Bra kvalitet på kläderna!! 👍 Men har blivit HELT HOPPLÖS med att nå fram på telefon!!! Varför sååå lång VÄNTETID!!?? 😵💫😵💫😵💫 Om det nu går så bra för företaget...med många fler kunder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn moeder woont in een verzorgingstehuis, ik was op zoek naar makkelijke en toch goed zittende kleding voor haar. Bij jullie gevonden fijne broeken met elastische band in grote maat. Super!! Snel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altijd goede service vriendelijke mailen van de klantenservice , goede bezorging altijd de zelfde prijs van groot naar kleine maten, Kan niet anders beschrijven dan dat ik nooit geen klachten hebt d... Voir plus
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Pays-Bas
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bra kvalitet på kläderna!! 👍
Om det nu går så bra för företaget...med många fler kunder som ringer...så får man ju anställa fler som kan ta beställningar per telefon. Annars skutar jag beställa från Your Look For Less!!! 👎👎👎
Då har jag idag försökt beställa på internet. Där blev det TOTALSTOPP när jag skulle fylla i mitt födelsedatum...
Så SKÄRPNING!!! 🤪

Réponse de Your Look... for less!
De verzending verliep in 2 losse zendingen, echter heb ik het volledige totaalbedrag van beide leveringen van te voren voldaan en dit is ook bevestigd en geleverd ("U heeft de credit card betaalmethode gekozen. Uw factuur is dus al voldaan en kan nu bekeken worden in uw klantenrekening."), waarna het bedrijf nogmaals het bedrag van de tweede levering los probeerde te innen op mijn kaart, terwijl ik hier niet over geïnformeerd was en ik niet het bestelbedrag dubbel op mijn rekening had staan. Vervolgens werd het bedrag van de tweede levering weer teruggestort en werd er opeens gezegd dat ik nog 13 euro moet betalen maar dan via bankoverschrijving. Ik heb hierbij aangegeven dat ik niet akkoord ga met deze eenzijdige wijziging van de betaalmethode en dat ik gewoon het bedrag per kaart wil voldoen - immers verlies ik ook een deel van de cashback die ik ontving door met mijn debit card te betalen. Daarop werd mij verteld dat dit administratief niet mogelijk is.
Later heb ik een review geplaatst op Google Play over dit probleem. Vervolgens is er excuses aangeboden via de mail, maar geen oplossing.
Enige tijd later, op 9 mei 2026 om precies te zijn, heb ik een brief ontvangen waarin staat dat er nog 13 euro open staat (het bedrag van de 2e levering). Daarbij staat vermeld: omboeking betaalwijze. Echter heeft het bedrijf deze fout zelf gemaakt en heb ik al eerder bij een ingebrekestelling over de mail geëist om via de oorspronkelijke weg te betalen, en dat vertikt men ondanks dat ze wel mijn email(s) hebben gelezen en erop hebben gereageerd. Nu zit ik dus in een spagaat want ik wil en kan de betaling niet voldoen via een overschrijving.
In de chat van Your Look for less word ik constant van het kastje naar de muur gestuurd en om en om krijg ik weer 2 verschillende medewerkers te spreken. Ook hier volgt er weer geen oplossing. Ik ben het nu meer dan zat.
De oplossing is vrij simpel: u laat mij de door u per abuis teruggestorte betaling nogmaals voldoen via mijn kaart, of u vergoedt het verschil. Dat hier al maanden overheen zijn gegaan zonder oplossing, is te bizar voor woorden. Juridisch klopt er niets van jullie handelen.

Réponse de Your Look... for less!
Leuke kleding, goede prijzen. Zo kan je nog eens wat nieuws kopen. Soms duurt de zending wat langer maar dat maakt voor mij niets uit.

Réponse de Your Look... for less!
irritante banner advertentie van uit outlook. heel irritant en werk averechts bij mij.
No shit sherlock

Réponse de Your Look... for less!
Akta Er för Your Look for Less. Skickat vara i RETUR och gjorde detta den 24/4 via Postnord. Kontaktade Your Look for Less innan för att få en retur försändelse att sätta på paketet och fick också detta. Men fortsatt har inte paketet kommit fram till dem står bara att det är på väg. Och av Your Look for less får jag bara bekräftat att de fått ett meddelande av mig. Ingen kontroll om att paketet kommer fram. Hur kan ett företag behandla kunder så här. Varför säljer de sina varor om man inte kan skicka dem i retur. BOTTEN!

Réponse de Your Look... for less!
Verschrikkelijke klantenservice. Die ik nodig had omdat ze het pakket niet verzonden. Schandalig!!

Réponse de Your Look... for less!
De levertijd van de artikelen wisselt tussen het plaatsen van de bestelling en de ontvangst van de bevestiging. Levertijd 3 tot 5 dagen wordt ineens 4 weken. En als je voor ecologische levering hebt gekozen, moet je op alle artikelen 4 weken wachten. Is mij tot 2 keer toe overkomen. Ik heb elke keer de bestelling geannuleerd en ik bestel nooit meer iets. Jammer.

Réponse de Your Look... for less!
Heb een gratis jas gekregen bij een bestelling deze was te klein en heb hem terug gestuurd voor een grotere maat.Maar wat je terug stuurt ben je kwijt en geen nieuwe jas.Dit staat nergens beschreven maar ze doen het wel.geef hem maar terug kan ik hem aan mijn dochter geven

Réponse de Your Look... for less!
Stof van de jas kwam tussen de sluiter. Dus reug gestuurd. Jammer. Verder is alles van goede kwaliteit en redelijk snelle bezorging.

Super!!
Snelle verzending!!
Ik heb het volgende alweer voor haar besteld. 😀

Réponse de Your Look... for less!
alles past heel goed, alles is overzichtelijk en het aanbod is mooi
Betrouwbare online shop en snelle levering.

Réponse de Your Look... for less!
Snelle levering. Goede kwaliteit kleding en maten kloppen precies.

Goede morge
Aan de telefoon telefoon.beantwoord.een dame brutaal.en liet me nouwelijks aan het woord.terwijl ik netjes een vraag had over een betaling.ze zit daar niet op haar plaats.leek wel of ik haar stoorde niet netjes.

Réponse de Your Look... for less!
Jullie hebben goede producten voor een betaalbare prijs, de service is ook goed

Réponse de Your Look... for less!
Ik ben a en aar jaar klant de kleding is mooi en betaalbaar

Réponse de Your Look... for less!
En savoir plus sur les différents types d'avis.