maj

Fortsättning efter svar 18 juni.

Jag tänker inte ta kontakt med er igen för jag har pratat flera gånger efter jag har skickat in det här och det här är krångligaste jag har varit med om. Konstiga frågor och det kom kreditupplysning fast jag inte skulle få fakturera utan får lov att betala i förskott - och några svar till. Nej jag är jättetrött på era kommentarer. Hoppas nu kläderna åtminstone är hyfsade så jag slipper fortsätta att tjafsa. -om de överhuvudtaget kommer.

Dessutom så har jag sagt ifrån kataloger som skickats, två gånger på en och en halv vecka. Och när jag fick svar så skulle det tas bort men jag skulle kanske få några kataloger till innan. Och jag funderar på miljö/ klimat med att skicka så många kataloger. Mycket mycket konstigt i dessa dagar.

Jag har beställt varor 31 maj. Jag har kryssat i att betala på faktura. Den tolfte juni ringde jag och frågade var mina varor var. Då då kunde de inte se min beställning att jag har beställt något. Jag sa att jag hade mejl på mina beställda varor. Då blev det tyst ett tag i telefonen. Sen kom han tillbaka och sa att det har skickats ett brev till mig som sa att jag har beställt för mycket varor för att kunna få på faktura. (4856kr)
Ingenstans står det att man ska handla för en liten summa för att kunna få faktura.

Sen blev Det en del svammel och jag stoppade för att få reda på vad jag skulle göra. Jag beter mig korrekt även fast jag är arg.
Och det var svårt att få reda på vad jag skulle göra. Jag skulle betala in på bankgiro och jag var tvungen att säga att han måste tala om vilket bankgiro jag ska betala in på. Sen var jag tvungen att fråga igen om vad jag skulle skriva för att de ska veta att det är jag. Och då fick jag svar att det var ett kundnummer.(det skulle jag kunna vara ett ordernummer också) sen var jag tvungen att fortsätta och fråga hur mycket jag skulle betala in. Då fick jag till svar: du skall skriva in andel, och jag frågade vad för andel och han sa andel pengar.
Bara telefonsamtalet var ju oerhört drygt.

När jag frågade när leverans ska ske så var det fyra till sex dagar efter pengarna hade kommit in - om varan finns. Det står ju i mitt mejl att varorna finns.
Går det bara att kunna få det prioriterat eftersom det har blivit så krångligt men det kunde han inte. Blä blä blä. Blä. Det är absolutVÄRSTA TÄNKBARA online beställning någonsin. Fruktansvärt!!!!
Nu har jag betalat in i förväg vilket jag aldrig brukar göra annars eftersom jag var intresserad av de här kläderna. Men hur lång tid ska det nu ta innan man får några respons?

12 juin 2025

Réponse de Your Look …for less! - Eine Marke der Witt-Gruppe

Hej Kersti, tack för din recension.
Det är tråkigt att höra om din upplevelse med din beställning. Det är inte den service vi strävar efter att erbjuda våra kunder. Vi vill gärna titta närmare på det enskilda fallet och ber dig därför att kontakta vår kundtjänst igen (telefon, chatt eller e-post). Då kan vi även kolla statusen på din leverans, om den fortfarande inte kommit fram. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi hoppas att vi kan återfå det. Vi ber om en ny chans att ge dig den service du förtjänar.

Your Look... for less!

Otrevligt bemötande hos kundtjänst.

fick mitt paket och upptäckte att jag fått helt fel storlek på min jacka .stl.52 istället för 44. ringde kundtjänst idag och mannen jag pratade med sa bara att jag skulle skicka tillbaka. då ifrågsatte jag om att jag inte skulle behöva betala fraktkostnaden eftersom felet var ert. jo du har beställt stl. 52 sa han och det blev en dispyt eftersom jag förnekade. när jag sa att jag beställt 44 en gång till sa han. du har sagt det flera ggr nu. jag sa igen att jag inte ville betala frakten på returen. Om jag inte gjorde det skulle det gå till indrivning hos kronofogden sa han. så otrevligt bemötande har jag väl aldrig fått hos ett serviceföretag. jag som varit kund i flera år kommer inte handla mer hos er. så säger ifrån till all post från er i fortsättningen.

5 mai 2025

Hej Tord,

tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och att du fått fel storlek på din jacka. Det är inte den service vi strävar efter att erbjuda våra kunder. Vi ber också om ursäkt för medarbetarens uttalanden och beteende.

Vi vill gärna lösa detta tillsammans med dig. Om du kan kontakta vår kundtjänst igen (telefon, chatt eller e-post), så ska vi se till att du får den hjälp du behöver utan extra kostnader. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi hoppas att vi kan återfå det.

Tack för att du delade din upplevelse, och vi ska arbeta för att förbättra vår service.

Vi hoppas att vi kan få en ny chans att ge dig den service du förtjänar.

Your Look... for less!

Köpte en jacka till min mamma

Köpte en jacka till min mamma. Hon fick en fin gåva eftersom det var första gången vi handlade där. Jag beställde helt fel jacka så fick lämna tillbaka den. Kundtjänst var öppen på en söndag så jag ringde dit för jag hade lite frågor. Jag fick även hjälp med att beställa en annan. Returen fick man betala, men det var inte så farligt. Efter ca 3 veckor var returen registrerad hos dem och jag fick pengarna tillbaka på mitt konto. Under hela processen skickade jag en hel del mail för jag hade frågor till dem. Alla mina mejl besvarades på snabbt.

26 mars 2025

Hej Monana,

tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att höra att du fick bra hjälp av vår kundtjänst och att du kunde hitta en annan jacka till din mamma. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv service, så det är fantastiskt att höra att dina mejl besvarades snabbt.

Vi hoppas att höra från dig snart igen.

Trevliga kläder, bedrövlig kommunikation

Har för det mesta varit nöjd med de kläder jag beställt, men mer än en gång har det krånglat med enormt långa leveranser (INTE 4-6 dagar för det som finns i lager!).
Senaste beställningen 21 februari 2025. Två av varorna fanns, men den tredje skulle inte finnas tillgänglig förrän "i slutet av februari". Efter det - kompakt tystnad. (Nya kataloger dimper däremot ner i brevlådan näsan en gång i veckan!!!)

14 mars fick jag information om att ett paket var påväg med PostNord. I dag - 18 mars - försökte jag spåra det. Gick inte. Fanns inga uppgifter hos PostNord var paketet fanns...
Chattade då med YLFL - Erik. Jag skrev ihop vad jag hade för problem och skickade på mindre än 2 minuter från det han svarat mig... Men då var han inte kvar längre... Efter ytterligare 4 minuter skickade jag ett "Hallå???" och kunde då snopet se hur tidsangivelserna i chatten ändrades... Det såg nu ut som att jag hade väntat 6 hela minuter innan jag skickat något svar!!!

Jag gör tummen ner.

Spelar ingen roll för mig längre att YLFL har trevliga kläder... Det finns trevliga kläder på "närmare" håll - och trevligare kommunikativa utbyten!!!

Personalproblem? Dåliga arbetsvillkor? Illojala anställda? Affärs-trafficking?! Vad vet jag...?

Hej då YLFL! Ni har hur som helst, i och med detta, förlorat ännu en kund...

18 mars 2025

Hej Gudrun,

Tack för att du delade med dig av din feedback. Vi är glada att höra att du har varit nöjd med våra kläder, men vi är verkligen ledsna att höra om de problem du har haft med kommunikationen och leveransen. Det är inte den upplevelse vi strävar efter att ge våra kunder.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara med långa leveranstider och bristande information. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår kommunikation och våra processer för att säkerställa att våra kunder får den service de förtjänar. Din feedback är ovärderlig för oss i detta arbete.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden och att vi kan visa dig den service och kvalitet som vi står för. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi skulle verkligen vilja klargöra ärendet med dig igen och hitta en bra lösning.

VARNING

VARNING
Fullständigt VÄRDELÖS kundtjänst. Tog nästan ett halvår att lösa en tvist om ett par byxor som jag fått betala två gånger. Otaliga telefonsamtal, mail och brev innan jag till slut fick pengarna tillbaka.

27 août 2024

Hej Lena,

tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med vår kundtjänst och att det tog så lång tid att lösa din tvist. Det är inte den service vi strävar efter att erbjuda våra kunder.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att använda den för att förbättra våra rutiner. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt.

Vi hoppas att vi kan få en ny chans att ge dig den service du förtjänar.

fysieke spam

Liefst -10
Het irritante is als je een keer ergens op een ander adres iets laat afleveren dat je meteen elke keer zo een kl... boekje daar krijgt terwijl je daar niet om gevraagd heb stop daarmee!

26 février 2025

Hello,

Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden).
For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,

Service

Bra service och fina artiklar! Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Your Look for Less.

14 février 2025

Hej Alma,

tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och våra artiklar.
Ditt stöd och din rekommendation betyder mycket för oss.

Vi hoppas att höra från dig snart igen.

Your Look... for less!

RUDE customer service - no reply to email!!

November 25: Ordered and received 3 jackets. The next day, I returned 2 jackets.

On January 9 (45 days later), I received a payment reminder stating that I had only returned 1 jacket and that I still owed €45 for the "missing" jacket.

I immediately called customer service. They asked if I still had the delivery receipt. I had just cleaned up the week before—who expects to need it more than six weeks later?

The representative was INCREDIBLY RUDE—"NO RECEIPT, PAY UP!" I was completely shocked!

A week and a half later, I sent an email explaining the situation. Never received a response.

Today, I got a final notice + extra charges!

I've been a loyal customer for years, always returning items within a few days and paying immediately. And this is how they treat a loyal customer? Never, never again!! Just the rude phone treatment alone, and then no response to my email!

9 janvier 2025

Hello Mrs. VanDyke,

For your concerns regarding your order and customer service experience, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,