Lisez les avis des autres
Vragen waren snel beantwoord, ik had blijkbaar geen huisnr erbij gezet, vervolgens gebeurde er niks totdat ik zelf een mail stuurde om te vragen waar de waterfilter bleef ,daarna volgende dag in huis.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
De officiële Nederlandse leverancier van ZeroWater producten. ZeroWater filtert 99,9% van alle opgeloste vaste stoffen uit je kraanwater. Denk hierbij aan Lood, Kalk, Chloor, Glyfosaat en nog vele andere stoffen. Door ons speciale filter geniet je van 100% puur water.
ZeroWater, haal meer uit je water!
Écrit par l'entreprise

- Wij staan voor een pure smaakbeleving
- En daarbij hoort natuurlijk ook een goede service. Wij hebben een klein maar gezellig team wat je graag te woord staat en helpt met alle vragen die je hebt omtrent ZeroWater. Bestel je op werkdagen voor 20:00 dan zorgt ons team ervoor dat je bestelling dezelfde dag de deur nog uit gaat. Wij staan altijd open voor tips en complimenten en zijn dankbaar voor het vertrouwen wat jij in ons hebt.
Snelle verzending en goede service
Voor 20:00 besteld dezelfde dag verzonden
Coordonnées de contact
Herenweg 15, 3602AM, Maarssen, Pays-Bas
- +31 88 0034 140
- info@zerowaterfilter.nl
- zerowaterfilter.nl
Goed product
Product werkt goed en ik kon het makkelijk ophalen. Helaas was de bij TDS-meter meter al binnen een paar weken leeg. Ik heb dit gemeld en vraag was of ik zelf de batterij wilde vervangen. Dit is matige service naast het feit dat het dopje van de meter er niet af te krijgen is, maar kan aan mij liggen. Dus 4 sterren voor product+bezorging. 0 sterren voor after-service.
Onze Zero waterfilter bevalt ons niet…
Onze Zero waterfilter bevalt ons niet meer.
Nu begint ons geleidelijk op te vallen, dat de filters na normaal gebruikt nu al na 8 a 10 dagen weer vervangen moeten worden omdat de controle TDS meter plots hogere waardes afgeven. En het water stinkt dan ook.
Wij zijn maar met z’n tweeën, nu na ca. 7 keer vullen, zijn de TDS waardes vaak hoger dan 0.6 soms zelf veel hoger.
Nu net weer een nieuwe filter gebruikt, draai die vast, lekt de filter bij de rubber (zelfs na 6 a 7 keer opnieuw vastdraaien nog steeds) Zo kost het ons een hoop geld. (Terwijl bij het kopen van de nieuwe Zerowaterfilter de filter zeker een maand meekonden.
Ik weet niet waarom wij steeds meer klachten ondervinden. Maar op deze manier kunnen wij de Zerowaterfilter mensen niet aanraden.
PS. Oplossen is, betere filters leveren, die langer meekunnen. Pas op die manier hou je klanten vast. Wij beraden ons nog over wat wij gaan doen.
Goed en integer bedrijf
Goed en integer bedrijf bij een bestelling zat een defecte tds meter (baterijen uitgelopen) eerstvolgende werkdag een berichtje dat er een nieuwe onderweg was top service zo behoort service te zijn
Erg duur in gebruik
Het bedrijf heb ik geen mening over, maar het filtersysteem valt erg tegen in gebruik. Ik heb de grote glazen uitvoering en met een tweepersoons huishouden en gebruik alleen voor koffie thee en drinkwater begint het water na twee weken echt vies te smaken. Door de hoge prijs van de filters is dat echt een probleem. En ik vraag me af of water wat zo vies smaakt wel gezond is. En je merkt het eigenlijk pas als je water drinkt maar dan heb je al wat koffie en thee op met vies water. Ik heb al 6 filters lang dezelfde ervaring, en hij wordt gevuld met zeeuws leidingwater. Ik ga op zoek naar een ander filtersysteem.
Na 20 kannen filter uitgewerkt!
Filter meegenomen naar Alicante om kraanwater om te zetten naar goed drinkwater. Na 9 dagen gebruik was de filter uitgewerkt en smaakt en rook het water naar chloor met waarde boven de 400. Maximaal 20x waterkan gevuld. Enorme tegenvaller, ik loop nu maar weer met waterflessen te sjouwen. Jammer
Zeer goede filters, super goede service
Zeer goede filters die het water letterlijk tot 0 TDS filteren. Het water smaakt heerlijk zacht. Ook de klantenservice is prima, bij vragen wordt je snel en vriendelijk geholpen. Zerowater is wat mij betreft veruit de beste in vergelijking met z’n concurrentie en ik ben een hele kritische klant die zijn gezondheid heel belangrijk vindt.
Fijne waterkant en filter met kleine verbeter puntjes
Fijne waterkant en filter. Ook handig om het water tussendoor te controleren. Het deksel krijgen we er helaas niet goed af vanwege de te ondiepe greep die steeds uit de vingers glijdt. Ook handig zou zijn is wanneer je kan net met water gevuld hebt en er al een laagje instaat, dit al in te schudden in je glas. Helaas gaat dit niet want dan komt het ongefilterde water er boven weer uit in tegenstelling met een andere waterfilter kan waar dat wel kan. Misschien iets om mee te nemen bij een volgend ontwerp. Verder heel tevreden met deze waterfilter kan.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
We zijn al meer dan 10 jaar gebruikers…
We zijn al meer dan 10 jaar gebruikers van het zerro water filter. Dit jaar is er een verandering gekomen in het filter. Voorheen konden we twee maanden met het filter doen. We gebruiken een TDS meter. Nu doen we er hooguit 3 weken mee, daarna komt er een chemische smaak aan het water en de TDS meter geeft aan het filter te vernieuwen 006 op de meter. Wij gaan dit zerro filter niet meer gebruiken.

Réponse : ZeroWater-NL
We have had the Zero Water Filter now…
We have had the Zero Water Filter now for a month are are happy about the taste of the water. However, the filters do not last long. The water starts to smell/taste like fish. We already used 2 filters within 1 month. After a call with Customer Service, they said that the filter should last much longer, but that is definitely not the case.
Zerowater maakt hun eigen waarheid en is incorrect.
Het beweren dat drinkwater in Nederland je ziek maakt en dat zij de oplossing hebben is onjuist. Integendeel, filters verhogen de kans op bacteriën en verlagen andere stoffen tot een schadelijk laag niveau. Het enige positieve is het verwijderen van de pfas, maar voor het verminderen van pfas kan je beter geen verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen gebruiken aangezien daar de hoeveelheden veel hoger zijn dan in het Nederlandse drinkwater. Zie de youtube video voor meer informatie: Medicijnen en PFAS in je water? Wij TESTEN 5 soorten drinkwater! | POINTER CHECKT #38 | NPO 3.
This filter is dangerous because of…
This filter is dangerous because of bacterie growth. My dad worked 40 years for a water company. Tapwater is safe, it is being filteren by the earth before it is pumped up and then its filtered again. Uv-Light kills bacterie. This company spreads lies Just to sell their filters.
Heel blij met klantenservice van…
Heel blij met klantenservice van ZeroWater NL!
Ik was snel en vriendelijke geholpen. Mijn probleem was opgelost. En ter compensatie had ik een bonus gekregen.
Supersnelle levering!
Supersnelle levering!
Vrijdagavond besteld (voor 20 uur) en zaterdagochtend al geleverd.
Ik heb 1x een paar filters gehad die…
Ik heb 1x een paar filters gehad die niet goed waren. Dit heb ik gecommuniceerd met jullie via de e-mail.
Jammer genoeg geen compensatie gekregen.
Verder heel blij met de filters 🙏 ik gebruik ze inmiddels al wat jaartjes.
Snelle levering en het apparaat voldoet…
Snelle levering en het apparaat voldoet aan mijn wensen
Bestelling correct snel afgehandeld.
Fijn product
Fijn product, ik gebruik het filtersysteem van ZeroWater al een paar jaar. Het is niet belachelijk duur zoals andere systemen, ik kreeg snel antwoord op de vraag over een tweede aanschaf en na het plaatsen van mijn bestelling werd die de volgende dag al geleverd (ondanks de 'problemen' die postnl tegenwoordig 'ondervindt'). Voor echt schoon water vind ik ZeroWater echt een aanrader!
Waterkan (weer)
1.4 liter kan gekocht. Doet wat 't moet. Het water is een stuk lekkerder en geen zorgen meer over alle troep die in het water terecht komt.
Minpunt: Filter gaat er snel door heen ~1maand.
Ik kreeg pas in tweede instantie de…
Ik kreeg pas in tweede instantie de oplossing aangedragen. Het is ook gek dat als je de watertank voor een cooler besteld je niet gevraagd wordt of je überhaupt een cooler hebt. Dat voorkomt misverstanden achteraf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.