Het is voor mij al jaren een zeer goede ervaring! Leuke betaalbare mode ook in de grotere maten. Betaalbare prijzen, leuke acties, zoals b.v.gratis verzending. Meerdere betaal mogelijkheden. En de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, doen niet moeilijk bij retouren. Achteraf betalen vind ik fijn. Als ik iets terug stuur krijg ik vrij snel de nieuwe rekening. Materiaal is ook goed. Maten kloppen dus.......super!
Het meeste is wel goed. Maar soms zijn er kledingstukken zoals bh,s die verkeerde beschrijving hebben. Dus versteviging hebben maar dan krijg je thuis een slappe bh waar je niets aan hebt. Helaas niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn al heel lang klant produckten zijn goed en de keus ook.met de service dienst hebben wij wat slechtere ervaring het probleem is er is er een die niet luisterd wat je vraagt of zegt en heeft ma... Voir plus
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
meestal een prima maat als je die besteld.

Bezorging is prima .
Bestelling en personeel is goed en vriendelijk

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Wij zijn onderhand al anderhalf jaar bezig om van de katalogus af tekomen elke keer wordt er geschreven dat dit de laaste is maar er lag er deze week weer een in de brievenbus waar de catologus voor is woont niet meer op ons adres. Wij vinden dit maar een waardeloos bedrijf.
G.Klein

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik krijg constant aanmaningen van een ander onbekend persoon in mijn brievenbus en nu zelfs een incassobureau namens “your look … for less!” In mijn brievenbus. Zelfs na mailcontact houd het niet op. Ik WEIGER te betalen voor iets wat ik nooit heb besteld, nog ontvangen! 😡 hierbij heeft het bedrijf bij deze er voor gezorgd dag ik nooit of te nimmer bij hun zal bestellen en zal ik al mijn familie en kennissen daartoe ook zal pogen te weerhouden. Gefeliciteerd!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Prijs, levering is oke. Aanbod badmode kan misschien iets meer zijn en zonder beugels.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Bestellingen komen altijd goed en op tijd aan.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Makkelijk bestellen, alle maten dezelfde prijs vind ik superfair! Goede, snelle levering. Bij onverhoopt niet meer leverbaar, geld snel retour gekregen. Een item nog steeds niet leverbaar maar wel betaald: ik kon het zonder problemen annuleren. Leuke kleding, past mij goed. Prima bedrijf dus!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Wat een ongelooflijke slechte site, slechte communicatie en slechte afspraken. Ik ben begeleider in de gehandicaptenzorg, wij hebben voor ongeveer €500 aan kleding besteld bij hun voor onze cliënten. Omdat hun allemaal lopen te rommelen met geld zijn wij enorm veel tijd kwijt aan alles te regelen ipv dat wij tijd hebben voor onze cliënten. Daarnaast hang ik net boos aan de telefoon, omdat ik hier al weken mee bezig ben op mijn werk en een meneer wilt mij zo niet te woord staan. Luister eens naar mijn verhaal, dat zou zoveel makkelijker zijn en dan kunnen wij elkaar misschien begrijpen. Ik maak afspraken met een medewerker van your look for less dat ik de factuur gelijk laat betalen en vervolgens hebben wij weer aanmaningskosten. Het gaat bij ons niet zoals normaal, de facturen gaan langs een bewindvoerder en worden dan betaalt. Dit snapt your look for less blijkbaar niet en de gezegde: de klant is koning, is bij deze website totaal niet aan de orde. Wij gaan nooit meer bestellen bij deze website! Maar daar liggen hun niet wakker van volgens de meneer aan de telefoon....

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
veel verscheidenheid aan kleding / maar voor de grote maten mis ik vooral de lengtematen de hele leuke shirts zijn vaak 66 cm soms 70 maar voor dikkere personen is lengte 74 cm belangrijk hopelijk word hier een naar gekeken

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Klantenservice zeer onvriendelijk bij het grove af

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Het duurt lang voordat ik een reactie krijg en mijn geld terug.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Nu har jag försök beställa 2 gånger och båda gångerna har det slutat med att de annulerat ordern efter 3 veckor utan att meddela mig. Jag har betalt i förskott och när jag skrivit och bett om en förklaring får jag ingen vettig. Varför får jag inte på en gång reda på att varorna inte kan skickas ?? När jag ber om förklaring får jag felaktig information och ingen rimlig förklaring. De erbjuder sig att göra beställningen åt mig men då kan jag inte få rabatt eller fri frakt (som det var när jag beställde). Numer är jag en föredetta kund.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Een dikke maand geleden een jurk besteld bij Your look for less maar nog steeds geen levering. Tot 2 x toe liet de Klantenservice weten dat het erg druk is bij de bezorgdienst (nou ja) en dat ik gerust over 1 week nog eens kan bellen als de jurk dan nog niet binnen is,....
Wel al 2x een factuur ontvangen. Niet netjes!
Aanvulling: vandaag 22 juni 2026 voor de 5e keer bericht ontvangen dat "het pakket net het magazijn heeft verlaten en op weg is naar mij toe. Moet wel rekening houden met drukte bij de bezorgdienst", alweer!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Verzending duurt eindeloos. Verwacht niet dat de verzending in dezelfde week plaatsvindt als je bestelling op maandag doet. Moet producten nog ontvangen maar ben nu al niet echt tevreden over de gang van zaken.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Omdat ik heel tevreden ben over mijn bestellingen, bezorging, netheid en klantvriendelijkheid.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Mijn ervaring met Look for less was prima. Snel en netjes Afgeleverd geweest.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Volgens Yourlook for lessen was bestelde artikelen verstuurd.Volgens Postnl,was er nog geen pakket aangeleverd nu al tien dagen zo.you lookforless is niet te bereiken ook via de chat wordt je afgezonderd met het is verstuurd.Daarbij ook nog twee artikelen besteld die op voorraad waren en twee keer uitverkocht erg .ze doen heel klantvriendelijk maar zijn het beslist niet.