Alt endte godt, derfor 4 flotte stjerner, men. Vejledning i forbindelse med købsprocessen var mangelfuld og endte i udfordringer da køkkenmontør skulle have tekniske tegninger. Dog var Ztove opsøg... Voir plus
Min elskede Ztove 1.5L gryde knækkede i plastikdelen af håndtaget efter kun et halvt år. Tog et billede og skrev i appen, og ikke 2 minutter senere var der svar og 2 minutter senere var der oprettet... Voir plus
Har købt 90 cm inductionsplade og gryder/pander fra Ztove, og det er klart de bedste produkter til præcis temperatur styring ved madlavning. Om man vil hæve dej, lave pandekager eller skindstege fi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
We are a team of engineers, software developers and culinary experts based in Odense in Denmark, working to create the future of cooking. The Ztove system gives you control of temperatures when using cookware. This new feature makes cooking easy, stress-free and time-efficient.
Landbrugsvej 10, 5260, Odense S, Danemark
- 78 707 707
- info@ztove.com
- ztove.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mærker et stort engagement
Mærker et stort engagement, hvilket smitter!!
Spændende teknologi, som har fremtiden for sig.
Lutter positivitet herfra.
Vh. Niels K.
Bedste service nord for ækvator
Jeg spurgte Peter, om jeg kunne få mit Voss komfur opgraderet med Ztove. Tænk - stik imod mine forventninger, var de friske på at prøve.
Komfuret var ikke nogen årsunge, men har to ovne, som er utrolig praktisk, når man har gæster.
De fik opgraderet komfuret. Alt var perfekt. Lige indtil touch printet valgte, at stå af for anden gang.
Gode råd var dyre, jeg fandt et nyt komfur med Pyrolyseovn og damp.
(Electrolux EKI6691NOX)
Fik komfuret leveret direkte hos Ztove i Onsdags og hentede det idag fredag.
DET er hurtigt👌🏻
Har aldrig oplevet bedre service nord for ækvator.
Om jeg anbefaler Ztove😂
Hvad tror du selv.
Ztove er ganske enkelt genialt og SÅ godt, at jeg slet ikke fatter, at sådan et system ikke forlængst er standard i nutidens komfurer.
Super oplevelse at handle hos Ztove.
Jeg har mødt meget imødekommenhed og service fra Ztove (Peter). I morgen får jeg installeret en model (AEG) som endnu ikke vises i shoppen.
Det bliver spændende at komme i gang med det nye udstyr. Det er gså rart at vide der altid er hjælp at hente.
Lækre produkter og hurtig service
Om man vil hæve dej, lave pandekager eller skindstege fisk, så er det utroligt nemt, da temperaturen er til at stole på.
Mad brænder ikke på og retter kan f.eks. småsimre ved 103 grader. Det gør bare madlavningen så meget nemmere og mulighederne mange.
Hvis der er spørgsmål til produkterne er svartiden meget hurtig.
Innovation til entusiasten
Innovation til entusiasten er nok det der bedste beskriver hvad Peter og teamet bag Ztove har gjort. Det er et prisvenligt alternativ til flere af de kendte brands, men funktionerne er over hvad man kan forvente. Jeg har nu brugt Ztove i 6 måneder med 60cm induktions pladen og konklutionerne er:
-du skal være nørd for at få mest mulig ud af komfuret, men hvis du er det vil din madlavning sansynligvis hæve sig i niveau
-når du har brugt det nogen tid kan du huske temperaturerne og derved bliver det mere naturligt at bruge det rigtigt
-koster næsten det samme som brandede alternativer så hvorfor ikke prøve hvis du skal skifte
De gode ting:
-røræg, fisk og andre temperatur følsomme madvare bliver perfekte hver gang!
-maskiner jeg har fået med komfuret (sousvide, friture gryde, popcorn maskine, kafferister, riskoger) -det kan man også på et gammelt komfur men dette er ligesågodt som dedikerede apparater!
-billigt komfur taget funktioner i betragtning
Nogle ting man savner (men mon ikke flere kommer):
-flere gryde størrelser
-flere opskrifter
-gryder der kan gå i opvaskemaskinen
-det larmer betydeligt mere end vores miele vi havde før
-bruger venligheden i app er endnu ikke i top så min hustru som ikke er nørd har ikke givet sig i kast med det, men det virker jo som normalt med vores gamle gryder
-at komfuret virker uden telefonen (vist allerede i test hos Ztove)
Alt i alt
Top produkt hvor mange at irritationsmomenterne med stor sandsynlighed vil løse sig over tid.
Det får mine varmeste anbefalinger
Ztove er et fantastisk produkt
Fantastisk produkt, og ikke mindst servicen. Har man spørgsmål, står Peter altid til rådighed. Kommer aldrig tilbage til alm kogeplade igen.
Havde købt en pande, hvor låget var en fejl på, sendte en besked til Peter med billede, og dagen efter havde jeg et nyt låg, det er service 👍
Suverænt produkt og suveræn service
Når man først har prøvet Ztove undre man sig over at andre ikke har lavet dette noget før! Leveringstiden på produktet var meget kort og serviceniveauet er på et niveau jeg aldrig har oplevet før. Kan varmt anbefale Ztove.
Kontaktede Ztove for køb.
Kontaktede Ztove, for køb af duo sæt. Fil leveret samme dag. Opfølgning på spørgsmål til produktet, var super👍.
Hvad madlavning angår, kæft det er nemt. Sorry sprog😉
Super kundeservice
Lækker induktionsplade der åbner sig en…
Lækker induktionsplade der åbner sig en ny verden med temperaturstyring af madlavning.
Er du til nytænkning indenfor det gastronomiske er det Ztove du skal gå efter.
Håber snart der kommer flere grydestørrelser i deres sortiment.
80cm kogeplade
Købte en 80cm kogeplade, 2 gryder, en 24 o en 28cm pande. Fin levering og lækkert udstyr.
28cm pande var dog i stykker, stod bare og blinkede i alle farver, en mail til support kl 1630 (support tid 8-16) Nej, de har support hele "døgnet" fik retur mail ½ time senere med svar at de straks ville sende en ny, med returlabel til den gamle, det kom dagen efter.
Havde så problem med at få pladen til at virke, sendte en mail mere, 45 min efter ringede Peter, hold da op en service, og så spillede det hele.
Har nu lavet mad på den 3 dage i træk, er TOTAL fan, trods min uddannelse som kok, er jeg ellevild, det er virkelig lækkert udstyr.
Tak Ztove.
i får 6 stjerner herfra.
Hurtig levering og god service!
Hurtig levering
Opkald til mig om at de havde glemt at pakke gryden ind som gave.
Helt fint at beklage fejlen, jeg kunne sangtens selv pakke gavepapir om den flotte gryde. Hvem det fik gaven? Min søn!
Madlavning bliver meget lettere og…
Madlavning bliver meget lettere og sjovere, når man har kontrol over temperatur. Savner dog muligheden for at kunne købe gryder i flere forskellige størrelser.
Det har bare været super service og…
Det har bare været super service og hvis der været nogen har der været Hjælp med det samme
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, fantastisk kundeservice..
Super nem brugerflade og rigtig nemt at bruge
5 stjerner fra kokken her..
Rigtig lækkert produkt
Rigtig lækkert produkt, som gør madlavningen væsentligt nemmere, da man ikke skal være bange for at maden brænder på eller koger over, når man kender de rigtige temperature at tilberede det ved.
Virkelig spændende køkkengrej.
Selv om jeg kun har den lille mobile variant med to plader, vil jeg virkelig anbefale produktet. Temperaturstyringen er helt præcis og meget velfungerende. Der kan sagtens laves sous vide i gryden, men større portioner kræver stadig en stav, synes jeg.
Opdateringer på software og opskrifter udkommer i et jævnt flow.
Da jeg fik et mindre problem med kappen der beskytter elektronikken blev der prompte tilsendt nyt grej.
Varmeste anbefaling herfra.
Meget tilfreds.