Het is voor mij al jaren een zeer goede ervaring! Leuke betaalbare mode ook in de grotere maten. Betaalbare prijzen, leuke acties, zoals b.v.gratis verzending. Meerdere betaal mogelijkheden. En de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering, doen niet moeilijk bij retouren. Achteraf betalen vind ik fijn. Als ik iets terug stuur krijg ik vrij snel de nieuwe rekening. Materiaal is ook goed. Maten kloppen dus.......super!
L'entreprise a répondu
Het meeste is wel goed. Maar soms zijn er kledingstukken zoals bh,s die verkeerde beschrijving hebben. Dus versteviging hebben maar dan krijg je thuis een slappe bh waar je niets aan hebt. Helaas niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn al heel lang klant produckten zijn goed en de keus ook.met de service dienst hebben wij wat slechtere ervaring het probleem is er is er een die niet luisterd wat je vraagt of zegt en heeft ma... Voir plus
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik heb 2 pyjama's besteld. Eentje 3 tot 5 dagen levertijd en eentje eind van januari. Nu komt na bijna 3 weken de pyjama's van 3 tot 5 dagen en de ander....... tjs wie zal het weten. Ik wacht in ieder geval met opnieuw bestellen, totdat de vorige bestelling helemaal geleverd is.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Fijne website, vriendelijke mensen aan de telefoon als er iets is.
Eventuele problemen worden snel opgelost.
Zo’n service en klantenservice zouden meer bedrijven moeten hebben.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Vriendelijk klantenservice en op tijd bezorging.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Altijd goede service vriendelijke mailen van de klantenservice , goede bezorging altijd de zelfde prijs van groot naar kleine maten,
Kan niet anders beschrijven dan dat ik nooit geen klachten hebt de terugbetaling is ook altijd snel , ik krijg vriendelijk mail .
Kan niets anders schrijven dat het een heel goed bedrijf is. Met mijn complimenten👍👍👍

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik heb de bestelling geannuleerd. Ik had het artikel begin januari besteld. Op de website stond dat de levering 3-5 werkdagen zou duren. Ik heb 10 dagen gewacht. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ze hebben mijn bestelling binnen een uur geannuleerd. Dat is goed. Maar... voor zover ik begrijp, was mijn bestelling nog niet eens in elkaar gezet en verzonden. Anders zou annuleren niet zo makkelijk en snel gaan. En let goed op de levertijd per artikel! Sommige artikelen worden pas na twee maanden geleverd! Hoe kun je een product verkopen dat niet bestaat? Ik denk dat de winkel de goederen uit India of China importeert. Daarom duurt het zo lang voordat het bij de klant aankomt. Nou ja, prima. Voor degenen die willen wachten en een product van twijfelachtige kwaliteit willen ontvangen - veel succes.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik heb nu 22 januari 2026 deze organisatie telefonisch gevraagd te stoppen mee het sturen van een catalogus aan mijn 7 maanden geleden overleden vrouw.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Bestel hier al jaren, leuke mode, schappelijke prijzen. In winkels hangt niet wat ik zoek en is de sfeer niet zo fijn. Retourneren is vrijwel nooit nodig. Bestelling komt snel en keurig verzorgd. En, als Post NL het eventjes wat minder goed doet, dan is een mailtje naar de klantenservice van YLFL voldoende om het op te lossen, nogmaals hartelijk dank Eveline (waar vind je dat nog, een echt persoon die je helpt!!!).

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Altijd snel geleverd, pasvorm goed en het artikel is volgens verwachting, kortom ik ben blij met jullie

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Er is vlot geleverd en er wordt tevoren aangegeven als de levering van een artikel later pas kan plaatsvinden.
Dat is prettig.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Zeer tevreden koop al jaren bij Your for less tot op heden nooit geen klachten altijd alles op tijd.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
mooie kleding niet duur ,nog nooit iets retour gestuurd, dat zegt genoeg.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Wat een slordig bedrijf als je goederen terug stuurt en het niet reageert om terug te betalen ondanks dat ik een bevestiging heb ontvangen dat de retouren zijn ontvangen, zo eb je toch geen zin meer om te kopen ondanks dat ik zeer tevreden ben over de geleverde goederen.

Goede service vriendelijk personeel

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Goed en betrouwbaar bedrijf. Reageert snel op mailtjes enz. Ik koop er al jaren.

Réponse de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik ben zeer tevreden. De kwaliteit is goed. De kleding is mooi. En de levering is redelijk snel, dus bestel ik graag bij your look