Het is voor mij al jaren een zeer goede ervaring! Leuke betaalbare mode ook in de grotere maten. Betaalbare prijzen, leuke acties, zoals b.v.gratis verzending. Meerdere betaal mogelijkheden. En de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, doen niet moeilijk bij retouren. Achteraf betalen vind ik fijn. Als ik iets terug stuur krijg ik vrij snel de nieuwe rekening. Materiaal is ook goed. Maten kloppen dus.......super!
Het meeste is wel goed. Maar soms zijn er kledingstukken zoals bh,s die verkeerde beschrijving hebben. Dus versteviging hebben maar dan krijg je thuis een slappe bh waar je niets aan hebt. Helaas niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn al heel lang klant produckten zijn goed en de keus ook.met de service dienst hebben wij wat slechtere ervaring het probleem is er is er een die niet luisterd wat je vraagt of zegt en heeft ma... Voir plus
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kleding die mij vaak meteen past. Goede prijs/kwaliteit.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Iedere keer als ik iets bestelde ,was de afhandeling snel en foutloos.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
alles wordt precies bezorgd binnen die tijd pyama was een maatje groter dan besteld, maar het zit er even goed om

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Netjes volgens afspraak bezorgd. Foto's wijken soms af met hetgeen je bezorgd krijgt, dat is jammer

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ze hebben ongevraagd de betaalwijze veranderd, en blijken een zusterbedrijf van Otto, dat al sinds vorig jaar is gestopt met de werkzaamheden in Nederland. Daar ging ook altijd van alles mis, dus dat verklaart een hoop. Hopelijk vertrekt YLFL ook uit Nederland, niemand die er dan van wakker zal liggen.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Goede waar voor eerlijke prijs. Makkelijk bestellen en veel keuze.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Heb al meerdere malen besteld. Moet zeggen dat het prima producten zijn.
Nu kreeg ik weer een bestel gids van hun en wat mij opviel dat daar producten in staan die in de app veel voordeliger zijn. En dan bedoel ik ook precies hetzelfde product. Voorbeeld: blouse in de gids is €23,- en in de app €11,- Je kunt dus beter de app gebruiken.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Update 12 juni: contact gehad met klantenservice: artikel is NIET opgestuurd, maar ik krijg mijn geld ook NIET terug! In de chat wordt de verbinding meteen na dit bericht verbroken door de klantenservice. Maar ik ga nu bellen.
Verschrikkelijk trage levering. 3 shirts besteld voor mijn schoonmoeder. Eentje zou met 3-5 werkdagen beschikbaar zijn, maar kwam maar niet...bleek het automatisch op ecologische levering te staan wat betekent dat alles pas wordt bezorgd als de hele bestelling geleverd kan worden en dat is pas eind mei! EEN HELE MAAND! Is toch niet meer van deze tijd. Klantenservice heeft deze levering ook omgezet van eco naar gewone levering. Tweede shirt komt pas medio mei (het is nu 15 mei en nog geen track en trace) en het 3e shirt dus eind mei. Eens maar nooit meer.
Update: het is nu 10 juni...het 2e artikel is pas op 21 mei bezorgd (i.p.v. medio mei) en er is nog steeds geen zicht op de levering van het 3e en laatste artikel, wat eigenlijk eind mei bezorgd zou worden. De track en trace geeft aan dat er nog geen bezorgdatum bekend is. 6 WEKEN na de bestelling is deze nog steeds niet volledig afgeleverd en er is GEEN communicatie vanuit Look for Less over de grote vertraging. Slechte klantenservice! In mijn account staat dat het verstuurd is, maar in mijn post.nl app staat dat het artikel helemaal nog niet aangeboden is aan PostNL! Bijzondere werkwijze, maar ik lees hier op Trustpilot dat dit meer regel dan uitzondering is. Mensen koop hier NIET!
Mijn klantnummer is 44725956, ik verneem graag waar het laatste artikel blijft, Look for Less blijft in gebreke, dus ik verwacht dat ik geïnformeerd wordt en niet dat ik zelf de informatie moet gaan halen als klant.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
De kleding is mooi en goed. Ik heb echter nu al twee keer meegemaakt dat ik een code krijg voor gratis verzending maar als ik die gebruik krijg ik de korting niet. Als ik dan contact opneem krijg ik te horen dat ik te laat ben. De eerste keer dacht ik, "misschien was ik idd te laat." Nu kreeg ik op moederdag weer een code en gebruikte die maar weer moet ik gewoon verzendkosten betalen. Totaal klantonvriendelijk!!!!!
Ze willen leuk overkomen op Trustpilot maar als je op hun bericht reageert, krijg je geen reactie.

Bra kvalitet på kläderna!! 👍
Men har blivit HELT HOPPLÖS med att nå fram på telefon!!! Varför sååå lång VÄNTETID!!?? 😵💫😵💫😵💫
Om det nu går så bra för företaget...med många fler kunder som ringer...så får man ju anställa fler som kan ta beställningar per telefon. Annars skutar jag beställa från Your Look For Less!!! 👎👎👎
Då har jag idag försökt beställa på internet. Där blev det TOTALSTOPP när jag skulle fylla i mitt födelsedatum...
Så SKÄRPNING!!! 🤪

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Leuke kleding, goede prijzen. Zo kan je nog eens wat nieuws kopen. Soms duurt de zending wat langer maar dat maakt voor mij niets uit.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
irritante banner advertentie van uit outlook. heel irritant en werk averechts bij mij.
No shit sherlock

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Akta Er för Your Look for Less. Skickat vara i RETUR och gjorde detta den 24/4 via Postnord. Kontaktade Your Look for Less innan för att få en retur försändelse att sätta på paketet och fick också detta. Men fortsatt har inte paketet kommit fram till dem står bara att det är på väg. Och av Your Look for less får jag bara bekräftat att de fått ett meddelande av mig. Ingen kontroll om att paketet kommer fram. Hur kan ett företag behandla kunder så här. Varför säljer de sina varor om man inte kan skicka dem i retur. BOTTEN!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Verschrikkelijke klantenservice. Die ik nodig had omdat ze het pakket niet verzonden. Schandalig!!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
De levertijd van de artikelen wisselt tussen het plaatsen van de bestelling en de ontvangst van de bevestiging. Levertijd 3 tot 5 dagen wordt ineens 4 weken. En als je voor ecologische levering hebt gekozen, moet je op alle artikelen 4 weken wachten. Is mij tot 2 keer toe overkomen. Ik heb elke keer de bestelling geannuleerd en ik bestel nooit meer iets. Jammer.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Heb een gratis jas gekregen bij een bestelling deze was te klein en heb hem terug gestuurd voor een grotere maat.Maar wat je terug stuurt ben je kwijt en geen nieuwe jas.Dit staat nergens beschreven maar ze doen het wel.geef hem maar terug kan ik hem aan mijn dochter geven

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Stof van de jas kwam tussen de sluiter. Dus reug gestuurd. Jammer. Verder is alles van goede kwaliteit en redelijk snelle bezorging.