Apcoaflow Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Ich habe eine Wochendflat auf einem Supermarktparkplatz in Weißwasser gebucht, weil ich auch das Auto laden wollte. 3 Euro laut App. Mit wurden 3 Euro abgebucht und beim Wegfahren noch mal 30 Eu... Voir plus

“Fejl i betaling, kontakt support” - sådan en besked kom der, selvom jeg havde betalt, og modtaget en kvittering herpå. Dette resulterede i, at parkeringen forsatte. Skrev til support som anført, M... Voir plus

Som udenlandsdansker kunne jeg ikke downloade app'en pâ min mobil sâ meget stress og tid pâ at fâ det ordnet. Men mâ dog sige at jeg kom relativ hurtigst igennem til kundeservice og fik en hurtig, god... Voir plus

En parkering hos Apcoa faldt sammen med, at jeg havde fået nyt Visa-kort. Jeg kontaktede Apcoa dagen efter, da jeg ikke kunne ændre mine kortoplysninger på hjemmesiden. Efter nogle dage fik jeg en ven... Voir plus

Écrit par l'entreprise

APCOA FLOW er en betalingsapp til parkering, for at gøre det endnu lettere for parkanter at betale for deres parkering. Appen er under konstant udvikling, og ud over at være en af landets billigste P- app, har man i dag bl.a. mulighed for at opnå diverse rabatfordele i appen. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at betale for parkering i anlæg med et såkaldt ANPR-system helt automatisk, uden aktivt at skulle gøre noget ifm. parkeringen hvis blot man har en aktiv konto i APCOA FLOW.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Man kan åbenbart ikke oprette app’en…

Man kan åbenbart ikke oprette app’en for at betale, efter man er bondefanget og kørt ind i et parkeringsanlæg. Den kan ikke godkende app’en før dagen efter og så kan man få en parkeringsbøde 3 uger efter. Det er IKKE i orden. Brugte 10 minutter for at downloade app’en for så at køre ud igen, men forkasteligt at man så skal betale 910 kr (jeg er registreret for at holde på pladsen i 11 minutter)

17 avril 2025

Super kundeservice.

Brugte parkeringshus som gennemkørsel men kameraet fik ikke fotograferet min nummerplade ved udkørsel.
Så dagen efter at jeg stadig stod som parkeret, hvorefter jeg kontaktede APCOA's kundeservice, som med det samme slettede den pågældende "parkering".
Super god service uden at stille spørgsmål eller lign.

5 mai 2025

God kundeservice

Jeg havde parkeret i et p-hus, hvor parkering starter automatisk via nummerplade. Men da jeg gik ind i appen, var parkeringen ikke gået i gang. Da jeg forlod p-huset betalte jeg derfor manuelt. Et par timer senere fik jeg pludselig en besked på min telefon om, at min parkering i p-huset var påbegyndt. Parkeringen i appen var nu pludselig registreret, og jeg havde ligeledes betalt for parkeringen gennem appen. Jeg skrev til kundeservice, for at få refunderet et af beløbene. Dagen efter fik jeg svar omkring, at jeg ville få det ene beløb refunderet. Hurtig og god service.

29 avril 2025

Pas på derude!

Jeg har pt. 2 parkeringer i gang, den ene på 3 dage og den anden på 5 dage(hvilket jo burde være umuligt i sig selv). Jeg har sammenlagt parkeret i 20 minutter i det p-hus, men den har åbenbart ikke registreret min udkørsel.
PAS PÅ derude.
Jeg har skrevet mail og kontaktet via app, samt ringet. Men ingen svarer og mine parkereringer tikker fortsat derud af. BONDEFANGERI!

10 avril 2025

Skiftede betalingskort på Apcoa Flow

Skiftede betalingskort på Apcoa Flow, det virkede ikke, så jeg fik at vide, at JEG havde opsagt min aftale, og hvis jeg fik en bøde, ville de ikke garantere at jeg kunne få den refunderet.Henvendte mig 5 x før jeg endelig fik hjælp af Heidi, der fandt ud af, at man ikke selv kunne oprette en ny aftale uden at få tilsendt et link. ( Månedsparkering i udlejningsejendom)

26 mars 2025

Absolutely useless Costumer service

Absolutely useless Costumer service.
As living at newly developed area in Copenhagen I’m stuck with only option to park my car.
And that’s APCOA underground garages.
They charge you whatever they want, and every question about Nabo discount or why my monthly payment varies, been ignored.

1 mars 2025

Pure Abzocke 🤬🤬

Habe mir die Apcoa Flow App heruntergeladen und wollte in Eisenstadt damit einen Parkvorgang bezahlen. 1 Stunde kostet € 10 (in Worten ZEHN). Am gleichen Parkplatz gibts auch einen Ticketapparat, dort kostet 1 Stunde € 1,40 , Ich glaube die bei Apcoa Flow sind nicht ganz dicht, selten so eine Abzocke gesehen!

11 mars 2025

Dårlig app

Få nu fikset den app. Den virker kun hver anden gang. Hvis ikke det var en firma app, skiftede jeg omgående til EasyPark- den virker altid.

18 février 2025

I forbindelse med ureglemeneret kørsel…

I forbindelse med ureglementeret kørsel fra parkeringsanlæg en fredag savnede jeg direkte kommunikation med kundeservice, da jeg ikke havde åndsnærvær til at finde svar på Apcoas hjemmeside. Da der kom hul igennem mandag morgen blev jeg kontaktet af venlig medarbejder, men der måtte alligevel flere mails til, før problemet var løst. Primær årsag var efter min vurdering af IT teknisk karakter : man kan f.eks. ikke betale fra en tablet eller mobil - kun via en computer som man jo ikke nødvendigvis har adgang til inden 48 timer fra miseren.... Telefonisk kundeservice ville være et plus !

10 février 2025

Manglende kamera-udtjek fikset!

Opdagede efter to dage - og flere hundrede kilometer borte - at jeg ikke var registreret som udkørt af parkeringskælderen.
En femstjernet anmeldelse fra mig, fordi medarbejderen i kundeservice fredag eftermiddag var flink og hurtig til at forklare, at jeg blot skulle skrive til kundeservice på mail.
Gitte fra kundeservice sørgede for min manglende udtjekning(kamera) blev klaret uden problemer.

Enkelt og smertefrit. APCOA Flow, det fungerede for mig - også når udtjekning glippede. :-)

10 février 2025

Appen er nem og bruge

Appen er nem og bruge, men hvis du ikke bruger alt tiden du har betalt for, får du ikke det overskydende beløb tilbage. Det er sku svindel ved højlys dag

22 janvier 2025

Firmaet der ikke vil tjene penge

Har en ubetalt regning på 17,50kr i appen som jeg ikke kan betale pga. jeg har skiftet dankort og den vil ikke ændre det på selve opkrævningen. Jeg har sendt jer flere mails, kontaktet jer pr telefon og via appen. INGEN hjælp at hente, overhovedet!
Alt imens jeg venter på i tager jer tid til at hjælpe, bruger jeg andre parkeringspladser fordi jeg ikke kan benytte appen. Så imens I ikke “vil” modtage mine 17,50kr, mister I også de penge jeg lægge hos andre.
Forstår ikke jeres måde at drive virksomhed på.

4 septembre 2024

Jeg skulle bruge et parkering…

Jeg skulle bruge et parkering abonnement i to ugers tid, så jeg købte en måneds tilladelse, da jeg ikke kunne andet. Ganske fint og fair. Jeg skulle så ikke bruge det resten af måneden og brugte det ikke en eneste gang, men opsagde det ikke fordi hvis nu jeg skulle bruge det. Jeg glemmer at få det opsagt i tide, den klassiske, men får så opsagt 2 minutter efter jeg modtog mailen med det var fornyet. Umuligt at komme igennem på telefon, så jeg skriver en fin og sød mail for at høre om det muligt at få det refunderet, da jeg ikke havde brugt det en eneste gang de sidste to uger og skal ikke den kommende måned jeg desværre også er blevet trukket for nu. Men nej. Alt de kunne oplyse var hvornår abonnementet løb til. En sætning efter over en 1,5 uges svartid på en mail. Dårlig stil

13 janvier 2025

Fanget i APCOA kælder…… Igen.

Igen tankevækkende at en virksomhed kan stå for parkering og drift at parkering når det hele sejler.

Det er nu 3 gang jeg oplever problemer med APCOA.
Igår kører jeg ned i nyt p hus lokal 3714 i Valby.
Prøver at starte parkering men den skriver på huset ligger 3,5 km væk fra hvor jeg står.
Min hustru gør det samme om nu er vi pludselig 700 mtr væk fra p huset.

Vi dropper og betale og da vi ankommer på restauranten 20 min forsinket da vi kæmpede med APCOA får min datter startet parkering via EasyPark.
Da vi så skal ud vil porten ikke gå op og vi er fanget.

APCOA kan eller vil ikke hjælpe og vi kommer kun ud fordi en bil fra
Gaden kommer ned og vi så hurtigt kører op bagefter.

27 décembre 2024