Zuurbrood

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlangs geklaagd over de onhandig lompe en zware 20 kg pakketten. Zuurbrood beloofde verbetering. En op de website staat nu: "pakket 10 kg à €6,50". Maar, schandalig genoeg, kreeg ik zojuist weer één... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Steeds correcte levering. Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle instructies om het perfecte desembrood te bakken zijn zeer goed en correct uitgelegd. Hiermee is het bakken van desembrood... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Équipement pour boulangerie

Écrit par l'entreprise

Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?

Coordonnées de contact

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zuurdesem is geweldig

Deze zuurdesem werkt al na 6 uren gelijk heerlijke stokbroden van gemaakt paar uur laten rijzen dan in de koelkast volgende dag pas verwerken

6 décembre 2024

Réponse de Zuurbrood

Wauw, tof dat je gelijk stokbroden bent gaan bakken. Heerlijk zijn die van zuurdesem, vinden wij ook ;) Ik kan ook het ciabatta recept erg aanraden. Makkelijk en oh zo lekker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben vooral heel erg blij met het…

Ik ben vooral heel erg blij met het prachtige meel en ik maak er heerlijke broden mee . Koop altijd een lekker voorraadje en bestel weer bijtijds eantbik wil niet zonder zitten 😂😂😂

6 décembre 2024

Réponse de Zuurbrood

Fijn om te lezen Mirjam :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en goed geregeld en inmiddels ook…

Snel en goed geregeld en inmiddels ook aal een zuurdesem broodje gemaakt en is overheerlijk geworden.

28 novembre 2024

Réponse de Zuurbrood

Lekker bezig Anita! Hopelijk bak je nog steeds prachtige broden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bezorging duurde aan de lang kant.

Bezorging duurde aan de lang kant.

18 novembre 2024

Réponse de Zuurbrood

Hi Roan, waarschijnlijk heb je de banner op de website gemist waarin we informeerden over afwijkende lever tijden (De meelboer was op vakantie!) maar excuus voor de vertraging. Hopelijk ben je wel tevreden met onze producten :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede hoeveelheid informatie over de bestelling

4 novembre 2024

Réponse de Zuurbrood

Yeey, fijn bericht. Dank dank en veel bakplezier!

Een absolute aanrader!

Zuurbrood is een absolute aanrader voor iedereen die zelf brood wil bakken! Het startpakket is fantastisch – alles wat je nodig hebt zit erin, van een starter tot materialen en een goed te volgen recept. Het is meteen duidelijk dat er veel liefde en passie in deze onderneming zit. Zelfs ons allereerste brood kwam prachtig en heerlijk smaakvol uit de oven! Op de website vind je bovendien allerlei handige tips, zoals hoe je je starter gezond houdt, zodat je eindeloos kunt blijven bakken. Wij hadden nooit gedacht dat het zó goed zou lukken, en kunnen nu al niet wachten tot volgend weekend om weer een vers brood te maken en de vele variaties te proberen!

31 octobre 2024

Réponse de Zuurbrood

Wauw Sarah, wat een lieve review. Dank je wel! Geniet van jullie gezonde zelfgebakken broden :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor het eerst besteld en aan de slag met zuurdesem

Voor het eerst besteld, een starterspakket zuurdesembrood. Alles netjes aangekomen, instructiefolder ook duidelijk. Informatie na scannen qr code handig met filmpjes. Misschien zou het ook mooi zijn om het bakproces en de planning in een aantal youtube filmpjes stap voor stap te laten zien.

3 octobre 2024

Réponse de Zuurbrood

Helemaal mee eens en dit staat op de planning voor begin 2025!

Eerste zuurdesembrood gebakken!!

Mijn eerste brood is gebakken en ook gelukt! Super blij met het starter pakket en de duidelijke uitleg op de website.

Réponse de Zuurbrood

Yeey! Wat top! Dank voor je review :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Zuurbrood te laat. Twee weken voor een verjaardag besteld

Twee weken voor een verjaardag besteld. Vier weken later ontvangen. Wegens vakantie maar dat was totaal niet duidelijk.

Réponse de Zuurbrood

Jammer dat jij jouw pakket zo laat hebt ontvangen in verband met onze vakantie (en daarop aangepaste levertijden). Hopelijk bakt de jarige jop inmiddels wel mooie broden :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling kwam 2 weken later pas…

Mijn bestelling kwam 2 weken later pas binnen!!

Réponse de Zuurbrood

Hi Carola, heel jammer dat je ons 1 ster geeft. Afgelopen maand zijn pakketten later verzonden dan gebruikelijk in verband met onze vakantie. Dit stond op de website aangegeven. Ook hebben we hierover een algemene mail naar alle klanten gestuurd die op hun pakketje aan het wachten waren. Misschien heb je die mail gemist? In ieder geval jammer dat dit je hierdoor geen goede ervaring hebt en ons 1 ster geeft. We hopen natuurlijk dat je wel tevreden bent met de producten en dat ook al geweldige broden bakt!

Beste broodproducten ooit

Beste broodproducten ooit! De meel uit Frankrijk is fantastisch.

29 août 2024
Avis spontané

Réponse de Zuurbrood

Wohoo! Wat een mooi complement. Dank je wel!

Snel geleverd

Snel geleverd, duidelijke omschrijving erbij. Echt een mooie website met super lekkere en duidelijke recepten.
M’n eerste desembrood is gelijk gelukt!

14 août 2024

Réponse de Zuurbrood

Precies onze missie: het bakken van zuurdesembrood toegankelijk maken voor iedereen. Top voor ons om te lezen dat je zo tevreden bent :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus