Zuurbrood

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlangs geklaagd over de onhandig lompe en zware 20 kg pakketten. Zuurbrood beloofde verbetering. En op de website staat nu: "pakket 10 kg à €6,50". Maar, schandalig genoeg, kreeg ik zojuist weer één... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Steeds correcte levering. Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle instructies om het perfecte desembrood te bakken zijn zeer goed en correct uitgelegd. Hiermee is het bakken van desembrood... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Équipement pour boulangerie

Écrit par l'entreprise

Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?

Coordonnées de contact

- Goeie producten
- Goeie service

10 avril 2024

Réponse de Zuurbrood

Thanks LD! Voor minder doen we het niet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooi en handig start pakket.

Super mooi en handig start pakket.
Uitleg is heel helder. Kan bijna niet fout gaan:)

Alle broden zijn tot nu toe allemaal goed gelukt!

Réponse de Zuurbrood

Wat top Eva! Zuurdsembrood bakken toegankelijk maken is ons doel. Bereikt dus ;)

Noté 4 sur 5 étoiles

De levering liet even op zich wachten

De levering liet even op zich wachten, maar er kwamen steeds updates. Pakket nu ontvangen is ziet er prachtig uit!

Réponse de Zuurbrood

Thanks, Mieke! Goed om te horen. We wensen je fantastische zuurdesembroden toe :)

Supersnel geholpen!

Zat even omhoog en ben echt supersnel geholpen. Waarvoor dank!

14 avril 2024

Réponse de Zuurbrood

Super Remco, daar zijn we voor!

Kwalitatief mooi pakket

Moest er even op wachten, maar het was het wachten waard. Mooi pakket, mooie kwaliteit en een goede uitleg erbij.

Réponse de Zuurbrood

Fijn om te lezen Dunja! We wensen je fantastische zuurdesembroden toe :)

Op 9 maart een bestelling geplaatst

Een mooie webshop met superleuke producten, maar de service kan wel iets beter. Door een late levering van een aantal producten die ik heb besteld, was mijn bestelling vertraagd. Kan gebeuren. Ik heb voorgesteld om een deel van mijn bestelling met producten die wel op voorraad zijn alvast te versturen en de rest later. In eerste instantie kon dit niet, maar door de extra lange wachttijd is er toch een uitzondering gemaakt.

Bedankt!

2 avril 2024
Avis spontané

Réponse de Zuurbrood

Hi Quint, dank voor je review! Bij de vertraging was het voor een kleine onderneming als de onze helaas niet mogelijk om alle bestellingen in twee delen te verzenden, omdat wij de extra verzendkosten niet kunnen dragen. Dat hebben we je ook uitgelegd en hebben jou, en anderen die moesten wachten, aangeboden de bestelling te annuleren. Uiteindelijk hebben we een uitzondering gemaakt in jouw situatie. Jammer dat je ons daarom alsnog drie sterren geeft... we hopen dat je inmiddels mooie zuurdesem broden bakt en geniet van alle producten :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Met dit pakket kan iedereen zuurdesem brood bakken

Ze maken het je zo makkelijk mogelijk! De drempel om te beginnen is meteen weg met dit complete pakket.

13 janvier 2024

Réponse de Zuurbrood

Precies onze missie: het bakken van zuurdesembrood toegankelijk maken voor iedereen. Fijn om te lezen dat je ons pakket ook zo ervaart :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne site met goede uitleg en…

Fijne site met goede uitleg en communicatie. Dadelijk mijn brood proeven, maar het beloofd heel wat!

14 janvier 2024

Réponse de Zuurbrood

Tof! Een mooie foto van eigen gebakken zuurdesembrood ontvangen we trouwens graag zodat we kunnen meegenieten :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne producten

Fijne producten! Communicatie over de vertraging van de bestelling was aan de late kant.

14 janvier 2024

Réponse de Zuurbrood

Hi Thyra, werken we aan! Blijft soms nog een uitdaging in de hectiek. Blij om te lezen dat je tevreden bent over de producten.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus