Apcoaflow Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Ich habe eine Wochendflat auf einem Supermarktparkplatz in Weißwasser gebucht, weil ich auch das Auto laden wollte. 3 Euro laut App. Mit wurden 3 Euro abgebucht und beim Wegfahren noch mal 30 Eu... Voir plus

Som udenlandsdansker kunne jeg ikke downloade app'en pâ min mobil sâ meget stress og tid pâ at fâ det ordnet. Men mâ dog sige at jeg kom relativ hurtigst igennem til kundeservice og fik en hurtig, god... Voir plus

En parkering hos Apcoa faldt sammen med, at jeg havde fået nyt Visa-kort. Jeg kontaktede Apcoa dagen efter, da jeg ikke kunne ændre mine kortoplysninger på hjemmesiden. Efter nogle dage fik jeg en ven... Voir plus

Écrit par l'entreprise

APCOA FLOW er en betalingsapp til parkering, for at gøre det endnu lettere for parkanter at betale for deres parkering. Appen er under konstant udvikling, og ud over at være en af landets billigste P- app, har man i dag bl.a. mulighed for at opnå diverse rabatfordele i appen. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at betale for parkering i anlæg med et såkaldt ANPR-system helt automatisk, uden aktivt at skulle gøre noget ifm. parkeringen hvis blot man har en aktiv konto i APCOA FLOW.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ved parkering i Scandinavian Centret

Ved parkering i Scandinavian Centret, blev min bil ikke registreret i appen. Jeg kontaktede Apcoa, som heller ikke kunne se min bil registreret. Jeg blev opfordret til at sende en besked i appen til kundeservice. Jeg fik efterfølgende en mail fra Mathias, at jeg ikke havde noget udestående på parkeringen. Dejligt at få svar. Tak for god behandling !
Det jeg savner er at kunne se i appen, at min besked er blevet modtaget. Der gik 5 dage før jeg fik besked, og det er lidt utrygt.

11 décembre 2025

Reg. start parkering v. udkørsel

Jeg ladede min elbil v. Humletorvet Carlsbergbyen. Da jeg var færdig med det, og betalte for de 20 min jeg holdte, kørte jeg ud. Her registrede kameraet at jeg kørte ind, og startede en ny betaling, som stod på i næsten 2 døgn. Fik hurtig og god hjælp mandag formiddag, uden nogle problemer.

13 décembre 2025

Forstående medarbejder

Jeg lavede en fejl da jeg var på Skejby sygehus, jeg kørte ud før jeg betalte. Henvendte mig dagen efter til apcoa og de var meget forstående og det hele endte med at jeg parkerede gratis. Virkelig god service og forståelse for at man kan fejle når man er helt forvirret. Tak til Mathias som havde min sag. Du reddede min dag.

9 décembre 2025

“Fejl i betaling…” - god oplevelse!

“Fejl i betaling, kontakt support” - sådan en besked kom der, selvom jeg havde betalt, og modtaget en kvittering herpå. Dette resulterede i, at parkeringen forsatte. Skrev til support som anført, Mathias svarede retur indenfor ca. 24 timer. Den ekstra betaling (der endnu ikke var gået igennem) var en fejl, og derfor heller ikke trukket fra kontoen, og den parkering der forsatte blev stoppet. Alt sammen UB.
Dette var også forventeligt, men jeg frygtede noget andet, da mange p-selskaber får en del kritik.
Her var der absolut INGEN GRUND til kritik. Løst til perfektion - TAK til Mathias!🙏🏻
Glædelig jul!✨🎄👼🏼

10 décembre 2025

Super service

Jeg skulle parkere på en betalt p-plads på Skejby Sygehus, og har det blå handicap kort.
Ringede til APCOA for at få hjælp til registreringen af bil og kort, men deres medarbejder fik tastet et forkert tal i nummerpladen, som resulterede i at jeg fik en opkrævning.
Jeg kontaktede APCOA og fortalte om problemet.
Med det samme fik jeg hjælp - en kreditnota og pengene retur på min konto.
Super god service.

11 décembre 2025

God service

Havde betalt pr pågyndt time, men havde kun holdt parkeret 1 min. Fik fuld refusion og hurtigt svar på min henvendelse.

5 décembre 2025

Thanks for helping

Thank you very much to Grith for his help. ☺️
My old card which was outdated and was assigned to payment, so i got help to pay it w new one.

26 novembre 2025

God og hurtig kundeservice

Trine fra kundeservice har hjulpet mig flere gange i løbet af året og har altid været hurtig til at svare og løse mine udfordringer.

26 novembre 2025

God kundeoplevelse med betalinger

Vi har parkeret flere gange i Apcoa's parkeringsanlæg, og appen er nem at betjene og virker hver gang. Der er altid god plads i deres p-huse, hvilket er rart når man har en større bil. Derudover er vores betalingskort udløbet uden vi har været opmærkesomme, dvs. to parkeringer har været forsøgt trukket fra det gamle kort. Da vi bliver opmærksomme på det, er vi "bange" for at få en bøde, men positivt overrasket over, at APCOA faktisk kan hjælpe og omdirigere betalingerne til det nye kort. Tak for fin service i stedet for dumme bøder for egen uopmærksomhed. Et forbedringspunkt ville dog være, at man selv kunne korrigere betalingen i appen til det nye kort, så ikke man behøvede at forstyrre kundeservice med det. Men stadig en god oplevelse! :)

25 novembre 2025

Fint med automatisk nummerpladelæsning

Fint med automatisk nummerpladelæsning, men svært at finde ud af med betalingen når bilen ikke er registreret i app’en.
Fik meget hurtig og god hjælp fra kundeservice, og nu ved jeg hvad jeg skal gøre til næste gang:)

24 novembre 2025