Zuurbrood

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlangs geklaagd over de onhandig lompe en zware 20 kg pakketten. Zuurbrood beloofde verbetering. En op de website staat nu: "pakket 10 kg à €6,50". Maar, schandalig genoeg, kreeg ik zojuist weer één... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Steeds correcte levering. Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle instructies om het perfecte desembrood te bakken zijn zeer goed en correct uitgelegd. Hiermee is het bakken van desembrood... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Équipement pour boulangerie

Écrit par l'entreprise

Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?

Coordonnées de contact

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Blij met zuurstof

Snelle levering, goede beschrijving. Goede kwaliteit

4 août 2024

Réponse de Zuurbrood

Duidelijke review ook. Dank, Cordula.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi product met duidelijke uitleg

Mooi product met duidelijke uitleg. Al succes geboekt bij het eerste broodje!

14 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Lekker bezig Anne-Marie. Top om te lezen dat we je op weg hebben kunnen helpen.

Aanrader!

Mijn eerste brood was direct super goed gelukt. Heel blij mee!
Daarnaast ook 5 sterren voor communicatie. Mijn pakketje was iets vertraagd en ze hebben me goed op de hoogte gehouden en waren goed bereikbaar. Ga zo door :).

10 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Dank Liselot. Ook voor de aanmoediging :) Hier worden we heel blij van.

Noté 4 sur 5 étoiles

Compleet pakket met alles erop en…

Compleet pakket met alles erop en eraan. Bezorgen duurde langer dan verwacht, maar dat heeft waarschijnlijk meer met PostNL te maken ..

7 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Thanks Wies! Hopelijk bak je verrukkelijke zuurdesembroden :)

Eerlijk biologisch

Eerlijk biologisch, bedrijf met een minimale footprint waar altijd weer (ook als er iets mis gaat) alles tot in de puntjes verzorgd is met een prima service: chapeau!!

10 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Lieve review Erik! Dank je wel. We doen hier heel erg ons best voor. Geweldig om te lezen dat het vruchten afwerpt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, vooraf is duidelijk welke dagen ze je product verzenden. Ik heb in mijn geval de Olijfolie besteld heerlijk voor op een salade, een aanrader!!

3 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Oeh de olijfolie is zo lekker én gezond. Goed om te lezen dat je er van geniet en thanks voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed meelcontact ;) en goede kwaliteit van het gehele pakket

Ik heb het Alles in één zuurdesempakket besteld.
Goed contact per mail, de bloem en het meel zijn van hoge kwaliteit en hetzelfde geldt voor de benodigdheden die ook in het pakket zitten.
De stap-voor-stap uitleg in de bijgeleverde folder (heel fijn ook dat die van stevig spul is!) met QR's die verwijzen naar de website met meer uitleg en filmpjes zijn heel handig.

Mijn starter gaat als een razende en mijn eerste zuurdesembrood was meteen een grotesk succes. Van de allereerste 100gr starter die ik voor het voeden eruit heb gehaald heb ik heerlijke pannenkoeken gesjeft.

Doei supermarkt/fabrieksbrood! Hopelijk tot nooit.

1 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Sander wat top om te lezen dit. Bedankt!

Superblij

Het meel is van zeer goede kwaliteit, de website is goed gemaakt, de recepten zijn makkelijk te volgen, en sinds ik hun 'starter' heb, heb ik geen brood meer in de vorm van een frisbee, heeft mijn man geen opgeblazen gevoel meer als hij brood eet, en het maken van mijn brood is een noodzakelijk ritueel voor mijn welzijn geworden. Bedankt."

7 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Wauw, Marie. Wat mooi om te lezen dat het brood dat jullie bakken jullie echt beter laat voelen. En het maakt ons trots dat zuurbrood heeft bijgedragen aan jullie nieuwe ritueel. :)

Snel ontvangen

Snel ontvangen, goed ingepakt. Fijne spullen en handig startgidsje! Toch nog her en der wat gepuzzel, ook met de site erbij.

3 juillet 2024

Réponse de Zuurbrood

Het is zeker een proces wat de eerste paar keer wat aandacht nodig heeft voor een mooi resultaat. We hopen dat je inmiddels prachtige broden bakt!

Noté 4 sur 5 étoiles

Duidelijke communicatie, producten geleverd in goede staat.

Réponse de Zuurbrood

Dank je voor jouw review!

Zeer tevreden

Zeer tevreden met het Alles-in-een-zuurdesem pakket, samen met de heldere instructies in een mooi vormgegeven folder!

Mijn kinderen willen geen ander brood meer dan brood gebakken met het meel van Zuurbrood 😊

Réponse de Zuurbrood

Daar krijgen de kinderen ook heerlijk gezonde darmflora's van. Wat leuk zeg, en een prachtig compliment.

Top!

Ze zijn eerlijk en hebben goede producten!

Thanks Betty!

Noté 4 sur 5 étoiles

De producten zijn geweldig, verzending duurt langer

De producten zijn geweldig; deze maken echt het verschil tussen lekker brood en verrukkelijk brood.
Alleen duurde de verzending behoorlijk lang. Dat is uiteindelijk na een paar berichten over en weer uitstekend opgepakt en gecorrigeerd, maar daarom toch geen 5 maar 4 sterren.

Réponse de Zuurbrood

Hi Carla, begrijpelijk! Als klein bedrijfje stoeien soms nog met wat leveringsproblemen. Heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten én natuurlijk het aller belangrijkste: dat jouw brood zo verrukkelijk smaakt :)

Top!

Top, eerste zending was het zakje met desem kapotgegaan. Paar dagen later een nieuw zakje gekregen.
Dus alleen maar lof

Réponse de Zuurbrood

Thanks voor de review Mark! Zonder starter geen brood natuurlijk ;)

Noté 3 sur 5 étoiles

Geen communicatie na bestellen

Ik miste de bevestiging van mijn bestelling en een berichtje dat het verstuurd werd.

5 mai 2024

Réponse de Zuurbrood

Hi Clarine, de bevestigingsmail en mail dat jouw bestelling is verzonden worden automatisch verzonden. Misschien dat je een verkeerd mailadres had opgegeven? In ieder geval, excuus! Hopelijk ben je tevreden met de producten en bak je inmiddels knetterlekkere broden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele duidelijke instructies en erg…

Hele duidelijke instructies en erg goede kwaliteit van de producten. M’n eerste poging boven verwachting goed gelukt!

Réponse de Zuurbrood

Wauw, Esmee. Daar tekenen we voor. Thanks voor de review en enjoy the baking!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meel ontvangen en super kwaliteit

Meel ontvangen en super kwaliteit, heb en ga er heerlijk brood van maken

Réponse de Zuurbrood

Wat fijn dat je dat bevestigt in een review. Bedankt Arjan! Goed meel = heerlijk brood!

Fijn bedrijf!

Door overmacht duurde de levering vrij lang. We werden goed op de hoogte gehouden of er werd vlot gereageerd bij vragen mbt status. Mooie broodbak cadeau gekregen voor het lange wachten. Netjes!

14 avril 2024

Réponse de Zuurbrood

Thanks Zomertje. We hopen dat het bakken je goed afgaat.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus