“Fejl i betaling, kontakt support” - sådan en besked kom der, selvom jeg havde betalt, og modtaget en kvittering herpå. Dette resulterede i, at parkeringen forsatte. Skrev til support som anført, M... Voir plus

Écrit par l'entreprise

APCOA FLOW er en betalingsapp til parkering, for at gøre det endnu lettere for parkanter at betale for deres parkering. Appen er under konstant udvikling, og ud over at være en af landets billigste P- app, har man i dag bl.a. mulighed for at opnå diverse rabatfordele i appen. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at betale for parkering i anlæg med et såkaldt ANPR-system helt automatisk, uden aktivt at skulle gøre noget ifm. parkeringen hvis blot man har en aktiv konto i APCOA FLOW.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

987 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Havde et problem med jeres automat

Havde et problem med jeres automat. Problemet var jeres.. Jeg skrev ærligt og fortalte om min parkering.. Da I svarede var det så kryptisk.. At jeg spurgte om det var en computer eller et voksent menneske jeg skrev med.. Det ville I ikke svare konkret på.. Føler mig virkelig fattig og dum at skrive sammen med en computer. AI.. Samtidigt fandt jeg ud af to af mine kollegaer har fået falske regninger fra jer.. Et firma jeg føler jeg ikke kan stole på.. Så gør ALT jeg kan for ikke at parkere hos jer..

16 avril 2026

Lad være med at parkere på deres parkeringsplads

Jeg har parkeret på Axel Towers og har deres app med tilknyttet betalingskort de scanner din nummerplade når du køre ind og ud og alligevel ender jeg med at få en parkeringsbøde fordi vi kommer en halv time for sent det giver ingen mening de kunne bare have hævet de sidste 30 minutter da jeg har appen jeg har slettet appen og mine 4 biler og nu parkere vi andre steder det burde alle andre også gøre

7 avril 2026

Appen registrerer parkeringsstart når…

Appen registrerer parkeringsstart når man forlader et p-område, hvilket resulterer i parkeringer som bare står og tæller op i tid og dermed også pris.
Har forsøgt at få kundeservice til at slette parkeringen, men får gang på gang at vide at de enten ikke kan hjælpe eller at den ligger i stakken af sager. Dette har resultereret i at jeg måtte spærre mit kort, da regningen for en parkering jeg ikke har haft ville løbe op i et 5-cifret beløb hvis det registreres, at jeg stopper parkeringen. Kundeservice respons på dette var, at så kunne jeg kræve at få mine penge tilbage.... Jeg har dog ikke tiltro nok til Apcoa Flow til at have et 5-cifret beløb stående tilgode, når ens sag med fejlparkering stadig ligger i stakken...

10 février 2026

App'en kun for danskere ! Oev men god kundeservice...;

Som udenlandsdansker kunne jeg ikke downloade app'en pâ min mobil sâ meget stress og tid pâ at fâ det ordnet. Men mâ dog sige at jeg kom relativ hurtigst igennem til kundeservice og fik en hurtig, god og effektiv behandling af min sag uden problemer. Sâ kundeservice fortjener 5 stjerner i mit tilfaelde. Jeg hâber at app'en virker pâ udenlandsk mobil naeste gang.....

27 janvier 2026

Helt super service

Helt super service - Havde nogen problemer med en betaling, som der var en teknisk fejl ved, hvilket førte til jeg ikke kunne starte parkering. Dette blev fikset med det samme jeg kontaktede kundeservice + betalingen blev tilbagebetalt.

4 février 2026

God service.

Jeg havde glemt at opdatere nummerplade i min profil efter skift af bil, så både jeg og ny ejer blev trukket betaling. Hurtig sagsbehandling og jeg fik pengene retur.

3 février 2026

Hurtig og kompetent service

Jeg har haft kontakt med Rikke og Mathias via Apcoas kundeservice på mail. Selvom man jo sjældent kontakter et parkeringsselskab med gode oplevelser, så har jeg virkelig oplevet kompetent og god vejledning og service.! Ved misforståelser på mail blev jeg tilbudt et telefonopkald og APCOA tilpassede det efter hvornår jeg kunne og var meget præcise i forhold til aftalt tidspunkt.
Jeg har virkelig kun ros tilovers for deres service.

29 janvier 2026

APP'en opførte sig underligt

APP'en opførte sig underligt
Da jeg havde parkeret gik jeg ind på APP'en valgte området og startede parkeringen, alt så ok ud. Da jeg checkede lidt senere viste APP'en at jeg havde parkeret 1996 timer og 21 minutter ???? OG jeg kunne ikke stoppe parkeringen. Jeg skrev til kunde service og de annulerede parkeringen uden problemer.

26 janvier 2026

God kundeservice

Havde svært ved at tilgå app, men fik hjælp og god kunderservice med det samme af Mathias

20 janvier 2026

Jeg ville egentlig godt give 5…

Jeg ville egentlig godt give 5 stjerner, for det lykkedes til sidst at få oprettet en parkeringsaftale, men det var først, da jeg fik en kvalificeret og hjælpesom person i telefonen og på det tidspunkt havde processen stået på i ti dage, mens vi i den hårdeste nattefrost ventede på adgang til et p-hus. Jeg synes ikke det kan være rigtigt, at man skal vente så længe.

15 janvier 2026

Jeg bliver trukket dobbelt.

Jeg bliver trukket dobbelt ved en systemfejl i et parkeringsanlæg og det er selvfølgelig ærgerligt at man skal have bøvlet, men fra jeg skrev til jeg fik svar om at den ekstra trækning ville blive refunderet, gik der kun et par dage og alt er på plads - superfin service, tak for det.

9 janvier 2026

Jeg fik fin vejledning efter mit …

Jeg fik fin vejledning efter mit kort formentlig var udløbet i forbindelse med parkering på AUH Skejby. Betaling udløb denne blev åbnet igen via korrespondance med support og det løste sig. God support hjælp tak for det.

8 janvier 2026