Het is voor mij al jaren een zeer goede ervaring! Leuke betaalbare mode ook in de grotere maten. Betaalbare prijzen, leuke acties, zoals b.v.gratis verzending. Meerdere betaal mogelijkheden. En de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, doen niet moeilijk bij retouren. Achteraf betalen vind ik fijn. Als ik iets terug stuur krijg ik vrij snel de nieuwe rekening. Materiaal is ook goed. Maten kloppen dus.......super!
L'entreprise a répondu
Het meeste is wel goed. Maar soms zijn er kledingstukken zoals bh,s die verkeerde beschrijving hebben. Dus versteviging hebben maar dan krijg je thuis een slappe bh waar je niets aan hebt. Helaas niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn al heel lang klant produckten zijn goed en de keus ook.met de service dienst hebben wij wat slechtere ervaring het probleem is er is er een die niet luisterd wat je vraagt of zegt en heeft ma... Voir plus
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mijn moeder woont in een verzorgingstehuis, ik was op zoek naar makkelijke en toch goed zittende kleding voor haar. Bij jullie gevonden fijne broeken met elastische band in grote maat.
Super!!
Snelle verzending!!
Ik heb het volgende alweer voor haar besteld. 😀

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Snelle levering. Goede kwaliteit kleding en maten kloppen precies.

Goede morge
Aan de telefoon telefoon.beantwoord.een dame brutaal.en liet me nouwelijks aan het woord.terwijl ik netjes een vraag had over een betaling.ze zit daar niet op haar plaats.leek wel of ik haar stoorde niet netjes.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Jullie hebben goede producten voor een betaalbare prijs, de service is ook goed

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik ben a en aar jaar klant de kleding is mooi en betaalbaar

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
De eerste keer dat ik wat bestelden kreeg ik het heel snel bezorgd de tweede keer had ik na 3 weken nog niets binnen na een telefoontje was het snel opgelost een trui pasten niet ik heb hem terug gestuurd en kreeg heel snel mijn geld terug ik zal zeker vaker wat bestellen

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Veel keus, alle maten een prijs isheel prettig en er wordt snel geleverd. Goede kwaliteit

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Levering duurt enorm lang zonder een melding van hun kant! Na 1,5 maand hoop ik dat ik het mag ontvangen!
Klantenservice erg onvriendelijk en bijdehand!

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Goed bedrijf vriendelijke klantenservice en een snelle levering en ze hebben goede kleding ben een tevreden klant

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik ben dus echt niet tevreden. Een paar keer heb ik een bestelling gedaan en iedere keer is het hommeles met de verzending. Verzending 3 tot 5 dagen? Nou mooi niet. De mode die ze verkopen is leuk. Goede kwaliteit ook. De website is makkelijk in gebruik. Daar ligt het absoluut niet aan. Maar ik snap niet waarom ik altijd zo lang op mijn bestellingen moet wachten. Als ik iets bestel hoef ik het niet direct de volgende dag al bezorgd te hebben; ik wil best een paar dagen wachten. Nu wacht ik al twee weken op mijn bestelling. Ik heb een mail gestuurd, waar mijn bestelling blijft. Ze wachten met verzending tot alle artikelen er zijn; niet alles was op voorraad. Waarom zeggen ze dat dan niet gelijk? En waarom krijg ik zo'n lompe en onaardige reactie van de klantenservice? Ik word niet op de hoogte gehouden en waarschijnlijk krijg ik uiteindelijk mijn bestelling zonder een bericht ineens op mijn dak ook nog. Als mijn bestelling er is dan verwijder ik mijn account of ik laat mijn account verwijderen. Ik bestel niets meer bij Your Look For Less. En waarom plaatsen ze artikelen in hun webshop die niet eens op voorraad zijn. Geen klantvriendelijk bedrijf.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik had een mail gekregen op 24 februari 2026 dat 1 van de bestelde artikelen niet meer leverbaar waren. Er stond alleen bij dat ze de verzendkosten betalen als ik iets anders zou bestellen. Er werd geen woord gesproken over een terug betaling. Ik had ze gebeld en er werd mij alleen maar gezegd dat er binnen een week zou worden terug betaalt. Ze wilde niet eens kijken wat er aan de hand was omdat ik aangaf dat het artikel niet meer te zien was bij de bestellingen. Zeer onvriendelijk en geen goede service. Denk dat ik niet meer zou bestellen bij LookForLess.
Het antwoord dat LookForLess geeft, zit ik niet op te wachten. Ik weet ook wel dat er een terugbetaling komt. Ik doel hier op de manier dat de klantenservice antwoord geeft en dat er niet eens wordt gekeken omdat ik het bestelde artikelen niet meer in mijn bestellingen zag staan. Er is niet naar order of naam gevraagd.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Koop hier niets! Men wentelt zijn eigen fouten af op de klanten. De administratie is volstrekt onnavolgbaar en als klant zoek je het maar uit.
Daar komt dan nog bij, maar dat terzijde, dat de toon verre van professioneel is.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Goed. Contact maken. Je krijgt snel iemand te spreken.
Minder goed. Je wordt overladen met email.
Slecht. Levertijd van niet op voorraad zijnde artikelen die staan in de eindeloze rij catalogi die je steeds ontvangt.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Very disappointed. Ordered a blouse, size 42, and received size 48. Also not new.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik heb 2 pyjama's besteld. Eentje 3 tot 5 dagen levertijd en eentje eind van januari. Nu komt na bijna 3 weken de pyjama's van 3 tot 5 dagen en de ander....... tjs wie zal het weten. Ik wacht in ieder geval met opnieuw bestellen, totdat de vorige bestelling helemaal geleverd is.