Onlangs geklaagd over de onhandig lompe en zware 20 kg pakketten. Zuurbrood beloofde verbetering. En op de website staat nu: "pakket 10 kg à €6,50". Maar, schandalig genoeg, kreeg ik zojuist weer één... Voir plus
Zuurbrood
Lisez les avis des autres
Steeds correcte levering. Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle instructies om het perfecte desembrood te bakken zijn zeer goed en correct uitgelegd. Hiermee is het bakken van desembrood... Voir plus
Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?
Coordonnées de contact
25 Rookmelderstraat, 1019VS, Amsterdam, Pays-Bas
- bakken@zuurbrood.nl
- zuurbrood.nl
Violation des conditions d'utilisation

Réponse de Zuurbrood
Mooi product met duidelijke uitleg
Mooi product met duidelijke uitleg. Al succes geboekt bij het eerste broodje!

Aanrader!
Mijn eerste brood was direct super goed gelukt. Heel blij mee!
Daarnaast ook 5 sterren voor communicatie. Mijn pakketje was iets vertraagd en ze hebben me goed op de hoogte gehouden en waren goed bereikbaar. Ga zo door :).

Réponse de Zuurbrood
Compleet pakket met alles erop en…
Compleet pakket met alles erop en eraan. Bezorgen duurde langer dan verwacht, maar dat heeft waarschijnlijk meer met PostNL te maken ..

Eerlijk biologisch
Eerlijk biologisch, bedrijf met een minimale footprint waar altijd weer (ook als er iets mis gaat) alles tot in de puntjes verzorgd is met een prima service: chapeau!!

Réponse de Zuurbrood
Snelle levering, vooraf is duidelijk welke dagen ze je product verzenden. Ik heb in mijn geval de Olijfolie besteld heerlijk voor op een salade, een aanrader!!

Réponse de Zuurbrood
Goed meelcontact ;) en goede kwaliteit van het gehele pakket
Ik heb het Alles in één zuurdesempakket besteld.
Goed contact per mail, de bloem en het meel zijn van hoge kwaliteit en hetzelfde geldt voor de benodigdheden die ook in het pakket zitten.
De stap-voor-stap uitleg in de bijgeleverde folder (heel fijn ook dat die van stevig spul is!) met QR's die verwijzen naar de website met meer uitleg en filmpjes zijn heel handig.
Mijn starter gaat als een razende en mijn eerste zuurdesembrood was meteen een grotesk succes. Van de allereerste 100gr starter die ik voor het voeden eruit heb gehaald heb ik heerlijke pannenkoeken gesjeft.
Doei supermarkt/fabrieksbrood! Hopelijk tot nooit.

Superblij
Het meel is van zeer goede kwaliteit, de website is goed gemaakt, de recepten zijn makkelijk te volgen, en sinds ik hun 'starter' heb, heb ik geen brood meer in de vorm van een frisbee, heeft mijn man geen opgeblazen gevoel meer als hij brood eet, en het maken van mijn brood is een noodzakelijk ritueel voor mijn welzijn geworden. Bedankt."

Snel ontvangen
Snel ontvangen, goed ingepakt. Fijne spullen en handig startgidsje! Toch nog her en der wat gepuzzel, ook met de site erbij.

Zeer tevreden
Zeer tevreden met het Alles-in-een-zuurdesem pakket, samen met de heldere instructies in een mooi vormgegeven folder!
Mijn kinderen willen geen ander brood meer dan brood gebakken met het meel van Zuurbrood 😊

Réponse de Zuurbrood
Prima pakket om te starten met zelf…
Prima pakket om te starten met zelf bakken van brood.
Duidelijke instructies en hulpmiddelen.

Réponse de Zuurbrood
De producten zijn geweldig, verzending duurt langer
De producten zijn geweldig; deze maken echt het verschil tussen lekker brood en verrukkelijk brood.
Alleen duurde de verzending behoorlijk lang. Dat is uiteindelijk na een paar berichten over en weer uitstekend opgepakt en gecorrigeerd, maar daarom toch geen 5 maar 4 sterren.

Top!
Top, eerste zending was het zakje met desem kapotgegaan. Paar dagen later een nieuw zakje gekregen.
Dus alleen maar lof

Geen communicatie na bestellen
Ik miste de bevestiging van mijn bestelling en een berichtje dat het verstuurd werd.

Réponse de Zuurbrood
Hele duidelijke instructies en erg…
Hele duidelijke instructies en erg goede kwaliteit van de producten. M’n eerste poging boven verwachting goed gelukt!

Réponse de Zuurbrood
Meel ontvangen en super kwaliteit
Meel ontvangen en super kwaliteit, heb en ga er heerlijk brood van maken

Fijn bedrijf!
Door overmacht duurde de levering vrij lang. We werden goed op de hoogte gehouden of er werd vlot gereageerd bij vragen mbt status. Mooie broodbak cadeau gekregen voor het lange wachten. Netjes!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.